Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

H μειοψηφική προτροπή ενός πολίτη και ιδρυτικού μέλους του «Χαλάνδρι ΕνΑντιΑ»: στο β´ γύρο ψηφίστε τον Σίμο Ρούσσο

Όπως έγινε γνωστό (βλέπε σχετική ανακοίνωση που προηγήθηκε), η δημοτική Παράταξη Χαλάνδρι ΕνΑντιΑ, της οποίας είμαι μέλος, έλαβε την απόφαση να μη συστήσει στους ψηφοφόρους της την υπερψήφιση κάποιου από τους δύο «μονομάχους» που θα διεκδικήσουν τη δημαρχία την Κυριακή. Η απόφαση πάρθηκε με όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες και συγκέντρωσε τη μεγάλη, για να μην πω συντριπτική, πλειοψηφία των μελών μας. Ωστόσο, στα πλαίσια ακριβώς της δημοκρατικής λειτουργίας και επικαλούμενος την ιδιαίτερη βαρύτητα που εξ αρχής και καταστατικά έχει δώσει η Παράταξή μας στην υποχρέωση της πλειοψηφίας να σέβεται ακόμα και την πιο μικρή μειοψηφία, θέλω να κάνω ευρύτερα γνωστό μέσα από την παρούσα επιστολή (την οποία αρχικά απέστειλα στο blog της Παράταξης peiratikostoxalandri.gr χωρίς αοτέλεσμα) αυτό που ήδη γνωρίζουν τα μέλη και οι φίλοι του Χαλάνδρι ΕνΑντιΑ: υποστήριξα σθεναρά και, νομίζω, πολιτικά αιτιολογημένα, αλλά, προφανώς, χωρίς επιτυχία, την άποψη ότι η Παράταξή μας όφειλε να προτρέψει τους πολίτες και τις πολίτισσες του Χαλανδρίου που την τίμησαν με την ψήφο τους να υπερψηφίσουν στο β´ γύρο των δημοτικών εκλογών τον νυν Δήμαρχο Σίμο Ρούσσο του συνδυασμού Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου.

Η προτροπή αυτή σε καμία περίπτωση δεν θα σήμαινε πρόθεση χειραγώγησης των ανθρώπων πως που μας ψήφισαν την περασμένη Κυριακή. Θα ήταν απλώς μια έκφραση συλλογικής γνώμης, την οποία ο κάθε αποδέκτης, ως ελεύθερο και υπεύθυνο άτομο θα μπορούσε να λάβει ή να μη λάβει υπ’ όψη του.

Επιπλέον και καθόλου δευτερεύον, μια τέτοια προτροπή, επίσης δεν θα σήμαινε ότι το Χαλάνδρι ΕνΑντιΑ «παίρνει πίσω» έστω και κατ’ ελάχιστον την κριτική που έχει ασκήσει για πολλά και σημαντικά ζητήματα της πόλης μας στη δημαρχία Ρούσσου.

Τότε; Τι θα σήμαινε;

Θα σήμαινε ότι η Παράταξή μας, όχι υποχρεωτικά από θέσεις αρχής, αλλά συνεκτιμώντας όλες τις παραμέτρους του συγκεκριμένου διλήμματος («συγκεκριμένη ανάλυση της συγκεκριμένης κατάστασης» έλεγε και ξανάλεγε κάποιος παλιός, αλλά μάλλον μισοξεχασμένος «γνωστός μας» που δεν ανήγαγε τα πάντα σε «θέσεις αρχής»), συνειδητοποιεί την αναγκαιότητα ο Δήμος Χαλανδρίου να μην αποτελέσει θέατρο της δεξιάς παλινόρθωσης και κάνει ό,τι μπορεί για να την αποτρέψει, πάντα στα πλαίσια των καλώς εννοούμενων δικαιοδοσιών της.

Δεν μου μένει πλέον τίποτε άλλο παρά αυτήν την προτροπή που φιλοδόξησα ανεπιτυχώς να την απευθύνει εν σώματι το Χαλάνδρι ΕνΑντιΑ προς τους και τις ψηφοφόρους του να την απευθύνω ως μεμονωμένο άτομο:

Αυτή την Κυριακή, ψηφίστε για Δήμαρχο τον Σίμο Ρούσσο και μην επιτρέψετε την ανέγερση της δεξιάς πολυκατοικίας στο Δήμο Χαλανδρίου!

Δημήτρης Αργ. Παπαμητρόπουλος

(ιδρυτικό μέλος του Χαλάνδρι ΕνΑντιΑ, ιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ιδρυτικό μέλος της ΛΑΕ και μέλος του Αριστερού Ρεύματος)

ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΠΑΤΕ;;; ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ: ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ή ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η ΕΝΟΧΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ;;;;

Ο "φίλος" της ΠΛΑΤΕΙΑΣ Κώστας Δρίβας διακινεί στο φατσομπούκι μια φωτό (για να είναι δυσδιάκριτο το τι λέει) με τίτλο "ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΡΟΥΣΣΟΥ" με το σήμα της παράταξης Κουράση.

Μιλάει για λασπολογίες Ρούσσου.

Ο Ρούσσος είναι μεγάλο παιδί και αν θέλει ας απαντήσει για το αν είναι λασπολόγος που αναφέρεται στο έντυπό του, στην υπόθεση των γραμματίων και της δωροληψίας.

Όμως ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΑΚΙΑΣ και οι διακινητές των κοπρολογιών του, έπιασε και εμένα στο στόμα του αλλά και την παράταξή μας.

Και γράφει - για τον Ρούσσο τάχα " ...με μοναδικό συνοδοιπόρο του τον άλλο λασπολόγο του Κουράση, υπόλογο στην δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμιση ...."

Η αναφορά σε "λασπολόγο του Κουράση" και κυρίως η αναφορά στο ".... υπόλογο στην δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμιση" δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη.

Και δηλώνω ότι το γεγονός ότι αυτό ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ της παράταξης του νεκροθάφτη του Χαλανδρίου, που παραβιάζει το τεκμήριο της αθωότητάς μου, δεν χαρακτηρίζει μόνο τον Κουράση και τα μέλη του συνδυασμού του, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΩΣΤΑ ΔΡΙΒΑ!

Και ΑΠΑΙΤΩ απαντήσεις - Κώστα Δρίβα για να διατηρήσουμε το κλίμα αλληλοσεβασμού με το οποίο έχουμε πορευτεί χρόνια.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ, όχι παπατζιλίκα κουρασοσταθοπουλικής κοπρολογίας.

Ποια είναι τα ερωτήματά μου λοιπόν;

 Είμαι υπόλογος στην δικαιοσύνη, εκκρεμεί άλλη δίκη εναντίον μου, για κάτι άλλο εκτός από την μήνυση της Κουκά  με μάρτυρα τον Κουράση;;;

ΞΕΡΕΙΣ;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ αν δεν ξέρεις και θέλεις βοήθεια  ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ!

Για την μήνυση που μου έχει κάνει ο Κουράσης ΜΕ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ την ΚΑΡΑΤΖΑ, η υπόθεση είναι στο στάδιο της προανάκρισης, άρα ΑΚΟΜΑ δεν είμαι ΥΠΟΛΟΓΟΣ (αν ποτέ γίνω .....)

ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Ή για την ακρίβεια είμαι όσο ΥΠΟΛΟΓΟΣ είναι ο Κουράσης για την υπόθεση των ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ ύστερα από μηνυτήρια αναφορά μου, για την οποία έχει κληθεί και καταθέσει ήδη.

Και ξέρεις δεν είναι συκοφαντική δυσφήμιση (πλημμέλημα) το πιθανό αδίκημά του. Είναι ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ άρα ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.

ΑΡΑ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΥΤΟ έντυπο που διακινείς κε ΚΩΣΤΑ ΔΡΙΒΑ με αναφέρει ως ΥΠΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ αναφερόμενο μόνο ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΚΑ που θα δικαστεί το Νοέμβριο, έτσι δεν είναι;

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ

Αφού λοιπόν έχετε ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ να παραβιάζεται το τεκμήριο της αθωότητάς μου, ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

Και μάλιστα ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ της αόριστης κοπρολογίας. Πολύ πιο αξιόπιστα.

ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΚΚΡΕΜΟΔΙΚΙΑ αλλά ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ που ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες στο κακουργιοδικείο. ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ για την υπόθεση του καταυλισμού.
  • Είμαι λασπολόγος κε Κώστα Δρίβα που γράφω ότι ο επίσημος συνοδοιπόρος του Κουράση Π. Βάσιος, στον αυριανό δεύτερο γύρο κατάλαβε ότι η υπογραφή του στο πρωτόκολλο παραλαβής του έργου .... δεν ήταν η υπογραφή του με καθυστέρησης 4 ετών;
  • Είμαι λασπολόγος που λέω και γράφω ότι ο κ. Βάσιος έκανε μήνυση για πλαστογραφία της υπογραφής του, καταδίκασε τον αντιδήμαρχο σας Βαγγέλη Λέκκα που θεώρησε το γνήσιο της υπογραφής του, ξιφούλκησε ως ΖΟΡΡΟ για να αποδοθεί - και καλά - δικαιοσύνη για το σκάνδαλο που εκείνος έβγαλε στον αέρα, ενώ  τώρα είναι συνοδοιπόρος με τον Κουράση της ΕΔΕ συγκάλυψης; Με τον Κουράση  που πήγε μάρτυρας στο δικαστήριο, να καταθέσει ότι όλα έγιναν σωστά και δεν υπάρχει ένοχος; Όπως έκανε και το στέλεχος της παράταξης Κρανίδη κ. Δ. Παπαδόπουλος;;;
Τελικά ο κος Βάσιος τι πιστεύει; Ήταν ή δεν ήταν σκάνδαλο; Γιατί αν ήταν σκάνδαλο τότε όσοι είπαν στο δικαστήριο ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ έχουν επιχειρήσει ΠΟΛΙΤΙΚΑ να το συγκαλύψουν;
ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ ΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΩΣΤΑ ΔΡΙΒΑ;;;;

Είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ - τουλάχιστον - ΥΠΟΛΟΓΟΙ όσοι λένε ότι δεν υπάρχει κανένας υπεύθυνος για αυτή την ιστορία κε Βάσιο;;
Πώς συμπορεύεται μαζί τους ο ..... κατά φαντασίαν ΝΤΙ ΠΙΕΤΡΟ του Χαλανδρίου;;;

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ, λίγες μέρες πριν τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, ήταν η ΚΑΤΑΔΙΚΗ του ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ, γνωστού  συνεργάτη του Κουράση ΒΑΓΓΕΛΗ ΧΑΤΖΟΥ, και αρκετών άλλων, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;;

ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΟΤΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ την εξέλιξη της δίκης που αφορά την ΔΙΑΣΠΆΘΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ και την συντονισμένη απόπειρα να πέσουν οι υπεύθυνοι στα μαλακά;

Και λοιπόν η αναμενόμενη - με βάση την εισαγγελική πρόταση - καταδίκη του κ. Χάτζου είτε για απάτη, είτε για απιστία - σε μερικές μέρες ξαναλέω αναμένεται η απόφαση του κακουργοδικείου - ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ τον ισχυρισμό μου ότι Η ΚΟΥΚΑ έκανε ΕΔΕ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ,  όταν έκανε την ΕΔΕ για το σκάνδαλο και παρέα με τον Κουράση έστειλαν στο πειθαρχικό άλλη - άσχετη υπάλληλο του δήμου και έβγαλαν λάδι τον Β. Χάτζο που κάθεται στο σκαμνί και περιμένει την ετυμηγορία της δικαιοσύνης, κε Δρίβα;

ΕΙΜΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ή ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ από την δίκη, κε Δρίβα;

Η αλήθεια από το ακροατήριο, όχι από το τι νομίζει ο Νταβίας.

ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΩΣΤΑ ΔΡΙΒΑ;
Αν δεν απαντήσεις να ξέρεις ότι σημαίνει ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ
Υπόλογος στην δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμιση
Λασπολόγος του ΓΡΑΜΜΑΤΙΑΚΙΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ - ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ