Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - ΘΕΜΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: ΕΙΜΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΑΣ


Η μη συμμετοχή μου στο φετινό ψηφοδέλτιο της δημοτικής μας κίνησης οφείλετε σε καθαρά προσωπικούς λόγους, άσχετους με την πολιτική.

Παραμένω ενεργό μέλος της αυτόνομης δημοτικής κίνησης Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία και στηρίζω την παράταξη με όλες μου τις δυνάμεις.

Όσοι προσπαθούν να εξάγουν πολιτικά συμπεράσματα ατύχησαν.

Είμαστε όλοι παρόντες και ενεργοί και δίνουμε την μάχη της επιτυχίας της παράταξης στις εκλογές της άλλης Κυριακής.

ΚΑΡΑΤΖΑ; ΑΠΟΥΣΑ - ΚΟΥΡΑΣΗΣ; ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ - ΚΙΝΑΛ; Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ


30 στρέμματα ιδιοκτησίας του Αμερικανικού Κολλεγίου θα μπουν στο σχέδιο πόλης αν προχωρήσει η ένταξη της περιοχής με την μελέτη Ιωνά - αυτή με τα γραμμάτια.

Όλοι οι ιδιοκτήτες θα καταβάλουν εισφορά σε γη και χρήμα.

Το Κολέγιο έκανε ένσταση και ζητάει δύο πράγματα:
  • Να εξαιρεθεί των προβλεπόμενων εισφορών που θα πληρώσουν ΟΛΟΙ οι ιδιοκτήτες της περιοχής.
  • Να αλλάξει χρήση ο χώρος του Κολεγίου και από "χώρος ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ" να αποκτήσει χρήση ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.
Ρωτήθηκαν κατά την συνεδρίαση του ΔΣ, οι εκπρόσωποι του Κολεγίου γιατί. "Σκοπεύετε να γκρεμίσετε το κολέγιο και να κάνετε κτίρια κατοικίας;"
 
Η απάντησή τους  ήταν ότι θέλουν να προσθέσουν ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ και ΞΕΝΩΝΕΣ και με πολύ νόημα  είπαν στους δημοτικούς συμβούλους  να αφήσουν το θέμα να λυθεί ..... παραπάνω.
ΟΛΟΙ οι δημοτικοί σύμβουλοι, ΟΛΕΣ οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου απέρριψαν τα αιτήματα του Κολεγίου

Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι πήραν το βάρος να πουν όχι και έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους κάτω από αυτό το όχι που κακοκάρδισε την πρεσβεία.

ΟΛΟΙ?

ΟΧΙ!

ΔΙΟΤΙ Η ΛΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑ ΕΛΕΙΠΕ.
Έχει πάρει ένα οικόπεδο - σου λέει στην εκτός σχεδίου περιοχή - και δεν μπορεί να συμμετέχει στις συζητήσεις για την περιοχή διότι έχει κώλυμα, σου λέει.

ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ!

ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΑΡΑΤΖΑ και δια της ΚΑΡΑΤΖΑ η Λαϊκή Συσπείρωση δεν βάζει πλάτη για τις συγκρούσεις με τα συμφέροντα που πρέπει να υποχωρήσουν για να προχωρήσει η ένταξη της περιοχής.

ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΖΑ ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΗ και από
χώρος εκπαίδευσης να δεχτεί ο δήμος να πάρει χρήση ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ:

Ο εκπρόσωπος του ΚινΑλ στο δημοτικό συμβούλιο - ΣΤΑΘΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ, χρισμένος τρεις φορές και γιαλαντζί αντάρτης του Θωμά φέτος  μαζί με τον δημοτικό του σύμβουλο Νίκο Πράσσο, ακόμα μέλος του Τομέα Αυτοσιοίκησης του ΚινΑλ, μέλος της ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ των αυτοδιοικητικών δυνάμεων του κόμματος που παριστάνει το ΠΑΣΟΚ
 ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ και των ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ νενέκοι ΚΙΝΑΛΙΤΕΣ στο Χαλάνδρι.
Και μην μασάς που παριστάνουν ότι είναι αντίπαλοι - και καλά - ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ speaking,

Όλα συνεννοημένα είναι μεταξύ Θωμά, Ανδρεόπουλου και Πράσσου, με κομπάρους δύο πρώην μεγαλοϋπουργούς.

ΚινΑλητείες εξουσιαστές, καθεστωτικοί, γραφειοκράτες  και διεφθαρμένοι είναι στην ίδια πλευρά για να υπερασπιστούν ..... ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ και τα deals του Ιωνά.

Για το μέλλον σου δε νοιάζονται.

Γι΄αυτό δεν το υπερασπίζονται απέναντι σε απαιτήσεις ισχυρών.

Και συμμαχούν με τον Γραμματιολήπτη Κουράση και την οικοπεδούχο Καρατζά που .... φεύγει από τις συνεδριάσεις , δεν ψηφίζει και μετά θέλει να δοξάζεται ..... βερμπαλίζοντας.

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΙΝΑΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΕΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΛΗΠΤΕΣ,  ΜΑΥΡΟ 
ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΔΟΤΕΣ,  
ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ, 
ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ οι ΤΕΩΣ.

ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ ΤΟ 2013 ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ 2014 "ΚΑΛΟΙ" ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΟΛΟΙΜΑΖΙΔΙΣΜΟΥ;;;;


Συγνώμη αλλά πότε έγιναν οι προηγούμενες δημοτικές εκλογές;

Το Μάιο δεν έγιναν ή έχω ξεχάσει να πάρω το χάπι για την μνήμη;

Όχι τον Μάη του 2014 έγιναν, το γκουκλάρισα για να το τσεκάρω.

Και άρα όσα είπαν οι Κουράσης, Κατσοπρίνης στο δημοτικό συμβούλιο και παραδέχτηκε ο Συμεών ότι του είπαν - και αυτός τους πίστεψε (και δεν ενημέρωσε ο Συμεών της Κουρασικής, τον εισαγγελέα, έπρεπε να το κάνει ο τρελός το αφεντικό μας) μόλις κέρδισε τις προηγούμενες εκλογές, ότι δηλαδή έγινε το παραθεσμικό ντηλ με τον Ιωνά για την δωρεά (προς τον δήμο σου λέει) με δόσεις σε καθορισμένες ημερομηνίες που αναφέρονται στα γραμμάτια και στο ιδιωτικό συμφωνητικό που ήταν φυλαγμένα στο ντουλάπι του Κατσοπρίνη και .... του τα έκλεψαν και αυτό το κατάλαβε όταν πήγε να τα βρει για να τα δώσει στον Συμεών - έτσι δεν σου λένε μπαμπουίνο - προϋποθέτει ότι τα γραμματεία έληγαν μετά τον Μάη του 2014, έτσι δεν είναι;

Διότι αν - ΑΝ ΛΕΩ, ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΝΩ -  έληγαν πριν θα είχαν εισπραχθεί, έτσι δεν είναι;

Και αν είχαν εισπραχθεί, τα λεφτά θα έπρεπε να είχαν κατατεθεί στον δήμο - αν ήταν δωρεά προς τον δήμο, όπως λένε οι της κανονικότητας (όλοι μαζί ήταν τότενες στο κόλπο, έτσι, δήμαρχος, αντιδήμαρχοι και λοιποί γαλαζοπρασινολουλακί συγγενείς)  έτσι δεν είναι ή κάπου κάνω λάθος, διότι δεν είμαι και ο μαλάκας το αφεντικό μας που το έχει με αυτά τα γραμμάτια και τις επιταγές και δεν είμαι σίγουρος.

Πάντως αν ένα γραμμάτιο  λήγει το 2013 και το "χάνεις" το 2014, ε κάτι δεν βγαίνει στην πρόσθεση.

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ή εγώ είμαι πάλι ο κακός που δεν αφήνω τους καλούς να χαρούν τα ληγμένα τους και τα οικόπεδά τους.

ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ, που λέει και ένας νέος, φέρελπης, επίδοξος καθεστωτικός στο πρόγραμμά του.

Λέσχη Ανάγνωσης Συλλόγου "ΑΡΓΩ": Συζητάμε το μυθιστόρημα του Ορχάν Παμούκ "Η γυναίκα με τα κόκκινα μαλλιά" - Δευτέρα 20 Μαϊου 2019


Την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 και ώρα 19.30 μ.μ. στη Λέσχη Ανάγνωσης του Πολιτιστικού - Επιστημονικού Συλλόγου "Αργώ" θα συζητήσουμε με τη μεταφράστρια Στέλλα Βρετού για το μυθιστόρημα του Ορχάν Παμούκ "Η γυναίκα με τα κόκκινα μαλλιά" (εκδόσεις Πατάκη). Τη συζήτηση θα συντονίσει ο φιλόλογος Σταύρος Μποφυλάτος.