Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΠΙ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ: ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝΠρώτη φορά -.αριστερά (όχι αυτό είναι από άλλο ανέκδοτο) - πρώτη φορά το δημοτικό συμβούλιο έφτασε τον Αύγουστο (παρά μια βδομάδα) για να εγκρίνει εχθές την δυναμικότητα των δημοτικών παιδικών σταθμών.

Κάθε χρόνο - όπως μπορεί να διαπιστώσει ο αναγνώστης μας  αφού ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ και με συνέπεια ασχολούμαστε με το μεγάλο θέμα, που αφορά ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, εκείνες που δεν έχουν δυνατότητα να πάνε τα παιδιά τους σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς - το θέμα απασχολεί τα δημοτικά συμβούλια των κανονικών δήμων κατά τον Ιουνίο.

Από τότε μάλιστα έχει βάλει ο Γιώργος Θωμάς το θέμα σε ΠΗΔ διαδικασίες κάνα δυο φορές αλλά σιγά μην ιδρώσει το αυτί του Γερολυμάτου.

Και πρώτη φορά (αριστερά πολύ) το θέμα δεν χειρίζεται με διαφάνεια και συναίνεση ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ όπως γινόταν "εξ απ' ανέκαθεν", αλλά "επαναστατικώ δικαίω" ο Αντιδήμαρχος με τον μεγάλο τίτλο που εισηγήθηκε (και του το ψήφισε η "παραταξιακά πειθαρχική" καργαριστερή πλειοψηφία)  να κάνει ολομόναχος τον χειρισμό για να μην έχει στα πόδια του έλεγχο από άλλες δημοτικές παρατάξεις και να κάνει ήσυχος την ρουσφετολογική επιλογή του.

Εχθές λοιπόν οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ ότι οι θέσεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς ΞΑΝΑΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ!

ΑΠΟ 360 θέσεις πέρυσι σε 283 φέτος!!!!

(Και από 900 πριν μερικά χρόνια, όταν ο σημερινός αντιδήμαρχος έκανε καταγγελία στο ΙΚΑ για να κλείσουν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί που στεγάζονταν στην ΕΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ του Ιδρύματος Κουρτέση)

 Σου θυμίζουμε ότι τους ψήφισες στις εκλογές επειδή σου υποσχέθηκαν ότι η πολιτική τους για τους παιδικούς σταθμούς είναι: ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΕΙΑ θα ΄χουν πρόσβαση στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Μάλιστα πέρυσι το είπε ο κος Γερολυμάτος και στο δημοτικό συμβούλιο. "Είναι η τελευταία χρόνια που κάνουμε επιλογή παιδιών - αφού τώρα αναλάβαμε και δεν προκάνουμε φέτος - και από του χρόνου θα εφαρμόσουμε την δική μας πολιτική "ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ - ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΕΙΑ".

ΝΑΙ ΕΤΣΙ είπε πέρυσι στο δημοτικό συμβούλιο!

Για την ιστορία: Το θέμα εχθές το ψήφισαν οι "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ " της πλειοψηφίας και ο Γ. Λάδόπουλος από την αντιπολίτευση - που είχε κάνει την μεγάλη μείωση των θέσεων επί των ημερών του και χρωστάει φαίνεται χάρη στον Γερολυμάτο για την βοήθεια που του πρόσφερε τότε ωστε να μην αναλάβει εκείνος την πολιτική ευθύνη για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ πολιτική που εφάρμοσε το Χαλάνδρι - μόνο από όλους τους δήμους της περιοχής, όπως κατ' επανάληψη έχουμε αποδείξει.

Διότι πώς αλλιώς εξηγείται η χθεσινή θετική του ψήφος, όταν μάλιστα όλη η αντιπολίτευση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ από την επιτροπή των παιδικών σταθμών;
ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕ Ο ΚΟΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ;

ΥΓ:

Σου θυμίζουμε αναγνώστη μου τις αναρτήσεις μας τα προηγούμενα χρόνια που δείχνουν την ιστορία ΝΤΡΟΠΗΣ.

Διότι κάποιοι μπορούν να παραμένουν ΣΥΝΕΠΕΙΣ.


Κάντε ΚΛΙΚ στην περσινή μας ανάρτηση που έχει και links για τα προηγούμενα χρόνια

 2014:

ΜΠΗΚΑΝ - ΜΩΡΕ ΜΠΗΚΑΝ - ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ

ΜΙΑ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΚΑΣΜΑ - "ΠΟΥ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΝ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ": 
Με ξένα αποτέτοια κάνω και εγώ αντίσταση στα συμφέροντα που επιβάλλονται στα λαϊκά δικαιώματα - στα οποία κατατάσσετει και ο ΥΠΝΟΣ.
 ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ


Οι δύο "κανονιστικές" που αφορούν ΝΕΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ και ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ εγκρίθηκαν εχθές στο δημοτικό συμβούλιο με τις ψήφους της πλειοψηφίας.

Την πρώτη εκ των δύο - που αφορά τα τραπεζοκαθίσματα - ψήφισε και ο Γιάννης Λαδόπουλος ενώ καταψήφισαν οι της παράταξης Κουράση και ο Θ. Βαρδουλάκης.

Απόντες όλοι του Ανδρεόπουλου (πάλι), της Λαϊκής Συσπείρωσης, ο Γ. Θωμάς και ο Α. Νταβίας.

Την δεύτερη κανονιστική, που αφορά την διεύρυνση του ωραρίου μουσικής των ΚΥΕ ψήφισαν μόνο οι ...... ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ.

Έκαναν ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Μια ολόκληρη βδομάδα.

ΜΕΤΑ ....
OI ACTIVE MEMBER ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑΟι Active Member, στις 24 Ιουλίου 2015 φθάνουν στο Θέατρο της Ρεματιάς Χαλανδρίου για να αποχαιρετίσουν με μεγάλη συγκίνηση το τέλος του γκρουπ αυτού και την αρχή ενός νέου κύκλου δημιουργίας, τραγουδώντας δυνατά τα τραγούδια τους και φτιάχνοντας όπως πάντα την πιο μεγάλη αγκαλιά.

Η πιο παλιά και πιο παραγωγική hip hop μπάντα στην Ελλάδα, σχεδόν 23 χρόνια, από το ξεκίνημά τους, δε χάσανε απ’ τα μάτια τ’ όνειρο, την ουσία και την επαφή με το κοινό τους με κάθε τρόπο και κάθε τίμημα.

Ο B.D.Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης), εμπνευστής του low bap, κι ο πρώτος που δισκογραφικά ρίσκαρε να φτιάξει πριν από δυο δεκαετίες hip hop με ελληνικό στίχο, ακούραστος εργάτης της μουσικής και η Sadahzinia (Γιολάντα Τσιαμπόκαλου), η πρώτη γυναίκα που ράπαρε στα Ελληνικά και καταπιάστηκε με τις λέξεις και τις ρίμες, έχουν να διηγηθούν το τέλος επί σκηνής. Κι εκεί κρύβεται όλη η μαγεία…
                         
Ώρα Έναρξης 21:00
Γενική Είσοδος: 12€,  Προπώληση:  10€  www.tickethouse.gr
                                                                                                                                           

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ


ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ "ΠΕΡΚΙΖΑΣ" ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ


Σας ενημερώνουμε ότι το αθλητικό κέντρο «Ν. Πέρκιζας» του δήμου μας θα παραμείνει κλειστό τις Κυριακές μέχρι τις 24/8/2015 ενώ το κολυμβητήριο από τις 1/8/2015 έως τις 30/8/2015.

 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Κοινό ανακοινωθέν Σταθάκη - Ντομπρόβσκις - Κρέτσου για τα ΕΣΠΑ

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για το Ευρώ και τον Κοινωνικό Διάλογο, Βάλντις Ντομπρόβσκις και η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής, Κορίνα Κρέτσου, συναντήθηκαν, σήμερα το πρωί, με τον Έλληνα Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργο Σταθάκη, για να συζητήσουν τις προτάσεις που περιγράφονται στο Ανακοινωθέν «Μια νέα αρχή για θέσεις εργασίας και ανάπτυξη στην Ελλάδα» της 15ης Ιουλίου, ώστε να απελευθερωθούν επενδύσεις στην πραγματική οικονομία και να βοηθηθεί η ανάπτυξη και η δημιουργία θέσεων εργασίας στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι, για την περίοδο 2014-2020, πάνω από 35 δισ. ευρώ είναι διαθέσιμα από τον προϋπολογισμό της Ε.Ε., μεταξύ των οποίων 20 δισ. ευρώ από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία.

Αντιπροσωπεύουν μία βασική πηγή χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας και ένα απαραίτητο συμπλήρωμα στις μεταρρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν στο πλαίσιο της Ευρω-Συνόδου της 12ης Ιουλίου.

Οι προτάσεις, που παρουσιάστηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή την προηγούμενη εβδομάδα, προβλέπουν συντελεστή συγχρηματοδότησης 100% για την περίοδο 2007-2013, ένα μέτρο που μπορεί να εξοικονομήσει στον Ελληνικό προϋπολογισμό 2 δισ. ευρώ.

Περιλαμβάνουν, επίσης, την άμεση διάθεση στις Ελληνικές Αρχές του 5% που συνήθως παρακρατείται μέχρι την ολοκλήρωση των προγραμμάτων.

Τέλος, για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2010, η Επιτροπή προτείνει την αύξηση του συντελεστή προ-χρηματοδότησης των προγραμμάτων Πολιτικής Συνοχής κατά 7 ποσοστιαίες μονάδες, κάτι που μπορεί να προσθέσει 1 δισ. ευρώ στα διαθέσιμα κεφάλαια των πρώτων ετών της περιόδου, ώστε να βοηθηθεί η έναρξη επενδύσεων στην πραγματική οικονομία.

Επισημαίνεται ότι, απαιτείται η σύμφωνα γνώμη, τόσο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όσο και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Οι δηλώσεις

Ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις, δήλωσε: «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μπορεί να κινητοποιήσει πάνω από 35 δισ. ευρώ από τον προϋπολογισμό της Ε.Ε. για να υποστηρίξει την ανάπτυξη, δημιουργία θέσεων εργασίας και επενδύσεις στην Ελλάδα. Η στήριξη αυτή πρέπει να προχωρήσει παράλληλα με τις θεμελιώδεις μεταρρυθμίσεις που αντιμετωπίζουν τις μακροχρόνιες διαρθρωτικές αδυναμίες της Ελληνικής οικονομίας. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα μπορεί να ξεπεράσει την κρίση και να επιστρέψει στην οικονομική ανάπτυξη. Θα συνεχίσω να δουλεύω με τις Ελληνικές Αρχές στα πλαίσια της Ομάδας Υψηλής Επαφής, που επιδιώκει να διασφαλίσει ότι θα αξιοποιηθεί όλη η διαθέσιμη χρηματοδότηση από την Ε.Ε. για την περίοδο 2007-2013 και να βοηθήσει την Ελλάδα να έχει πρόσβαση σε όλα τα κεφάλαια της Ε.Ε., που προγραμματίζονται για την περίοδο 2014-2020».

Η Ευρωπαία Επίτροπος, Κορίνα Κρέτσου, δήλωσε: «Η συνάντησή μας με τον Υπουργό Σταθάκη ήταν φιλική και απέφερε καρπούς. Συμφωνήσαμε να έχουμε διαρκή διάλογο, καθώς μία στενή συνεργασία της Επιτροπής με τις Ελληνικές Αρχές είναι απαραίτητη για να αξιοποιηθούν πλήρως τα οφέλη της Πολιτικής Συνοχής σε όρους ανάπτυξης και θέσεων εργασίας. Προσωπικά δεσμεύτηκα να προσφέρω όλη τη βοήθεια που θα απατηθεί τα επόμενα χρόνια και προτίθεμαι να πάω στην Ελλάδα αμέσως μετά την ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, για να εξηγήσω στις Διαχειριστικές Αρχές πώς να αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό αυτές τις νέες δυνατότητες και να διασφαλίσω άμεση, αποτελεσματική και στρατηγική χρήση των κεφαλαίων, έχοντας στην καρδιά τα καλύτερα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών».

Ο Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης, δήλωσε
: «Οι προτάσεις αυτές είναι πολύ θετικές. Μπορούν να συνεισφέρουν στην ενίσχυση της ρευστότητας με εμπροσθοβαρείς πληρωμές και παροχή ευελιξίας για την αποπληρωμή των έργων. Θα συνεργαστούμε στενά με τις ικανές αρμόδιες Υπηρεσίες της Επιτροπής, ώστε να εφαρμοστούν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Εξαιτίας του ασφυκτικού χρονοδιαγράμματος ολοκλήρωσης των προγραμμάτων της περιόδου 2007-2013 μέχρι το τέλος του 2015 και για να αξιοποιηθεί η χρηματοδοτική ασφάλεια που δημιουργούν οι νέες προτάσεις, απαιτείται η άμεση συνεργασία και ενεργοποίηση όλων των εμπλεκόμενων μερών. Συζητήθηκε επίσης η διαδικασία επιτάχυνσης της προετοιμασίας και υποβολής έργων από την Ελληνική πλευρά στο νέο Επενδυτικό Σχέδιο για την Ευρώπη (Σχέδιο Γιούνκερ)».

Μετά από αίτημά της, η Ελλάδα θα συνεχίσει να επωφελείται από ειδικά διαμορφωμένη τεχνική βοήθεια για μεταρρυθμίσεις και εφαρμογή από τη νέα Υπηρεσία Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων της Επιτροπής.

Η Υπηρεσία ξεκίνησε το έργο της την 1η Ιουλίου και στηρίζεται στην πολύτιμη εμπειρία της Task Force για την Ελλάδα και άλλη τεχνική βοήθεια που προσέφεραν τα κράτη-μέλη.

Η τεχνική βοήθεια μπορεί να προσφερθεί σε μια σειρά τομέων πολιτικής, σε συμφωνία με τις Ελληνικές Αρχές.

http://www.epoli.gr

Αυτοδιοίκηση: Κινδυνεύουν να ματαιωθούν έργα του ΕΣΠΑ


Η ΚΕΔΕ εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα έχει επισημάνει προς την Κεντρική Εξουσία την ανάγκη να υπάρξει χρονική παράταση ενός τουλάχιστον έτους, στο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των έργων που περιλαμβάνονται στο ΕΣΠΑ της προηγούμενης περιόδου.

Προς την κατεύθυνση αυτή έχουν αποσταλεί ήδη επιστολές τόσο προς το Υπουργείο Ανάπτυξης όσο και προς το Γραφείο του Πρωθυπουργού, όπου επισημαίνεται ο κίνδυνος να μην ολοκληρωθούν δεκάδες έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλους τους Δήμους της χώρας και να χαθούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, αν δεν υπάρξει παράταση του χρονοδιαγράμματος που λήγει στις 31/12/2015.

 Παράλληλα, χωρίς να ευθύνονται οι Δήμοι, δημιουργούνται τεράστιες ευθύνες για τις δημοτικές αρχές ( δημοσιονομικές, ποινικές, πειθαρχικές κλπ) από την πιθανή ματαίωση των έργων , αλλά και την υποχρέωση επιστροφής των χρημάτων που μέχρι σήμερα έχουν καταβληθεί για την χρηματοδότησή τους .

 Στο προχθεσινό Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. όπου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Υπουργείου Ανάπτυξης και της αρμόδιας Διεύθυνσης του ΕΣΠΑ, υπήρξε ενημέρωση του Δ.Σ. ότι στο συγκεκριμένο αίτημα για παράταση του χρονοδιαγράμματος, εκφράζονται έντονες αντιρρήσεις από πλευράς των ευρωπαίων τεχνοκρατών.

Κι αν οι αντιρρήσεις αυτές δεν καμφθούν, θα δημιουργηθούν τεράστια προβλήματα σε όλη τη χώρα.

Μετά από αυτή την ενημέρωση, το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. , μετά από εισήγηση του Προέδρου της Γ. Πατούλη , αποφάσισε να αναλάβει μια σειρά από νέες πρωτοβουλίες, προκειμένου να ενισχυθεί η διαπραγματευτική θέση της χώρας πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα και να αποφευχθούν οι τραγικές συνέπειες από την ακύρωση των έργων του. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να σχεδιαστεί μια σειρά από επαφές της Διοίκησης της Κ.Ε.Δ.Ε. με αρμόδιους κοινοτικούς αξιωματούχους , όπως με την αρμόδια Επίτροπο για το ΕΣΠΑ Κ. Κρετού αλλά και τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζ. Κ. Γιουνκέρ. Παράλληλα, θα ενημερωθούν τα μέλη της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Περιφερειών καθώς και οι αντίστοιχες Κ.Ε.Δ.Ε. άλλων ευρωπαϊκών χωρών, προκειμένου να δημιουργεί ένα ευρωπαϊκό μέτωπο υποστήριξης του ελληνικού αιτήματος.

http://www.dikaiologitika.gr

Πρόσκληση συλλόγου οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣΠΑΝΟΣ  ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ- ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ
 ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

Μια μοναδική συναυλία  διοργανώνει ο  Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ.
Δυο μεγάλα σχήματα του φετινού καλοκαιριού ενώνουν τις  δυνάμεις του για την ενίσχυση του δύσκολου αγώνα της απεξάρτησης, την Δευτέρα 27 Ιουλίου στο ΒΕΑΚΕΙΟ θέατρο στον Πειραιά στις 21.00   
Η μουσική του Πάνου Κατσιμίχα δε χρειάζεται συστάσεις. Μας  συντροφεύει μέχρι σήμερα ζεστή, ζωντανή και αληθινή, με στίχους πάντα επίκαιρους, άλλοτε κοινωνικούς και πολιτικούς, άλλοτε ερωτικούς, ευαίσθητους και την ίδια στιγμή καυστικούς.
Μαζί του, το γνωστό για τις ιδιαίτερες live εμφανίσεις του, ροκ συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα, με ανεξάντλητη ενέργεια και εκρηκτική σκηνική παρουσία, αποδεικνύει πως η "αλήθεια" μιας συναυλίας μπορεί να αναζωπυρώσει την ελπίδα που κρύβουμε μέσα μας σε δύσκολους καιρού.
Ο Μπάμπης Στόκας  με εφόδιο την σπουδαία φωνή του και την αισθαντική ερμηνεία του  υπόσχεται αυτό το καλοκαίρι να μας ταξιδέψει μουσικά από το χθες στο σήμερα μέσα από τη μοναδική του ικανότητα να κινείται με άνεση και αγάπη τόσο σε ηλεκτρικές μπαλάντες όσο και σε αυθεντικά λαϊκά ακούσματα.
Ένα ταξίδι επί σκηνής από κομμάτια τον “ΠΥΞ ΛΑΞ” σε τραγούδια της προσωπικής του πορείας αλλά και σε απρόσμενες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών  που όλοι μας τραγουδήσαμε και συνεχίζουμε να τραγουδάμε.
         Μια μουσική διαδρομή γεμάτη εναλλαγές με τραγούδια που όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο αλλά και που συνεχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία.   
  
Ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ ιδρύθηκε το 2001 από ευαισθητοποιημένους γονείς παιδιών που βρίσκονταν σε διαδικασία απεξάρτησης. Στόχοι του Συλλόγου είναι η ενημέρωση και  ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης γύρω από το πρόβλημα των εξαρτήσεων, καθώς και η προβολή και η ενίσχυση του έργου που επιτελεί το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ - ΕΞΑΝΤΑΣ που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, τη Δυτική Αττική και τα νησιά του Αιγαίου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ
Πληροφορίες στα τηλ. 210 4131 305, 210 4227 940


Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τις ανάγκες των μελών του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ ΕΞΑΝΤΑΣ