Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ



Είχα διαβάσει στην εφημερίδα των Συντακτών το άρθρο αυτό:  Χέρι χέρι στα ίδια θρανία.
Ανέβηκε και στο site του δήμου σήμερα.

Την επίσκεψη προσφυγόπουλων στο σχολείο την ήξερα βέβαια από την ημέρα που προγραμματίστηκε.

Ο Δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι, η πρόεδρος του πρόεδρου -  όλοι μαζί οι μεγαλοπαράγοντες του δήμου - η σέκτα που λέει και ο Κομπότης (πω τι λέει ο στόμας του και αυτουνού, άλλη ώρα αυτό) πήγαν την προηγούμενη Παρασκευή το πρωί  στο 3ο ΓΕΛ μαζί με 16 προσφυγόπουλα.για να παίξουν με τα παιδιά του σχολείου. στο προαύλιο.

Με τα ελληνάκια παιδιά εκείνου ακριβώς του σχολείου το προαύλιο του οποίου οι ίδιοι παράγοντες του δήμου διαχώρισαν με φράχτη.

Και που έγιναν αιτία να πάρουν  αποβολή 15 εξ αυτών, γιατί αγωνίστηκαν για την απομάκρυνση του φράχτη που χώριζε τους "πρόσφυγες" του 3ου Λυκείου από τους "μετανάστες" του 3ου Γυμνασίου.

Σε 15 μαθητές που αντιστάθηκαν στο φασιστικής έμπνευσης μέτρο της ύψωσης φράχτη.
Ήταν όσοι ήταν οι πρόσφυγες οι αποβληθέντες.

Τα παιδιά του σχολείου καλοδέχτηκαν βεβαίως τα προσφυγόπουλα έπαιξαν ποδόσφαιρο,  έχασαν και μερικές ώρες μάθημα - τώρα που είναι και άνοιξη και αρχίζουν οι φουσκοδεντριές,  μια χαρά για τους νεανίες..

Αλλά μου κάνει εντύπωση όμως, πώς ο φωτορεπόρτερ της ΕΦΣΥΝ έχει καταφέρει να μην φαίνονται σε καμία φωτογραφία τα απομεινάρια του φράχτη της καργαριστεράς, στους πασσάλους του οποίους ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ, εδώ και τρεις μήνες, στερεώνεται πρόχειρα - πρόχειρα  ένα πράσινο πλαστικό πλέγμα, που κάθε μεσημέρι ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ  το μαζεύει ένας καθηγητής του γυμνασίου,  προκαλώντας την χλεύη των πιστιρικάδων -που λένε "αυτό δεν το παίρνουμε, άστον να παιδεύεται".

Και στους οποίους αποκαλύπτεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  η σοβαρότητα κάποιων δασκάλων τους και βέβαια του δήμου τους.
Του δήμου  των  ανοικτών συνόρων και των περιφραγμένων προαυλίων.

Λίγο προς τα αριστερά να άνοιγε το πλάνο του ο καλός φωτορεπόρτε θα έβαζε στο κάδρο του και αυτό:


ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ ΛΕΓΩ ΥΜΙΝ: Το πράσινο πλέγμα το βάζουν ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ και το μαζεύουν ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!
Γιατί ξέρουν ότι αν μείνει μετά το κλείσιμο του σχολείου ......
Μιλάμε για ιλαροτραγωδία.

Η ΑΛΕΠΟΥ 100 και το ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟ 101 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Η συζήτηση για την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στην πορεία κατά της ανεργείας που ξεκίνησε από τον Δήμαρχο Πάτρας κο Πελετίδη (ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΕΙΡΩΣΗ) και τους φορείς της Αχαϊκής πρωτεύουσας, στο προχθεσινό συμβούλιο προκλήθηκε από πρόταση - προφανώς - της Λούλας Καρατζά και έτσι έπρεπε να γίνει.

Η Λούλα - η αλεπού- ήρθε διαβασμένη και γνώριζε ότι ψήφισμα με ιδεολογικοπολιτική απόχρωση "Πελετίδη" δεν θα γινόταν δεκτό από την πλειοψηφία.

¨Ετσι πρότεινε η Λούλα απλά να εκδοθεί ένα ΟΜΟΦΩΝΟ τριών σειρών, ψήφισμα κατά της ανεργίας και συμπαράστασης στην αγωνιστική πορεία που έρχεται στην Αθηνά.

"Και να καλεί στην υποδοχή της στο Σύνταγμα την Κυριακή" προσπάθησε να συμπληρώσει ο ακατανόμαστος.

Ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο δέχτηκε την ένταξη του θέματος.

Και μετά έκπληκτοι όλοι ακούσαμε την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να διαβάζει ένα σχέδιο ψηφίσματος που δεν έκανε καμία αναφορά στην πορεία κατά της ανεργίας, μίλαγε για την ανεργία στην Ευρώπη, δηλαδή γενικολογούσε και πέταγε την μπάλα στην εξέδρα (αργότερα τα ηχητικά).

"Μα καλά τώρα δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό δεν ...." είπε η Λούλα Καρατζά όταν τον λόγο πήρε το .... αλεπόπουλο - μαθητής της στην ΚΝΕ - Σίμος Ρούσσος και εξήγησε τους πραγματικούς λόγους που δεν ήθελαν να εκδοθεί ψήφισμα:"Εμείς κοινό ψήφισμα με τις παρατάξεις που ήταν με το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα δεν βγάζουμε"

ΚΑΓΚΕΛΟ Η ΚΑΡΑΤΖΑ.

Δηλαδή εσείς του ΣΥΡΙΖΑ που το ΟΧΙ το κάνατε ΝΑΙ τι, δηλαδή εννοείτε ότι τι;

Και τα καμιά δεκαριά θέματα που έχετε σήμερα στην ημερήσια διάταξη και αφορούν Ευρωπαϊκά κονδύλια γιατί δεν τα αποσύρετε; (άρχισε η άλλη τους κομμουνισμούς).

ΑΠΟΣΥΡΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ και αποχωρώ.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΣ πήρε τον λόγο και μίλησε για υποκρισία της πλειοψηφίας.

Οι Κουράσης - Λαδόπουλος - αλλού νταλλού - θέλανε να ψηφίσουν - σώνει και ντε - την πρόταση της Καρατζά, που την είχε αποσύρει και ο ακατανόμαστος που είναι ο μόνος που μπορεί να είναι ακόμα με το ΟΧΙ  (εκτός του ΚΚΕ), έκανε δήλωση και αποχώρησε: "Οφείλαμε ΟΜΟΦΩΝΑ να καλέσουμε τους Χαλανδραίους να συμπαρασταθούν στην πορεία. Αφού δεν το κάνουμε αποχωρώ"

Έτσι το ψήφισμα πήρε 19 ψήφους (χωρίς ψηφοφορία, έτσι ανακοίνωσε η πρόεδρος) και δεν εγκρίθηκε καν αφού δεν έφταναν οι παρόντες της πλειοψηφίας.

ΑΡΑ:

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ, τις επικροτεί ή τουλάχιστον τις .... συγκαλύπτει.

Δεν είμαι καλά γιατρέ μου, με τόση αριστερά ....

Παρουσίαση του βιβλίου της ΛΗΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ


"H σιωπή είναι μαφία!" " Η μαφία δολοφονεί, όμως το ίδιο κι η δική σας σιωπή"

 
 
 
Το υλικό της βουλής, που θα έπρεπε να είναι σε γνώση των Ελλήνων πολιτών, αλλά ο όγκος του κάνει τη "μάνα να χάνει το παιδί και το παιδί τη μάνα..." και να κουκουλώνει καταστάσεις, είναι στα χέρια της Ζωής Κωνσταντοπούλου, λένε οι γνωρίζοντες τις διαδικασίες αποχώρησής της...
Τόνοι χαρτούρας... με τα πραγματικά στοιχεία για τα άπλυτα πολλών, που εντέχνως απέκρυψαν.
Ρε ιδιοφυείς ανόητοι, ότι ρήτρα φασιστικής έμπνευσης και να ψηφίσετε, σήμερα μπορεί να γίνει ένα μπλογκ (ιστολόγιο) σε οποιαδήποτε χώρα και να σας τα πετάνε στη μούρη όποτε κρίνουν κατάλληλη την συγκυρία... οι κατέχοντας τις βρομιές σας...
Η "ρήτρα εχεμύθειας", μαφιόζικη και μασονική πρακτική... θα τους εμποδίσει; 
 
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/

ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ; Ρήτρα εχεμύθειας θα υπογράφουν οι βουλευτές...

 
Υποχρεωμένοι να υπογράφουν ρήτρα εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας προκειμένου να μην αποκαλύπτουν "μυστικά" των οποίων γίνονται γνώστες κατά την άσκηση των βουλευτικών τους καθηκόντων θα είναι οι βουλευτές όπως προβλέπει ο νέος Κώδικας Δεοντολογίας Μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου που εισάγεται την Παρασκευή προς συζήτηση στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας.
Σύμφωνα με το άρθρο 7 , παρ 2 του νέου Κώδικα οι βουλευτές κατά την ανάληψη των καθηκόντων τους θα υπογράφουν μια καθ όλα απαράδεκτη δήλωση εχεμύθειας που θα τους απαγορεύει να χρησιμοποιούν προς ίδιον όφελος ή προς όφελος τρίτων προσώπων «εμπιστευτικές πληροφορίες και έγγραφα τα οποία περιέρχονται σε γνώση τους κατά την διάρκεια άσκησης των καθηκόντων τους».
Ενώ αρχικά είχε προβλεφθεί πως η ισχύς της ρήτρας θα είναι μέχρι το πέρας της διετίας μετά τη λήξη της βουλευτικής τους, η σχετική αναφορά στο χρόνο ισχύος αφαιρέθηκε με συνέπεια να μην αποκλείεται οι βουλευτές να παίρνουν "στον τάφο" όσα μαθαίνουν κατά τη βουλευτική τους θητεία. Το ζήτημα της ισχύος πάντως αναμένεται να απασχολήσει την Επιτροπή την Παρασκευή οπότε και θα ληφθεί η τελική απόφαση.
Παράλληλα, με άλλη διάταξη προβλέπεται για πρώτη φορά ακόμα και ο αποκλεισμός βουλευτή από ψηφοφορία αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων.

http://www.press-gr.com