Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! ΑΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕ!


ΕΛΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ .... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ!"Απολαυστική" επιστολή φορολογουμένου στην Εφορία του

Την επιστολη κοινοποιησε στο "Ποντικι".
Αγαπητό «Ποντίκι»
Σου αποστέλλω αυτό το υπόμνημα που 
το έστειλα 
ήδη στο υπουργείο Οικονομικών 
και το υπέβαλα και στη ΔΟΥ Ιεράπετρας.
Για να ξέρουν ότι δεν θα γίνουμε αυτόχειρες.
Με αγωνιστικές ευχές
Ν. Αρετούλης


ΥΠΟΜΝΗΜΑ – ΔΗΛΩΣΗ
Προς το υπουργείο Οικονομικών, ΔΟΥ Ιεράπετρας
Του φορολογούμενου πολίτη Αρετούλη Γ. Νικολάου,
κατοίκου του Δ.Δ. 
Ρίζας του Δήμου Ιεράπετρας.

Εις το εκκαθαριστικό σημείωμα που μου αποστείλατε «προσάπτεται» 
τεκμαρτό εισόδημα8.863 ευρώ, ποσό το οποίο εγώ ποτέ δεν είδα κι 
ούτε θέλησα να αποκτήσω.
1.Για την οικία μου, αντικειμενικής αξίας 13.653,68 ευρώ 
(ΕΤΑΚ 10.8.2010), ευρισκόμενη στον οικισμό Πανακιανά του 
Δ.Δ. Ρίζας του Δήμου Ιεράπετρας, χωρίς καν ηλεκτροδότηση, 
θεωρείται τεκμαρτό εισόδημα 4.080 ευρώ, 
περίπου το 1/3 της αξίας της, τη στιγμή που πολύ καλύτερα σπίτια τα 
βρίσκει κανείς στην περιοχή μας με μόλις 150 ευρώ τον μήνα ενοίκιο 
(1.800/έτος).

2.Θεωρείτε τεκμαρτό εισόδημα διαβίωσης 3.000 ευρώ. 
Δυστυχώς για σας, λόγω της  αντικαταναλωτικής και οικολογικής 
ιδεολογίας και τρόπου ζωής που έχω επιλέξει από το1995, εγώ και 
η σύντροφός μου (2 άτομα) επιζήσαμε  με μόλις 2.126,5 ευρώ για 
ένα ολόκληρο έτος, συμπεριλαμβανομένων και των  εξόδων της βενζίνης 
του αυτοκινήτου μου, που χρησιμοποιώ κυρίως για τις αγροτικές εργασίες 
μου. Δηλαδή ζητάτε για φόρο το 1/4 του ετήσιου εισοδήματος 
επιβίωσής μου!!!

3.Όσο για το αυτοκίνητό μου, μοντέλο ’91 και κυβισμού 750 κ.εκ., 
με έξοδα  ασφάλισης, τελών κυκλοφορίας 300 ευρώ και συντήρηση από 
εμένα τον ίδιο  (ως πρώην μηχανικός), θεωρείτε τεκμαρτό εισόδημα 
2.000 ευρώ.
Κατόπιν όλων αυτών που ανέλυσα παραπάνω και επικαλούμενος το τελευταίο
 άρθρο του Συντάγματος, δηλώνω τα εξής:
α) Μεταξύ της επιλογής να μην τρώω για τρεις (3) μήνες και να 
πληρώσω τον φόρο που ζητάτε, θα προτιμήσω να μην πληρώσω 
ούτε  ένα ευρώ.
β) Μεταξύ της επιλογής να γίνω αυτόχειρας ή φονιάς, θα 
προτιμήσω να γίνω φονέας σας.
γ) Αν δεν έχετε κάνει κάποιο λάθος με αυτό το εκκαθαριστικό που 
μου αποστείλατε, τότε είστε αχρείοι και απατεώνες και κλέφτες.

7.7.2012
Άνευ ουδεμίας εκτίμησης
Ν. Αρετούλης

ΔΗΜΑΡ: «Καλοπιάνει» αυτούς που αντιδρούν

ΔΗΜΑΡ: «Καλοπιάνει» αυτούς που αντιδρούν
*ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

Είναι γνωστές σε όλους οι αντιδράσεις που συναντά για την συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση ο Φώτης Κουβέλης. Ήδη υπάρχει πολύ γκρίνια και οι πρώτες απώλειες, όπως για παράδειγμα του Μπαγεώργου, ο οποίος επί σειρά ετών ήταν από τους πλέον στενούς συνεργάτες του προέδρου της ΔΗΜΑΡ.

Τώρα στην Αγίου Κωνσταντίνου που βλέπουν ότι η υπόθεση επαναδιαπραγμάτευσης όχι μόνο είναι δύσκολη, αλλά το σημαντικότερο επίπονη και θα πάρει χρόνο, προσπαθούν να κάμψουν τις αντιδράσεις που πληθαίνουν.

Παράλληλα την ίδια ώρα στα κεντρικά γραφεία φθάνουν κατά δεκάδες τα βιογραφικά όσων θέλουν να στελεχώσουν την κρατική μηχανή. Εξάλλου σε επίπεδα γενικών γραμματειών, αλλά και συμβουλίων οργανισμών το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ θα έχουν το 30%, δηλαδή τουλάχιστον ένα 10% θα ανήκει στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη.

Το ζητούμενο, λοιπόν, για την ΔΗΜΑΡ είναι να αντέξει στην αφόρητη πίεση που δέχεται εδώ και 10 περίπου ημέρες από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επιτίθεται με κάθε τρόπο στη Δημοκρατική Αριστερά, προσπαθώντας να δημιουργήσει ρήγματα, όχι τόσο στους ψηφοφόρους, όσος τα στελέχη και τους βουλευτές.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η ΔΗΜΑΡ διεκδικεί να έχει λόγο στη στελέχωση κυρίως Γραμματειών στα υπουργεία Δικαιοσύνης (στη Γραμματεία Δικαιωμάτων), Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Περιβάλλοντος, Αγροτικής Ανάπτυξης, Παιδείας.

Ενδιαφέρεται επίσης για την Πολιτική Προστασία. Και το πιθανότερο είναι να επιλεχθούν κάποιοι από τους διαφωνούντες, ώστε να κοπάσουν οι αντιδράσεις. Ήδη υπάρχει επιτροπή στη ΔΗΜΑΡ, που ελέγχει όλες τις προτάσεις και τα βιογραφικά. Όχι μόνο τις δικές της, αλλά και των άλλων δύο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση Σαμαρά. Την επιτροπή αυτή απαρτίζουν οι Δημήτρης Χατζησωκράτης, Ανδρέας Νεφελούδης, Θόδωρος Μαργαρίτης, Σταύρος Λιβαδάς και Γιάννης Κακουλίδης.
 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΦΕΛΟΥΣ:

1. Υπάρχει εισαγγελικό βούλευμα για τις διαφημιστικές πινακίδες;;; ΤΙ ΛΕΕΙ;;;;;

2. Οι διαγραμμίσεις στο Χαλάνδρι για την παρκοθέτηση θα αντέξουν μέχρι τον Σεπτέμβριο;;; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΦΥΓΑΝΕ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ! Με τι βάψατε;;; Με νερομπογιές;;; 

ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΚΟΝΤΟΜΑΡΙ ΧΑΝΙΩΝ

Kontomari Massacre

Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου", 18-7-2012


πρΟΤΑση
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
e-mail : pr_ota_si@yahoo.gr

Χαλάνδρι  18/7/2012

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Μεγάλη κουβέντα γίνεται τα τελευταία δύο και πλέον χρόνια για τον δημόσιο τομέα. Για την ανάγκη μείωσής του. Για το μεγάλο αριθμό δημοσίων υπαλλήλων. Για την Ελληνική κοινωνία, η οποία, συντηρεί ένα τεράστιο και αντιπαραγωγικό δημόσιο τομέα…
Ήδη, ο πυρήνας των μέτρων και των 2 Μνημονίων, έχει ως βασικό στόχο το δημόσιο τομέα. Μειώσεις μισθών, πάγωμα των προσλήψεων, κατάργηση των δομών του δημοσίου κατά 30% (προς το παρόν), είναι βασικές πολιτικές.
Φυσικά, κανένας από εμάς που εργαζόμαστε στο δημόσιο τομέα, δεν πρεσβεύουμε ότι το δημόσιο θα πρέπει να μείνει ανέγγιχτο. Όμως όλες οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί, με ποιες μελέτες  έχουν γίνει, με ποιο σχέδιο ανασυγκρότησης και πού τελικά οδηγούν;
Πριν από αρκετό καιρό ρωτούσαμε : «Μήπως , ο τελικός σκοπός είναι η ηθελημένη διάλυση του δημόσιου τομέα και η είσοδος του ιδιωτικού κεφαλαίου στις υπηρεσίες του δημοσίου;».
Τώρα πλέον το λέμε με σιγουριά: Προκειμένου να ευοδωθεί η προσπάθεια του κεφαλαίου να κατεδαφιστεί το όποιο κράτος πρόνοιας, έπρεπε να κατασυκοφαντηθεί και να καταστεί στη συνείδηση του κάθε έλληνα πολίτη ως υπαίτιος ο εργαζόμενος. Πρωταρχικός στόχος των εσωτερικών και των εξωτερικών (κοινών ορμώμενων…) υποστηρικτών των Μνημονίων της Καταστροφής είναι η κατάργηση του δημοσίου και η ιδιωτικοποίησή του με άμεσες διαδικασίες, ώστε η χώρα να οδηγηθεί όσο το δυνατό γρηγορότερα σε μια εργασιακή «κινεζοποίηση» των δομών, των υπηρεσιών και των εργαζομένων του (επερχόμενου ολιγαρχικού) κράτους. Έπρεπε το κράτος να καταστεί ένοχο για τις δαπάνες του. Ποιες δαπάνες του όμως ; Γιατί, εμείς τουλάχιστον, δεν έχουμε διαπιστώσει κάποια μείωση δαπανών π.χ. στις υπέρογκες απολαβές των βουλευτών (βλ. σχετική ανάρτηση της «πρΟΤΑσης» από δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής» της 15-7-2012 για τους μισθούς των βουλευτών…)
Έτσι, τα τελευταία δύο χρόνια πάνω από 150.000 εργαζόμενοι έχουν αποχωρήσει από το δημόσιο. Τεράστια κενά, έχουν δημιουργηθεί, στις περισσότερες υπηρεσίες. Αποτέλεσμα: καθυστερήσεις, δυσλειτουργίες  και όλα αυτά εις βάρος του πολίτη.
Το οξύμωρο βέβαια σε όλη αυτή τη κατάσταση είναι ότι, το ίδιο το πολιτικό σύστημα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ) το οποίο το δημιούργησε ( με το πελατειακό κράτος ) κατηγορεί τους εργαζόμενους. Απαξιώνοντάς τους . Εξαθλιώνοντάς τους.  Και φυσικά, με τη βοήθεια των ΜΜΕ,  που οι εργοδότες τους περιμένουν το άνοιγμα των δομών για να αναλάβουν την καθαριότητα , την υγεία και άλλους σημαντικούς τομείς της δημόσιας ζωής και διοίκησης.
Βέβαια, τεράστια ευθύνη έχουν και οι ηγεσίες του συνδικαλιστικού μας κινήματος  το οποίο, με τις κομματικές εξαρτήσεις του, δέχθηκε τις επιδοματικές επιλογές, χωρίς να θέτει ζητήματα αξιοκρατίας, διαφάνειας, επιμόρφωσης του προσωπικού.
Το αποτέλεσμα είναι ότι, χρόνο με το χρόνο η ελληνική κοινωνία να βλέπει το δημόσιο τομέα ως πηγή του κάθε κακού.

Η «πρΟΤΑση» , εδώ και πάρα πολύ καιρό , έχει μιλήσει για το δημόσιο τομέα. Πιστεύουμε ότι, οι βίαιες και χωρίς σχέδιο και προσανατολισμό  παρεμβάσεις δεν διαρθρώνουν τα πράγματα, αλλά τα οδηγούν σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση.
Επιβάλλεται να γίνει μία σοβαρή δουλειά με όραμα 10ετίας. Να αξιολογηθούν τα κενά των υπηρεσιών, το τυχόν πλεονάζον προσωπικό, να καλυφθούν τα κενά με μετατάξεις και παράλληλα να ξεπαγώσουν οι προσλήψεις σε ευαίσθητες υπηρεσίες του δημοσίου ( όπως καθαριότητα , υγεία ,παιδικοί σταθμοί κ.α ). Συγχρόνως θα πρέπει να τεθούν κανόνες διαφάνειας και αξιοκρατίας.
Σκοπός του δημοσίου είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη , η δημιουργία ενός κράτους πρόνοιας που θα απαλύνει  τις αδικίες που το καπιταλιστικό σύστημα εδώ και αιώνες δημιουργεί στην κοινωνία. 

Στο ανεξάντλητο θέμα της απαξίωσης και του εξευτελισμού των δημοσίων υπαλλήλων, θα επανέλθουμε στο άμεσο μέλλον.
Η προσφυγή στη δικαιοσύνη, πλέον, αποτελεί μονόδρομο για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, προκειμένου να αγωνιστούν και να διασώσουν αυτό που τους έχει απομείνει: την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ τους.                  

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος,
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
              Χαλάνδρι,  13/7/2012
                     Α.Π. :   13414                                  


                                                                                                               - 15η
         ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ      --------
                                                                                                           - 2012

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σας καλεί σε συνεδρίαση του Σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 18η Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 21:00 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:


1.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για επιβολή προστίμου για παράνομα τοποθετημένα διαφημιστικά μέσα στα όρια του Δήμου Χαλανδρίου

2.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄ αριθμ. 35/2012 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά στη ‘Συζήτηση και λήψη απόφασης για ανταλλαγή ρυμοτομούμενων ακινήτων (οικοπέδων) στο Ο.Τ. 712β επί της οδού Μεταμορφώσεως ιδιοκτησίας Λούρα Αντωνίου (50%), Λούρα Αναστασίας (25%) και Λούρα Παράσχου με παραχώρηση οικοπέδου που προέρχεται από την τράπεζα γης της πολεοδομικής ενότητας 15 στην περιοχή Πάτημα Ι’.

3.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄ αριθμ. 98/2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Ευριπίδης’ – ‘Αθλητικός – πολιτιστικός οργανισμός Δήμου Χαλανδρίου’ που αφορά στη ‘Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση Απολογισμού του Ο.Ε. 2011 του Ν.Π.Δ.Δ. – Δημοτική Φιλαρμονική Χαλανδρίου’.

4.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 175/2012 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στη ‘Συζήτηση και λήψη απόφασης για χορήγηση άδειας χρήσης κοινοχρήστου χώρου με τραπεζοκαθίσματα’.

5.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 219/2011 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στη ‘Συζήτηση και λήψη απόφασης για χορήγηση άδειας χρήσης κοινοχρήστου χώρου με τραπεζοκαθίσματα’.

6.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή ποσού 15.497,00 € από το ΥΠ.ΕΣ. ως οικονομική ενίσχυση για τη καταβολή αποζημίωσης υπαλλήλων πρώην Βρεφονηπιακών Σταθμών Αθηνών (ΙΒΣΑ) και απόδοσή του στο Ν.Π.Δ.Δ. ‘Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης’ Δήμου Χαλανδρίου.

7.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή ποσού 22.100,00 € από το ΥΠ.ΕΣ. για πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες (ΣΑΕ 055).

8.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για διάθεση ποσού 62.542,41 € από τους ΚΑΠ μηνός Ιουνίου 2012 για επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης’ Δήμου Χαλανδρίου.

9.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για διάθεση ποσού 15.792,84 € από τους ΚΑΠ μηνός Ιουνίου 2012 για επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Αθλητικός, πολιτιστικός οργανισμός Δήμου Χαλανδρίου – Ευριπίδης’.

10.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή ποσού και έγκριση πίστωσης 3.500,00 € για τον ‘2ο Αγώνα Δρόμου Μεικτής Διαδρομής στη Ρεματιά Χαλανδρίου’ που θα διεξαχθεί σε συνεργασία με τον Αθλητικό & Πολιτιστικό Οργανισμό «ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ» την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

11.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση καταβολής στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Χαλανδρίου (πρώην ΔΕΠΑΧ) ποσού 10.000,00 € προκειμένου η επιχείρηση να ανταποκριθεί στις ταμειακές ανάγκες της για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

12.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση μίσθωσης λεωφορείου (πούλμαν) για την μεταφορά μαθητών από την περιοχή του Πατήματος Χαλανδρίου προς το 5ο Νηπιαγωγείο – 5ο Δημοτικό.

13.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πίστωσης για την εκδήλωση καλλιστείων παραδοσιακών ιστορικών οχημάτων σε συνεργασία με τη ΦΙΛΠΑ.

14.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση δράσεων για τη στήριξη του ακριτικού Καστελλορίζου.

15.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος.

16.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση ιδιωτικού συμφωνητικού καταβολής χρέους σε δόσεις.

17.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για καταβολή επιδόματος στους απασχολούμενους υπαλλήλους στο Τμήμα Αλλοδαπών κατά το Ο.Ε. 2011.

18.   Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Ο.Ε. 2012.

19.   8η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2012.

20.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για κατανομή θέσεων προσωπικού με σύμβαση έργου για τις ανάγκες της λειτουργίας των ΚΕΠ (Παράρτημα Κάτω Χαλανδρίου και Παράρτημα Μετρό Χαλανδρίου).

21.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση υποβολής πρότασης για χρηματοδότηση από το ΥΠΕΚΑ (Πράσινο Ταμείο) του έργου ‘Αναθεώρηση του Γ.Π.Σ. Δήμου Χαλανδρίου’.


Χαλάνδρι  13/7/2012

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.


ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΔΙΠΛΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
              Χαλάνδρι,  13/7/2012
                     Α.Π. :   13413                              


                                                                                                               - 14η
         ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ     --
                                                                                                             - 2012

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σας καλεί σε συνεδρίαση του Σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 18η Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:1.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄ αριθμ. 264/2012 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής που αφορά στον Απολογισμό Εσόδων - Εξόδων του Δήμου Ο.Ε. 2011. Χαλάνδρι  13/7/2012
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
 ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Η "επαναδιαπραγμάτευση" σε video...ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Σε μαγνητοσκόπηση η...ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ φάση για γκολ (δηλαδή "ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ"!!!) με τρομερό "ξεδίπλωμα" αρετών και τεχνικής κατάρτισης και, στη συνέχεια, η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ...Ένα video...χίλιες λέξεις!!!
Δ.Χ.

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις