Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

Εχθροί της δημοκρατίας, εχθροί της αριστεράς


czachariadis

του Κώστα Ζαχαριάδη

Η τοποθέτηση εκρηκτικών – εμπρηστικών μηχανισμών έξω από σπίτια δημοσιογράφων, πολιτικών, συγγενών πολιτικών και πολιτικών κομμάτων είναι πράξεις άθλιες και απολύτως καταδικαστέες! Αυτή η αθλιότητα δεν είχε και δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά, τις πρακτικές της, την ιδεολογία της την διαδρομή της! Είναι πράξεις θρασύδειλες και αποπροσανατολιστικές δίνουν την ευκαιρία στους θύτες της κοινωνικής ισοπέδωσης και του ευτελισμού της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας να παρουσιάζονται ως θύματα! Δίνουν άλλοθι για πιο αυταρχική αντιμετώπιση του μαζικού λαϊκού κινήματος που ειρηνικά και δημοκρατικά επιδιώκει την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής που εξοντώνει την κοινωνία! Παίζει με τη φωτιά οποίος προσπαθεί να αποκομίσει επικοινωνιακά οφέλη από αυτή την τυφλή – αδιέξοδη – απολύτως καταδικαστέα πρακτική.

Υ.γ.: Αν δεν είναι καλά οργανωμένη προβοκάτσια,δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από πηχτή βλακεία!

Ο  Κώστας Ζαχαριάδης είναι μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ 

Τοπική Αυτοδιοίκηση βουτηγμένη στο μαύρο χρήμα!

Εκατόν πέντε δήμαρχοι, πρώην νομάρχες και περιφερειάρχες, καθώς και σύμβουλοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε όλη την επικράτεια που ελέγχονται για «μαύρο χρήμα» περιλαμβάνονται στη λίστα του ΣΔΟΕ που φέρνει στη δημοσιότητα το Έθνος της Κυριακής.

Ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες ανοίγματος των τραπεζικών λογαριασμών και ελέγχου του «πόθεν έσχες», αφού έχουν προκύψει ενδείξεις για φοροδιαφυγή και αδικαιολόγητο πλουτισμό. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες, στους τραπεζικούς λογαριασμού δεκάδων αιρετών προσώπων βρέθηκαν μεγάλα ποσά που δεν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματα.

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση πρώην δημάρχου στη Φθιώτιδα με «ακάλυπτο» στην Εφορία τραπεζικό λογαριασμό 3 εκατ. ευρώ, πρώην νομάρχη Πελοποννήσου με λογαριασμό 2,5 εκατ. ευρώ και νομαρχιακού συμβούλου στη Μακεδονία με καταθέσεις 2 εκατ. ευρώ.

Στον κατάλογο των ελεγχομένων υπάρχουν και επτά δημοτικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που εντοπίσθηκαν για εμπόριο πλαστών και εικονικών τιμολογίων με προμηθευτές και για τις περιπτώσεις αυτές ύστερα από εισαγγελική παραγγελία ερευνάται η εμπλοκή αιρετών και υπαλλήλων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τα ευρήματα παραπέμπουν σε μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή και παράνομο πλουτισμό με απευθείας αναθέσεις έργων, εικονικές εργολαβίες, υπερτιμολογήσεις για έργα, κάλυψη υποθέσεων φοροκλοπής από ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις της περιοχής, έκδοση πλαστών και εικονικών τιμολογίων, πλασματικά τιμήματα από μεταβιβάσεις ακινήτων σε ιδιώτες και παράνομη διαχείριση κοινοτικών κονδυλίων.

Από τους μέχρι στιγμής φορολογικούς ελέγχους του ΣΔΟΕ έχουν εντοπισθεί εικονικά τιμολόγια αξίας εκατομμυρίων ευρώ στις συναλλαγές δέκα δημοτικών επιχειρήσεων και οργανισμών με ιδιώτες, έχουν καταλογισθεί πρόστιμα και προσαυξήσεις και έχει ζητηθεί το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών αιρετών προσώπων και υπαλλήλων που εμπλέκονται στην οικονομική διαχείριση των επιχειρήσεων.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΡΗΣ

 "Τ΄ αγγειά γινήκαν θυμιατά
και τα σκατά λιβάνι,
οι βλάχοι γίναν δήμαρχοι
κι οι κλέφτες καπετάνιοι..."

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ;;


ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΦΟΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ;;;

Ας υποθέσουμε ότι μπαίνει κάποιος στο μαγαζί, βουτάει 2 πράγματα, φεύγει, τον κυνηγάει ο μαγαζάτορας, τον βουτάει, φωνάζει την αστυνομία και μόλις έρχεται το μπατσικό λέει ο κλέφτης 

"εγώ δεν έκλεψα, δεν μου έδωσε απόδειξη και τα πήρα και έφυγα, ψέματα λέει το λαμόγιο ο φοροφυγάς".

Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Υπάρχει η μαρτυρία του και η μαρτυρία του μαγαζάτορα. 

Αν δεν υπάρχει άλλος μέσα στο μαγαζί, την ήπιε ο επαγγελματίας και από πάνω ή κάνω λάθος;

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ 

ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ!

ΟΛΑ ΤΑ 'ΧΑΜΕ ΚΙ @rxIDI@ ΕΙΧΑΜΕ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ "ΠΙΤΤΕΣ" ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΔΙΠΛΗ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΒΑΡΚΑΡΗ ... ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις