Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Είμαστε όλοι Γάλλοι! ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ
Είμαστε όλοι Γάλλοι! 

Είμαστε όλοι Γάλλοι;

Με πρωτοβουλία που ξεκίνησε από το fb το βράδυ στις 11.17 ώρα Ελλάδος – 10.17 ώρα Γαλλίας, τότε που εκδηλώθηκε η πρώτη επίθεση στο Παρίσι – καλούμαστε να συγκεντρωθούμε όλοι έξω από τη Γαλλική Πρεσβεία, Βασιλίσσης Σοφίας 7 στην Αθήνα.

Χωρίς φωνές, χωρίς συνθήματα, κρατώντας στα χέρια χαρτιά και πανιά στα χρώματα της Γαλλίας!

Είμαστε όλοι στόχοι επειδή ζούμε διαφορετικά, σκεφτόμαστε διαφορετικά, ντυνόμαστε διαφορετικά και έχουμε επιλέξει να ζούμε σε κοινωνίες χωρίς φετφάδες. 

Αυτές τις επιλογές μας πρέπει να τις υπερασπιστούμε. 
Η Ευρώπη μπορεί να χρειάζεται νέα ορμή, αλλά δεν δέχεται τελεσίγραφα. 

Και αντίθετα με τους εχθρούς της δεν θα παρασυρθεί σε κυνήγι μαγισσών αλλά με στοχευμένες δράσεις θα απομονώσει και θα συντρίψει τους τρομοκράτες.

ΕΚΑΤΟΜΒΗ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙΣτρατιωτικός νόμος στην Γαλλία...
Εκατόμβη νεκρών στο Παρίσι..
Κλείσιμο των συνόρων ....
Ποιος έχει σειρά στην λίστα?
Λονδίνο ίσως, Ρύμη ίσως , Ελλάδα ίσως?
Παγκόσμιος τρόμος που φέρνει παγκόσμιο στρατό και παγκόσμια κυβέρνηση...για παγκόσμια ...ασφάλεια...
Πώς είπατε?
Τι σημασία έχει ποιος ίδρυσε , εξόπλισε και ενθάρρυνε την ISIS?
Τι σημασία έχει αν οι φανατικοί μουσουλμάνοι είναι δημιουργήματα εργαστηρίων μυστικών υπηρεσιών της Δύσης?
Σημασία έχει πως το σκηνικό είναι πολύ καλά στημένο και έχει φτιαχτεί με τα πιο στέρεα υλικά της παγκόσμιας προπαγάνδας..
Εξ άλλου ο απελπισμένος και ξεσπιτωμένος Σύρος, Παλαιστίνιος , Άραβας αποτελεί πρώτης τάξης υλικό στην καλοστημένη κρεατομηχανή της Δύσης και της νέας τάξης.
Δεν έχει να χάσει ΤΙΠΟΤΑ γιατί του τα πήραν ΟΛΑ!! 

Ένας είναι ο προφήτης και αξίζει να πεθάνει κανείς για αυτόν τινάζοντας στον αέρα και καμιά εκατοστή αλλόθρησκους...
Έτσι πάντα λειτουργούν οι απανταχού απελπισμένοι αν τους μπολιάσεις με το δηλητήριο του όποιου φανατισμού..
Όμως μην απελπίζεσαι πανικόβλητε κάτοικε της πολιτισμένης δύσης.

Οι αρχές της και οι υπερκυβερνήτες της θα φροντίσουν για την ασφάλειά σου...
Θα χάσεις βέβαια ΟΛΕΣ τις βασικές σου ελευθερίες..
Θα βάλεις ίσως και ενα τσιπακι σε κάποιο σημείο του σώματος σου για την ασφάλεια σου..
Ε και λοιπόν τι έγινε? 
Θα συνεχίσεις όμως να ζεις χωρίς να κινδυνεύεις από τρομοκράτες..

Σου το εγγυάται αυτό η νέα τάξη....


Κατάλαβες τώρα ανθρωπάκο μου ?? 

Ή μήπως ακόμα δεν καταλαβαίνεις????

Γ. ΠΑΠΙΔΑΣ

ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ .... ΑΠΛΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Ομάδα έργου Περιφέρειας ΟΑΚΑ για έργα και πολιτιστικές εκδηλώσειςΤη σύσταση ομάδας έργου της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα και του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης», με αντικείμενο την καταγραφή των αναγκών και την ανάληψη στοχευμένων δράσεων για τις ανάγκες του σταδίου αποφάσισαν ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος με τον Πρόεδρο του ΟΑΚΑ Νίκο Κιάο και το Συντονιστή Γενικό Διευθυντή Σάββα Ανεστιάδη, σε συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του γηπέδου.

Σκοπός της ομάδας έργου θα είναι η συντήρηση και «αναζωογόνηση» του ΟΑΚΑ, ώστε να καταστεί ζωντανός χώρος άθλησης και πολιτισμού.
Προτεραιότητα θα δοθεί στην ενεργειακή ανβάθμιση και την διαχείριση των υδάτινων πόρων.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης- όπου μετείχαν οι κ.κ. Πέτρος Συναδινός, εκπρόσωπος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Δ.Σ του ΟΑΚΑ, Σάββας Μηναίδης, Προϊστάμενος Μελετών του ΟΑΚΑ, Δημήτρης Γιάκας, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός/αναπληρωτής Πρόεδρος του ΟΑΚΑ, Δημήτρης Γιωργάκης, τμηματάρχης Η/Μ του σταδίου και Γεώργιος Μαυρογιαννίδης Διευθυντής Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Β.Τ. - συζητήθηκαν μεταξύ άλλων και η από κοινού διοργάνωση αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός που πρόκειται να συνεργαστεί με το ΟΑΚΑ προσυπέγραψε με την παρουσία του στη συνάντηση τη βούλησή του να συνδράμει ενεργά ως προς την κατεύθυνση αυτή.

Ανοιχτή Συνέλευση κατοίκων Αγίας Παρασκευής: Ενημέρωση από το Εφετείο σχετικά με τους 5 συλληφθέντες φοιτητές.


Μετά την παρουσία τους στον εισαγγελέα και την εξέταση της προφυλάκισης τους ή μη, οι 5 συλληφθέντες φοιτητές με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης αφέθηκαν ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους παρουσίας 3 φορές την εβδομάδα στο Α.Τ. και απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα μέχρι το συμβούλιο εφετών να αποφασίσει για την έκδοση τους ή μη στις ιταλικές αρχές κάτι που θα συμβεί εντός των επόμενων 10 με 20 ημερών.

Όπως αναφέρεται και στο προηγούμενο δελτίο τύπου:

Από το πρωί της 12ης Νοεμβρίου διαδραματίζεται ένα πρωτοφανές σήριαλ καταστολής για την πόλη μας αλλά και για τη χώρα. Τα ξημερώματα - ημέρα πανελλαδικής απεργίας – πραγματοποιήθηκαν αιφνίδιες εισβολές στα σπίτια 5 φοιτητών και εργαζομένων, κατοίκων της Αγίας Παρασκευής οι οποίοι συλλαμβάνονται κατόπιν εντάλματος από τις ιταλικές αρχές. Με αφορμή την προσαγωγή τους σε καφετέρια στο Μιλάνο στις 2/5, μια μέρα μετά την απεργία της πρωτομαγιάς, οι ιταλικές αρχές ζητούνε την έκδοση τους.

Αυτή η διαδικασία δίωξης σε βάρος φοιτητών από άλλο κράτος της ΕΕ με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, με αφορμή τη συμμετοχή σε πρωτομαγιάτικη απεργιακή διαδήλωση, είναι πραγματικά πρωτοφανής. H αποτροπή αυτής της ακραίας κατασταλτικής μεθόδευσης αφορά κάθε άνθρωπο και την υπεράσπιση του δικαιώματος του να συμμετέχει σε συλλογικές κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις.

Σήμερα Παρασκευή 13/11 έξω από το Εφετείο Αθηνών εκατοντάδες κόσμου μαζεύτηκε για να απαιτήσει, την μη προφυλάκιση των 5 φοιτητών, την μη έκδοση τους στις Ιταλικές Αρχές και την άμεση παύση κάθε δίωξης.

Η μη προφυλάκιση τους ήταν μια πρώτη νίκη αλλά ο αγώνας όμως μέχρι την τελική αθώωση των συναγωνιστών μας συνεχίζεται αμείωτος.

Παλεύουμε για την μη έκδοσή τους στις ιταλικές αρχές, κάτι που θα αποφασιστεί από το συμβούλιο εφετών εντός των επόμενων 10-20 ημερών.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΔΑΔευτέρα 16 Νοεμβρίου και ώρα 13.00 θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ.Α. με τα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

1.«Ενημερώσεις – Ανακοινώσεις».

2.«Επικύρωση πρακτικών της 16/10/2015 και 20/10/2015 συνεδρίασης».

3.«Έκτακτη Γενική Συνέλευση Π.Ε.Δ.Α. για τα οικονομικά των Ο.Τ.Α.».

4.«Έγκριση δαπάνης για καταβολή ποσού 3.960,00 €, σύμφωνα με το ποσοστό συμμετοχής της Π.Ε.Δ.Α. στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε.

5.«Λήψη απόφασης για έγκριση προγράμματος Π.Ε.Δ.Α. 2015-2016 σχετικά με δράσεις που σχετίζονται με Ευρωπαϊκά Προγράμματα».

6.«Λήψη απόφασης για έγκριση εισήγησης, που αφορά στην ανάπτυξη των Νησιών της Αττικής».

7.«Λήψη απόφασης για διοργάνωση Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου της Π.Ε.Δ.Α. σε συνεργασία με το Διευρωπαϊκό Δίκτυο Elisan με θέμα «Απασχόληση – Αυτοαπασχόληση Νέων».

8.«Λήψη απόφασης για έγκριση καταβολής αποζημίωσης συνεδριάσεων συλλογικών οργάνων Π.Ε.Δ.Α. (Δ.Σ., Ε.Ε. Ε.Σ.), Μελών Επιτροπών Πολιτικής της Π.Ε.Δ.Α. και υπαλλήλων που παρέχουν γραμματειακή υποστήριξη».

9.«Επικαιροποίηση αποφάσεων Ε.Ε. από την 29η – 66η»