Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ - ΒΟΛΛΕΫ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ


GS Halandriou volley team

Πρεμιέρα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τις ομάδες κορασίδων του Γ.Σ. Χαλανδρίου, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο 06/10, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος κορασίδων για ομάδες εκτός συναγωνισμού και το Γ΄ όμιλο, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου 2 υποδέχεται τον Α.Σ.ΠΕ. Θέτις 2, σε αγώνα που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει 17:15, στο κλειστό του Δ.Γ. Χαλανδρίου "Ν. Πέρκιζας".

Λίγο αργότερα, για την α΄ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων και το γ΄ όμιλο, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου 1, φιλοξενείται απ' τον Α.Ο. Θρακομακεδόνων, σε αγώνα που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19:00, στο κλειστό γήπεδο Θρακομακεδόνων.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες του Γ.Σ. Χαλανδρίου και πάνω απ' όλα να χαρούν το νέο ξεκίνημα που κάνουν.

ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ, ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ!


Εκεί στην Αγίου Γεωργίου,

ΔΕΝ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ ΡΕ ΣΕΙΣ, ΛΙΑΚΑΔΑ ΕΧΕΙ,
δεν είναι αυτό που σας πιτσιλάει βροχή ....

Είναι απορίας άξιος ο παχυδερμισμός αυτής της παρέας που διοικεί τον δήμο Χαλανδρίου μαζί με τους εταίρους της από την άλλη πλευρά.

Καθημερινά βοά η blogόσφαιρα αλλά και μεγάλα ειδησιογραφικά sites με καταγγελίες που ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

Υπάρχουν πορίσματα ελεγκτών που κατονομάζουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πρόσωπα.

Είναι δυνατόν να κάνει ο Δήμαρχος τον κινέζο;;;;

Είναι δυνατόν στελέχη που έχουν εμπλοκή - ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ στον εισαγγελέα -  σε ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ, να εκπροσωπούν τον δήμο σε συναλλαγές με την αγορά του Χαλανδρίου;;; Ποιος θα εμποδίσει τις κακές γλώσσες να μιλήσουν για αναζήτηση πελατών;;;

Ζούμε σε μια περίοδο ΣΗΨΗΣ, ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ και ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ.

Είμαστε όλοι ένοχοι, έτσι και αλλιώς, τα είπε και ο Πάγκαλος.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, είπε καλύπτοντας με αυτό το ιδεολόγημα την ακραία επίθεση που γίνεται στα λαϊκά εισοδήματα.

Και ξαμολύθηκε ένα τσούρμο τσιράκια,  σιτιζόμενα από την τρόικα, το σύστημα και το μαύρο χρήμα να μας πείσει ότι είμαστε όλοι ένοχοι για να το βουλώσουμε αλλά και να εξισώσουν τις ευθύνες μας. Έτσι είμαστε συνένοχοι, όσοι δεν έχουμε να πληρώσουμε την εφορία με όσους έβγαλαν τα - αφορολόγητα χρήματά τους την Ελβετία, τα τόκισαν με επιτόκιο 1000% στην αγορά οδηγώντας ανθρώπους στην αυτοκτονία,  αγόρασαν υποβρύχια, έκαναν συμβάσεις στα ναυπηγεία με Αιγύπτιους, που γελάει κάθε πικραμένος.

Βλέπετε και εγώ (για να μιλάω για την πάρτη μου) χρωστάω στον ΟΑΕΕ εισφορές (και είμαι ουσιαστικά ανασφάλιστος) άρα είμαι συνένοχος.
Χρωστάω και στην τράπεζα. Μαζί τα φάγαμε!
Έχω και μια καταδίκη - τρεις μήνες με αναστολή - για επιχειρηματική μου ΙΔΙΩΤΙΚΗ διαφορά.
ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΔΗΛΑΔΗ! ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ!

Όπως και εσείς που δεν πληρώσατε την κάρτα, τον ΙΚΑ, σας σφραγίστηκε η γαμοεπιταγή, κλπ

ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!

Συνένοχοι με τον άλλο που βεβαίωσε ότι στον καταυλισμό των τσιγγάνων δούλευαν μηχανήματα που οι ιδιοκτήτες τους κατέθεσαν ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ότι δεν δούλεψαν ποτέ κάνοντας την δουλειά του!

Συνένοχοι με κάποιον που είναι δημόσιος υπάλληλος και μπορεί να δίνει σε άλλους δάνειο 68000 ή 350000 ευρώ (κατ΄ άλλους) (ΠΟΘΕΝ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΕ;;;)

Και βέβαια συνένοχοι αλλά εγώ θα ζητήσω μια ρύθμιση της οφειλής μου στον ΟΑΕΕ ίδια με αυτή που έκαναν στον άλλο συνένοχο που του ρύθμισαν τις οφειλές στο ΙΚΑ σε 4500 δόσεις.

Είμαστε συνένοχοι, με τους εκλεκτούς της εξουσίας που μας ζάλισαν τα ούμπαλα, χρόνια τώρα   με το οικονομικό έγκλημα, με τους ρουφιάνους που τρέχανε στο ΣΔΟΕ και απαιτούσαν να ελεγχθούν οι πολιτικοί τους αντίπαλοι, γνήσια τέκνα Γερμανοτσολιάδων της κατοχής, άξιοι εκφραστές δοσιλόγων  χαφιέδες του κερατά για τους άλλους, που αρνούνται τώρα να βάλουν - ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ (ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ) ΝΟΜΟ - τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ τους στο site του δήμου,  και  σε ένα άλλο κράτος που όλοι θα είμασταν  ίσοι (όπως η Μποτσουάνα, η Παπούα Νέα Γουινέα) ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΕΚΠΕΣΕΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ και θα είχαν ασκηθεί ποινικές διώξεις, όπως ο νόμος ορίζει, αφού θα είχε ενημερώσει η αρμόδια διεύθυνση του δήμου στην Μποτσουάνα, την εισαγγελία της Μποτσουάνας, ότι κάποιοι υπόχρεοι ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να κάνουν αυτό που λέει ο νόμος.

Είμαστε συνένοχοι! Και εκτός από συνένοχοι, εμείς είμαστε και ακραίοι. Όχι όπως οι άλλοι, οι καλοί "αντιπολιτευόμενοι" που σωπαίνουν.

Διότι εμείς επιμένουμε: Δεν μας καλύπτει το "εξετάζεται η υπόθεση από την δικαιοσύνη"  για όσους υπηρεσιακούς ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ, σε τέτοιες υποθέσεις.

Δεν μας καλύπτει που ΟΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ δεν τους θέτουν σε διαθεσιμότητα μέχρι να τελειώσει η υπόθεση στη δικαιοσύνη, αντίθετα τους έχουν σε πόστα κρίσιμα που ελέγχουν εμάς τους συνενόχους, για το αν είναι εντάξει ο καμπινές στο ψιλικατζίδικο ή η γλάστρα είναι 10 πόντους πιο εκεί, εσένα για το αν τρέχει το καζανάκι στο καφενείο, αν θα πάρεις άδεια για να ανοίξεις μαγαζί.

ΒΕΒΑΙΑ , θα μου πουν οι άλλοι που δεν είναι ακραίοι ότι κάποιος συνένοχος θα μας έκανε έλεγχο έτσι και αλλιώς. Σιγά μην μετρήσουμε τώρα ποιος την έχει πιο μακρυά..... την συνενοχή.

Δεν δεχόμαστε ακόμα εμείς οι ακραίοι ότι παραμένουν σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, πολιτικά στελέχη στα οποία ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ελεγκτικής αρχής, όχι τίποτα σκατοblog, ούτε ο καφενές του Μήτσου,  αποδίδει ΕΥΘΥΝΕΣ για ζημιά του δημοσίου 350000 ευρώ (τουλάχιστον) που αν δεν είναι από δόλο ή για πλουτισμό τους  - ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ - είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ (που πιστεύουμε ότι είναι).

Και λέμε εμείς οι ακραίοι ότι πρέπει σε αυτή την χώρα κάποτε να μην μας διοικούν ΜΑΛΑΚΕΣ, ακόμα και αν δεν έχει ποινικοποιηθεί η ΜΑΛΑΚΙΑ. 

Και λέμε εμείς οι ακραίοι ότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ότι δεν το έχει κάνει ο Δήμαρχος Κουράσης και τους έχει εκεί στις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ θέσεις τους.

 ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ!

Έχει να κάνει όμως  με την λειτουργία του δήμου και την αξιοπιστία του στις συναλλαγές με εμάς τους υπόλοιπους  συνένοχους πολίτες η "ακραία" απαίτησή μας - αφού καμία δημοτική παράταξη δεν την έχει διατυπώσει σε θεσμικό επίπεδο στον δήμο -  ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ, όσοι έχουν ζημιώσει τον δήμο με λάθη τους ή παραλείψεις τους και όσοι δεν τηρούν τις υποχρεώσεις τους από το νόμο.

Ναι είμαστε συνένοχοι όλοι.
Εμείς που χρωστάμε στον ΙΚΑ και την Εφορία, αυτοί που έβγαλαν τα λεφτά στην Ελβετία και τα Cayman αφού τα πέρασαν από την εφορία, αυτοί που τα έβγαλαν ΧΩΡΙΣ να τα περάσουν από την εφορία, αυτοί που καταπάτησαν χωραφάκια με χρησικτησία που αλλιώς θα ήταν δημόσια και θα έπαιζαν εκεί τα παιδιά μας, αυτοί που παίρνουν τοκογλυφικά δάνεια για να την βγάλουν, αυτοί που δίνουν τα τοκογλυφικά δάνεια και οδηγούν ανθρώπους σε αυτοκτονία, αυτός που καπνίζει μπάφο με αυτόν που πουλάει νοθευμένη ηρωϊνη.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ!
ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ - λέει - ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗΗΗΗΗ! ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ! ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2148 ΚΑΛΥΠΤΟΜΑΙ ΕΓΩ!

Απίστευτο και όμως αληθινό: Το 2404 θα ξεχρεώσει μεγαλοοφειλέτης το ΙΚΑ !


Εταιρεία «πέτυχε» διακανονισμό για τις οφειλές της προς το ΙΚΑ σε 4.700 δόσεις και ημερομηνία πληρωμής της τελευταίας δόσης το έτος 2404!

ο Γιώργος Κυρίτσης , κατά τη διάρκεια συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης με θέμα τον «Διακανονισμό Ασφαλιστικών Εισφορών σε Εταιρείες με οφειλές άνω των 300.000 ευρώ», προσκόμισε έγγραφο προς τον υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, το οποίο αποδεικνύει ότι μεγαλοοφειλέτης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ πέτυχε, με βάση το Ν. 3943/2011, σκανδαλώδη διακανονισμό οφειλών.

Πιο αναλυτικά, ο βουλευτής σημείωσε: «Έχω στα χέρια μου -υπογλώσσιο πήραμε όταν το είδαμε- έγγραφο που δείχνει ότι κάποιος πέτυχε 4.700 δόσεις, με τελευταία δόση στις 31.03.2404», εξηγώντας ότι ο διακανονισμός για οφειλές άνω των 300.000 ευρώ γίνεται με απόφαση της διοίκησης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Ο υπουργός έδειξε να εκπλήσσεται από την αποκάλυψη, δηλώνοντας ότι «θα πρέπει να περιέλθει σε γνώση δική μας και να πάμε στη διοίκηση του ΙΚΑ να ρωτήσουμε τι είναι αυτό. Το ζήτημα χρήζει άμεσης αντιμετώπισης από τη διοίκηση του ΙΚΑ, της αυστηρότερης δυνατής».

Πάντως, ο Γ. Κυρίτσης δεν ανέφερε την επωνυμία της εταιρείας, ενώ απο το σχετικό παραστατικό έχουν σβηστεί τα στοιχεία της.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ - ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ!


ANTOYAN "THE GREAT"...
από "Το Ποντίκι"
Αν αναλογιστούμε το φοβερό φιλοσόφημα "μία εικόνα χίλιες λέξεις", τότε...ΤΡΕΙΣ (3) ΕΙΚΟΝΕΣ...ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!!!

Δ.Χ.

ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ή ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΜΩΣ;;;

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις