Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ: ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ


Τις προηγούμενες μέρες δώσαμε μια σκληρή μάχη πολιτικής επιβίωσης της αυτόνομης δημοτικής μας κίνησης.

Ο στόχος μας ήταν η κατάκτηση μιας παραπάνω έδρας στο δημοτικό συμβούλιο ώστε να ενισχύσουμε την παρέμβασή μας και τον ελεγκτικό μας ρόλο στην λειτουργία του δήμου.

Ο στόχος μας δεν επιτεύχθηκε, οι συνδημότες μας αποφάσισαν και η ετυμηγορία τους είναι σεβαστή.

Πολλοί συμπολίτες μας, είπαν ότι κατακτήσαμε τον σεβασμό τους με τον αποκαλυπτικό, αταλάντευτο και αδιαπραγμάτευτο τρόπο που δίνουμε τις μάχες μας, πάντα με γνώμονα το καλό του Χαλανδρίου και των Χαλανδραίων, όπως εμείς το αντιλαμβανόμαστε.

Για λιγότερους συμπολίτες μας, όμως, αυτός ο σεβασμός ήταν επαρκές κριτήριο για να τους οδηγήσει να επιλέξουν το ψηφοδέλτιό μας στην κάλπη.

Μια συλλογικότητα με κοντά εικοσαετή διάρκεια αυτόνομης πορείας στην τοπική κοινωνία δεν απογοητεύεται και δεν εγκαταλείπει.

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που μας εξασφάλισαν την έδρα στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Μία έδρα που είναι προφανές από τον αριθμητικό συσχετισμό ότι μπορεί να είναι καθοριστική για τις εξελίξεις, καθ΄ όλη την διάρκεια της τετραετίας.

Ξέρουμε πώς θα την χρησιμοποιήσουμε και ξέρουν και όσοι μας ψήφισαν ότι δεν θα τους κάνουμε να ντρέπονται για την επιλογή τους.

Δεν βιαζόμαστε να διατυπώσουμε συνολικά την άποψή μας για τα βαθύτερα αίτια του εκλογικού αποτελέσματος, σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο. Θα το κάνουμε όταν ολοκληρωθεί η μάχη του δεύτερου γύρου. Έτσι και αλλιώς εμείς είμαστε παρόντες και θα μιλάμε δημόσια καθημερινά.

Αυτή την ώρα και μέχρι την Κυριακή για εμάς ένα μόνο διακύβευμα υπάρχει:

Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ στην εποχή της Κουρασικής κανονικότητας.

Στην εποχή του SALT LAKE CITY, των παγοδρομίων πάνω στα αγάλματα, των παραθεσμικών δωροληψιών των γραμματίων, της ακραίας υπερφορολόγησης , της διάλυσης των νομικών προσώπων και των επιτροπών του δημοτικού συμβουλίου, της ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ του «Βοήθεια στο Σπίτι», του υποδιπλασιασμού των θέσεων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και της απαξίωσης των υπηρεσιών καθαριότητας, αυτεπιστασίας και πράσινου.

Η μάχη του δεύτερου γύρου στο Χαλάνδρι για εμάς δεν είναι μάχη Αριστεράς – Δεξιάς.

Δεν θα μας αφορούσε αυτό ως συλλογικότητα και όσοι επιχειρούν να την εμφανίσουν ως τέτοια απλά αναδεικνύουν την δεξιά ή αριστερή υποκρισία τους όταν διακηρύσσουν ότι βάζουν την πόλη και τις ανάγκες της μπροστά από το κόμμα τους, το συμφέρον τους και είναι «ανεξάρτητοι».

Είναι μάχη μεταξύ του Ρούσσου – με όλη την κριτική που έχουμε ασκήσει στην τετραετία του και τον ίδιο προσωπικά με τον Γ. Κουράση και την δική του δημαρχιακή περίοδο.

Η σύγκριση – με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια – είναι καταλυτική. Η ζυγαριά δείχνει ΡΟΥΣΣΟΣ χωρίς καμία επιφύλαξη για κάθε σκεπτόμενο πολίτη.

Δεν είχαμε σκοπό να παρέμβουμε δημόσια.

Η στάση μας είναι αυτονόητη για κάθε Χαλανδραίο που μας έχει παρακολουθήσει.

Η συνέχεια για την τετραετία θα είναι ενδιαφέρουσα.

ΧΑΛΑΝΔΡΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝΑγαπητοί μας συμπολίτες

Φίλες και φίλοι

Οι συνεργάτες μου υποψήφιοι .Δημοτικοί Σύμβουλοι, τα στελέχη της παράταξης και εγώ ως επικεφαλής της παράταξης "ΧΑΛΑΝΔΡΙ πόλη για να ζεις » θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις χιλιάδες των Χαλανδραίων συμπολιτών μας, που μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Με οδηγό το πρόγραμμα μας και το όραμα μας για την πόλη περπατήσαμε όλο αυτό τον καιρό στις γειτονιές και προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τους πολίτες του Χαλανδρίου.

Καταθέσαμε ένα πλήρες και ρεαλιστικό πρόγραμμα με ριζοσπαστικές ιδέες με σχέδιο και όραμα για το Χαλάνδρι, μέσα από το οποίο αναδείχτηκε το συνεκτικό και ολοκληρωμένο σχέδιο για μια σύγχρονη και πολιτισμένη ζωή και λειτουργία της πόλης μας.

Δώσαμε έναν καθαρό αγώνα, με πολλές δυσκολίες και εμπόδια μέσα σε ένα πολωμένο πολιτικά κλίμα.

Είπαμε τα πράγματα με το όνομα τους, τολμήσαμε την αλήθεια.

Η εκλογική δύναμη που μας έδωσε η κοινωνία δεν μας αναθέτει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Παρολα αυτά πιστοί στις αρχές μας και το πρόγραμμα μας θα προσπαθήσουμε μέσα στο νέο ΔΣ να συνεισφέρουμε με προτάσεις και απόψεις πρώτα και κύρια σε μια διαφανή, δημοκρατική και αξιοκρατική λειτουργία του Δήμου, κάτι που έλλειπε τα τελευταία χρόνια και δεύτερον στην προώθηση έργων και δράσεων που θα καλυτερέψουν την καθημερινότητα του πολίτη.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου τους φίλους και τα μέλη της Παράταξής μας που έδωσαν αυτή την ωραία μάχη πόρτα πόρτα, ψήφο ψήφο,

Την οικογένεια μου που με στήριξε όλο αυτό τον καιρό

Τέλος θέλω να συγχαρώ τους δυο υποψηφίους Δημάρχους, τον κ Ρούσσο και τον κ. Κουράση για την είσοδο τους στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


Ευχαριστούμε καθεμία και καθένα από το 32,20% των συμπολιτών μας που τίμησαν με την ψήφο τους το σημαντικό έργο αυτής της θητείας.
Ευχαριστούμε επίσης, όσους από τους νέους η παλιούς υποψηφίους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, συνέβαλαν ώστε η προεκλογική αντιπαράθεση στην πόλη να διεξαχθεί με πολιτισμένο τρόπο, αναδεικνύοντας το έργο, τις υπαρκτές διαφορές και τις προτάσεις κάθε συνδυασμού για την επόμενη περίοδο.

Η πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά 11 ποσοστιαίων μονάδων από τον πρώην δήμαρχο κ Κουράση, η ισχυρή εκπροσώπηση με 13 έδρες της Αντίστασης στο νέο δημοτικό συμβούλιο, μας δίνει αυξημένη ευθύνη και αισιοδοξία για τη συνέχιση του έργου μας.

Η πολύπλευρη εκπροσώπηση όλων των απόψεων στο δημοτικό συμβούλιο που θα αναλάβει από την 1η Σεπτεμβρίου, δημιουργούν νέα δεδομένα και ανάγκες προκειμένου να εξασφαλισθεί η συνέχεια, το απαραίτητο πνεύμα συνεργασίας και η αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, καλούμε κάθε συμπολίτη και συλλογικότητα που απεύχεται την επιστροφή της πόλης, στα χρόνια της αδιαφορίας, της αδράνειας και της εγκατάλειψης, να ενισχύσει αποφασιστικά την προσπάθειά μας να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.
Να στηρίξει με την ψήφο και την ενεργό δράση του, την Aντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου, εκλέγοντας δήμαρχο τον Σίμο Ρούσσο την επόμενη Κυριακή.

Ξένος Μανιατογιάννης: Με τη Συμμετοχή και την Ψήφο σας ζητώ επανεκλογή την Κυριακή!


Μετά την εξασφάλιση της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο τώρα αποφασίζουμε για τον Δήμαρχο όλων των Βριλησσιωτών.

Ευχαριστώ προσωπικά και εκ μέρους του συνδυασμού μας «ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Δήμος Δημιουργίας» όλες τις συνδημότισσες και όλους τους συνδημότες για τη συμμετοχή τους στις δημοτικές εκλογές 2019. Σας ευχαριστώ και σας ευχαριστούμε που μας αναδείξατε νικητές των εκλογών από τον Α’ γύρο, για πρώτη φορά από την ίδρυση της δημοτικής μας κίνησης και με το υψηλότερο ποσοστό από κάθε άλλη φορά, καθώς και για το σημαντικότερο: ότι, με την εντολή σας, μας ορίσατε ξανά ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σας απευθύνω προσκλητήριο Δημοκρατικής Συμμετοχής και Νίκης Δημιουργίας της τοπικής μας κοινωνίας, μακριά από τον παλαιοκομματισμό και τα μικρά και μεγάλα παρασιτικά συμφέροντα. Σας απευθύνω προσκλητήριο Δημοκρατικής Συμμετοχής και Νίκης Δημιουργίας της τοπικής μας κοινωνίας για τον τόπο μας, για τα ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ και ΜΟΝΟ.

Για ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ όσα με κόπο μαζί έχουμε πετύχει και για τα πολλά περισσότερα που μπορούμε με ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ και ΣΥΝΘΕΣΗ να καταφέρουμε για όλους τους Βριλησσιώτες και τις Βριλησσιώτισσες στην ερχόμενη δημοτική θητεία 2019-2023.

Στις Ευρωεκλογές και στις Περιφερειακές εκλογές στηλιτεύτηκαν, όπως αναμενόταν, οι πολιτικές υπερφορολόγησης και λιτότητας που εξακολουθούν να δοκιμάζουν τις αντοχές των εργαζόμενων και της κοινωνίας.

Στη δημοτική κάλπη αποδοκιμάστηκε ο λαϊκισμός και ο κομματισμός στη δημοτική μας ζωή. Και ταυτόχρονα, επιδοκιμάστηκαν η εντιμότητα, η δημιουργικότητα, το πνεύμα συναίνεσης και οι δυνάμεις περαιτέρω ανανέωσης του δημοτικού σκηνικού και της έκφρασης εναλλακτικών και βιώσιμων αυτοδιοικητικών πολιτικών

Ως επικεφαλής της νέας δημοτικής πλειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο, ΖΗΤΩ τη ΣΤΗΡΙΞΗ σας στην επαναληπτική ψηφοφορία της ερχόμενης Κυριακής, 2 Ιουνίου 2019, για να επανεκλεγώ Δήμαρχος Βριλησσίων.

Να μην γυρίσουμε στο τοπικό παρελθόν της υποκρισίας και του κομματισμού στην πόλη μας, στο τοπικό παρελθόν της φαυλότητας και του λαϊκισμού.

ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΑ!
ΜΑΖΙ ΖΟΥΜΕ
ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ

Και δεν το διακινδυνεύουμε…