Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΕΧΩ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ .....

ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΡΑΣΗ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΧΙ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥΛΩΧΤΑ!

ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ (αλλά τι να πεις ρε Γιώργο, Τον Κινέζο θα κάνει και θα το παίζεις .... "δεν ασχολούμαι" είμαι υπεράνω)

Μια βδομάδα πριν πάρω την κλήση σε προκαταρκτική για την μήνυση εκείνης που μας αποκάλεσε όλο το Νταβιέικο ΤΡΕΛΟΣΟΓΟ μέσα στο δημαρχείο και ο δήμαρχος Κουράσης δεν της έκανε ούτε καν παρατήρηση (ξέρει το δημαρχείο γιατί τρέμει σαν το ψάρι μπροστά της ο .... Κουταλιανός) και ενώ ήξερε ότι είχε αποδεχτεί από τον Ιανουάριο που κατατέθηκε η μήνυση ότι θα καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας μου, ο κουτοπόνηρος αρβανίτης πήγε να μου παίξει και παιχνιδάκι, λες και μασάμε κουτόχορτο.

Έβαλε την γραμματέα του στον ΣΒΑΠ (βέβαια να ξέρεις αναγνώστη μου, του πληρώνουμε και γραμματέα ) να μου πουλήσει εκδούλευση.

"Θέλουμε να μας στείλετε μια προσφορά για να βάλουμε το banner του DAILY DEALS στην Πλατεία" ( ο ΣΒΑΠ κάνει δωρεάν διαφήμιση σε εταιρίες μεν αλλά η παρέα εκδίδει ιδιωτικά και κανένα διαφημιστικό τεύχος, δεν τρέχει τίποτα που απαγορεύεται να κάνεις ιδιωτικά την δουλειά που κάνεις για δημόσιο οργανισμό.... αυτά είναι πταίσματα έτσι και αλλιώς, για τους εκλεκτούς του συστήματος).

Θα μας συμπεριλάβετε στα μέσα που θα διαφημιστείτε, την ρώτησα γεμάτος απορία;
(έλα Παναγία μου, σκέφτηκα, κάποιος φούρνος θα γκρέμισε).

- Ναι βέβαια, ο Πρόεδρος είπε ....

(Λεφτά μας δίνουν, ξύλο θα φάμε .... σκέφτηκα για να πω την αμαρτία μου. Πρόσεχε Πόντικα, το τυρί το βλέπεις, κοίτα για την φάκα)

- Θα το βάλετε και σε άλλα τοπικά μέσα" ρωτάω για να μην μας κατηγορήσουν εμάς για .... διαπλοκή και ως υπεύθυνους που ανοίξαμε την φάμπρικα των διαφημίσεων από τον ΣΒΑΠ, λόγω πολιτικής επιρροής (και καλά).

- Βέβαια, μου απαντάει η συνεργάτης του Αεικίνητου. Σε πολλά.

- Οκ! Ευχαριστούμε πολύ. Καθορίστε εσείς από τον ΣΒΑΠ μόνοι σας τι ποσό θέλετε να διαθέσετε για την ΠΛΑΤΕΙΑ, υπόχρεοι που μας συμπεριλάβατε πρώτη φορά στην κατανομή.

Μετά από μερικές μέρες,  επικοινωνούμε ξανά με την συνεργάτη του Κουράση.

- "Μπορούμε να σας βάλουμε banner για τρεις μήνες με 80 ευρώ τον μήνα (μαζί με ΦΠΑ) αλλά θα μας κάνετε προσφορά να μας κρατήσετε το banner για έξι μήνες - θα μας προσφέρετε τρεις μήνες δώρο. Παρακαλώ να μας το στείλετε και γραπτώς ότι αποδέχεστε."

- ΟΚ ΕΝΤΑΞΕΙ, όπως θέλετε, απαντάμε. Και στέλνουμε το email.

Έρχεται το δημιουργικό του banner για να το βάλουμε στην ΠΛΑΤΕΙΑ και να πάρουμε 240 ευρώπουλα, μετά από τρεις μήνες, όπως μας ενημέρωσαν.

(Αν εγκρίνει ο επίτροπας την δαπάνη, που πολύ αμφιβάλω έτσι και αλλιώς αλλά λες "δεν βαριέσαι" εδώ έχουμε χάσει λεφτά από δουλειές με υλικά, με κοστολόγια, το banner θα μας χαλάσει; Άσε που θα μας λένε και κομπλεξικούς αν πούμε όχι, άσε που στο κάτω κάτω ιδιωτικό μέσο είμαστε).

Όμως επειδή είμαι (ο .... υπερβολικός όπως λένε) καχύποπτος όταν πρόκειται για το Κουρασέικο ... κρατάω και μια γάτα.

Δεν ανεβάζω αμέσως το banner, κάνω τον Κινέζο κάνα δυο μέρες για να το δω πρώτα στους .... ανταγωνιστές.

Γιατί τον ξέρω βλέπεις.

Είναι ικανός να λέει ότι έβαλε την διαφήμιση στην Πλατεία γιατί τον πιέσαμε εμείς οι κακοί εκβιαστές και μετά "εξ αυτού" αναγκάστηκε για λόγους "ισότητας" να το δώσει και στους άλλους συναδέλφους.

Και να φταίμε πάλι εμείς αν τυχόν κάποιος του την πέσει που μοιράζει δημόσιο χρήμα στα ΜΜΕ.

Το banner ανέβηκε στα άλλα μέσα - παίζει ακόμα - και πάνω που θα το ανεβάζαμε και εμείς (γιατί παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα δεν είμαστε ιεραπόστολοι, αν μας δίνουν λεφτά ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ τα παίρνουμε, άλλο η πολιτική κριτική και άλλο το φαΐ), σκάει η κλήση για την μήνυση της Κούκα.

ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ.....

Πώς την είδες;

ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕΣ 240 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΕΥΜΕΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ και ντρεπόσουν;

- "Τσάκο240 ευρώ (βγάλε ΦΠΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ δηλαδή 120 και σε τρία τέρμινα) για να κάνεις τον μαλάκα που πήγα να καταθέσω εναντίον σου"

ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΩΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ......

Α.Ν.

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ..... ΑΜ ΕΛΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ....

ΟΧΙΑ ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΗ!

Με πήρε τηλέφωνο εχθές ο δάσκαλός μου στα πολεοδομικά, με διδάσκει και παρακολουθεί τις επιδόσεις μου καμιά τριανταριά χρόνια ...

"ΣΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟ" λέει και ξαναλέει πειράζοντάς με και γνωρίζοντας το πόσο μου αρέσει το μεγάλο ΧΟΜΠΙ ΜΟΥ που είναι η πολεοδομία.

"Τι γίνεται"; με ρωτάει με την μελέτη του Πεύκο Πολίτη που βιάζονταν; Έφεραν μετά την ανάρτηση τις νέες ενστάσεις στο ΔΣ;" με ρώτησε.

Γέλασα .....

- Πάρε τον Κουράση να ασχοληθεί,-  του λέω- που είναι μεγάλη παράταξη και συνυπογράψαμε το υπόμνημα και την ένσταση και άσε με εμένα.  Εγώ δεν προκάνω, με τρέχουν σε δικαστήρια.

- Έλα ρε τώρα - μου λέει. Δεν είναι σοβαρές οι μηνύσεις που σου κάνουν, μην ασχολήσε.

- Ασχολούμαι και πολύ γιατί αυτό το τέρας αξιοπιστίας, ειλικρίνιας και (αρβανίτικης) μπέσας, ο ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ πήγε μάρτυρας κατηγορίας, από πάνω, άρα το θέμα έχει άλλες διαστάσεις που δεν θα μείνουν αναπάντητες.

- Έλα ρε τι λες; μου λέει.
Ο Κουράσης πήγε μετά από αυτά μάρτυρας κατηγορίας εναντίον σου;
Καλά δεν πίναμε μαζί καφεδάκια τον Γενάρη για να συμφωνήσουμε στην ένσταση;

- Ναι πίναμε, του απάντησα. Εκεί δεν ήσουν;
Και την ώρα που πίναμε καφεδάκια - ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ - έγινε από την "ΕΤΣΙ" η μήνυση που τον υποδείκνυε για μάρτυρα. ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΕΓΙΝΕ!!!!

- Καλά δεν σου είχε πει τότε τίποτα, δεν σε ενημέρωσε τουλάχιστον, δεν το συζητήσατε; αναρωτήθηκε ο δάσκαλος ΛΟΓΙΚΑ.

- Όχι βέβαια, του απάντησα.

- Μα δεν γίνονται αυτά! σχολιάζει ....

- ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΑΣΚΑΛΕ! ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

Α.Ν.

Ο Κιμ Γιoνγκ Ουν απαγόρευσε τα τζιν και τα «τρυπήματα για σκουλαρίκια»


Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν, σε μια προσπάθεια οι πολίτες της χώρας να απαλλαγούν από καθετί δυτικό, απαγόρευσε τη χρήση τζιν στους πολίτες. Όπως μεταδίδουν ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, πέρα από την απαγόρευση των τζιν, επιβλήθηκε και απαγόρευση στα «τρυπήματα για σκουλαρίκια».

Αν και ο νόμος αυτός έχει πανεθνική ισχύ, η απαγόρευση θα επικεντρωθεί κυρίως στην επαρχία της Βόρειας Χαμγιόνγκ και στην επαρχία Γιάνγκανγκ που βρίσκονται κοντά στην Κίνα. Η Πιονγιάνγκ φέρεται να ανησυχεί ιδιαίτερα για το γεγονός πως οι κάτοικοι στις περιοχές αυτές είναι περισσότερο εκτεθειμένοι στην «έξω επιρροή» και συνεπώς στη δυτική μόδα.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Daily Telegraph», οι πολίτες θα παρακολουθούνται από ομάδες πιστών νεαρών στο καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν και όποιος συλλαμβάνεται να παρεμβαίνει το νόμο θα τιμωρείται σκληρά. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μόλις λίγους μήνες μετά την αναγγελία του Κιμ Γιονγκ Ουν αναφορικά με το μάκρος των μαλλιών των ανδρών, το οποίο «θα πρέπει να είναι μέχρι 2 εκατοστά».

http://www.zougla.gr


ΣΧΟΛΙΟ: Σε καλό δρόμο είμαστε προς τον κομμουνισμόν εις την Λαϊκή Δημοκρατία του Χαλανδριστάν. 
Εδώ αρχίζουμε από τα .... ΤΑΚΟΥΝΙΑ!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ 11ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Ένα ξεχωριστό προαύλιο απέκτησε το 110 δημοτικό σχολείο στο Πολύδροσο και ακόμα και η γκρινιάρα ΠΛΑΤΕΙΑ πρέπει να δώσει τα εύσημα στον δήμο γι΄αυτή την παρέμβαση.

Διαβάσαμε το δελτίο τύπου του δήμου για το θέμα όμως.

Και ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΜΕ!

Για δείτε τι λέει και πείτε μας αν έχουμε λόγο να ανησυχούμε ή πάλι υπερβάλλουμε:


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες  στο προαύλιο του 11ου Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Χαλανδρίου.

Οι εργασίες περιελάμβαναν  εξομάλυνση και επίστρωση της ασφάλτου του χώρου με κατάλληλο αντιολισθητικό υλικό και αντίστοιχη διαγράμμιση του εμβαδού των γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ.

Αισθητικά το αποτέλεσμα δικαίωσε όλους όσοι προσπάθησαν για αυτό. Από τη διοίκηση του σχολείου και τον σύλλογο γονέων μέχρι τη σχολική επιτροπή που χρηματοδότησε  το μεγαλύτερο μέρος του έργου.

Η προσπάθεια που έγινε στο συγκεκριμένο σχολείο αποτελεί μία δοκιμή στο πολύ μεγάλο πρόβλημα της διαχείρισης των προαυλίων των σχολείων καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις αυτά είναι «ασφάλτινα»  με αρκετές ζημιές και ανισοσταθμίες από ρίζες δέντρων και φθορές χρόνων.

Η αντοχή του νέου δαπέδου στη σχολική πραγματικότητα, η φροντίδα που θα πρέπει να αναπτυχθεί για αυτό (από την απαγόρευση της κίνησης οχημάτων μέχρι τον περιορισμό των …τακουνιών σε παπούτσια και ελαστικά), θα καθορίσει την επόμενη κίνηση στο ζήτημα των  σχολικών προαυλίων.

Να σημειωθεί ότι η τεχνική υπηρεσία έχει ζητήσει και από τις δύο σχολικές επιτροπές να συγκεντρωθούν όλα τα αντίστοιχα αιτήματα από τα σχολεία της πόλης και να υπάρξει διερεύνηση για ένα συνολικό έργο που θα προταθεί από τον Δήμο στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προκειμένου αντίστοιχες εφαρμογές να γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις των προαυλίων όλων των σχολείων της πόλης. 


ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ  ΑΛΛΑ:

1. Τι εννοείτε "διαχείριση" των σχολικών προαυλίων; 
Η διαμόρφωση αυτή που δεν είστε ΕΣΕΙΣ που την κάνατε, σίγουροι ότι είναι κατάλληλη για προαύλιο δημοτικού, μήπως - λέω - μήπως έχει να κάνει με την "ιδέα" να τα "διαχειρίζονται" τα προαύλια τα αθλητικά σωματεία; Μήπως γι΄αυτό βάλατε αθλητικά δάπεδα; Για να κάνουν την δουλειά τους οι "ακαδημίες" (επί πληρωμή) και ας μην είναι κατάλληλα για σχολείο;

2. Τι εννοείτε "οχήματα" στα προαύλια".
Ποδήλατα, πατίνια, scateboard είναι οχήματα ή μιλάτε για φορτηγά βαρέως τύπου που από όσο γνωρίζω δεν μπαίνουν στα προαύλια;
Δηλαδή τα παιδάκια του δημοτικού τώρα δεν μπορούν να παίξουν ελεύθερα στο προαύλιο με το όχημά τους;

3. Τι εννοείτε  "περιορισμός" "σε τακούνια" και "ελαστικά" στα παπούτσι; 
Θα πέσει .... dress code στις δασκάλες ή τις μανάδες που πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο;;;;
12ποντο;;;; ΠΡΟΣΤΙΜΟ!

4. Το συνολικό έργο της διαμόρφωσης των προαυλίων ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ και όχι το ΥΠΟΥΡΓΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ;;;; 
Μμμμμμ πές με εμένα καχύποπτο τώρα!
Αλλά να δεις που το πάνε φιρί φιρί .....,.
 
Αλλά τώρα και το βασικότερο ρε "σύντροφοι":  
Έπρεπε να γίνει έργο - δοκιμή για να διερευνηθεί η καταλληλότητα του δαπέδου ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ που το επιλέξατε, δηλαδή ΓΙΑ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ;
Δεν υπάρχουν προδιαγραφές των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για να ξέρουμε εκ των προτέρων οι ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ,  από την ΜΕΛΕΤΗ, την καταλληλότητά των υλικών για την χρήση που επιλέχθηκαν;

 Ή ο τρόπος εκτέλεσης δημόσιων έργων στο Χαλάνδρι άλλαξε, έχουμε αποκτήσει νέα δική μας εναλλακτική μέθοδο και αντί για μελετητική τεκμηρίωση πριν το έργο ,  θα ακολουθούμε  ....  την πειραματική, αφού το κάνουμε το έργο και πληρώσουμε τον εργολάβο;

ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ;;;;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ;;;; 

Nέος Μάης του 68; Η «Ολονυχτία» στη Γαλλία που θάβεται από τα media...

Ειδησεογραφία είναι (πέρα απο την επίσκεψη του Πάπα και τους « άθλους » της κυβέρνησης) κι αυτό που συμβαίνει με την « Ολονυχτία » εδώ και 16 μέρες στις πλατείες της Γαλλίας. Σε Παρίσι, Ρεν, Λιλ, Μπορντό, Μασσαλία, Λυών, Γκρενομπλ, Ναντη κ. αλλου, όπως και σε άλλες πλατείες ευρωπαικών χωρών σε Ισπανία, Βέλγιο ή στην Γερμανία. (Φυσικά η είδηση αυτή στα Ελληνικά ΜΜΕ θάφτηκε..)

Γράφει η Μαρία Δεναξά

Πολίτες απο κάθε πολιτικό και κοινωνικό ορίζοντα, συγκεντρώνονται κάθε βράδυ και μέσα απο συζητήσεις αμφισβήτούν τις σημερινές οικονομικές πολιτικές που έχουν εξαθλιώσει τις ζωές μας, τους ηγετίσκους μας κι ότι επίσης θεωρείται « κατεστημένο ».
Το κίνημα αυτό μέρα με την ημέρα γιγαντώνεται στη Γαλλία σε σημείο τέτοιο που να προκαλεί έντονη ανησυχία στην γαλλική πολιτική τάξη που προσπαθεί με κάθε μέσο να το καταστείλει.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας προχθές τα γαλλικά ΜΑΤ επιτέθηκαν σε διαδηλωτές που επιχείρησαν να διαδηλώσουν έξω απο το προεδρικό μέγαρο κρατώντας ένα πανό στο οποίο έγραφε «Πεινάμε ».

Τα ΜΜΕ δεν έκαναν φυσικά καμία αναφορά στην διαδήλωση, ούτε στην κύρια απαίτηση των διαδηλωτών που είναι η απόσυρση της σκληρής εργατικής μεταρρύθμισης αλλά ούτε και στο πανό φοιτητών, μαθητών και συνταξιούχων που έγραφε « Πεινάμε ».
Ανέγνωσαν την ανακοίνωση της αστυνομίας και απέδωσαν τα επεισόδια στους "γνωστούς - άγνωστους", δηλαδή τους ταραξίες.

Ομως συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις, ένταση και επεισόδια έχουμε σχεδόν κάθε βράδυ, όπως και χθες που η αστυνομία επιχείρησε και πάλι να διαλύσει το συγκεντρωμένο πλήθος στην Place de la Republique.

Η είδηση κι εδώ «θάφτηκε».
Καποιες δημοσιογραφικές αναφορές, με πηγή μόνο ανακοίνωση της αστυνομίας, κάνουν λόγο για ένταση με τους "ταραξίες" οι οποίοι "προκάλεσαν" τους αστυνομικούς και γιαυτό έγιναν 22 συλλήψεις.
Παρακάτω βίντεο και μεταφρασμένα αποσπάσματα για μια γεύση απ' αυτά που συμβαίνουν στο Παρίσι κάθε βράδυ και τα γαλλικά κανάλια αποφεύγουν να δείξουν.
Πολιτικοί αναλυτές υποστηρίζουν πως αν συνεχιστούν χωρίς να αλλάξει κάτι, τότε ενδεχομένως να ζήσουμε στη Γαλλία έναν νέο Μάη του 68, ο οποίος θα έχει όπως λένε και χαρακτηριστικά απο Woodstock.

Ερασιτεχνικό βίντεο με την πορεία προς το Ελιζέ και τα επεισόδια.Στην αρχή => Εδώ είμαστε στην πλατεία Δημοκρατίας με κατεύθυνση προς το Ελιζέ

2:11 => Στο πανό γράφει « Πεινάμε »

3:46 Σύνθημα => « Ολοι μαζί, όλοι μαζί προς το Ελιζέ »

13:06 Μετάφραση => Εδώ είναι η πλατεία Δημοκρατίας. Είμαστε απέναντι απο τα ΜΑΤ. Ηταν κρυμένοι οι άνδρες των ΜΑΤ. Είναι αριστερά δεν ξέρω αν τους βλέπετε και έριξαν μια πρώτη βολή. Αρχισαν ήδη να σπάνε βιτρίνες το πρώτο μπουκάλι εκτοξεύτηκε απο εκεί

14:17 Μετάφραση => Οι αστυνομικοί έρχονται απο τα αριστερά τοποθετούνται για να μπλοκάρουν τον δρόμο, Ενώ η ομάδα των διαδηλωτών πάει απο την αντίθετη κατεύθυνση δεξιά

14:30 Σύνθημα => Ολοι μαζί κερδίζουμε Φοιτητές, μαθητές Ολοι μαζί θα κερδίσουμε

15:18 Μετάφραση => Καταφθάνουν τα γαλλικά ΜΑΤ

15:32 Μετάφραση=> Ακουγονται πυροβολισμοί της αστυνομίας νεαροί πετούν μπουκάλια στους αστυνομικούς και απο πίσω ακουγεται το σύνθημα « Ολοι μαζί »

44:Ο3 Μετάφραση=> Παρίσι Ορθιο Ξύπνα

46:06 Μετάφραση=> Εδώ πραγματικά όλα είναι σπασμένα Οχι μόνο τράπεζες, ένα μεσιτικό γραφείο, ένα σουπερ μάρκετ, Πραγματικά υπάρχει πολύ πολύ βιαιότητα. Σε κάθε δρόμο υπαρχουν σπασμένες βιτρίνες, σπασμένα αυτοκίνητα .

http://www.press-gr.com

Χαλάνδρι: Η Αστυνομία αναζητεί Toyota Starlet που προκάλεσε τροχαίοΠρωϊνές ώρες σήμερα (εχθές) ένα αυτοκίνητο μάρκας Toyota Starlet ενεπλάκη σε τροχαίο στο Χαλάνδρι και συγκεκριμένα επί της οδού Τζαβέλα.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο προκειμένου να διαφύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο έφερε πλαστές πινακίδες και αναζητείται από την Ελληνική Αστυνομία.

http://www.vimaonline.gr

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ "ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΜΠΟΥΚΗ

Καλή εσπέρα.
Στην ανάρτησή σας με θέμα "Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν" με φωτογραφίες εποχής, υπάρχει λεζάντα

"Ο Ιλισός, όταν κυλούσε στη μέση της Καλλιρόης | Αθήνα, 1963 Φωτογράφος: Δημοσθένης Μπούκης".

Η φωτογραφία, στην οποία είναι τοποθετημένη η λεζάντα, δεν "τραβήχτηκε" από εμένα. Απλά ο γράφων, μέχρι πριν από λίγα χρόνια, διατηρούσα στο Facebook σελίδα ιστορικού περιεχομένου, στην οποία είχα αναρτήσει και την φωτογραφία του Ιλισσού, την οποία, προφανώς, είχα "αλιεύσει" ή από άλλη σελίδα ή από δικό μου βιβλίο.

Αυτά για την αλήθεια.

Καλή συνέχεια

Δημοσθένης Μπούκης του Γιάννη (έτος γέννησης 1951)ΣΧΟΛΙΟ: Ευχαριστούμε για την διευκρίνιση. Το άρθρο βέαια στην ΠΛΑΤΕΙ, ΄΄όπως ξέρετε, είναι αναδημοσιευμένο, οπότε για να φτάσουν οι διευκρινίσεις σας στον συγγραφέα του μάλλον θα πρέπει - αν θέλετε - να απευθυνθείτε στην πηγή.