Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!

Σύμφωνα με διπλοτριπλοτσεκαρισμένες πληροφορίες της Πλατείας από την Ιπποκράτους σας δίνουμε σήμερα ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ:

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΟΣ,


ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ β ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

Η πληροφορία μας δεν είναι της πλάκας.

Η ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!
Την πρόταση - σύμφωνα με την πηγή μας στην Ιπποκράτους - κατέθεσε στην επιτροπή υποψηφιοτήτων του ΠΑΣΟΚ η Κική Γκότση - με την οποία ο επιτυχημένος Αντιδήμαρχος διατηρεί - ως γνωστόν - μακρόχρονη πολιτική φιλία, (από την εποχή που της μάζευε σταυρούς για να εκλεγει δημοτική σύμβουλος στην Τούφα - Φραγκοκλησσιά).
Η επιτροπή υποψηφιοτήτων του ΠΑΣΟΚ ζήτησε (πάντα σύμφωνα με ανεπισήμες πηγές) - και πήρε - την σύμφωνη γνώμη του επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ στο Χαλάνδρι Ευστάθιου Ανδρεόπουλου, του Μπάμπη Παπαϊωάννου και του Κώστα Παττακού οι οποίοι συνεφώνησαν ότι η υποψηφιότητα Βάσιου πρέπει να στηριχθεί με όλες τις δυνάμεις του τοπικού ΠΑΣΟΚ, διότι εξασφαλίζει την ενότητα της τοπικής κοινωνίας, την υπέρβαση των διαχωριστικών γραμμών του παρελθόντος και την αποτελεσματικότητα στην διαχείριση.
Ήδη μάλιστα μάθαμε ότι για την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Βάσιου συγκροτείται επιτροπή στήριξης στην οποία προεδρεύει ο Νίκος Πανταζής ενώ την επικοινωνιακή πολιτική του υποψηφίου - πλέον - βουλευτή ανέλαβε ο επικοινωνιολόγος του δήμου Γιώργος Σταθόπουλος σε συνεργασία με το Νίκο Πράσσο.
Την αναζήτηση χορηγών που θα στηρίξουν οικονομικά την υποψηφιότητα ανέλαβε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλανδρίου.
Η εξέλιξη έχει προκαλέσει πολιτικό  πανικό στην παράταξη Κουράση, αφού ο Παναγιώτης Βάσιος αποτελεί - όπως όλοι γνωρίζουμε ακρογωνιαίο λίθο της. Η σοβαρή πιθανότητα εκλογής του στο ελληνικό κοινοβούλιο αφήνει μεγάλο κενό στην διοικητική επάρκεια της διοίκησης του Δήμου και προκαλεί δυσαναπλήρωτο κενό,  ΚΥΡΙΩΣ για την εξέλιξη της υπόθεσης ένταξης του Πεύκο Πολίτη στο σχέδιο πόλης.
Το συναρπαστικότερο είναι ότι συνεργάτες του Βαγγέλη Βενιζέλου που ασχολούνται με την σύνθεση της μετεκλογικής κυβέρνησης - είτε το ΠΑΣΟΚ είναι αυτοδύναμο, είτε συγκυβερνήσει με τον Αντώνη Σαμαρά - έχουν βάλει το όνομα του Αντιδημάρχου μας στο κουτάκι του οργανογράμματος στην θέση του ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ με εναλλακτική το Αγροτικής Ανάπτυξης με στόχο την ανάπτυξη της ΡΙΖΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ!

ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΤΟΝ κο ΒΑΣΙΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ .... ΤΟΥ ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ... ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!THIS IS THE STRAINGEST LIFE I HANE EVER KNOWN ...Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *