Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Με τέτοιους όρους κι εγώ θα αγόραζα.του ΡΗΓΑ ΒΛΑΧΟΥ
Αν ήμουν «αγορές» κι εγώ θα αγόραζα το ομόλογο που εξέδωσε η Ελλάδα και πανηγυρίζουν όλοι.

Όχι γιατί το χρέος είναι πια βιώσιμο, εξάλλου όταν βγήκαμε από τις αγορές ήμασταν με χρέος στο 120% του ΑΕΠ και τώρα έχει φτάσει στο 170% του ΑΕΠ.

Αλλά γιατί τότε το χρέος ήταν σχεδόν ολόκληρο στους ιδιώτες, ενώ τώρα, το 80% είναι σε χέρια κρατών και μόλις το 20% στα χέρια ιδιωτών. Άρα το ρίσκο μη πληρωμής είναι μόνο για το 20%.

Επιπλέον, με δεδομένο ότι τα παγκόσμια κεφάλαια που ψάχνουν για αποδόσεις δε βρίσκουν πουθενά, το επιτόκιο του 4,75% χωρίς ρίσκο είναι μεγάλη περίπτωση.

Κι αν όλα πάνε στραβά, σίγουρα οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι δε θα αφήσουν να πτωχεύσει η Ελλάδα και να συμβεί «πιστωτικό γεγονός» για λίγα ψωροδίς!
Άρα αν ήμουνα κι εγώ «αγορές» ευχαρίστως θα αγόραζα το συγκεκριμένο ομόλογο.

Τα υπόλοιπα για την εμπιστοσύνη στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και τη βελτίωση του κλίματος στο εσωτερικό, οι αγορές τα ακούνε βερεσέ, όπως επίσης και το 1,5 εκατομμύριο των ανέργων.


Ο Ρήγας Βλάχος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική κίνηση
 

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΙΔΑΣ - Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ FB HARRIS PAPPAS - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ

Με προσωπική δήλωσή του στο fb - από όπου τα τελευταία χρόνια σχολιάζει καθημερινά την μνημονιακή πραγματικότήτα, με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο HARIS PAPPAS - κατά κόσμον ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΙΔΑΣ μπαίνει στην μάχη με τα τοπικά προβλήματα με τον συνδυασμό Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία

Η δήλωση του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΙΔΑ στο facebook:

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ.


ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΒΙΩΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΡΟΝΙΖΟΝΤΑ , ΑΛΥΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ.
ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ "ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ".
Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.
ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.


ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ:
Η ιστορία του Γιώργου στο κίνημα είναι γνωστή από την εποχή της δικτατορίας και τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης. Είναι μεγάλη μας τιμή η συμμετοχή του στην παράταξή μας.
Μαζί με  ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ!

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ - ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ: Επισπεύδεται το «κλείδωμα» της διαχείρισης των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ.


Επισπεύδεται το «κλείδωμα» της διαχείρισης των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ.

 Το success story των ΣΔΙΤ έχει κοντά ποδάρια… και το ΥΠΕΚΑ, με επιστολή την 1η Απριλίου, καλεί τους αρμόδιους σε «κατάλληλη επικαιροποίηση» των ΠΕΣΔΑ και μάλιστα επειγόντως!

Επιχειρεί να δημιουργήσει τετελεσμένα σε βάρος των πολιτών και υπέρ των εργολαβικών συμφερόντων, στο κρίσιμο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, δεσμεύοντας μελλοντικές επιλογές. Επιβεβαιώνονται έτσι οι καταγγελίες μας για παρωχημένους σχεδιασμούς διαχείρισης απορριμμάτων που φτιάχτηκαν ερήμην των πολιτών για την εξυπηρέτηση των εργολαβικών συμφερόντων και που, εκτός των άλλων, υπονομεύουν τις κοινοτικές χρηματοδοτήσεις.

Ενόψει της προδιαγραφόμενης απόρριψης από την ΕΕ των σχεδιαζόμενων συμβάσεων ΣΔΙΤ διάρκειας 30 ετών, με εγγύηση του δημοσίου για ελάχιστες ποσότητες απορριμμάτων και «σταθερότητα» συνθηκών, η κυβέρνηση σπεύδει να “καμουφλάρει” την πραγματικότητα, που είναι η προώθηση φαραωνικών έργων επεξεργασίας σύμμεικτων απορριμμάτων, με τη μέθοδο ΣΔΙΤ, όλα εν κρυπτώ και ερήμην των πολιτών, προκειμένου να μην χάσει τα ευρωπαϊκά κονδύλια.

Στην ουσία συνεχίζει την ίδια επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία, αντι-οικονομική, αντι-οικολογική, κοινωνικά άδικη ρότα, σε κατάφωρη αντίθεση με την ευρωπαϊκή και ελληνική, πλέον, με τον ν. 4042/12, νομοθεσία, διακινδυνεύοντας έτσι πολύτιμους για την κοινωνία οικονομικούς πόρους από την ΕΕ.

  Τόσο η κυβέρνηση όσο και ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Αττικής είναι υπόλογοι στους πολίτες.

 Και όχι μόνο.

Η μεν κυβέρνηση, ο αφανής πανταχού παρών εντολοδόχος, φέρει την ευθύνη των κεντρικών πολιτικών επιλογών διακινδυνεύοντας την επιβολή προστίμων στη χώρα από τη ΕΕ, ακόμη και επιστροφή χρημάτων, λόγω παράβασης της κοινοτικής νομοθεσίας (αιρεσιμότητες στις σχετικές συμβάσεις των προωθούμενων έργων) ενώ παράλληλα επιχειρεί να δεσμεύσει τις επιλογές των μελλοντικών διοικήσεων της Περιφερείας στην σημερινή κατεύθυνση με ΣΔΙΤ.
Ο δε απερχόμενος Περιφερειάρχης έχει τεράστια ευθύνη γιατί είναι ο κατά τον νόμο αρμόδιος και υπεύθυνος για τη διαχείριση απορριμμάτων – είναι συγκεκριμένα, ως πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ, υπεύθυνος για την εκπόνηση, αναθεώρηση και παρακολούθηση του σχεδιασμού διαχείρισης. Ωστόσο έχει συστηματικά αρνηθεί να συστήσει σχετική οργανική μονάδα στον ΕΔΣΝΑ. Και σήμερα 'καλείται' από την κυβέρνηση, σαν έτοιμος από καιρό, να 'αναθεωρήσει' τον ΠΕΣΔΑ… Μια αναθεώρηση που θα έχει τα χαρακτηριστικά της 'σικέ' διαδικασίας εφόσον στόχο έχει να παγιδεύσει τη μελλοντική Περιφερειακή Αρχή, δήμους και πολίτες στο 'καλούπι' των μεγάλων έργων επεξεργασίας σύμμεικτων απορριμμάτων με ΣΔΙΤ.

Η “Δύναμη Ζωής” υπογραμμίζει με έμφαση την ανάγκη πλήρους αναθεώρησης του ΠΕΣΔΑ όπως έχει ζητήσει με επερώτησή του στη Βουλή πριν από έναν χρόνο ο ΣΥΡΙΖΑ. Αναθεώρηση συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας στρατηγικής ΜΠΕ, με συμμετοχή των πολιτών από το πρώτο βήμα. Αυτό που επιχειρείται σήμερα είναι σικέ αναθεώρηση, μόνο και μόνο για να παρακαμφθούν τα εμπόδια στην εξυπηρέτηση των εργολαβικών συμφερόντων. Προκειμένου αυτά, και 'με την ευρωπαϊκή βούλα' να υλοποιηθούν.
Η “Δύναμη Ζωής” επαναλαμβάνει την κατηγορηματική της αντίθεση στο σημερινό έγκλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, το οποίο σήμερα επιχειρείται να νομιμοποιηθεί εσπευσμένα σε βάρος της κοινωνίας και των πολιτών.

Το Γραφείο Τύπου, 10/4/14

ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ
Ρένα Δούρου
Αττική

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Ημίτρελοι όσοι διαδηλώνουν στο κέντρο


Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη Νέα Δημοκρατία έκανε λόγο για «ημίτρελους που κάθε τόσο κλείνουν το κέντρο της Αθήνας» αφήνοντας αιχμές για τη στάση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο ζήτημα των συγκεντρώσεων.

«Θα πάει ο τύπος με το πλακάτ να πληρώσει το χαράτσι; Εάν κάποιοι επιμένουν ότι έχουμε δικτατορία και αυτή δεν τελείωσε το ΄74 με την μεταπολίτευση, είναι ημίτρελοι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

«Εάν δεν υπάρχει νόμος θα επιβληθεί νόμος», σημείωσε.

http://left.gr
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη Νέα Δημοκρατία έκανε λόγο για «ημίτρελους που κάθε τόσο κλείνουν το κέντρο της Αθήνας» αφήνοντας αιχμές για τη στάση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο ζήτημα των συγκεντρώσεων.
«Θα πάει ο τύπος με το πλακάτ να πληρώσει το χαράτσι; Εάν κάποιοι επιμένουν ότι έχουμε δικτατορία και αυτή δεν τελείωσε το ΄74 με την μεταπολίτευση, είναι ημίτρελοι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπηλιωτόπουλος.
«Εάν δεν υπάρχει νόμος θα επιβληθεί νόμος», σημείωσε.
- See more at: http://left.gr/news/aris-spiliotopoylos-imitreloi-osoi-diadilonoyn-sto-kentro#sthash.xlmhrkgq.EDOOX7nJ.dpuf

ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΕΥΧΕΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝΟ  Πρόεδρος
Και το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιηγητικής
Σας Ευχόμαστε
Η Ανάσταση του Σωτήρος Χριστού να φέρει
Την Ανάσταση μιας Βάσιμης  Προσδοκίας
Για ένα καλύτερο Μέλλον
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Κυριακή, 6/4 ώρα 19.οο         Φιλολογικό απογευματινό (στη Λέσχη)
                                                           « ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗΣ»

Τετάρτη, 9/4 ώρα 19.οο  ΑΤΤΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ (στη Λέσχη)                                                               
                         «Αίας ο Τελαμώνιος»  του Σοφοκλή                                            

Σάββατο, 26/4 ώρα 07.οο         Μονοήμερη  εκδρομή στο ΓΑΛΑΞΙΔΙ
                                                 Τιμή για τα Μέλη 17 ευρώ, τα μη Μέλη 20ευρώ
                                          Αρχηγός/υπεύθυνος κρατήσεων ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
                                                            ( 210 6813487 – 6973796244 )
                                                     

Τετάρτη, 30/4 ώρα 19.30            ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
                                                                                   ( μέρος Γ΄)
                                                            Η τρίτη συνέχεια της παρουσίασης του
                                                                 ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΖΑΝΟΥ
                                     Από την Δημοκρατία του Περικλέους στούς Αλεξανδρινούς  Χρόνους, μέχρι και την
                                       Ρωμαϊκή κυριαρχία. 
                                             Βάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαίου.
                                          Στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου
                                           (Αντιγόνης και Δαναΐδων)


              ΜΑΪΟΣ

Κυριακή, 4 /5 ώρα 19.30         Φιλολογικό Απογευματινό (στη Λέσχη )
                                                                  «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΥΠΑΡΗΣ»

Τετάρτη, 7/5  ώρα 19.30               ΑΤΤΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ (στη Λέσχη)
                                                                 «Άλκηστις» του Ευριπίδη

Σάββατο 31/5 ώρα  07.30    Μονοήμερη εκδρομή στο Μουσείο  ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ
                                               Με επίσκεψη στην Μονή Δαμάστας και τον Γοργοπόταμο.
                                                        Τιμή για τα Μέλη  17 ευρώ,  μη Μέλη 20ευρώ
                                             Αρχηγός/Υπεύθυνη κρατήσεων ΜΑΡΙΑΝΑ ΚΑΝΑΒΑΡΙΩΤΟΥ
                                            ( 210 6002230 – 6973 821585)                                                                


                                                                          ΙΟΥΝΙΟΣ

Κυριακή, 1 /6 ώρα 19.30                  Φιλολογικό Απογευματινό ( στη Λέσχη )
                                                              « ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ »

Τετάρτη 11/6  ώρα 18.οο                 ΑΤΤΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ (στη Λέσχη)
                                                        «Ιππόλυτος» του Ευριπίδη                                                             

Σάββατο 21-22/6  ώρα 07.οο                      Διήμερη εκδρομή 
                                                       ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΪΑΦΑ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
                                          Μία πολύ όμορφη εκδρομή με διανυκτέρευση εις το    ξενοδοχείο   «Arty Grand Hotel» 5 αστέρων, με  πρωινό και δείπνο σε    πλούσιο μπουφέ και δωρεάν χρήση spa, jacuzzi & πισίνας.
                                                                                      ΤΙΜΕΣ
                                                Μέλη: κατ’ άτομο σε 2κλινο 75 ευρώ, σε 1κλινο 92 ευρώ
                                                Μη μέλη: κατ’ άτομο           80       ,                95       
                                  Εξόφληση στη Λέσχη Τετάρτη 11/6 και και Πέμπτη 12/6 ώρα 6-8.  μμ
                                             Αρχηγός/Υπεύθυνος κρατήσεων ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΖΑΝΟΣ
                                              (210 6812002- 6972 787097)  
                                            

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
  • Οι εκδηλώσεις αυτού του τριμήνου είναι περιορισμένες λόγω της παρεμβολής της Μεγάλης Εβδομάδας και των Αυτοδιοικητικών Εκλογών.
  • Για κράτηση θέσεων και πληροφορίες να απευθύνεστε ΜΟΝΟΝ στον εκάστοτε Αρχηγό/Υπεύθυνο.
·         Παρακαλούμε  θερμώς τα μέλη να εξοφλούν εγκαίρως τις συνδρομές τους.
·         Μουσικές βραδιές: Κάθε Παρασκευή βράδυ στην Λέσχη,  με κιθάρες, τραγούδι, λίγο κρασάκι και πολύ κέφι.             

Τοποθέτηση του κοιν. εκπροσώπου και βουλευτή Β΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή σε ημερίδα του ΕΚΠΑ για το γερμανοκατοχικό δάνειο


Χθες, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Β΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής παραβρέθηκε σε ημερίδα  που διοργάνωσε το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα: «ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ». Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του ο κ. Π. Κουρουμπλής αναφέρθηκε στην έκθεση που είχε συντάξει ο αείμνηστος καθηγητής Άγγελος Αγγελόπουλος, ο οποίος επισκέφτηκε τη Δυτική Γερμανία ως απεσταλμένος  της τότε κυβερνήσεως Γεωργίου Παπανδρέου, όπου και συζήτησε τις εκκρεμότητες αυτές.
Ο κ. Κουρουμπλής επεσήμανε ότι στον επαναλαμβανόμενο ισχυρισμό των Γερμανών ότι η υπόθεση έχει λήξει, ο καθηγητής Αγγελόπουλος ζήτησε έγγραφες αποδείξεις, οι οποίες δεν του δόθηκαν ποτέ. Ανέφερε δε, ότι αυτό υποστηρίζεται κατ’ εξακολούθηση από τη γερμανική πλευρά, πάντα χωρίς την προσκόμιση αποδείξεων. Στο επιχείρημα των Γερμανών ότι δόθηκε δάνειο 200 εκατομμυρίων μάρκων, ο αείμνηστος Αγγελόπουλος αντέτεινε ότι το δάνειο αυτό εδόθη με ληστρικούς όρους και επιτόκιο 6%, όταν τα επιτόκια των τότε χορηγούμενων διακρατικών δανείων κυμαίνονταν από 2 έως 3%. 
Ο κ. Κουρουμπλής αναφέρθηκε επίσης στη μεγάλη αξία της ρηματικής διακοίνωσης του Ανδρέα Παπανδρέου το 1995 που, «αν και κάποιοι επιχειρούν να την απαξιώσουν», όπως χαρακτηριστικά είπε, ήταν μια πολύ κρίσιμη πολιτική πρωτοβουλία, η οποία σημειωτέον απέτρεψε την προβλεφθείσα παραγραφή μετά το πέρας πενταετίας από τη συνένωση των δύο Γερμανιών.
Παράλληλα αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία που έλαβε ο ίδιος πριν από 3 χρόνια προκειμένου να συζητηθεί το θέμα διεξοδικά στη Βουλή παρουσία των τριών συναρμόδιων υπουργών και την απόφαση που πήρε πρόσφατα η Βουλή ύστερα από περίπου 70 χρόνια για τη σύσταση της διακομματικής επιτροπής. Ήδη στην πρώτη συνεδρίαση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Μ. Γλέζος και Π. Κουρουμπλής ζήτησαν να αιτηθούν τα μέλη της επιτροπής συνάντηση με την καγκελάριο της Γερμανίας Α. Μέρκελ κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής της στην Αθήνα.
Κλείνοντας την παρέμβασή του, ο κ. Κουρουμπλής τόνισε: «Πιστεύω ότι η νεοσυσταθείσα Διακομματική Επιτροπή της Βουλής θα υπερβεί τις κομματικές σκοπιμότητες και  περιχαρακώσεις».

Το Γραφείο Τύπου