Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΧΥΔΑΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣΤο τερμάτισαν με αυτό το ΓΕΛΟΙΟ δελτίο τύπου που ακολουθεί οι έχοντες αντίληψη ενημέρωσης Βόρειας Κορέας αρμόδιοι του γραφείου προπαγάνδας του δήμου Χαλανδρίου.

Τι αναφέρει το δελτίο τύπου για τις ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ θέσεις στου δημοτικούς παιδικούς σταθμούς;;;;

ΤΙΠΟΤΑ!

Πανηγυρίζουν όμως  γιατί - σου λέει - μετά από 4 χρόνια θα εξυπηρετηθούν και 40 (ΟΛΟΚΛΗΡΑ) βρέφη.

Οπότε δικαιολογείται ότι ο συνολικός αριθμός των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς μειώθηκαν κατά 77 από πέρυσι. (από 360 σε 278 φέτος ΜΑΖΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΒΡΕΦΗ).

ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ "ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ" ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ:

Έπειτα από 4  ολόκληρα χρόνια  επαναλειτουργούν τα βρεφικά τμήματα του Δήμου Χαλανδρίου.
 
Εχθές στο δημοτικό συμβούλιο αποφασίστηκε η ένταξη τμημάτων βρεφών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Χαλανδρίου σηματοδοτώντας το τέρμα του αποκλεισμού για τα βρέφη. Η απόφαση  επαναλειτουργίας  πάρθηκε  έπειτα από τις αυξημένες ανάγκες και  τις απαιτήσεις των δημοτών και κατόπιν  επισταμένης μελέτης των αρμόδιων υπηρεσιών Προσχολικής Αγωγής.

Σύμφωνα με τον  πρότυπο κανονισμό λειτουργίας των παιδικών σταθμών του Δήμου Χαλανδρίου και το εκπαιδευτικό προσωπικό που υπηρετεί,  η δυναμικότητα των παιδικών σταθμών για το έτος 2015-2016  διαμορφώνεται ως εξής :

Στο 1ο τμήμα Προσχολικής Αγωγής ( Α΄ βρεφονηπιακός σταθμός), Ηρώδου Αττικού 39
θα ενταχθούν 12 βρέφη ηλικίας από 18 μηνών έως 2,5 ετών) και 50 νήπια από 2,5 ετών.
Στο 2ο  τμήμα προσχολικής αγωγής ( Β΄ παιδικός σταθμός), Ανδρέα Καλβου 16
θα ενταχθούν 50 νήπια ηλικίας από 2,5 ετών
Στο 3ο τμήμα Προσχολικής Αγωγής (ΣΤ΄ βρεφονηπιακός σταθμός) Κνωσού και Ακαρνανίας  
θα ενταχθούν 16 βρέφη από 18 μηνών έως 2,5 ετών και 68 νήπια από 2,5 ετών.
Στο 4ο τμήμα προσχολικής Αγωγής (Η΄ βρεφονηπιακός σταθμός), Κίρκης και Μίνωος 8
θα ενταχθούν 12 βρέφη ηλικίας από 18 μηνών έως 12 ετών και 75 νήπια από 2,5 ετών.


Ρίξτε μια ματιά στα μέσα ενημέρωσης της πόλης φίλοι μου.
Εκτός από την Πλατεία ΚΑΝΕΝΑ δεν είχε την δημοσιογραφική ευαισθησία να αναδείξει και τις απόψεις της αντιπολίτευσης, όπως εκφράστηκαν από τον Θωμά Βαρδουλάκη, και ΚΑΝΕΝΑ δεν κάνει καν αναφορά στην μείωση των θέσεων και την μη λειτουργία των δύο νέων κτιρίων στο Πάτημα.ΖΗΤΩ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΣΟΣ!

ΝΑΙ!
Πρώτη φορά εδώ και χρόνια έχει το θράσσος να πανηγυρίζει διοίκηση του δήμου, επειδή μετέτρεψε 40 θέσεις παιδιών σε θέσεις βρεφών, ενώ διώχνει από τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς προς τους ιδιωτικούς 77 παιδάκια, ενώ κρατάει κλειστά δύο ολοκαίνουργια κτίρια και ενώ με το Κουρτέση κάνει πως δεν ακούει και σφυράει αδιάφορα.


Πραγματικά παλιότερα - πριν την "πρώτη φορά κουρασική αριστερά" και την προηγούμενη "real thing" διοίκηση Ανδρεάση- στους παιδικούς σταθμούς χώραγαν καμιά  700αριά παιδιά μαζί καμιά 200αριά βρέφη. Συνολικά οι θέσεις ήταν περί τις 900 πριν κάνει την καταγγελία sto IKA ο σημερινά πανηγυρίζων αντιδήμαρχος.

Όσες ακριβώς παραμένουν  ακόμα σε όλους του αντίστοιχου μεγέθους με το Χαλάνδρι γειτονικούς δήμους.

Αυτά στα λέει μόνο η Πλατεία.

Οι άλλοι πληρώνονται για να ανεβάζουν μόνο τα προπαγανδιστικά δελτία τύπου.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ του ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!


ΝΤΡΟΠΗ!

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣΠλέον  έχουμε χρέος να μιλάμε για σχέδιο οργανωμένης εξαπάτησης των δημοτών του Χαλανδρίου από την διοίκηση του δήμου.

Μια διοίκηση που για να εκλεγεί υποσχέθηκε ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ, συμμετοχικούς προϋπολογισμούς, λαϊκές συνελεύσεις, "ανακατάληψη" του δημόσιου χώρου και άλλα τέτοια επαναστατικά κατηγορώντας όλους τους προηγούμενους για διεφθαρμένους και υπηρέτες συμφερόντων  και έχει γίνει το απόλυτο άρμα της διαπλοκής, ένα χρόνο μετά την εκλογή της.

Το σχέδιο αυτό έχει αναλάβει να υλοποιήσει ο Γερολυμάτος, υπό την πλήρη ανοχή και συναίνεση βεβαίως του δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου και βεβαίως των κομμάτων και συλλογικοτήτων που ανέχονται και στηρίζουν δια της ψήφου των στελεχών τους αυτό το οργανωμένο σχέδιο εξαπάτησης των δημοτών και πλήρους παράδοσης της πόλης στα "ευχαριστούμε τα ΚΥΕ" και σε διαπλεκόμενα συμφέροντα.

Μια διοίκηση που συνεπικουρείται στο σχέδιο της από δυνάμεις που έλαβαν την ψήφο των πολιτών για να απέχουν, να υποκρύπτουν την ψήφο και την θέση τους και αν υποβαθμίζουν τα θεσμικά όργανα του δήμου επικαλούμενες "φόρτο εργασίας" ή "κόπωση".

Λες και τους έβαλε κανείς με το ζόρι να κατέβουν στις εκλογές ή λες και δεν υπάρχει η παραίτηση του όποιου "φορτωμένου".

Και υποβοηθούμενη επικοινωνιακά από παραμπουκωμένα από διαπλεκόμενο χρήμα τοπικά μέσα μαζικής εξημέρωσης υπαλληλίσκων που παριστάνουν τους δημοσιογράφους.

Ο Γ.Γ. της Πλατείας (Γιώργος Γεωργιάδης κατά κόσμον) είναι μέλος της επιτροπής διαβούλευσης και μας έδωσε τα πρακτικά που δημοσιεύουμε.

Θέλει λίγο προσπάθεια για να διαβαστούν, αλλά αν έχεις όρεξη αναγνώστη, αξίζει.

Υπογράφονται από τα έντεκα μόλις  παρόντα από τα πάνω από 50 μέλη της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης στην οποία - υποτίθεται - ότι συζητήθηκαν οι ψευτοκανονιστικές.
Τα άλλα δεν ήταν εκεί αν και είχαν ειδοποιηθεί.
ΟΧΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΟΜΩΣ!
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ!

Ο Γ.Γ. ίσως ήταν από τα ελάχιστα (δύο - τρία από τα έντεκα) μέλη της επιτροπής διαβούλευσης που δεν είναι μέλη της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ .

Στην συνεδρίαση παρών ήταν και ο εκπρόσωπος των ΚΥΕ βεβαίως - βεβαίως.

Έγινε διάλογος σου λέει. Δείτε τα πρακτικά!

Μίλησε ο μελετητής, ο σύζυγος της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου - υπάλληλος του δήμου αλλά βέβαια οι κάτοικοι ήταν αλλού.

"Έχουν κληθεί οι κάτοικοι"; ρώτησε η κα Καλιώδη.
ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ: Έχουν κληθεί ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ!!!!

"ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ" ΟΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ, ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΕΣΜΙΚΟΎ ΟΡΓΑΝΟΥ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ!!!

Οι κανονιστικές αναφέρονται σε απόφαση της επιτροπής διαβούλευσης.

Πρόκειται για ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΨΕΥΔΟΣ και παραπλάνηση του δημοτικού συμβουλίου.

Και απόδειξη είναι αυτά τα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ, ενδεικτικά της προχειρότητας με την οποία ο αντιδήμαρχος του γκασμά παίζει με την πόλη και τους κατοίκους της,  "πρακτικά" της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης.

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ που υποτίθεται ότι είναι θεματοφύλακας του αυτοδιοικητικού προγράμματος του κόμματος, που βασίζεται σε πλατιές αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες ΤΙ ΛΕΕΙ;

Εθνικοί Βαθμοί αξιολόγησης Β΄ Εξαμήνου 2015 για τους σκακιστές του ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος»

 
Εξωραϊστικός – Επιμορφωτικός – Φιλανθρωπικός
& Αθλητικός Σύλλογος Άνω Βριλησσίων
«Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος»
ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ 14 & ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ – 15235 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Σκακιστικό Τμήμα του Συλλόγου
http://anovrilissia.blogspot.com           
 
Μετά την πολύ καλή παρουσία της σκακιστικής ομάδας του ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Β΄  Τοπικής 2015 και την οριακή απώλεια της ανόδου στην Α΄ Τοπική Κατηγορία Αττικής (υπενθυμίζουμε πως η ομάδα χρειαζόταν έστω μισό πόντο, σε μία σκακιέρα σε έναν εκ των δύο(2) γύρων όπου ήρθε ισόπαλη 4-4 ή σε μία σκακιέρα σε έναν εκ των δύο(2) γύρων όπου ηττήθηκε οριακά 4½-3½!!!) ήρθε η σειρά των αριθμών να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική πρόοδο που συντελείται στο σκακιστικό τμήμα του Συλλόγου, όπως αυτή καταγράφεται από τον πίνακα εθνικών βαθμών αξιολόγησης για το Β΄ εξάμηνο του 2015 που ανάρτησε η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (ΕΣΟ).
 
Ενδεικτικό της προόδου των παικτών του σκακιστικού τμήματος του Συλλόγου, αποτελεί το γεγονός πως στο Α΄ Εξάμηνο του 2015, οι 28 ενήλικοι και ανήλικοι σκακιστές που έπαιξαν σε συνολικά 145 αγώνες, πέτυχαν μεταβολή με θετικό πρόσημο, καθώς αύξησαν την εθνική τους αξιολόγηση κατά 267 μονάδες!!!
 
Για να δείτε τη σχετική ανακοίνωση και φωτογραφίες από τους αγώνες που έδωσαν οι ενήλικοι και ανήλικοι σκακιστές του Συλλόγου μας πατήστε ΕΔΩ.
 
 
Ο Γενικός Γραμματέας
και εκπρόσωπος του σκακιστικού
τμήματος του Συλλόγου
 
 
 
Αλέξανδρος Γιαννακούλιας
τηλ: 6992299943
mail: alex_giannak@yahoo.gr

​​​ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ (ΜΕ.Κ.Ε.Α.)

​ΜΕΚΕΑ | ​
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

1η Αυγούστου 2015, 19:00, Πνευματικό κέντρο Δήμου Αθηναίων, Αμφιθέατρο "Αντώνης Τρίτσης", Ακαδημίας 50
Ενόψει των κρισιμότατων στιγμών καταστροφής των λαϊκών στρωμάτων και του ξεπουλήματος ολόκληρης της δημόσιας περιουσίας και των πλουτοπαραγωγικών πόρων από το άτυπο μέτωπο των Ευρώ-δουλων κομμάτων – «αριστερών» και δεξιών – καλούμε σε Εκδήλωση για την ανάγκη άμεσης σύμπηξης Μετώπου για την Μονομερή Άμεση έξοδο από την ΕΕ/ΟΝΕ και την εφαρμογή προγράμματος Οικονομικής αυτοδυναμίας της χώρας.
Ο επί δεκαετίες αποπροσανατολισμός για τα αίτια της κρίσης στην Ελλάδα που προέρχονταν από τα συστημικά κόμματα αλλά και την παγκοσμιοποιητική «αριστερά» του Σύριζα, όπως και τους αντίστοιχους πολιτικάντηδες που δεν αμφισβητούν την ΕΕ και τους μηχανισμούς της παγκοσμιοποίησης, αλλά μιλάνε ανέξοδα απλά για «διαγραφή του χρέους», «έξοδο από Ευρώ» και άλλα τσιτάτα, είναι καθόλα υπεύθυνοι για την συντελούμενη σημερινή καταστροφή.
Πέρα από αριστερισμούς που περιμένουν την σοσιαλιστική τους «επανάσταση» για να εφαρμόσουν πρόγραμμα οικονομικής αυτοδυναμίας και πολιτικάντηδες κάθε είδους, η ανάλυση , η πρόταση και η στρατηγική του ΜΕ.Κ.Ε.Α. δεν αφήνει κανένα περιθώριο σε μισόλογα και νέες προσπάθειες αποπροσανατολισμού των λαϊκών στρωμάτων.

​​
ΟΜΙΛΙΑ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Η ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΜΠΗΞΗΣ ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

 • ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗ
  ​Σ​
   ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
 • ΑΜΕΣΗ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ/ΟΝΕ
 • ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ
 • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ

Ομιλητές:
Μιχάλης Δαγτζής

Σάκης Αδάμ

Πάνος Λιβιτσάνος

Τάκης Φωτόπουλος


1η Αυγούστου, 19:00, Πνευματικό κέντρο δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης».

Το Π​
νευματικό 
​Κ​
έντρο είναι το κτήριο πίσω ακριβώς από το πανεπιστήμιο Αθηνών και δίπλα από τη Νομική.


​ΜΕΚΕΑ | ​
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 
 

1η Αυγούστου 2015, 19:00, Πνευματικό κέντρο Δήμου Αθηναίων, Αμφιθέατρο "Αντώνης Τρίτσης", Ακαδημίας 50
Ενόψει των κρισιμότατων στιγμών καταστροφής των λαϊκών στρωμάτων και του ξεπουλήματος ολόκληρης της δημόσιας περιουσίας και των πλουτοπαραγωγικών πόρων από το άτυπο μέτωπο των Ευρώ-δουλων κομμάτων – «αριστερών» και δεξιών – καλούμε σε Εκδήλωση για την ανάγκη άμεσης σύμπηξης Μετώπου για την Μονομερή Άμεση έξοδο από την ΕΕ/ΟΝΕ και την εφαρμογή προγράμματος Οικονομικής αυτοδυναμίας της χώρας.
Ο επί δεκαετίες αποπροσανατολισμός για τα αίτια της κρίσης στην Ελλάδα που προέρχονταν από τα συστημικά κόμματα αλλά και την παγκοσμιοποιητική «αριστερά» του Σύριζα, όπως και τους αντίστοιχους πολιτικάντηδες που δεν αμφισβητούν την ΕΕ και τους μηχανισμούς της παγκοσμιοποίησης, αλλά μιλάνε ανέξοδα απλά για «διαγραφή του χρέους», «έξοδο από Ευρώ» και άλλα τσιτάτα, είναι καθόλα υπεύθυνοι για την συντελούμενη σημερινή καταστροφή.
Πέρα από αριστερισμούς που περιμένουν την σοσιαλιστική τους «επανάσταση» για να εφαρμόσουν πρόγραμμα οικονομικής αυτοδυναμίας και πολιτικάντηδες κάθε είδους, η ανάλυση , η πρόταση και η στρατηγική του ΜΕ.Κ.Ε.Α. δεν αφήνει κανένα περιθώριο σε μισόλογα και νέες προσπάθειες αποπροσανατολισμού των λαϊκών στρωμάτων.

​​
ΟΜΙΛΙΑ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Η ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΜΠΗΞΗΣ ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

 • ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗ
  ​Σ​
   ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
 • ΑΜΕΣΗ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ/ΟΝΕ
 • ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ
 • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ

Ομιλητές:
Μιχάλης Δαγτζής

Σάκης Αδάμ

Πάνος Λιβιτσάνος

Τάκης Φωτόπουλος

1η Αυγούστου, 19:00, Πνευματικό κέντρο δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης».

Το Π​
νευματικό 
​Κ​
έντρο είναι το κτήριο πίσω ακριβώς από το πανεπιστήμιο Αθηνών και δίπλα από τη Νομική.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ