Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Δήμος Βριλησσίων - Έκθεση ζωγραφικής: «ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ»

 Η Έκθεση ζωγραφικής της Μαργαρίτας Πέτροβα με τίτλο «ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ» στην
αίθουσα ΜΟΥΣΩΝ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Βριλησσίων.
Το Β΄ Εργαστήρι Ζωγραφικής ενηλίκων του Δήμου Βριλησσίων θα
διοργανώσει έκθεση ζωγραφικής με έργα των μελών του, με τίτλο:
«ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ
ΑΥΤΟΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ».
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ΜΟΥΣΩΝ του
Πνευματικού Κέντρου (Κισσάβου 11 - 1ος όρ.), το Σάββατο 6 & την
Κυριακή 7 Απριλίου 2024.
Ώρες λειτουργίας έκθεσης 17:00-21:00.
Υπεύθυνη εργαστηρίου: Μαργαρίτα Πέτροβα – εικαστικός

- ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ -

Δήμος Βριλησσίων - Συνεχίζεται η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων

 


Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τους δρόμους των Βριλησσίων.

Άλλα έξι οχήματα απομακρύνθηκαν από διάφορα σημεία της πόλης μας. Η δράση θα συνεχιστεί εντατικά το προσεχές χρονικό διάστημα. Από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι σήμερα έχουν περισυλλεγεί με την προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία 17 αυτοκίνητα. Πρόκειται για οχήματα, τα οποία οι ιδιοκτήτες τους για μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν αφήσει σε δρόμους αλλά και διάφορους κοινόχρηστους χώρους της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης δήλωσε:« Απομακρύνουμε τα εγκαταλελειμμένα οχήματα από την πόλη μας. Αποτρέπουμε τη δημιουργία εστιών μόλυνσης στις γειτονιές μας. Η περισυλλογή τους απελευθερώνει Δημόσιο Χώρο, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην βελτίωση της εικόνας της πόλης μας και στην εύρυθμη λειτουργία της. Τα οχήματα που περισυλλέγονται οδηγούνται στην ανακύκλωση, με αποτέλεσμα να ανακτάται το σύνολο των υλικών τους»

Οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στην Γραμμή Δημότη 2132050560-1 από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα προκειμένου να προχωρά η καταγραφή των εγκαταλελειμμένων οχημάτων και οι εργαζόμενοι του Δήμου Βριλησσίων να επικολλούν την προβλεπόμενη από το νόμο ειδοποίηση, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία απομάκρυνσης και ανακύκλωσης των οχημάτων.

Οι προϋποθέσεις του νομικού πλαισίου για την περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων είναι:

-Το όχημα να παραμένει σταθμευμένο σε δημόσιο χώρο χωρίς πινακίδες ή ακόμα και εάν έχει πινακίδες κυκλοφορίας, να αποτελεί εστία μόλυνσης.

-Με τον εντοπισμό ενός αυτοκινήτου που έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά γίνεται από τον Δήμο Βριλησσίων επικόλληση ειδοποίησης σε εμφανές σημείο του οχήματος προς τον ιδιοκτήτη για την απομάκρυνσή του.

-Σε περίπτωση που παρέλθει το χρονικό διάστημα, το οποίο ορίζει ο νόμος και ο ιδιοκτήτης δεν απομακρύνει το όχημά του, τότε ο Δήμος προχωρά στην περισυλλογή και την ανακύκλωσή του.Πασχαλινό Bazzar Παραρτήματος Φιλοθέης Ψυχικού της Ε.Α.Ε – 13 & 14 Απριλίου

 Το Παράρτημα Φιλοθέης Ψυχικού της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας διοργανώνει το Πασχαλινό Bazaar του και σας προσκαλεί:
Σάββατο & Κυριακή
13 & 14 Απριλίου
10:00 – 17:00
στο Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Ολυμπιονικών 206 – 208 Νέο Ψυχικό)

Εκεί θα βρείτε λαμπάδες, χειροποίητες μαρμελάδες, διάφορα είδη σπιτιού, κοσμήματα, παιχνίδια και γυναικεία αξεσουάρ. Τα έσοδα θα διατεθούν στην υποστήριξη των σκοπών του Παραστήματος.

Δήμος Πεντέλης - Εκδήλωση Θεραπευτηρίου Τζεράνη 09/04/2024