Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ - ΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ;;;Στο φύλλο τοπικής εφημερίδας που κυκλοφορεί το κεντρικό θέμα είναι τα γραμμάτια!

Τα γραμμάτια που πήρε ο Κουράσης από τον Ιωνά για την συμφωνία για το Πεύκο Πολίτη.

Εκείνη την συμφωνία που στηρίχτηκε διαπαραταξιακά επί της διοικησάρας του Αεικίνητου Δημάρχου Χαλανδρίου Γεωργίου Κουράση.

Τότε που ακόμα και η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ψήφιζε τις αναρτήσεις των μελετών για το Πεύκο Πολίτη ΠΑΡΟΛΟ που είχαν την Ελ. Πεντέλης,

Τότε που η Λαϊκή Συσπείρωση άρχισε να ... την κάνει από το δημοτικό συμβούλιο διότι η Λούλα αγόρασε οικόπεδο στην περιοχή και δεν μπορούσε να μένει στο συμβούλιο για να καταψηφίζει τις μελέτες.

ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΑΛΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.

Μένει στο ρεπορτάζ από το δημοτικό συμβούλιο και όσα ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ο ίδιος ο Γ. Κουράσης εκεί ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!

Διότι έτσι κάνουν όλοι οι ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ!
"Και γ.....νε και σκούζουν" που λέει ο λαός.

Ο πρώην Δημαρχάρας προχτές κατά την ΠΗΔ συζήτηση, όταν ο Νταβίας ενημέρωνε για όσα κρύβονται πίσω από την μήνυση Κούκα κοίταγε επί μία ώρα τα παπούτσια του και δεν είπε κουβέντα για την ταμπακέρα.

Ο εξυπνάκιας όμως πρώην δήμαρχος έκανε ένα υπονοούμενο - που θεώρησε δηλητηριώδες κατά του Νταβία αργότερα, όταν μίλησε για .... δορυφόρους.

"Πού βρήκε το ρεπορτάζ για τα γραμμάτια μια εφημερίδα που δεν έχει δημοσιογράφο να παρακολουθεί τα δημοτικά συμβούλια;  "Έχει δορυφόρους μήπως;" αναρωτήθηκε το τέρας αυτό κουτοπονηριάς που ήταν δήμαρχος στην πόλης μας (αν είναι ποτέ δυνατόν).

Κοίταξε με ένα σαρδόνιο χαμόγελο τον Νταβία, υπονοώντας προφανώς ότι είναι ο .... δορυφόρος.
Τον έσκισε τον Ακατανόμαστο ο Αεικίνητος.
Ψάρωσε ο Ακατανόμαστος που τον ξεσκέπασε ο Κουράσης.

- ΤΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ κε ΚΟΥΡΑΣΗ;  
ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΊΤΕ;;;; ¨
Οτι μας παίρνουν το ρεπορτάζ χωρίς να μας πληρώνουν και πρέπει να απολογηθούμε;"  του είπε γελώντας ο Ακατανόμαστος.

Και γέλασε όλο το δημοτικό συμβούλιο.

Το θέμα που προκάλεσε το.... " οδυνηρό" αυτό χτύπημα του Αεικίνητου προς τον Ακατανόμαστο, ήταν μια καταχώρηση που θα έβαζε ο δήμος σε τοπικές εφημερίδες για το φεστιβάλ της ρεματιάς, μεταξύ των οποίων και στην εν λόγω εφημερίδα.

Που βέβαια - οι καταχωρήσεις, όπως κάθε χρόνο - ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ την ΠΛΑΤΕΙΑ γιατί - παρά του ότι είμαστε στο emedia - Ο ΣΥΡΙΖΑΣ έχει απαγορεύσει να μας δίνουν καταχωρήσεις ΔΗΜΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΛΤΑ κλπ  - που πριμοδοτούν άλλα τοπικά sites,  παρόλο που κάποια εξ αυτών δεν είναι στο emedia και έχουν ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ.

Και μάλιστα - λένε κάποιες κακές γλώσσες - ανήκουν σε νυν ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, σε συνεργασία ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

(Αναφερόμαστε σε συγκεκριμένους  ελεγχόμενους από τον ΣΥΡΙΖΑ δημόσιους οργανισμούς που βάζουν καταχωρήσεις σε τοπικά sites)

Όπως - βέβαια- κάνει και ο ΣΒΑΠ - ο οργανισμός που διοικεί ο Κουράσης των γραμματίων και που μοιράζει αφειδώς λεφτά - ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ  - στα τοπικά μέσα. 

Ο Κουράσης μοιράζει τα λεφτά των ΔΗΜΟΤΩΝ προνομιακά σε φιλικά του καθεστωτικά  τοπικά μέσα για να μην γράφουν για .... τα γραμμάτιά του!
Και ψάχνει για .... δορυφόρους.

Και τα λεφτά αυτά ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ κατά πώς τον βολεύει, ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ που πρέπει - δια του Συμεών - να του ανακαλέσουν την στήριξη του δημοτικού συμβουλίου Χαλανδρίου για να εκπροσωπεί το Χαλάνδρι στον ΣΒΑΠ!

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (πάλι) - ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ SCORPIONS ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ