Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Μοναδικές Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2019

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε 4 βραβεία για το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, για την επένδυση του σε νέες ...

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

"Αυτά τα λέει , επειδή δεν έμεινε αντιπρόεδρος της Φλύα", λένε οι αυλικοί, αντί να κοιτάξουν την ουσία των θεμάτων που αναδεικνύουμε.

Έχετε δύο επιλογές:

- Να αυξήσετε τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς για να μην ισχύουν αυτά που γράφουμε ή να μου προτείνετε να γίνω αντιπρόεδρος της ΦΛΥΑ για να δείτε αν θα σταματήσω! (αλλά σας το δηλώνω για να μην προβληματίζεστε και ψάχνεστε: ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ).

Διότι τις επιλογές σας τις κάνατε, διαλέξατε ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ και σωστά επιλέξατε και με ποιους.

Και για τις πολιτικές που θέλετε να ακολουθήσετε το γνωρίζατε ότι θα είμαστε απέναντι.

Είναι δυνατόν να θέλατε να συνδράμουμε αυτά που κάνετε;
Τώρα γνωριστήκαμε;;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Η ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!!!!!ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΡΟΒΑΡΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!
ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΒΑΡΕ ΤΗ ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Έξυπνες κουβέντες (για τους δημόσιους υπάλληλους)

Δ. Ρέππας
20 Μαίου 2011 συνέντευξη στο Mega
"Όσοι νομίζουν ότι θα έχουμε δημοσιονομικό αποτέλεσμα, αν διώξουμε ανθρώπους που εργάζονται 10-20 χρόνια στο Δημόσιο, είναι γελασμένοι».
 
Μέχρι εκεί καλά...
... όμως 3 μόλις μήνες μετά(!) διαπιστώνουν "πλεονάσματα προσωπικού" και ο "μη γελασμένος" υπουργός, οργανώνει μαζικές απολύσεις ....
Πώς λέμε; "ο λόγος σου συμβόλαιο";;;
Τελικά, ποιός από όλους στην κυβέρνηση τιμάει τα λόγια του;
Τι βγαίνουν και μιλάνε, αφού τόσο εύκολα τα παίρνουν πίσω μετά;
 Ρόμπες ...ξεκάλτσωτες


Όταν ο Παπακωνσταντινου διόριζε τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ (η ανακοίνωση)

Υπ. Οικονομικών
Πραγματοποιήθηκε η επιλογή των τεσσάρων μελών για το Διοικητικού Συμβούλιο της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) από τη Βουλή των Ελλήνων, μετά από εισήγηση του Υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το Υπουργείο Οικονομικών για τη διαμόρφωση της πρότασής του δημοσιοποίησε προκήρυξη των θέσεων στο διαδίκτυο, στον ελληνικό και ξένο Τύπο και συγκέντρωσε έναν σημαντικό αριθμό υποψηφιοτήτων.
Τα βιογραφικά των υποψηφίων αξιολογήθηκαν αναλυτικά βάσει των κριτηρίων που έθετε ο νόμος. Η πρόταση του Υπουργού Οικονομικών που έγινε δεκτή από τη Διάσκεψη των Προέδρων, με πλειοψηφία τεσσάρων πέμπτων, περιλάμβανε τα εξής μέλη:
- Πρόεδρος: Ανδρέας Γεωργίου (έως τώρα Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Στατιστικής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, απόφοιτος του Amherst College-ΗΠΑ, Διδάκτορας του Πανεπιστήμιου του Michigan-ΗΠΑ)

- Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Λογοθέτης (Στέλεχος ιδιωτικού τομέα σε θέματα ολικής ποιότητας, Διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Nottingham - Μ. Βρετανία, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Στατιστική Επιστήμη από το Πανεπιστήμιο του Sheffield - Μ. Βρετανία)

- Μέλος: Ζωή Γεωργαντά (Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Leeds - Μ. Βρετανία, Καθηγήτρια Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας)

- Μέλος: Ανδρέας Φιλίππου (Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Wisconsin Madison - ΗΠΑ, καθηγητής Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, πρώην Υπουργός Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας και μέλος της Βουλής της Κυπριακής Δημοκρατίας)

Τα παραπάνω πρόσωπα χαίρουν διεθνούς αναγνώρισης και αποτελούν εξαιρετικές επιλογές για τις κρίσιμες θέσεις των μελών του Δ.Σ. της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και θα συνδράμουν ουσιαστικά στο έργο της Αρχής.
30/6/2010
Αυτούς απέλυσαν μονομιάς επειδή δεν "συμμορφώθηκαν" με τις μεθοδεύσεις του Προέδρου για τεχνητή διόγκωση του χρέους.
Κι επιπλέον τους κατηγορούν για ..."συνομωσία" και απειλούν με δίωξη!
(καλύτερα να μπλέξεις με τη Μαφία παρά με τα "παιδιά" του ΔΝΤ)
Η αναλυτική παρουσίαση


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.


1. Αφού λοιπόν αποφάσισαν ότι χρειάζεται μια επιστάτρια, γιατί δεν τη ζητάνε από τον Δήμο;
Και αν δεν μπορεί ο Δήμος -δικό του πρόβλημα - τότε ο διευθυντής του σχολείου θα πρέπει να δηλώσει στον αρμόδιο αντιδήμαρχο παιδείας ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
ΟΧΙ να ζητάμε, σε περίοδο κρίσης μάλιστα, να βάλουν χρήματα οι γονείς!!!
 Η απόφαση παλαιότερης γενικής συνέλευσης στην οποία αναφέρεται η ενημερωτική επιστολή, ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΤΣΟΝΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ... Υπήρχε απόφαση για τη συγκεκριμένη χρονιά...Δεν είναι κάθε χρόνο του...Αϊ Γιαννιού!!! Και, εν πάση περιπτώση, ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (και ας λένε κάποιοι ότι υπάρχουν!!!). Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ο Δήμος να στείλει επιστάτρια...αλλιώς, είπαμε...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ κ. Διευθυντά...

Τώρα, όσο για το "υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στο Σχολείο μας"...άντε να μη μιλήσω... (ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ)

Ούτε για την ΕΠΙΒΛΕΨΗ των παιδιών να μην πω κάτι...
2. ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ...Άλλα 55 ευρώ το χρόνο...Δεν το κατάλαβα αυτό...Δηλαδή, η συγκεκριμένη κυρία ή δεσποινίδα (δεν τη γνωρίζω τη γυναίκα), θα παίρνει από ΚΑΘΕ οικογένεια (με 1 παιδί) 40 ευρώ για τη...ΦΥΛΑΞΗ κ.λπ. (ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ...) + 55 ευρώ για το...ζέσταμα των φαγητών των παιδιών του ολοήμερου;;;;;;;;;;;;

ΚΑΙ, ΕΠΙΣΗΣ : Το παραπάνω ποσό θα καταβάλλεται ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στην κα Μαρία!!!! Εεεεεεεεε, ακούτε;;;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ;;; Ο Δήμος έχει να πει κάτι για αυτό;;;;;;;; Και όλα αυτά τα χρήματα, από ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ (για όλο το χρόνο, φυσικά)....Δηλαδή, αν στο σχολείο υπάρχουν π.χ. 200 παιδιά (λέμε τώρα...) Χ 40 ευρώ = 8.000 ευρώ το χρόνο...+ 50 παιδιά (λέμε τώρα...) του ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ Χ 55 ευρώ το χρόνο = 2.750 ευρώ το χρόνο....ΣΥΝΟΛΟ 10.750 ευρώ το χρόνο το λιγότερο...Εντάξει, όχι κάτι το τραγικό, όμως, πώς θα ανταπεξέλθει μια "μέση" οικογένεια όταν για ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ, πρέπει η ίδια να καταβάλλει;;;
ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ. ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Κάντε έγγραφο στον Δήμαρχο και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και γράψτε του ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...Να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ενημερώσουν το Υπουργείο.

Αυτά για σήμερα φίλε. Πάω για τα χάπια μου τώρα!!!

Καλή συνέχεια


ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ: ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ

 Ο Διευθυνής του 16ου δημοτικού σχολείου κος Μπούρκουλας από πέρυσι ΔΕΝ επιτρέπει τις μπάλες στο σχολείο!!! Η διακιολογία είναι...ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Έτσι ΚΑΙ φέτος, τα παιδάκια παίζουν ποδόσφαιρο με...μπουκαλάκια πλαστικά, καπάκια από μπουκάλια και...ό,τι βρουν που να μπορεί να...κυλήσει!!!
1η ερώτηση : Αν δεν παίξουν ποδόσφαιρο (ή, γενικα, ΜΠΑΛΑ) τα παιδιά σε αυτή την ηλικία, πότε θα παίξουν;
2η ερώτηση : Υπάρχει ΝΟΜΟΣ που απαγορεύει τις μπάλες στα σχολεία;
3η ερώτηση : Έχει το δικαίωμα ο κάθε...να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ κάτι που...δεν απαγορεύεται;;!!
Ένας γονιός...


Πώς να γίνω καλο παιδί???


"Αναρωτιέμαι κάποιες φορές και λέω:

Πως να γίνω καλο παιδί όταν από μικρός έβλεπα τον Ταρζάν να τριγυρνάει γυμνός.
Η Σταχτοπούτα γυρνούσε μεσάνυχτα.
Ο Πινόκιο έλεγε ψέματα.
Ο Αλλαντίν ήταν κλέφτης.
Ο Μπάτμαν οδηγούσε με 320 km/h .
H Χιονάτη έμενε σε ένα σπίτι με 7 άντρες.
Ο Ποπάϋ κάπνιζε και είχε τατουάζ.
Και το Πάκμαν έτρεχε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με ηλεκτρονική μουσική, τρώγοντας χαπάκια που τον έκαναν να σπιντάρει... "


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *