Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Αναγνώστης μας έκανε το παρακάτω σχόλιο στο fb της Πλατείας. 

"Με μεγαλη προσοχη διαβαζω προσεκτικα τα κειμενα σας καθε φορα σχεδον που υπαρχει αναρτηση.Σημερα θα εκφρασω την αντιθεση μου σε αυτο που γραφετε γιατι ημουν τυχαια μπροστα στα γεγονοτα.Δυστυχως αυτοι που εσπασαν τζαμαριες,τραπεζες και οτι αλλο..μονο μαθητες δεν ητα.Εκτος και αν στα σχολεια της περιοχης μας αντι για βιβλια μοιραζουν βαριοπουλες.Σας ευχαριστω για τη φιλοξενια."

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ FB.

Ευχαριστούμε για το σχόλιο. Ίσως έχετε δίκιο γιατί δεν είμαστε αυτόπτεις αλλά ενημερωθήκαμε από mail αναγνωστών και από αναρτήσεις άλλων sites. Θα προσθέσουμε το σχόλιό σας και στο blog. Παρακαλούμε να συνεχίσετε να μας ελέγχετε.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΓΚΥΡΟΤΕΡΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛ. ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Περίπου 100 μαθητές που έκαναν πορεία το πρωί στην πλατεία Χαλανδρίου αποθήθηκαν από άνδρες της ΔΙΑΣ και επιτέθηκαν με καδρόνια στο δημαρχείο, έσπασαν  τζαμαρίες και τις κάμερες τόσο στο δημαρχείο όσο και σε 2 υποκαταστήματα τραπεζών.

Παρευρισκόμενος φίλος μας έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

"Μόλις τραβηξα φωτογραφία με το κόσμο συγκεντρωμένο στη πλατεία και ήταν επίσης μαζεμένοι γύρω στους 50 αστυνομικούς με μηχανές περικυκλώνοντας όλους τους πιτσιρικάδες. Δυστυχώς μου την έπεσαν καμία δεκαριά ΔΙΑΣ κ με ανάγκασαν να την σβήσω.

Η δημοκρατία σε όλο της το μεγαλείο.

Καλο μεσημέρι"


Σύμφωνα με πληροφορίες μας έχουν γίνει 15 (κατά άλλη πηγή 2) προσαγωγές μαθητών της πόλης μας στην ΓΑΔΑ ενώ υπάρχει και μία σύλληψη.

Γονείς και συμπολίτες μας είναι στην ΓΑΔΑ.

Είμαι μαζόχας...χωρίς ρεύμα!!!


Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ... "ΑΡΙΣΤΕΡΟ" !


ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ Η ΠΡΑΞΗ ΜΑΝΙΤΑΚΗΧωρίς την υπογραφή των δημάρχων ή των περιφερειαρχών, όπως είχε αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, προχωρά η διαθεσιμότητα, καθώς δημοσιεύθηκε σήμερα σε ΦΕΚ η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τη διαθεσιμότητα υπαλλήλων ΙΔΑΧ ΔΕ. Με την Πράξη, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης προσπερνά δύο «σκοπέλους»: των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που έχουν μπλοκάρει τα γραφεία προσωπικού για την αποστολή λίστας και της άρνησης των δημάρχων να δώσουν εντολή υπογραφούν οι διαπιστωτικές πράξεις.
Σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 237/τ. Α/5-12-12), στο Κεφάλαιο Ζ «Επείγουσες διατάξεις θεμάτων αρμοδιότητας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης», άρθρο 18:
«Η διαρκής επικαιροποίηση και συμπλήρωση των στοιχείων των υπαλλήλων, οι οποίοι περιλαμβάνονται στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού, προκειμένου για μεταβολές της υπηρεσιακής τους κατάστασης που επέρχονται αυτοδικαίως από τυπικό νόμο, γίνεται από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, εφόσον δεν πραγματοποιηθεί από το αρμόδιο όργανο και εντός προθεσμίας που προβλέπεται από το νόμο.
»Για την επέλευση των πάσης φύσεως συνεπειών της ανωτέρω υπηρεσιακής μεταβολής δεν είναι αναγκαία η έκδοση σχετικής πράξης».
Να σημειωθεί ότι ήδη με εγκύκλιό του, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έχει προαναγγείλει ότι στις περιπτώσεις αυτές θα εντάσσονται σε διαθεσιμότητα όλοι οι ΙΔΑΧ Δ.Ε. χωρίς εξαιρέσεις.
Με τον τρόπο αυτό, ο υπουργός Αντώνης Μανιτάκης ολοκληρώνει τη διαδικασία για τη διαθεσιμότητα 2.000 ΙΔΑΧ ΔΕ, διαδικασία την οποία είχε συμφωνήσει με την τρόικα, αφήνοντας την ΑΔΕΔΥ να «ακονίζει μαχαίρια» εναντίον του, προετοιμάζοντας κινητοποιήσεις, την ΠΟΕ-ΟΤΑ να εξαπολύσει μύδρους εναντίον του, κατηγορώντας τον για «φασιστική λογική της "συλλογικής ευθύνης» και το Συνδικάτο Α/Βάθμιας & Β/Βάθμιας Αυτοδιοίκησης ΟΤΑ Περιφέρειας Αττικής για «προπαγάνδα και παραπλάνηση», με τελικό στόχο την απόλυση των εργαζομένων.
Πάντως, η ΠΟΕ-ΟΤΑ, καθυστερημένα είναι η αλήθεια, ζήτησε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στο αίτημα - επιστολή της, τον καλούσε να μην υπογράψει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
ΦΕΚ 237/τ. Α/5-12-12

http://www.aftodioikisi.gr/, 5/12/2012

Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. : Ενάντια στις απολύσεις και τη διάλυση των Ο.Τ.Α.


Επιστολή της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ! ΟΛΟ!

MIDWAY : trailer : a film by Chris Jordan from Midway on Vimeo.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟ


Πρώτη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ με στελέχη-μεταγραφή διεθνούς κύρους και διαστάσεων…


pasok19

Την πρώτη της συνεδρίαση θα έχει το μεσημέρι στα Γραφεία της Ιπποκράτους, η Γραμματεία της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) του ΠΑΣΟΚ, η οποία αποτελείται από 76 (ουάου! Έκαναν επιλογή ή τους πήραν όσους έχουν απομείνει στο ΠΑΣΟΚ;) στελέχη.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για “τρελές” μεταγραφές τις τελευταίας στιγμής, με στελέχη διεθνούς κύρους που θα ανατρέψουν το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ. 
Στην Γραμματεία της ΚΟΕΣ συμμετέχουν η Κοινοβουλευτική Ομάδα, η Πολιτική Γραμματεία, η Οργανωτική Γραμματεία, οι Γραμματείς Τομέων και ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών (ΙΣΤΑΜΕ), οι Rolling Stones, το τσίρκο Medrano, τα 101 σκυλιά της Δαλματίας και “key note speaker” ο Τσακ Νόρις.

http://www.olympia.gr/, 6/12/2012

ΧαΧαΧα! 
Το...οίκημα της φωτογραφίας είναι νόμιμο ή...αυθαίρετο;!
Θα μου πείτε, βέβαια, "έχεις λυσσάξει με το πασοκ, τι πρόβλημα έχεις;".
Ναι. ΕΧΩ ΛΥΣΣΑΞΕΙ! Τα προβλήματά μου είναι πολλά ΚΑΙ με το πασοκ ΚΑΙ με τις ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ του που ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ "ξεπετάγονται". Δηλαδή ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ να αναστήσουμε τον ΠΕΘΑΜΕΝΟ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ. Ακόμη κι αν χρειαστεί να ΞΑΝΑ-κοροϊδέψουμε τους πολίτες (ε, τους ..."παρωπιδάτους" ψηφοφόρους τους έχουμε στο χέρι!!!).
ΤΡΕΜΕΤΕ βρε, βγήκε στη γύρα και ο Λοβέρδος! Έχετε καιρό μόνο μέχρι να...ΠΗΞΕΙ η ΡΙΚΣΣΥ! Μετά θα...μετριέστε μεταξύ σας για να δείτε αν θα νοικιάσετε 2 ή 3 πούλμαν για τις "περιοδείες" σας!
Δεν θα συγχυστώ περισσότερο σήμερα. Είναι και γιορτή. Μεγάλη γιορτή.

Δ.Χ.

ΡΙΚΣΣΥ...ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ..."συντρόφους" σου; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Πώς λέγονται τα μέλη του ΡΙΚΣΣΥ ;;;;
Μήπως ΡΙΧΤΕΣ ;

Αυτό αναρωτιούνται αρκετοί...Διαβάζω διάφορα τις δύο τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο και έχω μιλήσει και με τρεις ανθρώπους που...ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ - τότε - τώρα...παΣΟΚ...
Για...Πασοκικά μορφώματα πρόκειται...όλα αυτά τα..."παραμάγαζα" που δημιουργούνται και έχουν ένα και μοναδικό στόχο : ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ (ΚΑΙ ΠΑΛΙ) ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και των "υγειών" πασόκων του (μακρινού) παρελθόντος. 
Και μετά...<<ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται με τις..."συνιστώσες" του>>!!! Από την αγανάκτηση δεν μπορώ ούτε να γελάσω...
Και έχει το ΑΠΥΘΜΕΝΟ θράσος ο κος ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ στη χώρα μας, να δημιουργεί "κίνημα"...και μάλιστα με την επωνυμία "ΡΙΚΣΣΥ"!!!

Ας δούμε λίγο σε τι αντιστοιχεί το κάθε γράμμα : ΡΙ= Ριζοσπαστική Κ=Κίνηση Σ=Σοσιαλδημοκρατικής ΣΥ=Συμμαχίας...

Ας το δούμε και πιο αναλυτικά...
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ...Χμμμ, ναι, Είναι πράγματι ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ να ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ το (όποιο - υπήρχε όμως...) ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ...

ΚΙΝΗΣΗ...ναι, σίγουρα...κάτι κινείται...δεν ξέρω όμως ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!

ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ...Είναι ΝΤΡΟΠΗ και να το αναφέρουν κάτι τέτοιοι κύριοι...ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ. Άραγε, εννοούν ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ;;; Μήπως εννοούν και ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;; Έτσι την εννοούν την...ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ως ένα ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ΚΑΚΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ;

ΣΥΜΜΑΧΙΑ...Αν βρεις και...ετέρους, τότε...Η ΝΤΡΟΠΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ (και εμείς...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ)!


(Σε κάποιο σημείο της η διακήρυξη του ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. αναφέρει: «Θα ήμασταν όντως ανιστόρητοι αν λησμονούσαμε τα φωτεινά επιτεύγματα της Μεταπολίτευσης, όπως η αποκατάσταση της Δημοκρατίας σε δύο φάσεις κατά τη δεκαετία του ’70 και ολοτελώς μέσα στη δεκαετία του ’80». Δηλαδή είναι φωτεινό επίτευγμα η «δημοκρατία» που μας έφερε στο σημερινό χάλι; 
Η «δημοκρατία» που με την αναθεώρηση του Συντάγματος το 1986 μετέτρεψε την μέχρι τότε ολιγαρχία του Συντάγματος του 1975 σε πρωθυπουργική μοναρχία του Ανδρέα Παπανδρέου και των μετέπειτα; Η «δημοκρατία» του άρθρου 86 που αθωώνει τους υπεύθυνους πολιτικούς; Η «δημοκρατία» που αποκλείει την κοινωνία από την πολιτική; κ.λ.π.
Με λίγα λόγια ο κ. Λοβέρδος αποδεικνύει ότι παραμένει βαθιά συστημικός και τα ευχολόγια που αναφέρονται στη διακήρυξη είναι στην ουσία προσωπικές υποσχέσεις για καλύτερη διαχείριση του συστήματος προφανώς από τον ίδιο και όχι για τη ρήξη με αυτό και την αλλαγή του.
Όμως η έξοδος από την κρίση απαιτεί ένα άλλο δημοκρατικό πολιτικό σύστημα και όχι διαχείριση του υπάρχοντος.

Αυτά έγραφε ο κος Πέτρος Χασάπης - http://www.olympia.gr/, 3-12-2012)

Δεν έχετε καταλάβει, κύριοι, ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΕΛΑΤΕΣ, τουλάχιστον ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ, δηλαδή...ΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑΤΕΣ ΜΟΥ (ΑΘΑΝΑΤΟΣ Θανάσης Βέγγος!!) 
“Τέλος εποχής", κύριοι, όπως συμβαίνει ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ...ΣΤΟΚ (ΚΑΙ τα στοκ-ο-μάγαζα...). Και ΤΕΛΟΣ ΑΝΟΧΗΣ...

Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις