Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 Την Τετάρτη - που συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο (ΚΑΚΩΣ κατά την γνώμη μας την ώρα του μεγάλου συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα) θα αποφασιστεί η περιβόητη αθλητική πολιτική του δήμου, πρώτη φορά με διοίκηση "αριστεράς" (τα κερδίζει σιγά σιγά τα εισαγωγικά, δεν φταίμε εμείς).

Και σου ξεκαθαρίζω αναγνώστη μου ότι εμείς όταν μιλάμε για "πολιτική" εννοούμε για ΠΡΑΞΕΙΣ, για ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ όχι για βερμπαλισμούς και ακατάσχετες μπουρδολογίες.

Η αθλητική πολιτική του δήμου που εξαγγέλλει και ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕΙ περί προτεραιότητας του μαζικού και σχολικού αθλητισμού.

Τώρα λοιπόν έρχεται η ώρα της ΠΡΑΞΗΣ.

Πόσες ώρες, πόσες μέρες, ΠΟΤΕ και ΠΟΥ θα μπορούν να υλοποιηθούν τέτοια δημοτικά προγράμματα που η διοίκηση του δήμου έλεγε χρόνια ότι είναι η ιεράρχησή της και τα είπε και ο σημερινός αντιδήμαρχος τον Γενάρη στο δημοτικό συμβούλιο;

Δες μόνος σου αναγνώστη μου το πρόγραμμα λειτουργίας των αθλητικών χώρων που εισηγούνται και πες εσύ ΑΝ - εκτός του κολυμβητηρίου που όντος χωράει  - φρόντισαν να υπάρχει δυνατότητα έστω και στοιχειώδη προγράμματα μαζικού αθλητισμού, το ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟ πρόγραμμα προετοιμασίας υποψηφίων ειδικών μαθημάτων για ανώτατες σχολές που υποσχέθηκαν, σχολικό αθλητισμό κλπ. να μπορούν να υλοποιηθούν.

ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΟΙΠΟΝ!

Ο Πανταζής - και η αθλητική του αντίληψη που λέει "οι δημοτικοί αθλητικοί χώροι δίνονται προίκα στους συλλόγους"  και πάλι δικαιώνεται (Και βέβαια δεν πήρε απλώς την μερίδα του λέοντος. Απλά άφησε στους άλλους ένα κοκαλάκι).

ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!

Στο κολυμβητήριο υπάρχει άνετα η δυνατότητα υλοποίησης δημοτικού προγράμματος

Ούτε ώρα για μαζικό αθλητισμό, ούτε ώρα για πρόγραμμα προετοιμασίας για τριτοβάθμια, ούτε ώρα για εφαρμογή όσων τάζουν στο κλειστό.

Ακολουθεί το πρόγραμμα του ανοικτού γηπέδου και των κλειστών αιθουσών.


Ξεχάσατε την Τετάρτη ρε σεις στον στίβο. Τι έγινε δεν την ήθελε;
Ακόμα και τα ανοικτά γήπεδα έχουν κλείσει μέχρι δευτερολέπτου.

ΚΑΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ στον στίβο και στα ανοικτά γήπεδα;

Δεν μπορείτε να προβλέψετε μια ώρα την βδομάδα για ένα πρόγραμμα για δημότες - μη μέλη των σωματείων στο κλειστό;

Πού και πότε θα κάνετε τα προγράμματα που εξαγγείλατε;

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ!
 


ΝΤΡΟΠΗ !

11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΑΝΑΣΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ - ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 18.00 - ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν μασάμε στους εκβιασμούς- Δεν κάνουμε πίσω - Θα νικήσουμε

Οι εκλογές τελείωσαν και προέκυψε μία κυβέρνηση που θέλει να εκπροσωπήσει τις ανάγκες μας κόντρα στα συμφέροντα της ολιγαρχίας στην Ευρώπη.


Προσπαθούν να μας εκβιάσουν και να μας φοβίζουν. Να μην τους κάνουμε τη χάρη!
Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του.


Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής.


Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.


Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής.
Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.
 

Θα νικήσουμε!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ - ΤΟ 1972 - ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΚΟΣ


ΚΑΛΗΜΕΡΑ - 8 ΦΛΕΒΑΡΗ - ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1980 ΕΦΥΓΕ Ο ΨΑΡΟΝΙΚΟΣ