Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ή ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΡΕ ΣΥ ΝΔ; ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ;
(Ξέρω, είματε σεξιστές, τομάρια, σοβινιστές κ.λ.π., μην μας πρήξετε, βριζόμαστε μόνοι μας, τα έχουμε μάθει απόξω).

ΝΟΜΙΜΑ - ΛΟΙΠΟΝ - ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ"

Είναι η ώρα να ζητηθεί ένα γενναίο συγνώμη.

Είναι η ώρα να σταματήσουν να κρύβονται από την υποχρέωσή τους να δείξουν ΓΕΝΝΑΙΑ και ΕΝΤΙΜΗ μεταμέλεια για τις μπαρούφες που έχουν πει, τις υπολήψεις που έχουν θίξει για το θέμα μεταξύ των οποίων κυρίως του υπογράφοντα  και την τεράστια επαγγελματική δυσφήμιση που προκάλεσε η ανεύθυνη, λαϊκίστικη, συκοφαντική και λασπολογική πολτική τους σε συνδημότες τους, έτσι στα καλά καθούμενα και χωρίς καμία πραγματική βάση.

Είναι ώρα να πουν καθαρά:

" ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ, ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΜΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΟΣΟ ΒΑΘΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΙΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΕΤΠΟΙΑ ΒΛΑΒΗ ΣΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ"

Μιλάω για την ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ στάση της διοίκησης της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

Που ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ δική τους πια, έρχονται στο δημοτικό συμβούλιο την Δευτέρα τα ΝΟΜΙΜΑ διαφημιστικά μέσα για να διανεμηθούν προς χρήση στα κόμματα για τις βουλευτικές εκλογές.


Και δεν υπογράφει ο Νταβίας.
Υπογράφει η Αθανασάτου Ιωάννα και ο Νίκος Δεονάς της αριστεράς (μπαίνοντας)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!

ΔΙΠΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 12η Ιανουαρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.        Καθορισμός τελών και δικαιωμάτων χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων για το Ο.Ε. 2015.

2.        Έγκριση έκδοσης εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης στα πλαίσια της σύμβασης πώλησης φυσικού αερίου από τη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου Α.Ε. (ΔΕΠΑ Α.Ε.) στο Δήμο Χαλανδρίου.

3.        Παράταση του χρόνου ισχύος της σύμβασης με αριθμ. πρωτ. 15879/2013 που υπεγράφη για την Προμήθεια πετρελαίου κίνησης.

4.        Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου ‘Εκριζώσεις δένδρων και αποκατάσταση της πλακόστρωσης», Α.Μ. 02/14.          2η  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 12η Ιανουαρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 κ΄ με την 14473/11-04-2012 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών:


ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ


1.        Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που θα διατεθούν στο Δήμο για την προεκλογική προβολή των κομμάτων, στα πλαίσια της διενέργειας των βουλευτικών εκλογών 25ης Ιανουαρίου 2015.
                           

ΣΤΝΕΔΡΙΑΣΕ ΕΧΘΕΣ Η ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Με ομοφωνία όλων των παρευρισκομένων - πλην ΚΚΕ βεβαίως - συνεδρίασε εχθές η διακομματική επιτροπή που συγκροτήθηκε στον δήμο Χαλανδρίου για να καθορίσει τα θέματα των επερχόμενων εκλογών.

Οι χώροι των περιπτέρων καθορίστηκαν ομόφωνα και δεν θα είναι οι παραδοσιακές των κομμάτων - εκτός του ΚΚΕ που θα παραμείνει σταθερό στην παραδοσιακή του θέση. ενώ για την διανομή των διαφημιστικών μέσων για την προβολή των κομμάτων οι εκπρόσωποι των κομμάτων παραπέμφθηκαν στο Δ.Σ. της ΦΛΥΑ ΑΕ. που θα διανείμει τα νόμιμα διαφημιστικά μέσα. (εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα - για να δούμε λοιπόν).

Το ΚΚΕ συμφώνησε μεν αλλά "έσπασε" την ομοφωνία και ζήτησε να πάρει απόφαση το Δ.Σ. (αν υπήρχε ομοφωνία δεν θα ήταν απαραίτητο με βάση το νόμο) επειδήη απαγορεύεται η αφισοκόλληση κάτι με το οποίο το ΚΚΕ διαφωνεί..

Το δημοτικό συμβούλιο θα συνεδριάσει για το θέμα την Δευτέρα με θέμα:

 Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που θα διατεθούν στο Δήμο για την προεκλογική προβολή των κομμάτων, στα πλαίσια της διενέργειας των βουλευτικών εκλογών 25ης Ιανουαρίου 2015.

 

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν Συμμετέχει στην Προετοιμασία των Εκλογών και κυρήσει Απεργία-Αποχή
Αθήνα, 8 Ιανουαρίου 2015
Αριθμ. Πρωτ.: 21


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. σε συνεδρίασή της σήμερα, Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015, μετά και την συνάντηση που χθες είχε με τον υπηρεσιακό Υπουργό Εσωτερικών κ. Μιχάλη Θεοχαρίδη, αποφάσισε την Απεργία-Αποχή των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από κάθε διαδικασία για την προετοιμασία, διεξαγωγή και μεταφορά των αποτελεσμάτων των Βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015.
Αιτία, ο εμπαιγμός της κυβέρνησης απέναντι στους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η άρνησή της να βρει λύση και να καταβληθεί η εκλογική αποζημίωση-φιλοδώρημα για τις Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου 2014, αλλά σε ορισμένους Δήμους και για τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012.
Πολλοί Ο.Τ.Α. Α’ Βαθμού δεν έχουν φορολογική ενημερότητα ή έχουν βεβαιωμένες οφειλές προς το Δημόσιο με αποτέλεσμα τα ποσά που αφορούν στην εκλογική αποζημίωση να παρακρατούνται από τις Υ.Δ.Ε. και να μην αποδίδονται στους Ο.Τ.Α. για χορήγηση στους δικαιούχους εργαζόμενους. Το πρόβλημα αυτό το γνωρίζει η κυβέρνηση αλλά δεν έπραξε το παραμικρό για την επίλυση του.
Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με έγγραφό της προς τον τότε Υπουργό Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλο και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα που φέρει ημερομηνία 7 Νοεμβρίου 2014 τους καλούσε να δώσουν λύση στο πρόβλημα και τους προειδοποιούσε πως η τακτική αυτή αποθαρρύνει και τους τελευταίους εργαζόμενους να θέλουν να απασχοληθούν στην εκλογική διαδικασία που θα προέκυπτε.
Αυτή η ώρα έφτασε και κανείς δεν επιθυμεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εκλογική διαδικασία όταν δεν έχει πληρωθεί την προηγούμενη εκλογική αποζημίωση και δεν γίνεται απολύτως καμία νύξη για την εκλογική αποζημίωση στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές.
Κατά την συνάντηση που είχαν την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με τον υπηρεσιακό Υπουργό Εσωτερικών, ο κ. Θεοχαρίδης εξέφρασε την κατανόησή του και δήλωσε πώς θα μεταφέρει το αίτημα στους… ανωτέρους του, χωρίς να δεσμευτεί για τίποτα
Αποτέλεσμα αυτού είναι η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. να μην συμμετάσχει κανείς εργαζόμενος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην προετοιμασία, διεξαγωγή και αποστολή των αποτελεσμάτων των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015. Αρκετά πια οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. υφίστανται τον εμπαιγμό, την απαξίωση και τον εξευτελισμό της κυβέρνησης.
Είναι αυτοί που βγάζουν το μεγαλύτερο μέρος της εκλογικής εργασίας (προετοιμασία εκλογικών κέντρων, μεταφορά και φύλαξη εκλογικού υλικού, μεταφορά-στήσιμο καλπών παραβάν, μεταφορά ψηφοδελτίων, μεταφορά εκλογικών αποτελεσμάτων, καθαριότητα χώρων, τροφοδοσία, εκλογικές επιτροπές, Δημοτολόγια και Κ.Ε.Π. για έκδοση πιστοποιητικών, φύλαξη εκλογικών κέντρων, κ.λπ.) και η κυβέρνηση τους υπόσχεται εκλογική αποζημίωση-φιλοδώρημα το οποίο μάλιστα δεν καταβάλει.
Η εκλογική αποζημίωση που είχε ορισθεί για τις Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 ήταν στα 223,00 ευρώ μικτά, όταν η εκλογική αποζημίωση για το προσωπικό του Υπουργείου Εσωτερικών ήταν από 2.850,00 ευρώ έως και 3.350 ευρώ, για προσωπικό των Περιφερειών και Περιφερειακών Ενοτήτων 2.500,00 ευρώ, για το προσωπικό των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων 500,00 ευρώ και για το προσωπικό της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητων Απασχολούμενων 450,00 ευρώ.
Η μεροληψία, η αδικία και απαξίωση πρέπει να σταματήσει. Οι εργαζόμενοι\ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν πρόκειται να δεχθούν άλλο να τσαλαπατούν την αξιοπρέπειά τους υποσχόμενοι ψιχία για εκλογική αποζημίωση τα οποία δεν δίνουν, ούτε πρόκειται να πέσουν ξανά στην παγίδα της κυβέρνησης, όπως έγινε το 2014, όταν ο τότε Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας εξέδωσαν την κοινή Υπουργική Απόφαση καθορισμού του ύψους της εκλογικής αποζημίωσης δύο ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για να περιοριστούν οι αντιδράσεις.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Αγαπητέ Άγγελε.

Δεν έχω καμία αντίρρηση για το σχόλιό σου "ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΧΑΙΟΥΣ ΛΟΓΟΜΠΑΤΣΟΥΣ! ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ", για το σημείο 3 μόνο (που αφορά το κλείσιμο σχολείων) να σου επισημάνω ότι εγώ, ο διευθυντής του σχολείου, ενήλικας, σε σχολείο χωρίς πολύ χιόνι, δοκιμάζοντας εχθές τους χώρους του σχολείου για πάγο κι όχι αμέριμνος, έπεσα 2 φορές και τραυματίστηκα στο γόνατό μου.
Τα σχολεία της πρωτοβάθμιας καλώς δεν άνοιξαν.
Ξέρεις, το ζήτημα της ευθύνης για τη σωματική ακεραιότητα των μικρών παιδιών είμαι μεγάλη και πονεμένη ιστορία.
Για τα σχολεία της δευτεροβάθμιας και τους σταθμούς δε μπορώ να εκφέρω άποψη..
Η δική μου εισήγηση ήταν να μην ανοίξουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας, δεδομένου ότι αναμενόταν και νέα χιονόπτωση για χθες το βράδυ.

Στη διάθεσή σου για ενδεχόμενες εξηγήσεις. Γ. Μπέλεσης, 4ο Δημοτικό, 6946958204

ΣΧΟΛΙΟ: 

Ευχαριστούμε για το σχόλιό σας κ. Μπέλεση. 

Ο αναγνώστης μας θα βγάλει τα συμπεράσματά του, αν είναι κάτοικος Χαλανδρίου και ξέρει τις συνθήκες που επικρατούσαν ρχθές και προχτές.

Χωρίς να αμφισβητώ λέξη από την προσωπική σας περιπέτεια συνεχίζω να απορώ για το εξής: Αν με αυτές τις λιακάδες δεν μπορέσαμε ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ να καθαρίσουμε τις αυλές των σχολείων ρίχνοντας εγκαίρως αλατάκι τότε στο Σουφλί  και την Φλώρινα μάλλον τα σχολεία θα έπρεπε να λειτουργούν από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο μόνο.
Τέλως πάντων απόψεις είναι αυτές, όλοι έχουμε και από μία (ΜΑΟ), εσείς οι ειδικοί ξέρετε καλύτερα, ούτως ή άλλως.

Γιατί σκοτώνουν οι άνθρωποι για τις ιδέες τους;
Σύμφωνα με ψυχομετρικές μελέτες αμερικανικών πανεπιστημίων κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όλα ξεκινούν από:
-την υπερτίμηση της ιδέας
-η υπερτίμηση της ιδέας οδηγεί σε φανατισμό
-ο φανατισμός οδηγεί σε εμμονές
- οι εμμονές σε παραφροσύνη
-και η παραφροσύνη σε ειδεχθείς πράξεις.
Οι άνθρωποι όταν είναι ταγμένοι σ’ένα νομοτελειακό ντετερμινισμό του Τελικού Σκοπού, θεωρούν ότι είναι μέλη μιας Ιεράς Αποστολής που πρέπει να φέρουν εις πέρας  και οτιδήποτε μπαίνει εμπόδιο στον Ιερό τους Σκοπό,  πρέπει να αποκλείεται με κάθε μέσο. Η απολυτοποίηση του Σκοπού δημιουργεί τους κοινωνικούς αποκλεισμούς που συναντούμε στην ιστορία.
Οι μελέτες αυτές βεβαίως δεν αφορούν μόνο τους θρησκευτικούς  Τζιχαντιστές , αλλά και τους εθνικιστικούς, φυλετικούς, κομματικούς και ταξικούς Τζιχαντιστές, που δικαιολογούν τα εγκλήματα τους πάνω σ’ένα ιδεολογικό άλλοθι.
Ένας από τους λόγους που είμαι φιλελεύθερος είναι και αυτός. Κυρίως αυτός. Η ανοχή στο διαφορετικό και ο σεβασμός στην ατομική στοχοποίηση. Η κοινωνία δεν έχει προκαθορισμένη πορεία , αλλά καθορίζεται από τις διαφορετικές δράσεις των ατόμων και τη σύνθεση των προσωπικών τους στόχων.
Ας ευχηθούμε να είναι το τελευταίο αίμα που χύνεται στον πλανήτη από ιδεοληψίες.
Σήμερα είμαστε όλοι Γάλλοι.

Αντώνης Κρούστης

Ο Γ.Γ. ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΗ

Διάβασα με προσοχή το κείμενο του Μίκη Θεοδωράκη που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο blog.

Προσωπικά, θαυμάζω τον μουσικό Θεοδωράκη, μέχρι εκεί. Να υποθέσω ότι το συγκεκριμένο κείμενο, που δεν έχει νότες, ούτε είναι σε πεντάγραμμο, προβάλλει την πολιτική του κρίση και την οξυδέρκειά του, λέμε τώρα. Μιλάω για τον υπουργό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, για όσους δεν θυμούνται καλά.

Αναφέρει λοιπόν, κι αυτός όπως και πολλοί άλλοι, ότι το υπέδαφος της Ελλάδας είναι πολύ πλούσιο, σε ορυκτά και υδρογονάνθρακες, (κάποιοι μάλιστα ψεκασμένοι, συνειρμούς να κάνετε, είχαν αναφέρει για υδατάνθρακες), αξίας τρις ευρώ. Τέτοιες αναφορές όμως, καθιστούν το χρέος μας βιώσιμο ρε γαμώ το και πολύ φοβάμαι ότι θα μας βάλουν να το πληρώσουμε.

Νομίζω ότι καιρό τώρα, αρμόζει στον πολύ καλό καλλιτέχνη, πολύ κακό πολιτικό, το «μωραίνει ο Κύριος … ..»


Γιώργος Γ.

ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Χαλανδρίου με ευσυνειδησία και υψηλό αίσθημα ευθύνης

Ατύχημα συνέβη με απορριμματοφόρο του Δήμου Χαλανδρίου, κατά την διάρκεια αποκομιδής, τα ξημερώματα της 31ης Δεκεμβρίου επί της Λ. Πεντέλης, όταν επιβατικό αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου και ενώ ήταν σε στάση, την ώρα που οι δυο συνάδελφοι της υπηρεσίας καθαριότητας φόρτωναν κάδο στο ανυψωτικό μηχάνημα. Από την σφοδρή σύγκρουση είναι πραγματικό θαύμα ότι δεν τραυματίστηκαν οι δυο συνάδελφοι, αφού κινδύνεψαν άμεσα.
Δυστυχώς παρόμοια ατυχήματα δεν συμβαίνουν σπάνια. Μόλις πριν λίγες μέρες τραυματίσθηκε με το ίδιο τρόπο συνάδελφός μας στη Θεσσαλονίκη, ενώ πρόσφατα ένας άλλος συνάδελφος έχασε έτσι τη ζωή του.

Οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου, δεν κάνουν απλώς μια πολύ βαριά και ανθυγιεινή εργασία με φιλοτιμία, εκτεθειμένοι στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες, αλλά επιπρόσθετα εκτίθενται καθημερινά και σε κινδύνους τροχαίων ατυχημάτων.

Σχετικά με τις ακραίες καιρικές συνθήκες που όλοι αντιμετωπίσαμε την τελευταία βδομάδα, οι εργαζόμενοι του τμήματος Πρασίνου εργάστηκαν με αυταπάρνηση και αίσθημα ευθύνης προς τους δημότες πέραν του ωραρίου τους, και πιο συγκεκριμένα αργά το βράδυ της 31/12/2014 την ώρα που άλλαζε ο χρόνος καθώς και ανήμερα την Πρωτοχρονιά, αλλά και όλες τις υπόλοιπες μέρες, για να αποκαταστήσουν τις καταστροφικές συνέπειες από την κακοκαιρία, κλαδεύοντας υπό πολύ δυσμενείς συνθήκες, κλαδιά υψηλών δέντρων που ήταν επικίνδυνα.
Ενώ οι εργαζόμενοι των τμημάτων Καθαριότητας, Αυτεπιστασίας, Πρασίνου καθώς και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, ξεκίνησαν από 6/1/2015 τη ρήψη αλατιού στους δρόμους, από φορτηγό, χρησιμοποιώντας φτυάρια.

Παρά τις σημαντικές ελλείψεις προσωπικού στον Δήμο, λόγω των μνημονιακών περικοπών, οι εργαζόμενοι αγωνιζόμαστε να ανταποκριθούμε στα καθήκοντά μας με συνέπεια και αυξημένη ευθύνη, διαψεύδοντας καθημερινά στην πράξη τους υμνητές των μνημονίων και της περιστολής του δημοσίου τομέα, που παρουσιάζουν τους εργαζόμενους:
- ως βολεμένους και καλοπληρωμένους,
- με συκοφαντίες για τεμπέληδες και κοπανατζήδες,
- με απειλές για απολύσεις και δήθεν «αξιολογήσεις»,
προσπαθώντας εντέλει να αποδώσουν στους εργαζόμενους τις ευθύνες για την οικονομική κρίση.

Σαν Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια και την εκτίμηση μας ιδιαίτερα στους συναδέλφους των τμημάτων Καθαριότητας, Αυτεπιστασίας, Πρασίνου καθώς και Πολιτικής Προστασίας.

Η ευσυνειδησία που επέδειξαν και επιδεικνύουν καθημερινά είναι άλλη μια απόδειξη ότι για όλους εμάς τους εργαζόμενους του Δήμου, η προσφορά στους συμπολίτες μας και η υπεράσπιση του δημόσιου συμφέροντος είναι ύψιστη αξία την οποία σταθερά υπηρετούμε και διαφυλάττουμε και έτσι θα συνεχίσουμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο