Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΔΙΧΡΟΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Είχε ανακοινωθεί ότι 240 δήμοι θα ενταχθούν άμεσα στο νέο καθεστώς της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ από 4 ετών θα εντάσσονται πλέoν ΔΩΡΕΑΝ στα δημόσια νηπιαγωγεία σε δύο ταξεις Ιπρονήπιο - νήπιο).

Στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς οι θέσεις που αδειάζουν από τα 4χρονα θα "βόλευαν" τρίχρονα και βρέφη γονιών που θα έχουν ΛΥΣΕΙΣ, χωρίς .... κριτήρια επιλεξιμότητας.

Αυτό θα γίνει στους 184 - τελικά - δήμους που εντάχθηκαν με σύμφωνη γνώμη των δημάρχων τους στο πρόγραμμα, όπως ανακοινώθηκε εχθές.

Στο Χαλά Ντερέ μετρήθηκαν οι θέσεις στα νηπιαγωγεία και βρέθηκαν επαρκείς για να ενταχθεί και ο δήμος (της μακακίας) στο πρόγραμμα, όπως είπε ο αντιδήμαρχος κος Θ. Κουράσης στο δημοτικό συμβούλιο (όχι εγώ που είμαι παράλογος, η διοίκηση του δήμου που έχει την ευθύνη το είπε, αναζήτησε στην ΠΛΑΤΕΙΑ όλο το ιστορικό).

Δεν ήθελε όμως Η ..... ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ (!) και οι ηγέτες των πολιτευόμενων στα δημοτικά στελεχών της  - που έβαλε προσκόμματα με την γνωστή επιστολή - ΟΝΕΙΔΟΣ - εκείνη που ζήτησε από τους "τυχάρπαστους" να εγκαταλείψουν την δικαστική διεκδίκηση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ακίνητου - χαρακτηρισμένου για νηπιαγωγείο και λύκειο στο Πάτημα, προς όφελος ιδιωτών - διεκδικητών ή καταπατητών.

Στην πραγματικότητα δεν ήθελαν οι ΕΝΤΟΛΕΙΣ της Σατυρούλας & friends να βελτιωθεί ότιδήποτε στα σχολεία για να έχουν να κάνουν αντιπολίτευση του (άλλου) Π...ώλου.

Στο Χαλάνδρι ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΩΝ δεν υπάρχει ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, δεν προτάσσεται το συμφέρον των παιδιών, των πολιτών, των γονιών αλλά το μικροπαραταξιακό και προσωπικό όφελος των ¨φιλικών" - ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΩ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ!
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!
ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οικόπεδα και γραμμάτια και πρέπει να πληρώσει ο ΔΗΜΟΣ και οι ΔΗΜΟΤΕΣ. (κράτα το αυτ΄΄ο, έρχεται τσουνάμι).

Εχθές ανακοινώθηκε ότι οι δήμοι που ξεκινούν αυτό που εξυπηρετεί τους δημότες τους είναι λιγότεροι από τον αρχικό σχεδιασμό. 184 αντί 240.

Συμπεραίνω ότι τελικά ο δήμος μας είπε ΟΧΙ και έμεινε εκτός.
Σου λέει πρέπει να έχουμε καλή συνεργασία με τους γονείς.

Ποιος θα έλεγε όχι αν η συνεργασία είχε στο επίκεντρο το συμφέρον ΟΛΩΝ των γονιών και όχι των ΠΕΝΤΕ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ, υποψηφίων δημοτικών συμβούλων;
Αυτοί που ενεργούν τόσο απροκάλυπτα εναντίον των συμφερόντων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ.

Νίκησε .... το "κίνημα", των 15 παραγόντων που ήρθαν στο δημοτικό συμβούλιο - με Αγιοπαρασκευιώτικη ενίσχυση συγκεντρώθηκαν 15 νοματαίοι - και έχασαν οι γονείς., οι πολίτες .
Η αριστερά (μπαίνοντας) κάνει ό,τι της λέει το .... κίνημα (αν είναι δυνατόν να λέγεται αυτό το πράγμα κίνημα).

Νίκησε η μικροπολιτική την πολιτική.
Έχασαν οι γονείς των νηπίων.

Σε τρία χρόνια το Χαλάνδρι θα ενταχθεί στο πρόγραμμα. 
Αν δεν το καταργήσει η επόμενη κυβέρνηση ως .... παρωχημένο κρατισμό.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

(του Ακατανόμαστου)

Η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει παρανάλωμα του πυρός με τις πληθυνόμενες αμερικανικές βάσεις που την μετατρέπουν σε ακίνητο αεροπλανοφόρο των εγκληματιών του ΝΑΤΟ Αγώνας τώρα με λαϊκό ξεσηκωμό παντού για να σταματήσουν άμεσα τα σχέδια Αμερικανών και ντόπιων «αριστερών» δωσίλογων.


φωτό: Ο 6ος στόλος στη Σύρο (Μάρτιος 2018)

Έλληνα, Ελληνίδα,

Είναι γεγονός ότι η Ελλάδα μας εκτός από το ότι μετατράπηκε τα τελευταία χρόνια σε Οικονομικό και Πολιτικό Προτεκτοράτο της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε) και της ΕΕ, μετατρέπεται ταχύτατα και σε στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ. Στην κυριολεξία μετατρέπεται σε ένα ακίνητο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ και των άλλων δυτικών «συμμάχων» μας, από άκρη σε άκρη του ελληνικού εδάφους.

Αυτή η εξέλιξη βέβαια δεν είναι αναπάντεχη, αφού είναι αποτέλεσμα της απώλειας κάθε Εθνικής και Οικονομικής Κυριαρχίας που είχαμε μέχρι πρότινος με την συνεργασία βέβαια των δωσιλογικών "κυβερνήσεων" των τελευταίων χρόνων, με αποκορύφωμα την ελεεινότερη "κυβέρνηση" της "πρώτη φορά αριστεράς", δηλαδή των "αριστερών" εγκληματιών απατεώνων που ολοκληρώνουν την ιστορικό έγκλημα της μετατροπής της χώρας και σε στρατιωτικό, εκτός από πολιτικο-οικονομικό, προτεκτοράτο της Υ/Ε.

Ιδιαίτερα σήμερα που κινδυνεύει ολόκληρος ο πλανήτης να μετατραπεί σε παρανάλωμα πυρός, όχι βέβαια, όπως εντελώς αποπροσανατολιστικά λέει η «Αριστερά» μας (από το ΚΚΕ μέχρι την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ κλπ.) για χάρη ενός «ενδο-ιμπεριαλιστικού πολέμου» (αλήθεια ποιους ιμπεριαλιστικούς πολέμους έκανε η Ρωσία, μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ;). Εάν δεν ξέραμε ότι η «Αριστερά» μας προσπαθεί ακόμη να ερμηνεύσει κάθε παρόμοια σύγκρουση της Υ/Ε με τους εχθρούς της σαν ενδο-ιμπεριαλιστική αντίθεση, (επειδή προφανώς έχει μείνει ακόμη στην υπεραιωνόβια Λενινιστική θεωρία του Ιμπεριαλισμού), θα λέγαμε ότι μετέχει στον αποπροσανατολισμό των ανθρώπων του Σόρος που όταν δεν μπορούν να στρέψουν τους σκεπτόμενους πολίτες ανοικτά υπέρ της Νατοϊκής εκστρατείας ενάντια σε κάθε χώρα που παλεύει για την εθνική και οικονομική κυριαρχία τότε γίνονται … ειρηνιστές ώστε να αποτρέψουν την ανάπτυξη ενός παγκόσμιου κινήματος κατά της Υ/Ε και των πολέμων της. Έτσι και η «Αριστερά» μετατρέπεται τώρα σε ένα ανώδυνο …φιλειρηνικό κίνημα κατά των ιμπεριαλισμών γενικά και αόριστα, χωρίς να παίρνει θέση για το τι διακυβεύεται στη Μέση Ανατολή με την οργανωμένη επίθεση της Υπερεθνικής και της Σιωνιστικής ελίτ με στόχο τη συντριβή κάθε λαού που παλεύει ακόμη για την εθνική και οικονομική του κυριαρχία στη Μέση Ανατολή, αλλά και παντού.

Παράλληλα κάποιοι «ελευθεριακοί» της συμφοράς συμπλέουν με τη στρατηγική της Υπερεθνικής Ελίτ για τον διαμελισμό της Συρίας στηρίζοντας τους «αντι-ιμπεριαλιστές»-ορντινάντσες των Αμερικανών, τους άθλιους τ. αντι-ιμπεριαλιστές Κούρδους, επειδή είναι αντικείμενο επίθεσης του Ερντογάν! Και αυτό, χωρίς να περνά η σκέψη από το λιπόβαρο μυαλό τους ότι ο Ερντογάν πετά σήμερα έξω Αμερικανούς και λοιπούς εγκληματίες από τη βάση του Ιντσιρλίκ που τώρα τους μαζεύει η «αριστερή» αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ , δυναμιτίζοντας κυριολεκτικά την ασφάλεια και το ίδιο το μέλλον του Ελληνικού λαού.
Γιατί όμως οι Αμερικάνοι αποφάσισαν τώρα να δημιουργήσουν νέες βάσεις και να αναβαθμίσουν τις υπόλοιπες; ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΕΔΩ

ΜΕΚΕΑ - ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ - 24/4/2018

Γιώργος Καραμέρος: Αγκαλιάζουν τα βόρεια προάστια οι Κινέζοι


Στην Κίνα και συγκεκριμένα στις πόλεις Σινιάγκ και Τσενγκντού βρέθηκε αυτές τις μέρες ο αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος προσκεκλημένος του Συνδέσμου φιλίας και διεθνών σχέσεων του Πεκίνου (Friendship Beijing Association for International Exchanges).

Εκπροσώπησε την Περιφέρεια Αττικής και τον συνεργατικό σχηματισμό (cluster) «Discover North Athens» σε διεθνές πολιτιστικό φεστιβάλ που έρχεται σε συνέχεια της αδελφοποίησης των Ολυμπιακών σταδίων της Αθήνας και του Πεκίνου τον περασμένο Μάϊο. Ο κ. Καραμέρος δώρισε συμβολικά έναν κρατήρα που φιλοτέχνησαν οι Κεραμιστές του Αμαρουσίου, στον εκπρόσωπο του Συνδέσμου και χορηγού του φεστιβάλ, κ. Κάζουν Σαν, ο οποίος είναι και πρόεδρος τους ομίλου εταιριών Rongye Technology Development Co που έχει δείξει επενδυτικό ενδιαφέρον για την Αττική και τα βόρεια προάστια σε επίπεδο Real Estate.

«Πλέον η Περιφέρεια Αττικής είναι έτοιμη να δρέψει τους καρπούς του συνεργατικού σχηματισμού Discover North Athens» επισήμανε ο αντιπεριφερειάρχης και αναφερόμενος στη συνεργασία που εξελίσσεται σε πολλαπλά επίπεδα πρόσθεσε: «Οι Κινέζοι επιθυμούν να αγκαλιάσουν τα βόρεια προάστια. Στα τέλη του Ιουλίου ξεκινά η άφιξη γκρουπ- επισκεπτών με ενδιαφέρον για τον πολιτισμό μέσω των απευθείας πτήσεων Αθήνα- Πεκίνο της Air China. Στο πρόγραμμα των επισκέψεων περιλαμβάνονται προορισμοί των βορείων προαστίων, όπως ο χώρος των Kεραμιστών στο Μαρούσι αλλά και το ΟΑΚΑ. Επιπλέον, τον Αύγουστο ο Γιάννης Μπουρούσης, που λειτουργεί άτυπα αλλά πολύ ουσιαστικά ως πρεσβευτής του cluster μας στην Κίνα, εξασφάλισε την αθλητική προετοιμασία της ομάδας που αγωνίζεται, στο Μαρουσι και τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις για 5 εβδομάδες. Γεγονός που θα διαφημιστεί πολύ σε μία Περιφέρεια 110 εκατομμύριων ανθρώπων. Θα φέρουμε σε επαφή τους Κινέζους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν και με τον οργανισμό "Invest in Greece" με τον οποίο η Περιφέρεια έχει μνημόνιο συνεργασίας. Συμβάλλουμε όλοι στην επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας με ιδέες, πρωτοβουλίες και προσπάθειες όπως αυτή η αποστολή στην Κίνα, που σημειωτέον, δεν κόστισε ούτε ένα ευρώ στο ελληνικό δημόσιο αλλά εξασφαλίζει θετικά αποτελέσματα για την Αττική».