Σάββατο, 3 Αυγούστου 2013

ΝΕΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΚΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟΥ! 

ΣΤΟ "ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ" ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΘΑ ΠΡΟΕΚΥΠΤΕ ΕΧΘΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 24ΩΡΗ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ, που θα γινόταν αιτία να μην λειτουργήσει με τον άψογο τρόπο που λειτουργεί η καθαριότητα του δήμου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΙΚΟ ΟΤΑΝ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ .... ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ, ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ... ΦΟΥΧΤΕΛ:

ΘΕΜΑ : «ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ»

Σας ενημερώνουμε ότι, σήμερα Παρασκευή 02-08-2013 λόγω απεργίας της ΑΔΕΔΥ ο ΧΥΤΑ Φυλής θα παραμείνει κλειστός με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η πλήρης λειτουργία της Υπηρεσίας Διαχείρισης Απορριμμάτων & Ανακύκλωσης μέχρι την επανέναρξη λειτουργίας του ΧΥΤΑ.

Παρακαλούνται οι δημότες μας να μην αποθέτουν απορρίμματα στους κάδους και κυρίως να μην εναποθέτουν κλαδιά και ογκώδη αντικείμενα.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και αναμένουμε την ανταπόκρισή σας, για να προστατευτεί το Περιβάλλον και η Δημόσια Υγεία.

http://www.halandri.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=resource&cresrc=3863&cnode=16

ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 1.

ΜΠΕΤΖΙΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΧΘΕΣ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ;;

Α! ΞΕΧΑΣΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ, ΕΙΧΑΝ!

ΣΤΙΣ 27 ΜΕ 28 ΞΕΜΕΝΟΥΝ!


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 2:

Καλά μιλάτε και για ΟΓΚΩΔΗ και ΚΛΑΔΙΑ;
ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΚΛΑΔΙΑ, ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ!
Η ΑΔΕΔΥ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ;;
ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΉ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΩΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ, μετά την κλοπή του δημοτικού φορτηγού με το παπαγαλάκι.
Δημόσιος υπάλληλος το χειρίζεται;
Λίγο ντροπή δεν θα έβλαπτε!

ΥΓ: Αλήθεια τι έγινε με αυτό το θέμα με τις κλοπές από το κτήμα; Θα το αντικαταστήσετε επιτέλους το φορτηγό; Ασφάλεια κλοπής δεν είχε; ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ για να τους μαζεύουν τα σκουπίδια, όχι για να ψάχνουν δικαιολογίες και τρόπους να πλήξουν τους εργαζόμενους όταν απεργούν.

Ούτε στο καφενείο της Βουλής δεν «έπεσαν» οι τιμές παρά την μείωση του ΦΠΑ


Ούτε στο καφενείο της Βουλής δεν έπεσαν οι τιμές παρά την μείωση του ΦΠΑ

Όταν ούτε στο καφενείο της Βουλής δε μειώθηκαν οι τιμές, παρά τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, τότε τα μηνύματα για τους καταναλωτές μόνο καλά δεν είναι.
Η φωτογραφία που απεικονίζει τις δύο αποδείξεις -προ και μετά τη μείωση του ΦΠΑ- δεν χρειάζεται άλλα σχόλια. 
Καφές φρέντο εσπρέσσο την Δευτέρα κόστιζε 1,8 ευρώ με τον ΦΠΑ στο 23%, ενώ με την εφαρμογή του μέτρου ο ΦΠΑ έπεσε, ωστόσο η τιμή παρέμεινε η ίδια. 
Απαντώντας σε όλα τα παραπάνω, ο επιχειρηματίας εξήγησε ότι όταν έγινε η αύξηση του ΦΠΑ στο 23% δεν αύξησε τις τιμές του κυλικείου, αλλά απορρόφησε την αύξηση, κι αυτό γιατί στη σύμβαση που υπέγραψε, είχε δεσμευτεί να διατηρήσει τις τιμές στα επίπεδα του 2010.
Ξεκαθάρισε μάλιστα, ότι στο εστιατόριο της Βουλής, το οποίο έχει παραχωρηθεί στον ίδιο δεν υπήρχε η συγκεκριμένη δέσμευση, με αποτέλεσμα εκεί οι τιμές να έχουν ήδη αλλάξει προς τα κάτω.

http://www.poli-politiki.gr/, 2/8/2013

Διασώθηκε το νομικό καθεστώς προστασίας της Ρεματιάς! - Ύστερα από παρέμβαση του Χαλανδραίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολου Αλεξόπουλου, τροποποιήθηκε η παράγραφος νομοσχεδίου που την έθετε σε κίνδυνο


Ο κ. Απόστολος Αλεξόπουλος

Μετά από παρέμβαση στη Βουλή του Χαλανδραίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Απόστολου Αλεξόπουλου, η περιοχή της Ρεματιάς Χαλανδρίου-Πεντέλης, εξακολουθεί να διέπεται από τις προστατευτικές διατάξεις του ΠΔ 659/1995.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Σύλλογος Προστασίας της Ρεματιάς Χαλανδρίου-Πεντέλης με ανακοίνωσή του, είχε αποκαλύψει ότι με διατύπωση που περιλαμβανόταν στην παράγραφο 10 του άρθρου 51 του νομοσχεδίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος (ΥΠΕΚΑ) για την "Αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης", έπαυαν να ισχύουν οι προστατευτικές διατάξεις του ΠΔ για την περιοχή της Ρεματιάς, καθιστώντας την εντελώς ευάλωτη σε επικίνδυνες για το περιβάλλον παρεμβάσεις.

Ο Σύλλογος προειδοποιούσε ότι με αυτή την διατύπωση "θα επιτρεπόταν ο αποχαρακτηρισμός χώρων κοινόχρηστου πρασίνου και η ένταξή τους στη δόμηση, η μετατροπή των παραρεμάτιων πεζόδρομων σε δρόμους, η άρση των περιορισμών φύτευσης κλπ. Επίσης θα μπορούσαν οχλούσες χρήσεις και/ή επικίδυνες να εγκατασταθούν στη Β’ ζώνη προστασίας."

Στη συζήτηση στη Βουλή επί του σχετικού νομοσχεδίου, το θέμα της προστασίας του ισχύοντος νομικού καθεστώτος της Ρεματιάς έθεσε με εμπεριστατωμένη παρουσιάση του στον υφυπουργό ΠΕΚΑ κ. Καλαφάτη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Απόστολος Αλεξόπουλος.

Αναλύοντας την υφιστάμενη κατάσταση και τους κινδύνους που δημιουργούνται για την Ρεματιά, εφόσον ψηφιστεί αυτή η διάταξη,πέτυχε την τροποποίηση της παραγράφου ως εξής:

"Για τις εντός εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως ή εγκεκριμένων ΖΟΕ περιοχές δεν ισχύουν τα όρια και οι ειδικές ρυθμίσεις που προβλέπονται από τις ειδικές διατάξεις των Προεδρικών Διαταγμάτων προστασίας. Για την έκδοση της έγκρισης δόμησης και την άδεια δόμησης ως όρια των περιοχών προστασίας νοούνται τα όρια εγκεκριμένων σχεδίων ή των ΖΟΕ, κατά παρέκλιση από κάθε άλλη διάταξη. Τα ως άνω δεν εφαρμόζονται στις περιπτώσεις όπου από τις ειδικές διατάξεις των Προεδρικών Διαταγμάτων προβλέπονται ειδικές χρήσεις γης σε οικοδομικά τετράγωνα, καθώς και σε δασικές περιοχές και αρχαιολογικούς χώρους."

HalandriPedia

Δελτίο Τύπου της Κ.Ε.Δ.Ε.


Η Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α.) για τον συμψηφισμό οφειλών 12 δήμων προς το Ελληνικό Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία

700-86933© Bryan ReinhartRolled European Currency

κάντε "κλικ" στην εικόνα

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις