iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Η ΦΕΓΓΑΡΑΔΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ: ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ«… αντιλαμβάνομαι μέσα μου κάτι σαν σημείον θείον και υπερφυσικόν… Τούτο δε, το οποίον ήρχισεν από την παιδικήν μου ηλικίαν, είναι έν είδος φωνής, η οποία ομιλεί και πάντοτε μεν με αποτρέπει, από τούτο το οποίον μέλλω να πράξω, ουδέποτε δε με προτρέπει …»

Πλάτωνος Απολογία του Σωκράτους 31cd


Επειδή πολλοί αναζητούν προσφάτως τι είναι η ελληνική υπογραφή στον τάφο του Morrison καταθέτουμε την εκδοχή μας!JAMES DOUGLAS MORRISON 
1945 - 1971

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣΜας μείωσαν τις αποδοχές, μας εξαθλίωσαν… δεν θα μας πάρουν και τα σπίτια!!!

Η δικομματική κυβέρνηση, υπηρετώντας τις δεσμεύσεις της στην τρόικα και στους ξένους δανειστές-τοκογλύφους, ξεκίνησε την επικοινωνιακή καταιγίδα-προπαγάνδα της για την άρση από το τέλος του χρόνου της αναστολής των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας.
Διαχρονικά οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια σε συμφωνία με την τρόικα, αφού προχώρησαν στη λεηλασία των μισθών και των συντάξεων, τη διάλυση των υπηρεσιών του Δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Παιδείας και της Υγείας, την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων,είναι έτοιμη κατ’ επιταγή της τρόικα και των τοκογλύφων-δανειστών μας να προωθήσει νομοθετική ρύθμιση για να πάρει τα σπίτια χιλιάδων εργαζομένων, συνταξιούχων, αγροτών κ.λπ. που αδυνατούν να αποπληρώσουν τα στεγαστικά δάνεια που έχουν λάβει.

Η επικοινωνιακή προπαγάνδα των Μ.Μ.Ε. πήρε φωτιά… Ότι, γίνει… θα γίνει «με κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια» και κανένας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα!!!
Η κατάσταση αυτή έχει διαμορφωθεί όχι γιατί οι Έλληνες πολίτες ξύπνησαν κάποιο πρωί και αποφάσισαν να μην αποπληρώσουν τα δάνειά τους και τις υποχρεώσεις τους στις Τράπεζες, αλλά είναι αποτέλεσμα της άθλιας πολιτικής τους που έχει οδηγήσει εκατομμύρια Έλληνες χωρίς κανένα εισόδημα, ή έχουν μειωθεί οι αποδοχές τους πάνω από 50% με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια αυτοί και οι οικογένειές τους.
Λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος υπάρχει και έχει κατατεθεί αναλυτικά και από την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Η κυβέρνηση αντί να ενδιαφέρεται μόνο για την υπεράσπιση των συμφερόντων των Τραπεζιτών (ανακεφαλαιοποίηση) και να προετοιμάζει την κατάσχεση σπιτιών… θα πρέπει να αντιληφθεί πως εκτός από τους αριθμούς υπάρχουν και ανθρώπινες ζωές.
Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι αλλά και κάθε κοινωνική ομάδα δεν θα τους επιτρέψουμε να πάρουν και τα σπίτια μας… Και αυτό είναι μόνο δική μας υπόθεση… Και όχι όλων αυτών που το προηγούμενο χρονικό διάστημα «διαφωνούν» αλλά πρόθυμα τελικά σηκώνουν το χεράκι τους και ψηφίζουν κάθε νομοθετική ρύθμιση που μας οδηγεί στην φτώχεια και την εξαθλίωση.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος                                    Ο Γεν. Γραμματέας
Θέμης Μπαλασόπουλος                      Γιάννης Τσούνης

ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥΣε επιφυλακή βρίσκονται οι υγειονομικές υπηρεσίες για την πορεία του ιού του Δυτικού Νείλου, μετά και τον θάνατο ηλικιωμένου, με επιβαρυμένο ιστορικό υγείας, που νοσηλευόταν με λοίμωξη του κεντρικού νευρικού συστήματος στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ της Αττικής.Παράλληλα έπασχε και από στεφανιαία νόσο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος είχε απευθυνθεί και σε άλλο δημόσιο νοσοκομείο χωρίς όμως να καταστεί δυνατό να του παρασχεθεί αποτελεσματική βοήθεια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), ο αριθμός των κρουσμάτων με λοίμωξη του ιού του Δυτικού Νείλου ανέρχεται σε 35, με τα περισσότερα να καταγράφονται στην Αττική και ακολουθούν οι περιοχές της Καβάλας, της Ξάνθης, της Ημαθίας και της Θεσσαλονίκης.

Από τα 35 κρούσματα, τα 21 παρουσίασαν εκδηλώσεις από το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα (εγκεφαλίτιδα- μηνιγγίτιδα), ενώ τα υπόλοιπα 14 είχαν ήπιες εκδηλώσεις. Εξακολουθούν να νοσηλεύονται τρία άτομα σε κλινικές και δύο σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

«Η επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου η συστηματική και έγκαιρη καταπολέμηση των κουνουπιών και η εφαρμογή μέτρων ατομικής προστασίας από τα κουνούπια αποτελούν τα πλέον ενδεδειγμένα μέτρα για τον έλεγχο της νόσου», αναφέρει το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Στο «κόκκινο» βρίσκονται 12 περιοχές του λεκανοπεδίου σε ό,τι αφορά τα μολυσμένα κουνούπια που απειλούν να μεταδώσουν τον ιό του Δυτικού Νείλου στον πληθυσμό. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, οι δήμοι υψηλού κινδύνου για τη μετάδοση του ιού είναι οι εξής: Σπάτα- Αρτέμιδα, Παιανία, Παλλήνη, Μαρκόπουλο- Μεσογαίας,Ραφήνα- Πικέρμι, Ηράκλειο, Μαρούσι, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Πεντέλη, Αγία Παρασκευή και Γαλάτσι.

Στην υπόλοιπη χώρα οι επίμαχες περιοχές είναι οι εξής: Μενεμένη- Αμπελόκηποι, Εύοσμος- Κορδελιό, Ωαραιόκαστρο, 1ο Δημοτικό Διαμέρισμα Θεσσαλονίκης, Χαλκηδόνα και Δέλτα (Θεσσαλονίκη). Επίσης, οι δήμοι Τοπείρου, Αβδήρων και Ξάνθης (Ξάνθη), οι δήμοι Αλεξάνδρειας και Βέροιας (Βέροια), ο δήμος Πέλλας και ο δήμος Νέστου (Καβάλας).

Ο ιός του Δυτικού Νείλου πρωτοεμφανίστηκε στη χώρα μας το 2010, προκαλώντας τον θάνατο τριάντα πέντε ατόμων, κυρίως ηλικιωμένων, με χρόνια νοσήματα. Το 2011 καταγράφηκαν εννέα θάνατοι σε ασθενείς άνω των 65 ετών με υποκείμενα νοσήματα, ενώ το 2012 κατέληξαν δεκαοκτώ ηλικιωμένοι με προβλήματα υγείας.

zougla.gr

ΠΑΛΙ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ;;;


Την προηγούμενη δεν ασχοληθήκαμε, διότι η Σαντορίνη δεν είναι στο .... Χαλάνδρι (αν και έχουμε ΠΟΛΛΟΥΣ Σαντορινιούς εδώ).

Τώρα όμως δεν μπορώ θα σκάσω:

ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΟΥ, ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ Η ΤΡΕΜΟΥΛΑ, Ο ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΗΣ, Ο ΜΠΑΜΠΗΣ, Ο ΠΟΡΤΟΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΒΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΔΕΚΑΡΙΚΟΥΣ :
 "Η ΧΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΣΚΟΛΟΠΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΩΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΑΞΟΥΝ"

ΤΩΡΑ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Αει Σιχτίρ!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ, ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Η κατάσταση στην αγορά είναι γνωστή σε όλους όσους δεν είναι στο κύκλωμα της εξουσίας και δουλεύουν.

Από το 2008 η οικονομία είναι σε ύφεση, συμπληρώνοντας το απίστευτο σερί των 5 χρονών συνεχούς συρρίκνωσης.
(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ - ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Από το 2010 - με την "ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ της χώρας - οι φόροι αυξάνονται καθημερινά, ως λαίλαπα, οι τράπεζες - παρόλο ότι φόρτωσαν 50 δις ευρώπουλα - στις πλάτες του Έλληνα πολίτη για την ανακεφαλαιοποίησή τους δεν ρίχνουν φράγκο στην αγορά (σε αυτό θα επανέλθουμε), οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν υποστεί μειώσεις πάνω από 40%, η συρρίκνωση της αγοράς έχει αφήσει τα μισά επαγγελματικά ακίνητα ανοίκιαστα, στερώντας έσοδα από τους ιδιοκτήτες τους (φόρους από το κράτος και τους δήμους) η μάχη για την διατήρηση των θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα δίνεται ΜΕ ΑΝΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ και με ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ (sic) ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ από την πλευρά των δομών του κράτους αλλά και του παρακράτους, που αντιμετωπίζονται με αντίστοιχα καταχρηστικές μεθόδους από τους πολυμήχανους Έλληνες επαγγελματίες για να επιβιώσουν ενώ γίνονται καθημερινή παπαρολογία για τους μνημονιακούς παπαγάλους των media που όταν απολύονται δημόσιοι υπάλληλοι κόβονται και δακρύζουν ως κροκόδειλοι που μόλις καταβρόχθησαν την λεία τους για τα δεινά των μικρομεσαίων, των αυτοαπασχολουμένων και βεβαίως των ιδιωτικών υπαλλήλων αλλά μόλις είναι να δικαιολογήσουν το επόμενο χαράτσωμα στην αγορά θυμούνται ότι οι αυτοαπασχολούμενοι και οι μικρομεσαίοι είναι .... λαμόγια που δεν άλλαξαν - σε ένα μήνα - τις τιμές τους για την μείωση του ΦΠΑ και βέβαια δεν έχουν πλερώσει και τον ΟΑΕΕ για τις υπηρεσίες ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ, άσε που χρωστάν το δάνειο στις τράπεζες (το δάνειο που ανακεφαλαιωποιήθηκε και το πληρώνουν εκείνοι με το χαράτσι αλλά πρέπει να το ξαναπληρώσουν και στην τράπεζα δεύτερη φορά).

ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΦΕΣ: Δεν θέλουμε να είμαστε τέτοιοι "αντικειμενικοί" ώστε να αναπαράγουμε επιθέσεις - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ - σε επιχειρήσεις της τοπικής αγοράς που δίνουν μάχη να επιβιώσουν και να διατηρηθούν.

Ξέρουμε πώς γίνεται. Ξέρουμε τον κόπο και το άγχος. Ξέρουμε πώς είναι να ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ, να πληρώνεις τους υπαλλήλους και ξέρουμε ότι αυτό προκαλεί πολλές φορές και ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ, ενίοτε ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ.

Συγνώμη παιδιά αλλά δεν θα γίνει η ΠΛΑΤΕΙΑ μέσο εκβιασμού και επιθέσεων σε τοπικές επιχειρήσεις για όποιον λόγο σχετικό με την λειτουργία τους, τις εργασιακές σχέσεις, τις εμπορικές της συμφωνίες, τις οφειλές τους στα δημόσια ταμεία ή την εφορία κλπ.

Αυτά δεν είναι δουλειά του τύπου αλλά των κρατικών ελεγκτικών μηχανισμών.

Το έχουμε πει και παλαιότερα αλλά μερικά πράγματα ίσως δεν γίνονται εύκολα κατανοητά:

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΗΣ και όχι με όποιον δεν δίνει διαφήμιση στο μαγαζί μας, για να αναγκαστεί να δώσει.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ, παρά την προσπάθεια να εμφανιστούμε έτσι.

Γι' αυτό ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ που δίνουν π.χ. τις άδειες υγειονομικού ενδιαφέροντος και δεν επιβάλλουν τη νομιμότητα όπως θα έπρεπε, αντιμετωπίζοντας με ίδιους ΚΑΘΑΡΟΥΣ όρους όλες τις τοπικές επιχειρήσεις.

Γι' αυτο ΚΡΑΖΟΥΜΕ και ΘΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ όσους  ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ με όρους που θυμίζουν ΣΙΚΕΛΙΑ και διαμορφώνουν ουσιαστικά όρους ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ υπέρ των εκλεκτών τους, αλλά  δεν κατονομάζουμε μαγαζιά , κάτι που ουσιαστικά εκτός από ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ θα μπορούσε να εκληφθεί και ως εκβιασμός.

Γιατί τα γράφω σήμερα όλα αυτά;

Για δύο λόγους:

1. Λάβαμε σήμερα για 3η φορά καταγγελία για κάποια απόλυση εργαζόμενου από επιχείρηση της πόλης μας που δεν έχουμε ανεβάσει τις 2 προηγούμενες φορές που μας στάλθηκε, με κάποια ευγενική - είναι η αλήθεια - υπόδειξη να την σηκώσουμε (γιατί το ξεχάσαμε).

ΣΟΡΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ παρόλο που φαίνεται ότι το θέμα ίσως έχει πραγματική βάση διότι - δυστυχώς - είναι σταγόνα στον ωκεανό της ανεργίας σήμερα και αν κάθε απόλυση που γίνεται δυσφημούμε και ένα μαγαζί μάλλον θα συμβάλλουμε να ξεχάσουμε τους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ για τις απολύσεις δηλαδή την ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ στους δανειστές.
Θα γίνουμε ολίγον ΠΑΓΚΑΛΟΙ και θα λέμε ότι ΝΑ, ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ!

Και εμείς δεν έχουμε σκοπό να παίξουμε το παιχνίδι αυτό.

Αντίθετα θα επιμείνουμε στην γραμμή της κοινής δράσης αυτοαπασχολουμένων, μικρομεσαιών και εργαζομένων (των μη προνομιούχων δηλαδή) ΕΝΑΝΤΙΑ στις πολιτικές που σκοτώνουν την ελληνική οικονομία και σε αυτή θα καλούμε ακόμα και το ... ΚΚΕ που απέλυσε τους εργαζόμενους στον 902 για να πουλήσει την άδεια πανελλαδικής εμβέλειας σε offshore.

Διότι εμείς επιμένουμε: ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! (εκτός από αυτούς που έχουν βγάλει εκείνο το πάνω από 1 τρις ευρώπουλα στα Κέιμαν).

2. Γιατί εχθές - 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ εσείς μας κάνατε εδώ άλλη μια μεγάλη τιμή, σηκώνοντας άλλο ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ (για εμάς) ρεκόρ επισκεψιμότητας στην ΠΛΑΤΕΙΑ με 2129 κλικς (!!!!) από 980 ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ επισκέπτες ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕΡΑ, δίνοντας την απάντησή σας στους οχτρούς μας - ανταγωνιστές μας που επιμένουν να εθελοτυφλούν και να παριστάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ, εσείς επιβραβεύεται την γραμμή μας, εσείς μας δίνετε δύναμη να συνεχίζουμε, εσείς μας επιβεβαιώνετε ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ και ότι όσο και να πλερώνουν κάποιοι χιλιάρικα σε μάγους της επικοινωνίας για να μας ξεπεράσουν έχουν να φάνε πολλά καρβέλια για ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΕΤΑΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ
Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ - ΚΑΤ΄ ΑΡΧΗΝ - ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Με ελλιπή φάκελο παρουσιάζονται 157 οικογένειες από τον Χαλάνδρι που έχουν δυνατότητα ένστασης και υποβολής ελλιπών δικαιολογητικών.

  mi_epil_ΙΑ12 by Αγγελος Νταβίας

ΕΕΤΑΑ - ΜΟΝΟ 257 ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ - Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Κάθε χρόνο και χειρότερα!

Μόνο 257 εγκρίσεις επιδοτούμενων θέσεων σε παιδικούς σταθμούς στην πόλη μας!

epil_ΙΑ12 by Αγγελος Νταβίας