Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ: Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ .... ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΦΑΒΑ!

+

Άκου φίλε μου τις νέες αυτοδιοικητικές δραστηριότητες στην Μπανανία!

Κρασί με πρωτότυπη ονομασία θα φτιάξει ο δήμος Θεσσαλονίκης.
Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ .... ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ αναγνώστη μου.

Η ονομασία προέλευσης στην χώρα μας παίρνει άλλες διαστάσεις πλέον.

Το νέο αναπτυξιακό πρότυπό της Ελλάδος, βασισμένο βεβαίως στην αποκεντρωμένο, συλλογικό προγραμματισμό, μέσα από αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες λαϊκών συνελεύσεων (ΧΑΧΑΧΑΧΑ) και με μοχλό την αυτοδιοίκηση (ΜΠΟΥ-ΧΑΧΑ)   - βάζει την λειτουργία των δήμων σε άλλη - πιο μοντέρνα και ευρωπαϊκή - διάσταση.

Με μπροστάρη τον Μπουτάρη,  τον ΜΕΝΟΥΜΕΥΡΩΠΗ δήμαρχο της συμπρωτεύουσας, η τοπική αυτοδιοίκηση, αφού μοίρασε πορτοκάλια, ακτινίδια, ραδίκια ιταλικά, τσαπέλες καλαματιανές, αναβαθμίζοντας σε ευρωπαϊκό επίπεδο την άσκηση της αρμοδιότητάς της για τους πάγκους των λαϊκών αγορών, τώρα κάνει το επόμενο βήμα και μπαίνει και στην επεξεργασία  αγροτικών προϊόντων!
Ποιοι αγρότες τώρα και ποιες αγροτοσυνεταιριστικές μονάδες.
Οι δήμοι θα κάνουν την δουλειά εθελοντικά για να προβάλλουν το νέο αναπτυξιακό μοντέλο.

 Αφού η πολεοδομία, οι χρήσεις γης, τα έργα υποδομής επιτρέπεται  -  πλέον- να απασχολούν μόνο ιδιώτες μελετητές και ιδιωτικά μεγαλοεπενδυτικά συμφέροντα επιλεγμένα, προσεκτικά και με αυστηρά κριτήρια οσφυοκαμψίας και δοσιλογισμού,  από το ΤΑΙΠΕΔ ή εκείνο το νέο ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ - πώς το λένε - που ορίζουν οι  ΘΕΣΜΟΙ την πλειοψηφία και τον πρόεδρό του και  που επιβάλλουν  τις επιλογές των δανειστών για όλα τα θέματα χωροθετήσεων και επενδύσεων, στην (τέως) δημόσια γη, ε κάτι στο διάολο πρέπει να κάνουν και οι δήμαρχοι σου λέει, μην τους έχουμε να τους πληρώνουμε τσάμπα τους .... άρχοντες.

Ας φτιάξουν κρασί αν είναι οινοποιοί, φέτα αν είναι τυροκόμοι, σουβλάκια - καλαμάκια αν είναι από την Ρούμελη και πατάτες (τηγανητές) αν είναι Ναξιώτες.

Μην τους λένε και οι δημότες τους ότι δεν κάνουν τίποτα.
Πρέπει κάτι να παριστάνουν ότι κάνουν για να ξαναεκλεγούν αυτοί που είναι καλοί,  μην μας πεταχτούν τίποτα ανεξέλεγκτοι και θέλουν να κάνουν τίποτα δικά τους.

Να αποφασίζουν εκείνοι, ας πούμε,  αν θα φτιάξουν χώρο υποδομής για την καθαριότητα  αντί να κάνουν τα φιλόπτωχα ταμεία και τους διοργανωτές πολύχρωμων παρελάσεων μειονοτικής περηφάνιας.

Πώς θα την δώσουμε - σου λέει -  την διαχείριση των σκουπιδιών στον έτσι που έχει συμφωνηθεί, αν ξυπνήσουν αυτά τα ζώα, οι γκοίμ, και  φτιάξουν όπως πρέπει, μόνοι τους. τις υπηρεσίες καθαριότητας;;

Πώς θα τους λέμε ότι θα τα κάνει καλύτερα ο έτσι και ότι αυτοί με την κοινωνική τους οργάνωση δεν μπορούν να χτίσουν καλά ούτε ένα κτίριο, λες και είναι καμιά δύσκολη δουλειά;
Ε; Πώς θα τα δώσουν όλα στους δικούς τους αν δεν είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ;;;;

Κάτσε - σου λένε - να στηρίζουμε αυτούς που έχουν συμφωνήσει - υπογείως - να μην τα φτιάξουν και να τους προβάλλουμε ως "μεγάλους εκσυγχρονιστές και μονδέρνους" ή μεγαλοεπαναστάτες αν την έχουν δει καργαριστεροί,  επειδή οργάνωσαν την παρέλαση με κάτι ξεφωνημένες ξεβράκωτες αδελφές, φτιάξανε αμπελώνα στην Τσιμισκή ή μοίρασαν φακή (χωρίς μεσάζοντες)
Μην πάθουμε καμιά νίλα σου λέει.

Δεν είδες τι έπαθαν στην Ιταλία με αυτά και με αυτά;
Όλοι οι μεγάλοι δήμοι πέρασαν στον έλεγχο του Κόμματος 5 Αστέρων του Πέππε Γκρίλο.
ΖΗΤΩ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΑ, είπαν οι γείτονες!

Έτσι είναι αναγνώστη μου, όπως στο λέει ο τρελός και σε δέκα χρόνια πάλι δίκιο θα λες - από μέσα σου - ότι είχε, αλλά δεν θα το παραδέχεσαι γιατί εσύ έσπευσες να γλύφεις αυτόν που σου υπέδειξαν για να έχεις κάποιο προνόμιο,
"Αξιοπρεπώς" όμως  ( .... Παναγιώτη) και θα ψάχνεις για άλλοθι για να καλύψεις την καμπούρα σου, με την καμπούρα του άλλου.

Οι αυτοδιοικτητικοί του κόλπου, οι χρισμένοι, οι βολεμένοι δεν θα στα πούνε βέβαια αυτά μην χάσουν την βολή τους.
Τα λένε αυτά μόνο  μεταξύ τους, ακόμα και στα συνέδριά τους, αλλά ΕΣΥ δεν πρέπει να τα ξέρεις.
Εσύ πρέπει να ψηφίζεις. Οπότε τι να σου πουν;
Να σου πούνε " ρε μαλάκα δημότη μου δεν με αφήνουν ούτε να κλάσω, δεν μπορώ να κάνω τίποτα;"
"Θα τους πεις - και δικαίως - "ΠΑΡΑΙΤΉΣΟΥ ή φτιάξε ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ.
Ανυπακοής ΧΤΙΣΙΜΑΤΟΣ όχι ΓΚΡΕΜΙΣΜΑΤΟΣ! Εκεί σε θέλω.
Τι μου στρογγυλοκάθεσαι στην καρεκλίτσα , παριστάνεις το φιλόπτωχο ταμείο και μας λες ότι όλα είναι καλά επειδή σου φέρανε γάλατα εβαπορέ  και είδη υγιεινής στην συναυλία;
Γιατί δουλεύεις τον εαυτό σου και τους δημότες σου;

Θα μου πεις .... το ρεύμα.
Εδώ φτάσανε τα "αυτοδιοικητικά" site να ελέγχουν τους δήμους γιατί δεν σου βάζουν και άλλα πρόστιμα και δαγκάνες που παρκάρεις παράνομα ρε μπαμπουίνε δημότη, ξύπνα!
Το καταλαβαίνεις; Όλα τα έλυσε η αυτοδιοίκηση για τα συστεμικά Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης και ιεραρχούν αυτά τώρα ως προτεραιότητα, την δαγκάνα στο παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο (αν δεν αρέσει το δικό σου στην εταιρία που τα μαζεύει, να το πάρει).

Είδες κανέναν (άλλο) να δημοσιογραφεί (δηλαδή να γράφει την πίπα του δημόσια) και να σου λέει ότι πρέπει ο δήμος ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ πάρκινγκ αλλά έχει εμπορικό κέντρο,  πρώτα να φτιάξει πάρκινγκ και μετά να σου βάλει παρκόμετρα και δαγκάνες;

ΟΧΙ! Δεν δίνουν διαφήμιση άμα γράφεις τέτοια οι εταιρίες!
Ξέρεις τι κόστος έχει η ΑΛΗΘΕΙΑ ρε φίλε;

Το είδες το φοβερό πριν μερικές μέρες, έτσι που το γράφανε;  
ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΑΓΚΑΝΕΣ σου λέει, επειδή έβαλε ο Καμίνης στην Αθήνα!

Φοβερά πράγματα φίλε μου.
Και ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ λέω εγώ για να το εμπλουτίσω για όσων το αμάξι συλληφθεί δεύτερη φορά από δαγκάνα! ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟ.
ΕΥΡΩΠΗ!
Ολίγον μεσαιωνική βέβαια αλλά ΕΥΡΩΠΗ να ' ναι και ό,τι να ΄ναι!
Το βασικό είναι ο Ευρωπαϊκός προσανατολισμός, σου λέει.
ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κανένας  ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ εμείς πρέπει αν είμαστε ΕΥΡΩΠΕΟΥΛΕΣ, γιατί είναι σέξι.

Από την δημοσιογραφία που ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ υπέρ του πολίτη πήγαμε στους πλασιέ δαγκανών και στους προπαγανδιστές των τελώνων των δανειστών, πολιτικών ΟΛΟΙΜΑΖΙ.

ΕΤΣΙ!
 Να πληρώνεις τα πρόστιμα αμέσως για να γίνουν τα 18 μύρια δημοτικές καταθέσεις στην τράπεζα .... εικοσιοκτώ!
(Ναι ξέρω, είμαι λαϊκιστής ενώ αυτοί είναι εκσυγχρονιστές ευρωπαίοι.
Μόνο που στην Ευρώπη έχουν φτιάξει ΠΑΡΚΙΝΚ και έχουν ιδιόκτητα δημαρχεία όλοι οι δήμοι και μάλιστα τα καλύτερα κτίρια στην πόλη,  θυμίζω στους ΕΥΡΩΠΕΟΥΛΟΥΣ ....).

Οι δήμοι αναγνώστη μου, πρέπει τώρα σύμφωνα με το "σύστημα"  και τον σχεδιασμό του, να μαζεύου ν-  ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ εκτός από το κεντρικό κράτος -  λεφτά για να έχουν μεγάλες τραπεζικές καταθέσεις που στηρίζουν το χρεοκοπημένο και ανακεφαλαιοποιημένο  τραπεζικό σύστημα (που χρηματοδοτεί υπογείως αυτούς που προπαγανδίζουν  και επιζητούν πιο αυστηρά μέτρα για τον πολίτη, που τον έχουν ξεσκίσει αλλά δεν τους φτάνει σου λέει, θένε και άλλο).

Το τραπεζικό σύστημα που θέλει να κάνει και κατασχέσεις ακινήτων τώρα - σου λέει - για να εκσυγχρονίσει το κόκκινο χαρτοφυλάκιό του. (Αφού πρώτα κούρεψε το πράσινο χαρτοφυλάκιο των ομολόγων βέβαια).

Και αυτά τα ΔΗΜΟΣΙΑ λεφτά - που λες - πρέπει να κάθονται ΚΑΒΑΤΖΑ αν χρειαστεί να τα κατάσχουν ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, αν στραβώσει κάτι και πει ο Τσίπρας κανένα ΟΧΙ (λέμε τώρα) και δεν του δώσουνε την δόση του και πάθει στερηρικό.

Οι δήμοι έχουν γίνει - και αυτοί, ΩΣ ΜΗ ΟΦΕΙΛΑΝ εκ των θεσμικών τους αρμοδιοτήτων - εισπράκτορες των δανειστών αντί ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ να στηρίξουν σχεδιασμένα και με όραμα την επανεκκίνηση των τοπικών οικονομιών με στόχο την αντιστροφή στα ποσοστά της ανεργίας.
Με ΕΡΓΑΛΕΙΑ που έχουν και είναι πολύ ισχυρά: Τις κατά νόμο αρμοδιότητές τους:
Τον πολεοδομικό σχεδιασμό, την διαχείριση των χρήσεων γης και την δημοτική περιουσία που πρέπει να αξιοποιηθεί ΠΡΙΝ  αξιοποιηθεί με το ζόρι και μπιρ παρά για τους πολλούς, όπως γίνεται στο Ελληνικό.
Αλλά ακόμα και την έτσι και αλλιώς πολύ υψηλή τοπική φορολογία, που πρέπει να ανακατευθυνθεί σε χρηματοδότηση της ανάπτυξης και όχι των τραπεζών, που δεν μπορούν σήμερα να παίξουν ΚΑΝΕΝΑ αναπτυξιακό ρόλο για την οικονομία.
Μόνο περισσότερη ύφεση φέρνουν οι τραπεζικές πολιτικές.
Εδώ δεν δίνουν POS ή ζητάνε την Άρτα με τα Γιαννενα για ένα μηχανάκι, από τον αυτοαπασχολούμενο οι τράπεζες!
Θα βοηθήσουν την ανάπτυξη, σου λέει το κομματικόν στέλεχος, αυτός που δεν έχει διοικήσει περίπτερο, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ και τον βάλανε να διοικήσει το κράτος.

Αντί λοιπόν μέσα από ένα ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ  η αυτοδιοίκηση να παίξει αυτόν τον ρόλο,  οι δήμαρχοι  φτιάχνουν τώρα κρασιά, τσίπουρα και να γίνονται οι κρυφοί τελώνες.
Την πολιτική αυτή γνωρίσαμε από τον Αεικίνητο εδώ στο Χαλάνδρι.
Συνεχίζεται ίδια και απαράλλαχτη από τον Ρούσσο και την παράταξη - αλλαγή φρουράς του τοπικού κατεστημένου.

Και είναι - λέει ο ακαταόμαστος - ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΑΡΕΣ οι αιρετοί που αποδέχονται να παίζουν αυτόν τον ρόλο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ, ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ Η Τ.Α., ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και χωρίς να έχουν το βάρος της ευθύνης της στρατηγικής πορείας της χώρας που έχει ο Τσίπρας, για να λέμε και του στραβού το δίκιο.

ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ από τους βουλευτές που βρίζεις και μουτζώνεις, αν θες την γνώμη μου. Είναι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ!

Είναι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ διότι το μόνο που τους υποχρεώνει να λειτουργούν έτσι, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ αφού - κατά το Σύνταγμα και την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ακόμα - είναι αιρετοί άρχοντες σε ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, άρα μπορούν να σχεδιάσουν ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ παράλληλα και έξω από τα μνημόνια που έχουν δέσει χειροπόδαρα την κεντρική διοίκηση και να κάνουν άλλου είδους διαχείριση των πόρων τους αντί να μοιράζουν μούσμουλα και μπουρνέλες.

Αφού όμως οι δήμαρχοι ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΝ στις "χρισματοφόρες " εντολές των καθεστωτικών κομμάτων , να μην κατασκευάζουν ούτε ένα δημαρχείο - ενώ έχουν τα λεφτά και το οικόπεδο στο χέρι -  για να μην χάσουν οι εταιρίες Leasing και οι ιδιοκτήτες εργολάβοι κομματικοί φίλοι των κομμάτων, τα υπέρογκα νοίκια - που στον ιδιωτικό τομέα δεν θα έπαιρναν ούτε με σφαίρες, για κάτι κτίριά τους που στάζουν νερά -  ακόμα και οι δήμοι που έχουν (ψευτο)επαναστατική, καργαριστερή διοίκηση, Ε ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ!

Η αυτοδιοίκηση το έριξε στο αλκοόλ και στους μεζέδες.

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΡΑΣΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ:
"ΚΡΑΣΙ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" με ετικέτα τον ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ.

Αποκλειστικές ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι θα ακολουθήσει το παράδειγμα και ο δήμος Χαλανδρίου.
Θα φτιάξει την πρώτη  μονάδα συσκευασίας και τυποποίησης ΦΑΚΗΣ, ΦΑΒΑΣ και ΣΤΡΑΓΑΛΛΙΩΝ (χωρίς μεσάζοντες).
Με σήμα ΤΟ ΓΚΑΣΜΑΔΟΔΡΕΠΑΝΟ!

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ αλλά με ΚΟΙΝ. ΣΕΠ όμως.
Όχι με ΑΕ ή ΕΠΕ.
Αυτές είναι του διαόλου και του καπιταλισμού εταιρίες.

Ενώ άμα είναι ΚΟΙΝ.ΣΕΠ είναι άλλο.
Έχει κάτι το σοσιαλιστικό το όλο θέμα.
Μη σου πω ότι εδώ έχουμε και μια ΜΑΟϊκή προσέγγιση του σοσιαλιστικού καταμερισμού εργασίας αλά ΤΟΥΡΚΑ γιατί  αλά ΓΚΡΕΚΑ αυτό, δεν το λες από σεβασμό στον Καραΐσκάκη

Θα έχουμε λοιπόν τον πρώτο δήμο οινοπαραγωγό και τον πρώτο δήμο - αγροτοσυνεταιρισμό.

Όσοι λέμε κάτι παπαριές, ότι τις κανονικές, τις κατά νόμο και το Σύνταγμα των Ελλήνων, αρμοδιότητες της αυτοδιοίκησης ανέλαβαν μεγαλοεργολάβοι (καθαριότητα, πολεοδομικός σχεδιασμός, έργα υποδομής και διαμόρφωσης στο αστικό περιβάλλον, έργα αθλητικής, κοινωνικής  και πολιτιστικής υποδομής, κλπ)  και πρέπει η αυτοδιοίκηση και οι πολίτες να τις ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ, ως ουσιαστική λαϊκή αντίσταση στις δεσμεύσεις του κεντρικού κράτους απέναντι στους "δανειστές" και να τις ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ειδικά ΤΩΡΑ, περισσότερο ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΩΡΑ, προς όφελος της χώρας  των χειμαζόμενων πολιτών, με βλέμμα και ιεράρχηση τους νέους που δεν έφυγαν ακόμα μετανάστες,  είμαστε λαϊκιστές, αντιευρωπαίοι, και παλαιομοδίτες εχθροί της προόδου, μην μας ακούς καθόλου.

ΤΡΕΛΕΣ ΛΕΜΕ. ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, εσύ κοίτα να είσαι με το ρεύμα.
Θα σου δώσουν και ακτινίδια τσάμπα, άμα είσαι καλό και υπάκουο παιδί.
Και ροδάκινα τώρα που έχουν πολλά για πέταμα.
Δεν πουλιούνται με τίποτα άκουσα ότι λένε οι παραγωγοί.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ λοιπόν. Θα τα πάρουν οι δήμοι τσάμπα να τα ανταλλάξουν με ... κουκιά.

Στην Ιταλία η αυτοδιοίκηση πέρασε στο κόμμα του Πέπε Γκρίλλο και όλοι οι τσάτσοι των παραδοσιακών ιταλικών κομμάτων έπαθαν ντουβρουτζά!

ΤΥΧΑΙΟ;

Δεν νομίζω με αυτά τα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ που παρουσιάζονται ως σύγχρονη ευρωπαϊκή προσέγγιση - κατεύθυνση και επιβάλλονται στην αυτοδιοίκηση από την ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ των θεσμών.

Αυτά που  εφαρμόζονται βεβαίως αδιαμαρτύρητα  από "τα καλά παιδιά" του συστήματος, τους "χρισμένους" υπαλλήλους που παριστάνουν τους αιρετούς, δεξιοί και αριστεροί που τραγουδάνε ΟΛΟΙΜΑΖΙ ενωμένοι.

Για να  σου πουν ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΝΕ να αφήσουν τους δανειστές να σε υπερφορολούν μέχρι να χρωστάς τόσα που δεν θα μπορείς να πληρώσεις για να σου κατάσχουν ό,τι έχεις και δεν έχεις.
Αλλά θα σου δίνουν βερίκοκκα που έμειναν απούλητα και οι πραγωγοί δεν έχουν τι να τα κάνουν και θα τους ψηφίζεις. Θα λες  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΓΑΛΕ!

Να τους πας μόνος σου τα είδη υγιεινής τώρα!

Τον υπόλοιπο εξοπλισμό  από το σπίτι θα στα πάρουν εκείνοι όταν θα έρθει η σειρά σου!
Τώρα θέλουν τα είδη υγιεινής!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΓΑΛΕ! 


ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!

ΣΑΜΟΣ: Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΩΣΕ 3159 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ DNS

Ο νεοδημοκράτης δήμαρχος Σάμου έδωσε 3158 ευρώ στον εκλεκτό του  για δουλειά .... που κοστίζουν 10 ευρω η μία ανακατύθυνση (σύνολο 30 ευρώ),  και απαιτεί πέντε λεπτά!
 

Όταν το θράσος ξεχειλίζει ...
Ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ: Το θλιβερό συμβάν στη Βρετανία, δώρο στην Υπερεθνική ελίτ ενάντια στο αυξανόμενο κίνημα κατά της ΕΕ

 
ΜΕΚΕΑ: ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – 19/06/2016

  • Η θανάσιμη επίθεση σε βουλευτίνα των Εργατικών, υπέρμαχο της Νέας Διεθνούς Τάξης και των θεσμών της στη Βρετανία, γίνεται σήμερα βούτυρο στο ψωμί των μεγαλύτερων εγκληματιών της ανθρωπότητας, που δεν διστάζουν σύσσωμοι να προσποιούνται τα «θύματα» της ιστορίας.
  • Ήδη ξεκίνησε μαζική εκστρατεία από τα όργανα και τους εκπροσώπους της Υ/Ε στη Βρετανία και παγκόσμια, για να στιγματιστούν έμμεσα ή άμεσα οι οπαδοί του Brexit και, ευρύτερα, όλοι οι αντιστεκόμενοι στην παγκοσμιοποίηση και την ΕΕ, ως εκκολαπτόμενοι εξτρεμιστές, εγκληματίες ή φασίστες.
  • Το συμβάν δρα έτσι «αντικειμενικά» ως προβοκάτσια, η οποία φαίνεται ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο της και να αποτρέψει το Brexit.
  • Την ίδια στιγμή δαιμονοποιούν στον απόλυτο βαθμό ένα ακόμα από τα θύματα της παγκοσμιοποίησης, χωρίς κανείς τους να κάνει λόγο για τους μεγαλύτερους εγκληματίες όλων, την Υπερεθνική και τη Σιωνιστική ελίτ και τους «εθνικούς» απολογητές τους.
  • Έτσι, είναι το διεθνοποιημένο σύστημα & η Υπερεθνική Ελίτ που έχουν τη μέγιστη ευθύνη για τον κύκλο της βίας που οδήγησε, μεταξύ άλλων, και στο τραγικό συμβάν, το οποίο τα όργανα εν χορώ αποδίδουν στον «συντηρητισμό» έναντι της «προόδου».
  • Μετά τους εξοντωτικούς οικονομικούς και στρατιωτικούς πολέμους που έχει εξαπολύσει η Υ/Ε σε όλη την ανθρωπότητα, οδηγώντας σε απόγνωση εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους, προχωρά ασύδοτα πλέον προς παγκόσμιο ολοκληρωτισμό, μέσω των καθεστώτων κοινοβουλευτικής Χούντας που στήνει σε κάθε χώρα και τον απόλυτο σχεδόν έλεγχο των ΜΜΕ, αλλά και σε πολύ μεγάλο βαθμό, των κοινωνικών μίντια που κάθε άλλο παρά είναι πάντα μέσα παροχής πραγματικής εναλλακτικής ενημέρωσης
  • Στυλοβάτης και θρασύτερος απολογητής της σημερινής εφιαλτικής κατάστασης, η παγκοσμιοποιητική «Αριστερά» (λ.χ. Guardian, ΣΥΡΙΖΑ κλπ.), στην οποία οι λαοί γυρίζουν μαζικά την πλάτη σε όλη την Ευρώπη.
  • Οι αντιστεκόμενοι λαοί της Ευρώπης (είτε αυτοί αντιδρούν αυθόρμητα με εξεγέρσεις, είτε μέσα από τη συμμετοχή τους σε νέο-εθνικιστικά κινήματα) πρέπει να αγνοήσουν τη μαζική τρομοκρατία των ελίτ και των πολυποίκιλων φερέφωνων τους, που σκοπό έχει να τους καθηλώσει σε ολοκληρωτική πολιτική και οικονομική αφάνεια.
Η θανάσιμη επίθεση σε βουλευτίνα των Εργατικών από από τον Τόμμυ Μαίρ που μόλις δήλωσε σε βρετανικό δικαστήριο που ελέγχει την προανάκριση ότι «το όνομα μου είναι ‘θάνατος στους προδότες’», φανερώνει ότι η επίθεση αυτή λειτουργεί σαν (τουλάχιστον) «αντικειμενική» προβοκάτσια για να συντριβεί το Brexit, μολονότι δεν αποκλείεται οι μυστικές υπηρεσίες να χρησιμοποίησαν τον φανατισμό του με έντεχνο τρόπο, δεδομένου ότι ως γνωστόν έπασχε και από ψυχολογικά προβλήματα. Με άλλα λόγια, η επίθεση ήταν «μάννα εξ ουρανού» για την Υπερεθνική ελίτ και το βρετανικό της τμήμα, οι οποίοι σήμερα «ανοίγουν σαμπάνιες» για την πιθανή επίπτωση του συμβάντος στο δημοψήφισμα για το Brexit, αλλά και πολύ ευρύτερα. Και ήταν ένα συμβάν που έλαβε χώρα την καταλληλότερη στιγμή, δηλαδή στην πιο κρίσιμη περίοδο ίσως των τελευταίων χρόνων για την αντίσταση κατά της παγκοσμιοποίησης, που παίρνει τη μορφή σήμερα είτε του Brexit, είτε αυθόρμητων εξεγέρσεων όπως στη Γαλλία, είτε της μαζικής συμμετοχής των μεγαλύτερων θυμάτων της Νέας Τάξης και των εργατών σε νέο-εθνικιστικά κινήματα, στα οποία στρέφονται λόγω της πλήρους ενσωμάτωσης της χρεοκοπημένης «Αριστεράς». ...