Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΤΑΤΑΔΕΣ!

Δεν υπάρχει αυτή η χώρα κύριοι.

Με τέτοιο ΓΕΛΟΙΟ πολιτικό προσωπικό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ποτέ τίποτα σοβαρό.

Και όσοι λένε ότι το πρόβλημα δεν είναι ΚΑΙ προσώπων - για να δώσουν και άλλο χρόνο στην γενιά του πολυτεχνείου και τα τσιράκια της να συνεχίσει να μας διοικεί με τα τερτίπια της - ας το ξανασκεφτούν.

Για το κίνημα της πατάτες τα έχουμε πει.

Σήμερα θα πούμε για την κατάντια της αυτοδιοίκησης.

Που  - εντάξει, καλώς, είπαμε να συμμετέχει η αυτοδιοίκηση και να ενισχύσει το κίνημα της πατάτας, να ενισχύσει την αυτοοργάνωση των πολιτών,  να τους παράξει ίσως ένα γραφείο, ένα τηλέφωνο, χώρο για τις πατάτες, άντε και έναν υπάλληλο κλπ.

ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΔΥΟ - ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΥΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ , ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ - ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ" ΜΕ ΤΙΣ ΦΤΗΝΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ είναι η απόλυτη δικαίωσή μας ότι πλέον είμαστε ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ και ότι έχουν επιλεγεί να μας διοικούν οι πιο ηλίθιοι για να μην αρνούνται  ό,τι τους επιβάλλουν και να μην διεκδικούν αυτά που δικαιούμαστε.
Ξέρετε πως ό,τι γράφουμε είναι γκαραντί.

Ε λοιπόν έτσι γίνεται.

Τα στελέχια των δήμων έχουν παρατήσει τις δουλειές τους  και πουλάνε πατάτες.
Ποια πολεοδομία τώρα, ποια συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμμα, ποια καθαριότητα.

Βρήκαν ευκαιρία να πουλήσουν ρουσφέτι, αφού άλλο ρουσφέτι δεν μπορούν να κάνουν πια και δεν είναι τέτοιοι ώστε να πάνε στα υπουργεία και στον Φούχτεν (Ο ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΦΟΥΧΤΕΝ!)  να διεκδικησουν τίποτα και σου λέει "τώρα πώς θα πάρω το κουκί μεθαύριο".
Ε ΛΟΙΠΟΝ : ΠΑΤΑΤΕΣ!

Και για να πάρεις πατάτες σου ζητάνε: ΑΦΜ, ΑΔΤ, Τηλέφωνα εργασίας και οικείας, ληξιαρχική πράξη θανάτου της θείας σας αν πέθανε ή γάμου της, αν είναι ζωντανή μαζί βέβαια με τα τηλέφωνα της θείας και όλης της οικογενείας για να έχουμε λίστες για τας εκλογάς.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ.
Άλλωστε πολλοί από εσάς θα έχετε δεχτεί ήδη το τηλέφωνο και θα το ξέρετε.

Να, απομαγνητοφωνήσαμε ένα:

"Έλα βρε, τι κάνεις;
Καιρό έχουμε να τα πούμε;; Άσε εχω πήξει στον δήμο.
Πολλές ευθύνες ρε παιδί μου, δεν προλαβαίνω. Πολύ δουλειά.
Εσύ; Τα παιδιά; Ο Βρασίδας καλά είναι;;
Είδες πού μας κατάντησαν; Ναι, ναι ΧΑΛΙΑ, ΜΗΝ ΣΥΖΗΤΑΣ.
Τι να κάνει και ο κόσμος;;. Εμείς εδώ κάνουμε ό,τι μπορούμε να βοηθήοσυμε.
Είναι πολύ δύσκολα.
Να φέραμε ΠΑΤΑΤΕΣ. Ναι, ναι.
Να βοηθήσουμε, τι να κάνουμε.
Ε γι' αυτό σε πήρα. Θες πατάτες;
Όχι ρε είναι καλές και τις φέρνουμε πολύ φθηνά.
Κατευθείαν από τον παραγωγό.
Ε, βέβαια. Ε πήγαινε να δεις ο κλέφτης ο μανάβης στην γωνία πόσο τις έχει.
Α, εμείς εδώ δεν παίζουμε. Θα μειώσουμε τις τιμές.
Τι δεν θέλεις πατάτες; Γιατί καλέ;; ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ;  Τι πάει να πει ντρέπεσαι. Όχι ρε μην ντρέπεσαι, εδώ πήρε και ο Πρόεδρος της Επιτροπής για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα του δήμου, εσύ ντρέπεσαι;;
Πάρε βρε χαζή πατάτες.
Τι;;; Να μην απολύσουμε το παιδί που είναι εργάτης καθαριότητας; Να το πω βρε κορίτσι μου στον δήμαρχο αλλά δύσκολο το βλέπω.
Δουλειά για την κόρη σου;;
Ε, αφού ξέρεις αυτά δεν γίνονται. Αφού αυτά μας τα βάζουν από πάνω. Εμείς τι νομίζεις; Έχουμε αρμοδιότητες;;
Ε βέβαια, αν ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΑΤΑΤΕΣ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΑ;;;

ΙΔΕΑ:

Αν σας πάρει πολιτικάντης τηλέφωνο για να σας πουλήσει τις πατάτες, ζητήστε του να σας τις φέρει και στο σπίτι υποσχόμενοι ότι έτσι θα τον ψηφίσετε.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ DATSUN ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΙΑΤΙ

Μπροστά στην εκδήλωση του Σαββάτου ,

(7.00 στο Κέντρο Νεότητας, Δαναϊδων και Αντιγόνης) όπου ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης θα είναι ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ και που - άσχετα τι κόμμα είσασταν παλιά - θα σας είναι ΧΡΗΣΙΜΟ να τον ακούσετε αλλά ..

... (και για τους πιο μυημένους), την ημέρα του αποχαιρετισμού του Ηλία Μουρίκη

καλούμε όποιον έχει τον χρόνο, να ακούσει την προφητική ομιλία του Μ. Χαραλαμπίδη στο ΠΑΣΟΚΟσυνέδριο του 1996 (όταν εκλέχτηκε ο Κώστας Σημίτης αρχηγός του ΠΑΣΟΚ).

Είναι 4 10λεπτα στο YOU TUBE, ξέρουμε ότι για πολλούς αναγνώστες μας θα είναι επανάληψη αλλά ξέρουμε ότι υπάρχουν και αρκετοί που δεν θα μπορούν να πιστέψουν στα αυτιά τους όταν θα ακούν τον Μιχάλη - ο οποίος δεν είναι, ούτε θα γίνει ποτέ πολιτικός - να προβλέπει ΤΟ 1996 ότι:

- Η Ελλάδα από το 2004 μέχρι το 2010 θα είναι ένα Γερμανικό προτεκτοράτο.

- Να καλεί το ΠΑΣΟΚ (στην παντοδυναμία του) να προτάξει τα θέματα της Β. Ελλάδα και κυρίως αυτό του ΑΙΓΑΙΟΥ και της ΚΥΠΡΟΥ ως το κυρίαρχο θέμα με το οποίο πρέπει να διαπραγματεύεται στην Ε.Ε. και ως την μόνη στρατηγική επιβίωσης του ελληνισμού και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ επικυριαρχίας στην περιοχή. (Σήμερα ανακάλυψαν όλοι ότι η επιβίωσή μας έξαρτάται άμεσα από την ΑΟΖ και τα κοιτάσματα της Β. Ελλάδας).

- Να μιλάει για το κόμμα - συλλογικό διανοούμενο και να κάνει πλάκα στο ηγετικό μόρφωμα του ΠΑΣΟΚ. ΞΑΝΑΛΕΜΕ: ΤΟ 1996!

Όσοι ψηφίζαμε τον Μιχάλη για την Κ.Ε., στα συνέδρια,  το κάναμε κρυφά για να μην μας λένε εθνικιστές και φιλοπόλεμους οι "ειρηνιστές - αριστεροί".

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ (αν μπορούμε) ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

Έτσι και αλλιώς δεν είναι πολιτική εκδήλωση.

Ο Μιχάλης δεν είναι από τους τύπους που θα σας χτυπάνε την πλάτη για να τον ψηφίσετε, οπότε δεν έχει ελπίδες εκλογής.

ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ - που μπορεί να συμφωνήσεις ή να διαφωνήσεις.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Εmail - παγίδα με δήθεν αποστολέα το ΙΚΑ

Την προσοχή των πολιτών σε e-mail που φέρεται ότι στέλνει το ΙΚΑ εφιστά η Ασφάλεια Αττικής, αφού, όπως τονίζεται σε ανακοίνωσή της, πρόκειται για άγνωστους που επιχειρούν να κλέψουν τα προσωπικά δεδομένα πολιτών. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία.
Το συγκεκριμένο μήνυμα διακινείται από χθες (5-3-2012) στο διαδίκτυο, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης «info@ika.gr», με φερόμενο ως αποστολέα το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Ι.Κ.Α.).

Οι παραλήπτες ενημερώνονται ότι δήθεν δικαιούνται επιστροφή φόρου και παραπέμπονται σε υπέρ - σύνδεσμο («http://www.ronos. bg/flash/ronos/solo/gr/ika/IKA.htm»), τον οποίο αφού «κλικάρουν», μεταφέρονται σε ιστοσελίδα που τους προτρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία ταυτότητας τους, αριθμούς πιστωτικών καρτών κ.ά. προσωπικά τους δεδομένα.


Παρακαλούνται οι πολίτες – χρήστες του διαδικτύου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, για την αποφυγή εξαπάτησης από τέτοιου είδους απατηλά ηλεκτρονικά μηνύματα.


Από την Ασφάλεια Αττικής επισημαίνεται ότι κανένας Οργανισμός ή Φορέας δεν ζητά πληροφορίες (όπως αριθμούς πιστωτικών καρτών κ.ά.) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΣΠΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Πήγε, που λέτε η στελεχάρα στην Περιφέρεια να διεκδικήσει χρήματα από το ΕΣΠΑ για το Χαλάνδρι.
Πήρε μαζί και στέλεχος της υπηρεσίας και πήγε στον Αντιπεριφερειάρχη.
Αφού του εξήγησε τα πλάνα για χρηματοδότηση λοιπόν ο πανμέγιστος, ο δικός μας,  ο αντιπεριφερειάρχης τόλμησε να πει, στα πλαίσια των καλώντρόπων και των φιλοφρονήσεων:

"Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, βεβαίως και θα βοηθήσουμε το Χαλάνδρι, άλλωστε εδώ στην περιφέρεια συνεργαζόμαστε πολύ καλά και με τον Γρηγόρη τον Ζαφειρόπουλο, που μας πιέζει και εκέίνος και δεν μπορούμε να σας ρήξουμε".

Παιδιά σας λέω ΠΑΝΙΑΣΕ ο έτσι. Έπαθε ντουβρουτζά.

Πήρε εκείνο το ύφος της αλεπούς που παίρνει όταν ετοιμάζετε να κάνει τις πουστίτσες του, ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ, και την έπεσε στον Αντιπεριφερειάρχη: "Άσε τώρα τον Ζαφειρόπουλο. Εδώ είαστε η νέα διοίκησις. Μην τον ανακατεύεις και μας φάει την δόξα".

Ο Αντιπεριφερειάρχης έπαθε ψυχολογικό περαδώθε. Νόμιζε ότι του κάνει πλάκα.

Καλά ρε νέους, είναι δυνατόν;
Ο Ζαφειρόπουλος είναι ο Αντιπρόεδρος του Περιφεριακού Συμβουλίου και ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ Ο .... ΝΤΑΒΙΑΣ  (θυμίζω ήταν στο ψηφοδέλτιο του Μητρόπουλου  υποψήφιος, μην αρχίσετε τις χαζοαναλύσεις σας).

Αλλά αντί να αξιοποιείς όλες τις δυνάμεις της πόλης για να πετύχεις να χρηματοδοτηθούν όσα περισσότεραν προγράμματα μπορείς πας και βάζεις χέρι στον Αντιπεριφερειάρχη γιατί σου ανέφερε το Ζαφειρόπουλο;;;

ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΣΑΙ;;

Μιλάμε ότι ο Αντιπεριφερειάρχης έχει πάθει πλάκα ....

Αλλά στον δήμαρχο μιλάει στον πληθυντικό όποτε αυτό τον καθιστά ικανό.

ΥΓ:
Η είδηση αυτοδιαψεύδεται επισήμως (πριν αρχίσουν οι διαψεύσεις και βαριόμαστε) αλλά ξέρουν πολλοί τι ακουγόταν στην Περιφέρεια, μόλις έφυγε, για την σοβαρότητα της "νέας διοικήσεως" όπως την εξέφρασε ο ....

.... ε, τι ποιος ρε. Πλατεία διαβάζεις, μασημένη τροφή θες. Να τρέχουμε στα δικαστήρια ....

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ

ΑΔΕΔΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ P.S.I.

Αθήνα, 5 Μαρτίου 2012

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2
105 57 - ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 213 1616900
 Fax: 210 3246165
Αριθμ. Πρωτ.: 65

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ
ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

Η συγκυβέρνηση και η τρόικα συνεχίζουν το έγκλημα σε βάρος της περιουσίας των Ασφαλιστικών Ταμείων και των ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας.

Αφού για χρόνια καταλήστεψαν τα αποθεματικά των Ταμείων χαρίζοντάς τα στις Τράπεζες και τους επιχειρηματίες, αφού χρησιμοποίησαν τα αποθεματικά για την ενίσχυση του χρηματιστηρίου και οδήγησαν τα Ταμεία στη σημερινή δραματική κατάσταση, ετοιμάζονται σήμερα να δώσουν τη χαριστική βολή στα αποθεματικά των Ταμείων και να τα οδηγήσουν σε διάλυση μέσα από το κούρεμα των ομολόγων.

Η κυβέρνηση και η τρόικα όχι μόνο δεν εξαίρεσαν  τα Ασφαλιστικά Ταμεία από το κούρεμα των ομολόγων, που αποτελεί βασικό αίτημα του συνδικαλιστικού κινήματος, αλλά αντίθετα αρνούνται να καλύψουν κάθε νέα απώλεια των Ταμείων τη στιγμή που χαρίζουν και πάλι απλόχερα δεκάδες δις στις Τράπεζες.

Τα αποθεματικά όμως των Ταμείων αποτελούν ιερή περιουσία των ασφαλισμένων.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. έχει ζητήσει και ζητά την εξαίρεση των Ασφαλιστικών Ταμείων από το κούρεμα των ομολόγων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή  της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα Δ.Σ. των Ταμείων να μην προχωρήσουν στο νέο έγκλημα σε βάρος των Ταμείων και των ασφαλισμένων.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θα πάρει κάθε μέτρο για  να αποτρέψει τη νέα ληστεία σε βάρος των Ταμείων. Στα πλαίσια αυτά επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια που θα διασφαλίζει τα συμφέροντα των ασφαλισμένων και των αποθεματικών των Ταμείων. Επίσης  θα εξετάσει και προσφυγή κατά της Τράπεζας της Ελλάδας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη σε παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012, στις 13.30 μπροστά στα γραφεία του Τ.Ε.Α.Δ.Υ. (Όθωνος 10-Αθήνα), όπου θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του Ταμείου για να πάρει αποφάσεις για το παραπάνω θέμα.

Από  την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *