Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕ - ΟΤΑ

                                                                                  Αθήνα, 2 Μαΐου 2012                                                                          Αριθμ. Πρωτ.: 724


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ          Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.), απαντώντας σε όσους επιχειρούν να υπονομεύσουν την απόφαση αποχής των εργαζομένων των Ο.Τ.Α. από την προετοιμασία, τη διεξαγωγή των εκλογών και τη μεταφορά των εκλογικών αποτελεσμάτων επισημαίνει:

1.Οι 6.500 περίπου εργαζόμενοι, αριθμό που ανακοίνωσε ως δικαιούχους η κυβέρνηση και το Υπουργείο Εσωτερικών για την Ειδική Εκλογική Αποζημίωση (400,00 ευρώ), σε καμία περίπτωση δεν επαρκούν για να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες της εκλογικής διαδικασίας.

2.Η αναλογία ένας εργαζόμενος για κάθε τρία εκλογικά τμήματα είναι αδύνατο να εφαρμοσθεί. Κι αυτό γιατί εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους τόσο για την εύρυθμη και σωστή εκλογική διαδικασία όσο και για τους εργαζόμενους που θα απασχοληθούν σε αυτή. Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα δεν έχει δημοσιευθεί η κοινή Υπουργική Απόφαση.

3.Αυτοί που ανακοίνωσαν το ύψος του ποσού της Ειδικής Εκλογικής Αποζημίωσης και τον αριθμό των δικαιούχων, φαίνεται πώς δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να καταγράψουν τις ανάγκες των εκλογών και το προσωπικό που απαιτείται για την κάλυψή τους. Αναφέρθηκαν σε έναν αριθμό εργαζομένων που απλά βόλευε τον οικονομικό τους προγραμματισμό, βάζοντας σε κίνδυνο όλη την εκλογική διαδικασία μεταφέροντας τη δική τους πολιτική ευθύνη στους Δήμους και τους εργαζόμενους.       

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. μάχεται και αγωνίζεται για τα αιτήματα του συνόλου των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να συνηγορήσει σε μία κυβερνητική απόφαση που διαχωρίζει και διασπά το προσωπικό. Καταγγέλλει τέτοιου είδους πρακτικές και «παιχνιδάκια» της τελευταίας στιγμής σε βάρος όσων πραγματικά απασχολούνται στη διαδικασία των εκλογών.

Εμμένει στην απόφαση της για αποχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από κάθε εργασία που σχετίζεται με την προετοιμασία, τη διεξαγωγή των εκλογών και τη μεταφορά των αποτελεσμάτων, όπως επίσης στο να μην εκτελείται καμία εργασία από τις άλλες υπηρεσίες των Δήμων, εντός ή εκτός ωραρίου εργασίας που δεν αναφέρεται στα συνήθη καθήκοντα τους.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν επαιτούν. Διεκδικούν και αγωνίζονται ενωτικά για τα δίκαια αιτήματά τους. Όσοι απεργάζονται σχέδια διάσπασης τους και θίγουν την αξιοπρέπεια τους, ας αναλάβουν και τις ευθύνες τους.    

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.


ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΙΕΡΟΔΟΥΛΩΝ:

"Να γίνει ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ η απροφύλακτη επαφή με ΠΑΡΑΝΟΜΑ εκδιδόμενες γυναίκες" είπε ο υπουργός.

Άρα συμπεραίνω ότι ...

Θα είναι πλέον ΝΟΜΙΜΗ η ΠΡΟΦΥΛΑΓΜΕΝΗ επαφή με ΠΑΡΑΝΟΜΑ εκδιδόμενες γυναίκες


"Έ...εις ξεφύγιει!"ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ....

Τα έχουμε ξαναπει: ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ τις τελευταίες μέρες άνοιξε την ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ - κάτι έκανε δηλαδή για το θέμα των λαθρομεταναστών, κάνει έλεγχο και ανακαλύπτει τις οροθετικές πουτάνες, σταμάτησε τις μειώσεις μισθών, σταμάτησε να βρίζει τους πολίτες, καθάρισε το σκάνδαλο των υποβρυχίων και συνέλαβε τον Άκη και όλο του το σόι, έφερε τον Ψωμιάδη από τα Σκόπια, καταδίκασε τον άλλο Ψωμιάδη ....
΄
ΟΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ!

Φταίω εγώ μετά που λέω να μην βγει κυβέρνηση ώστε να παραταθεί η προεκλογική περίοδος;;;

Ενώ αν εκλεγούν και αρχίζουν να μας σώνουν ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ:

Μια μέρα, περπατώντας στο δρόμο, ένας μεγάλος πολιτικός αρχηγός κόμματος τραυματίστηκε από ένα φορτηγό και πέθανε. Η ψυχή του ανέβηκε στον παράδεισο (…μάλλον κατά λάθος) και βρέθηκε μπροστά από τον Άγιο Πέτρο…

- Καλώς ήρθατε στον παράδεισο! Είπε o Άγιος Πέτρος πριν μπει, έχουμε ένα πρόβλημα … Βλέπετε, ένας πολιτικός του αναστήματος σας σπάνια περνάει από εδώ και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με σας … Αλλά θα κάνουμε το εξής: θα περάσετε μια μέρα στην κόλαση, και μία στον παράδεισο, και εμείς θα σας αφήσουμε να επιλέξετε πού θα περάσετε την αιωνιότητα.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στον ανελκυστήρα, ο οποίος τον κατέβασε , στην κόλαση. Οι πόρτες άνοιξαν και ο άντρας βρέθηκε ακριβώς στη μέση ενός γηπέδου γκολφ, κομψό και πράσινο. Λίγο μακρύτερα είδε μια λέσχη και μπροστά, πρώην συναδέλφους του κόμματος και φίλους του επιχειρηματίες που είχαν ήδη πεθάνει, ντυμένους κομψά και πολύ ευχαριστημένους. Έτρεξαν να τον χαιρετήσουν, τον αγκάλιασαν και άρχισαν να θυμούνται τα καλά χρόνια, όταν πλούτιζαν εις βάρος του λαού … Έπαιξαν χαρούμενοι μια παρτίδα γκολφ, στη συνέχεια δείπνησαν στον σύλλογο, διασκεδάζοντας και τρώγοντας χαβιάρι, και το βράδυ – συντροφιά με μια όμορφη νεαρή …

Συναντήθηκε ακόμη και με τον Διάβολο, ο οποίος αποδείχθηκε ότι είναι ένας συμπαθητικός τύπος, διασκεδαστικός, είπαν ανέκδοτα και χόρεψαν. Ήταν τόσο καλά που δεν κατάλαβε , όταν ήρθε η ώρα να φύγει.

Όλοι τον ξεπροβόδησαν … Ανέβηκε μέχρι την πύλη του Παραδείσου, όπου Άγιος Πέτρος τον περίμενε:
- Τώρα είναι η ώρα να πάς στον παράδεισο!. Ο πολιτικός ( χωρίς ενδοιασμούς, φυσικά), πέρασε τις επόμενες ώρες πάνω από το ένα σύννεφο στο άλλο, χαϊδεύοντας μια άρπα και τραγουδώντας.
Οι 24 ώρες πέταξαν, και ο Άγιος Πέτρος ήρθε:
- Περάσατε μια μέρα στην κόλαση και μία στον παράδεισο , είναι η ώρα να επιλέξετε!
Ο άνθρωπος το σκέφτηκε για μια στιγμή, και στη συνέχεια είπε:
- Ο παράδεισος είναι πολύ όμορφος, αλλά νομίζω ότι θα ένιωθα καλύτερα στην κόλαση. Άγιος Πέτρος τον συνόδευσε στον ανελκυστήρα και κατέβηκε στην κόλαση … Όταν άνοιξε την πόρτα, ξύπνησε στη μέση μιας ερήμου, που καλύπτονταν με κάθε λογής σκουπίδια. Είδε τους φίλους του ντυμένους με κουρέλια, να σκάβουν μέσα στα σκουπίδια.
Ο Μεγάλος διάβολος τον υποδέχτηκε και τον χάιδεψε στον ώμο …
- Δεν καταλαβαίνω, είπε ο πολιτικός, χθες ήμουν εδώ και ήταν όμορφες γυναίκες, γκολφ, έφαγα από όλα τα καλά και διασκέδασα πολύ …. και … και … Τώρα το μόνο που έχετε είναι ένα ξηρό έδαφος, γεμάτο σκουπίδια … και οι φίλοι μου φαίνονται πικραμένοι …
Ο Μεγάλος διάβολος χαμογέλασε και είπε:
- Χθες ήταν η προεκλογική εκστρατεία ! ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΕΣ!


ΑΔΕΙΕΣ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
Χαλάνδρι,  27/04/2012
                                                                           9η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  2012Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σας καλεί σε συνεδρίαση του Σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 2α Μαΐου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:30 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

1.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 201/2012 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία αφορά στον έλεγχο υλοποίησης προϋπολογισμού και κατάσταση Εσόδων – Εξόδων του Δήμου Α΄ τριμήνου 2012.


2.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 65/2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Αθλητικός Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Χαλανδρίου - ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ’, που αφορά στην έγκριση Απολογισμού του πρώην Ν.Π.Δ.Δ. ‘Ο.Ν.Α.’, Ο.Ε. 2011.


3.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 66/2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Αθλητικός Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Χαλανδρίου - ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ’, που αφορά στην έγκριση Απολογισμού του Ο.Ε. 2011.

4.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή ποσού 122.702,99 € από ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ 2007-2013 για το υποέργο ‘Κατασκευή δρόμων ήπιας κυκλοφορίας και φυτεύσεις’ του έργου ‘Πράσινη ζωή στην πόλη του Δήμου Χαλανδρίου’.
5.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή ποσού 2.796,05 € από το ΥΠ.ΕΣ. ως οικονομική ενίσχυση για κάλυψη δαπάνης μισθωμάτων κτηρίων Κ.Ε.Π.
6.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για διάθεση ποσού από τους ΚΑΠ μηνό Μαρτίου 2012 ποσού 62.542,41 € για επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Χαλανδρίου’.

7.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για διάθεση συνολικού ποσού από τους ΚΑΠ μηνός Μαρτίου ποσού 15.792,84 € για επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Αθλητικός, πολιτιστικός οργανισμός Δήμου Χαλανδρίου – ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ’.
8.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πίστωσης στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Χαλανδρίου (ΔΕΠΑΧ) ποσού 12.659,16 €.
9.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για επιστροφή πού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος.
10.   4η Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2012.

11.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης για τη δημιουργία σχεδίου δράσης για τη λειτουργία κοινωνικών δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας.

12.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για τροποποίηση της υπ΄αριθμ. 104/2012 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στη λειτουργία της υπηρεσίας των τμημάτων Διαχείρισης Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης, Πρασίνου, Επισκευής και Συντήρησης Οχημάτων και Μηχανημάτων, ως και του προσωπικού του φυλακίου του αμαξοστασίου σε 24ωρη βάση και λειτουργία της υπηρεσίας του τμήματος του Δημοτικού Κοιμητηρίου σε 12ωρη βάση καθώς και Κυριακές και εξαιρέσιμες.
13.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για γνωμοδότηση μελέτης για την περιβαλλοντική αδειοδότηση σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας, επί της οδού Λ. Κηφισίας 348.

14.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για γνωμοδότηση μελέτης για την περιβαλλοντική αδειοδότηση σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 57.

15.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου ‘Κατασκευή σιδηρών κιγκλιδωμάτων επί των πεζοδρομίων’, Α.Μ. 17/07.


 Χαλάνδρι  27/04/2012

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΘΕΟΔΩΡΟΥ


ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ - ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ - ΠΑΣΟΚΟΝΔ

Τι εστί Τράπεζα σήμερον - Του Γιάννη Βαρουφάκη

Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχαν ιδιωτικές τράπεζες που λειτουργούσαν ως κανονικές επιχειρήσεις. Που έπαιρναν δηλαδή ρίσκο και είτε, εφόσον τους «έβγαινε», κέρδιζαν είτε, όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν «κατ’ ευχήν», διακινδύνευαν την ύπαρξή τους. Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι.
Τέτοιες τράπεζες σήμερα δεν υπάρχουν. Σήμερα οι «ιδιωτικές» τράπεζες, παγκοσμίως, αποτελούν έναν παραπλανητικό ευφημισμό. Ιδίως μετά το Κραχ του 2008, οι τράπεζες λειτουργούν ως μορφώματα που συνδυάζουν τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, αποτελώντας έτσι βαρίδια που τραβάνε τις κοινωνίες και τις αγορές μαζί τους στον πυθμένα ενός ωκεανού ζημιών και χρέους.
Αυτές τις μέρες, που μια υπό προθεσμία (και υπό αμφιλεγόμενη νομιμοποίηση) κυβέρνηση «διαπραγματεύεται» την λεγόμενη επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, καλό είναι να θυμηθούμε τι εστί τράπεζα την σήμερον. Για να το θυμηθούμε όμως αυτό, χρειαζόμαστε μια αναδρομή στο ιστορικό του πώς φτάσαμε εδώ που είμαστε.

Όταν οι τράπεζες λειτουργούσαν ως επιχειρήσεις
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΚΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ο Κώστας Βλάσης μπροστά στη Μάχη για την Αρκαδία.
Ο Κώστας Βλάσης φθάνοντας στην κατάμεστη αίθουσα, σε θερμό εναγκαλισμό με την Δημοτική Σύμβουλο Χαλανδρίου
και Πρόεδρο της Ένωσης Αρκάδων Χαλανδρίου Άννα Βυτινάρου.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας , ο Κώστας Βλάσης  μίλησε στους Αρκάδες της Αθήνας. Η μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου αποδείχθηκε μικρή για τους φίλους του Κ.Βλάση, οι οποίοι άκουσαν με προσοχή μια μεστή και με ουσιαστικό περιεχόμενο ομιλία και τον χειροκρότησαν θερμά.


Στην ομιλία του προσέξαμε ιδιαίτερα την ανάλυση του για την οικονομική κρίση της χώρας, την ανάγκη καταλογισμού ευθυνών στους αίτιους, τις σκέψεις του για το «αύριο» της χώρας και της Αρκαδίας. 

Τον Κώστα Βλάση προλόγησαν οι: Πελεγρίνης Θεοδόσης πρύτανης του πανεπιστημίου Αθηνών,  Πατούλης Γεώργιος πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και δήμαρχος Αμαρουσίου και Βασίλης Κικίλιας υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Β’ Αθηνών.

Ο Βασίλης Κικίλιας προλογίζει τον Κώστα Βλάση
Μεταξύ των παρευρισκομένων σημειώσαμε τους: τον Κωστόπουλο Νίκο υποψήφιο Β’ Αθηνών ,τον πρώην αντιδήμαρχο Αθηνών κ. Τεντόμα Χρήστο, τους κ.κ. καθηγητές Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Παπαγγελόπουλο Παναγιώτη, Παπαβασιλείου Αθανάσιο, Γεώργιο Τρουπή, Καρατζά Γαβριήλ, Κοτσιομύτη Βαγγέλη, Αναγνωστοπούλου Σοφία, Κωνσταντόπουλος Κώστας, Μπάσρα Έφη, Σπέγγο Κώστα, Γεννηματά Βάσω, Μαζαράκη Αντώνη, Πιάγκου Μάρα, Πρωτογέρου  Βασίλη, τον πρώην Γενικό Γραμματέα Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητή Κοντό Παναγιώτη, τον πρόεδρο Όικονομικου Νομικής Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητή Δημητρίου Γιάννη, τον Γραμματέα Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Πανταζάκο Παναγιώτη, την πρόεδρο του Συλλόγου Καθηγητών Ιατρικής Σχολής Αθηνών καθηγήτρια Λυμπέρη Μαρία, τον Γραμματέα Ιατρικής Σχολής Αθηνών κ. Ζωγράφο Νίκο, τον γραμματέα Πανεπιστημιακών της ΝΔ Σιάσο Γεράσιμο, τον Διευθυντή του Υπουργείου Άμυνας Στρατηγό Μασούρα Κωνσταντίνο, τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Αρκάδων κ. Ζαραφέτο Γιώργο, τον πρόεδρο της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής κ. Τούντα Φώτη, πρόεδρο Ένωσης Κατασκευαστών Ελλάδος κ. Καψιμάλη Δημήτριο, διευθυντή Νεφρολογικής Κλινικής Λαϊκού κ. Μπολέτη Ι. και διευθυντή Καρδιολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Ελπίς κ. Τρίκα Θανάση.
Ακολουθεί αναλυτικά η ομιλία του υποψήφιου βουλευτη Αρκαδίας.


ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς, στα πλαίσια της προσπάθειας να φτάσει η φωνή και οι θέσεις του, σε κάθε γωνία και γειτονιά της χώρας διοργανώνει κεντρική προεκλογική εκδήλωση την Τετάρτη 2 Μαΐου, ώρα 20.00 στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές στην περιφέρεια Β' Αθήνας Δημήτρη Παπαδημούλη,  Νάντια Βαλαβάνη και Πάνο Κοσμά. Καλούμε όλους και όλες να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση και να συμμετέχουν σε έναν ουσιαστικό διάλογο, σε μια κατεύθυνση ανατροπής της εφαρμοζόμενης πολιτικής, πραγματικής δημοκρατίας και αλληλεγγύης.

ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΙ! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ .... ΕΙΠΑΜΕ ...

Πώς τώρα ....
-ΕΝΑ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΩΝ  ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ που ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ  και ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ και ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ  αλλά και τρύπα ΜΕΓΑΛΗ στον λογαριασμό - στο οποίο η ΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ και στο δημοτικό συμβούλιο δεν έθεσε καν το θέμα .......

- Μια ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ σχετικά με τις διαφημιστικές πινακίδες, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ και αν θα ασκηθεί κάποια δίωξη και ενώ η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ όταν γίνεται σωστά, ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, με την απόρριψη της προσφυγής του Πρίγκηπος - ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ - ΟΥΤΕ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ
- Και μία ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΜΙΑΣ  ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ενός έργου για το ψηφιακό Μουσείο-

..... έχουν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σχέση μεταξύ τους ....

..... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ με "το πουλόβερ" δεν είχε καμία σχέση ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ , του οποίου "απλώς του έμειναν στα χέρια οι κλωστές" και όλοι οι υπόλοιποι χειριστές τους - ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ και της σημερινής διοίκησης ....

 ..... πραγματικά θα θέλαμε να το καταλάβουμε και εμείς.

ΤΕΣ ΠΑΝΤΩΝ! 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ..


http://www.stasi.gr/2009-05-12-09-25-48/730-arsibaron29042012


ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ.


ΤΩΡΑ ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!

Τα δευτερεύοντα ... από Δευτέρα.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *