Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΜΥΛΑΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ ΠΟΤΕ - Η ΠΡΩΤΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ

 
Πώς διατηρείτε την άψογη σιλουέτα σας;

«Τρέφομαι με είδη υγιεινής»

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ - ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΕΙΔΟΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ


Τα δελτία τύπου του δήμου έχουν μεγάλο ενδιαφέρον αναγνώστη μου.
Να τα διαβάζεις λέξη - λέξη για να καταλαβαίνεις τι έχει στο κεφάλι του αυτός που τα συντάσσει.
Είναι πολύ αποκαλυπτικά!

ΕΧΘΕΣ ας πούμε, το δελτίο τύπου για την ΜΟΝΑΔΙΚΗ κλιματιζόμενη αίθουσα που έμεινε ανοικτή για τον καύσωνα, αυτή του ΚΑΠΗ, το δελτίο τύπου έχει τίτλο

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ .....

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ρε φίλε ....

Οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ της εξουσίας και της δημοτικής περιουσίας ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ σου λέει την αίθουσα
  του δημοτικού ΚΑΠΗ!

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΡΑΓΕ;

Στο "κοινό" σου λέει!
Το ΠΟΠΟΛΟ!

Όχι τον ΠΟΛΙΤΗ - ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ και αυτή και τις υπερωρίες των κάνα - δυο υπαλλήλων που θα κρατήσουν την αίθουσα ανοικτή για να δροσιστεί κανένας που το έχει ανάγκη.

Μιλάμε για επιτομή του ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΣΜΟΥ που αποπνέεται  ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ από ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Κερδίσαμε - σου λέει - τας εκλογάς, άρα όοολα αυτά τα δημοτικά είναι δικά μας.
Και τα παραχωρούμε - άμα θέμε όμως - στον πραγματικό ιδιοκτήτη τους - ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ που πρέπει να μας έχει και υποχρέωση

Αλλά μια και πιάσαμε τα δελτία τύπου ας γελάσουμε και λίγο:

Την Πέμπτη, στην ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΕΓΓΥΗΣ που η "Είσοδος ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου οι πολίτες καλούνται να συνεισφέρουν με τρόφιμα μακράς διάρκειας ή κάποια είδη υγιεινής" όπως λέει το δελτίο τύπου.

 ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΜΠΙΝΤΕ που βγάλαμε από το μπάνιο για να χωρέσει το πλυντήριο, θέλετε να τον φέρω;;;;;;

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 13 ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 23 ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


 
Συναυλία Αλληλεγγύης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Χαλανδρίου οργανώνεται  στο θέατρο της Ρεματιάς στις 23 Ιουνίου, κοντά στην παγκόσμια Ημέρα Μουσικής (21/6) και τη μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου.

Θα τραγουδήσουν  αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες:
Αγνή, Καλλιόπη Βέττα, Άννα Βυτινάρου, Γιάννης Θωμόπουλος, Μάκης Καραβιώτης, Σπύρος Καραβιώτης, Αναστασία Κατσιναβάκη, Έλλη Κατσιναβάκη, Αλεχάντρο Ντίαζ,  Μάνια Παπαδημητρίου, Ορφέας Περίδης, Τζίνα Πούλου και Μαρία Ρεμπούτσικα.
Για τη διοργάνωση της συναυλίας συνεργάζονται οι συλλογικοί φορείς του Χαλανδρίου:
Ανεξάρτητη Γυναικεία Παρέμβαση, Ανθρώπινοι Άνθρωποι, Ένωση Αρκάδων, Ένωση Ηπειρωτών, Ένωση Ποντίων «Ο ΑΚΡΙΤΑΣ», Ένωση Παλαιών Προσκόπων, Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός σύλλογος «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»,  Ίδρυμα Ζήση,  Ινστιτούτο «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ»,  Κεφαλληνιακή Ένωση,  Δράση Αλληλεγγύης «ΜΑΖΙ ΝΑ  ΤΑ ΦΑΜΕ»,  ΠΕΓΚΑΠ – Ν. Υ.,  Περιηγητική Ένωση,  Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδας,  Σύλλογος Φίλων των Ζώων, Σύλλογος «ΦΛΥΟΝ»,  Σύνδεσμος  Μικρασιατών – Κωνσταντινουπολιτών «ΡΙΖΕΣ»,  Συστήματα  Προσκόπων,  Σώμα Εθελοντών,  Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού,  Φίλοι των Επτανήσων και οι Κοινωνικές Δομές Του Δήμου Χαλανδρίου  (Παντοπωλείο – Φαρμακείο  – Συσσίτιο - Γραφείο Διαμεσολάβησης) και με την υποστήριξη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Χαλανδρίου.
Συμμετέχει η Ορχήστρα της Φιλαρμονικής του Δήμου Χαλανδρίου.

Χορηγοί επικοινωνίας: ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

Ώρα έναρξης 20.30. Είσοδος ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου οι πολίτες καλούνται να συνεισφέρουν με τρόφιμα μακράς διάρκειας ή κάποια είδη υγιεινής.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί  στο  Δήμο Χαλανδρίου από το 2013. Εξυπηρετεί τουλάχιστον 1.200 άτομα από περίπου 700 οικογένειες. Σε 100 από τα άτομα αυτά διανέμεται  έτοιμο φαγητό, όπως άλλωστε και στις τρεις οικογένειες προσφύγων που φιλοξενούνται στον μικρό ξενώνα του δήμου. Το πρόγραμμα χρηματοδοτήθηκε από την ΕΕ για την κάλυψη των αμοιβών των εργαζόμενων. Τα τρόφιμα εξασφαλίζονται από χορηγίες επιχειρήσεων και  δωρεές μεμονωμένων πολιτών. Ο δήμος Χαλανδρίου έχει συνεισφέρει με 130.000 ευρώ το 2015 και με 150.000 για το 2016. Ωστόσο  οι αιτήσεις υποψηφίων για ένταξη στο πρόγραμμα αυτό συνεχώς αυξάνονται, ενώ οι συνθήκες των ήδη εγγεγραμμένων επιβαρύνονται.

«Frontex: Το κλείσιμο της βαλκανικής οδού πιο αποτελεσματικό από τη συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας.»


Το κλείσιμο της βαλκανικής οδού αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικό από την συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας σε ό,τι αφορά τη μείωση του αριθμού των προσφύγων που φθάνουν στην Ευρώπη, επισημαίνεται σε έκθεση της Frontex, η οποία δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί και την οποία επικαλείται η εφημερίδα «Welt am Sonntag».

«Όταν μετά τις 19 Φεβρουαρίου οι αρχές της ΠΓΔΜ εφήρμοσαν αυστηρότερους κανόνες για την είσοδο από την Ελλάδα, μειώθηκε ο αριθμός των ατόμων που φθάνουν στην Ελλάδα από την Τουρκία», αναφέρεται στην ανάλυση της Frontex, σύμφωνα με την εφημερίδα, ενώ επισημαίνεται και ο ρόλος της αποστολής του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, που ξεκίνησε στις 20 Μαρτίου.
«Τα δύο αυτά μέτρα πιθανότατα απέτρεψαν περαιτέρω ομάδες μεταναστών να εγκαταλείψουν την Τουρκία», εκτιμούν τα στελέχη της Frontex και περιγράφουν ως δευτερεύοντα τον ρόλο της συμφωνίας Ε.Ε.-Τουρκίας.
ΣΧΟΛΙΟ: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΛΛΑ ΞΟΡΚΙΖΟΥΝ ΤΟ BREXIT ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ο "ΠΕΟΛΑΣ" ΦΩΦΗ;;;;

ΠΕΟΛΑΣ .... ΜΠΛΕ

Το ΠΑΣΟΚ ήταν παντού
Ήταν κίνημα λαού!

Το ΠΑΣΟΚ του Χειμωνά
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!

(κλεμένο από παλιοσύντροφο στο fb)

ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΒΓΑΛΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ". ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!!!


ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΖΕΣΤΑ ΚΑΝΕΙ ....