Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Την καθιέρωση δακτυλίου για την κυκλοφορία των ορμητικών νερών πρότεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Το tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη με το οποίο καυτηρίαζε τους χειρισμούς στο θέμα των καταστροφών της Μάνδρας, προτείνοντας το κλείσιμο των δρόμων από την Τροχαία, δεν ήταν η μοναδική ιδέα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης επί του ζητήματος.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε ακόμη μια ρηξικέλευθη συμβουλή να ρίξει στο τραπέζι, ζητώντας την καθιέρωση δακτυλίου για την κυκλοφορία των ορμητικών νερών. «Αν ένας χείμαρρος επιτρέπεται να κυκλοφορήσει τη μία μέρα σε έναν δρόμο, τότε θα απαγορεύεται να κυκλοφορήσει στον παράλληλό του, ώστε να αποφεύγονται οι εγκλωβισμοί. Απλό είναι, τόσο απλό που είναι σχεδόν ιδιοφυές», τόνιζε στενός συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη, αφήνοντας να εννοηθεί πως πίσω από τη μη θέσπιση τέτοιων μέτρων κρύβονται άλλου είδους σκοπιμότητες.

Ταυτόχρονα, εξετάζεται το νομικό πλαίσιο για την επιβολή προστίμων σε χειμάρρους που ξεπερνάνε μια συγκεκριμένη ταχύτητα, ενώ δεν αποκλείεται και η εκπαίδευση ειδικού σώματος τροχονόμων με βατραχοπέδιλα και αναπνευστήρες, για περιπτώσεις μεγάλης και έκτακτης ανάγκης.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά το ρεπορτάζ και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.

ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ LAZY


Τρίτη 26/12
ELECTRALAND


Electra Giannakos: φωνή, Chris Georgakopoulos: κιθάρα, Chris Evaggelatos: κιθάρα, Panos Lissaris: μπάσο, Makis Konstantis: ντραμς-φωνή.

Electraland the band... με φρέσκο αέρα η μπάντα ενώνει τις εμπειρίες και το κέφι της, "πειράζοντας" τα τραγούδια, με τον ξεχωριστό δικό τους τρόπο από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες! Δυναμικές, ρυθμικές & "Ανεβαστικές" διασκευές με δυνατό ρεπερτόριο από το χώρο της Rock, Blues, Funk και όχι μόνο ξένης και Ελληνικής μουσικής!!

Είσοδος 10 ευρώ με ποτό.
https://www.youtube.com/watch?v=nn6nY9vLUBg

Τετάρτη 27/12
KELA


Το πήραμε απόφαση και το φτάσαμε ως το τέλος. Αυτό ήταν. Αν λοιπόν το "Κ74Μ Mixtape" είναι έτοιμο να απελευθερωθεί. Ήρθε η ώρα λοιπόν να σας παρουσιάσουμε το είναι μας σε αυτό το Live που θα στήσουμε για να γιορτάσουμε την κυκλοφορία του. ΧΑΜΟΣ!

On stage: Kela x Seventyfour_74 x Mpilly

Είσοδος 5 ευρώ με μπύρα ή κρασί.

Ψήφισμα σχετικά με τις προωθούμενες αλλαγές στα Νοσοκομεία «Σισμανόγλειο», «Αμαλία Φλέμιγκ» και Παίδων Πεντέλης ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου, εν όψει των προωθούμενων αλλαγών στα Νοσοκομεία «Σισμανόγλειο», «Αμαλία Φλέμιγκ» και Παίδων Πεντέλης που βρίσκονται σε εξέλιξη:

Εκφράζει τη σταθερή και πάγια θέση του για παροχή αξιοπρεπούς δημόσιας περίθαλψης σε όλους τους πολίτες και την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, στο πλαίσιο μιας καθολικής και ισότιμης κάλυψης των αναγκών υγείας.

Θεωρεί αναγκαία τη στήριξη και ανάπτυξη των τριών νοσοκομείων με πλήρη κάλυψη των απαιτούμενων μόνιμων θέσεων γιατρών, νοσηλευτών, τεχνολόγων, παραϊατρικού και διοικητικού προσωπικού και την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας, καθώς και την απαραίτητη χρηματοδότησή τους.

Θεωρεί απαράδεκτη την οποιαδήποτε απόπειρα για συγχωνεύσεις κλινικών και καταργήσεις τμημάτων και υπηρεσιών ή για περαιτέρω απαξίωση του προσφερόμενου έργου.

Στηρίζει τους αγώνες των εργαζομένων για την υπεράσπιση και ανάπτυξη των κλινικών και των υπηρεσιών υγείας στα τρία Νοσοκομεία και για την προάσπιση της υγείας των κατοίκων της περιοχής.

ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ: ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1997