Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΟΥΦΟ - ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΔΡΟΥΖΑ, ΣΤΟΝ ANT1

Π. ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ: «Κωμικές οι εξαγγελίες περί ανάπτυξης όσο οι επιχειρήσεις τελούν υπό καθεστώς πιστωτικής ασφυξίας»

  


Αθήνα, 30.5.2013

Δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Π. Κουρουμπλή

«Κωμικές οι εξαγγελίες περί ανάπτυξης όσο οι επιχειρήσεις τελούν υπό καθεστώς πιστωτικής ασφυξίας»


Οι κ.κ. Σαμαράς και Στουρνάρας επαίρονται διότι η ανάπτυξη υποτίθεται είναι προ των πυλών, αλλά η πραγματικότητα συνεχίζει να τους διαψεύδει. Η τελευταία έρευνα της ICAP, σύμφωνα με την οποία 9 στις 10 βιομηχανίες βρίσκονται στα όρια της πτώχευσης, καταδεικνύει ότι η κατάσταση στην ελληνική βιομηχανία μόνο τραγική μπορεί να χαρακτηριστεί.. Συγκεκριμένα, από τις 7.320 βιομηχανικές και βιοτεχνικές επιχειρήσεις που αξιολογήθηκαν από την εταιρεία οικονομικών ερευνών, το 87.1% κατατάσσεται στη ζώνη υψηλού πιστωτικού κινδύνου.

Η μειωμένη ανταγωνιστικότητα των ελληνικών εταιρειών που εντείνει την ύφεση, αυξάνει την ανεργία και έχει δυσμενείς επιπτώσεις στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών δεν οφείλεται στο υψηλό εργασιακό κόστος, όπως υποστηρίζουν η τρόικα και η συγκυβέρνηση. Οφείλεται πρωτίστως στη μεγάλη απόκλιση των επιτοκίων στα οποία δανείζονται οι ελληνικές επιχειρήσεις σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους στην ευρωζώνη. Όπως επισημαίνει ο ίδιος ο αρμόδιος Επίτροπος Όλι Ρεν σε απάντηση ερώτησης Έλληνα ευρωβουλευτή: «Τα επιτόκια νέων δανείων ετήσιας διάρκειας προς επιχειρήσεις κυμαίνονται από 2% στη Γερμανία και στη Γαλλία μέχρι 6.5% στην Ελλάδα».

Είναι προφανές σε όλους, εκτός από τον Πρωθυπουργό και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, ότι δεν είναι δυνατόν να αναπτυχθεί η εθνική οικονομία όταν ο επιχειρηματικός δανεισμός τελεί υπό το βάρος ενός τόσο συντριπτικού ανταγωνιστικού μειονεκτήματος. Παρά τις εγγυήσεις και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών -με χρεώστη πάντα τον ελληνικό λαό- η παροχή ρευστότητας από το τραπεζικό σύστημα διατηρείται σε μηδενικά επίπεδα. Οι κυβερνώντες σήμερα εικονολατρούν, ενώ η χώρα βρίσκεται μπροστά σε έναν επερχόμενο κοινωνικό εφιάλτη, όπου η σημερινή ανεργία του 28% μπορεί να φαντάζει ανεκτή.

Το Γραφείο Τύπου

15ο Σκακιστικό Κύπελλο Δημοτικών Σχολείων Χαλανδρίου

     

 O Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου στα πλαίσια των προσπαθειών διάδοσης του πνευματικού αθλήματος του σκακιού στο προάστιό μας διοργανώνει το 15ο Σκακιστικό Κύπελλο Δημοτικών Σχολείων Χαλανδρίου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τρίτη 4 Ιουνίου 2013 και ώρα 5:30 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου (μπροστά στο κτίριο της Εθνικής Τράπεζας). Κάθε σχολείο θα εκπροσωπηθεί από τετραμελή ομάδα συν δύο(2) αναπληρωματικούς ενώ θα γίνουν 5-7 αγωνιστικοί γύροι διάρκειας 30’ ο καθένας. 

 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι αγώνες θα διεξαχθούν με όλες τις αθλητικές προδιαγραφές (διαιτησία, γραμματεία, βραβεύσεις στις τρεις πρώτες νικήτριες ομάδες με κύπελλο και μετάλλια, έπαινος συμμετοχής σε όλους τους παίχτες) ενώ οι μικροί πρωταγωνιστές θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να κοινωνικοποιηθούν και να νιώσουν την γοητεία και την ομορφιά του Σκακιού.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ "ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ" ΣΤΟ ΔΙΑΔIΚΤYΟ


ΣΤΟ NEO SITE  ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ:Τη διάσπαση του συνδικαλιστικού κινήματος επιδιώκει η ΠΕΔΑ;Απούσα από το συνέδριο της ΠΕΔΑ ήταν και η ηγεσία του συνδικαλιστικού οργάνου των εργαζομένων στους δήμους, η ΠΟΕ ΟΤΑ.

Όπως είχε προαναγγείλει με ανακοίνωσή της, η ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν δέχτηκε να παραστεί και να χαιρετίσει τις εργασίες του συνεδρίου, επειδή ταυτόχρονα η ΠΕΔΑ, στη γνωστή τακτική της ηγεσίας της ,να τα έχει « καλά» με όλους , κάλεσε και το Συνδικάτο των ΟΤΑ. Ένα μη θεσμικό όργανο αλλά μια μετωπική συνδικαλιστική οργάνωση , που πρόσκειται στο ΚΚΕ…!

Χαρακτηριστική μάλιστα είναι η μομφή που αποδίδει- πολύ σωστά- η ΠΟΕ-ΟΤΑ στην ηγεσία της ΠΕΔΑ, την οποία καταγγέλλει πως «εσκεμμένα προωθεί τη διάσπαση και το διαχωρισμό των εργαζομένων προκειμένου να περάσει η μνημονιακή πολιτική για την Αυτοδιοίκηση»!

http://newsta.gr

4o ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ : Συλλαλητήριο κατά της επιστράτευσης. ΣΥΝΤΑΓΜΑ, 31-5 στις 7 μ.μ.


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ - 20 ΜΑΪΟΥ 1941 - Δύο φοιτητές αποκαθηλώνουν τη γερμανική σημαία
Στα τέλη Μαΐου του 1941 είχε συμπληρωθεί ένας μήνας από την παράδοση της Αθήνας στους Γερμανούς, που ολοκλήρωναν τις επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα με την κατάληψη της Κρήτης. Ο Μανώλης Γλέζος (9/9/1922) και ο Λάκης Σάντας (22/2/1922) ήταν δύο νεαροί φοιτητές, που δάκρυζαν, όπως και χιλιάδες Αθηναίοι, βλέποντας τη γερμανική σβάστικα να κυματίζει στην Ακρόπολη. Το χιτλερικό σύμβολο προκαλούσε την ελληνική υπερηφάνεια. Έπρεπε, λοιπόν, να κατέβει…
Το παράτολμο σχέδιο γεννήθηκε στο μυαλό τους ένα ανοιξιάτικο σούρουπο στο Ζάππειο, καθώς αντίκριζαν την Ακρόπολη και στρώθηκαν στη δουλειά για να το υλοποιήσουν. Πήγαν στην Εθνική Βιβλιοθήκη και διάβασαν ό,τι σχετικό με τον Ιερό Βράχο. Στη Μεγάλη Εγκυκλοπαίδεια ανακάλυψαν όλες τις σπηλιές και τις τρύπες της Ακρόπολης. Γρήγορα, αντιλήφθηκαν ότι η μόνη διαδρομή που έπρεπε να ακολουθήσουν για να μην γίνουν αντιληπτοί από τους γερμανούς φρουρούς ήταν μέσω του Πανδρόσειου Άντρου.
Το πρωί της 30ής Μαϊου 1941, ο Γλέζος και ο Σάντας πληροφορήθηκαν από το ραδιόφωνο ότι η Κρήτη είχε πέσει. Οι Γερμανοί με προκηρύξεις κόμπαζαν για το κατόρθωμά τους. Οι δύο νέοι αποφάσισαν να δράσουν το ίδιο βράδυ. Όπλα δεν είχαν, παρά μόνο ένα φαναράκι κι ένα μαχαίρι. Η ώρα είχε φθάσει 9:30 το βράδυ. Η μικρή φρουρά της Ακρόπολης ήταν μαζεμένη στην είσοδο των Προπυλαίων και διασκέδαζε με νεαρές Ελληνίδες, που πουλούσαν τον ερωτά τους, πίνοντας μπύρες και μεθοκοπώντας.
Με άγνοια κινδύνου, πήδηξαν τα σύρματα, σύρθηκαν ως τη σπηλιά του Πανδρόσειου Άντρου και άρχισαν να σκαρφαλώνουν από τις σκαλωσιές, που είχαν φτιάξει οι αρχαιολόγοι για τις ανασκαφές. Φθάνοντας σε απόσταση ολίγων μέτρων από τον ιστό της σημαίας δεν αντιλήφθηκαν κανένα φρουρό και με γρήγορες κινήσεις κατέβασαν από τον ιστό το μισητό σύμβολο του ναζισμού. Ήταν μία τεράστια σημαία, διαστάσεων 4x2 μ. Είχαν φθάσει πια μεσάνυχτα. Οι δύο «κομάντος» δίπλωσαν και πήραν μαζί τους τη σημαία και ακολουθώντας το ίδιο δρομολόγιο απομακρύνθηκαν από την Ακρόπολη, χωρίς και πάλι να γίνουν αντιληπτοί από τους Γερμανούς, που συνέχιζαν τη διασκέδασή τους.
Με έκπληξη η γερμανική φρουρά αντιλήφθηκε νωρίς το πρωί ότι η σβάστικα έλειπε από τον ιστό. Οι γερμανικές αρχές πανικοβλημένες διέταξαν ανακρίσεις. Μόλις στις 11 το πρωί ανάρτησαν μια νέα σημαία στον κενό ιστό.
Γλέζος και Σάντας καταδικάσθηκαν ερήμην σε θάνατο, οι άνδρες της φρουράς εκτελέστηκαν, οι έλληνες διοικητές των αστυνομικών τμημάτων της περιοχής απαλλάχθηκαν από τα καθήκοντά τους, ενώ για τους φύλακες της Ακρόπολης δεν προέκυψε κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.
Η υποστολή της σβάστικας από την Ακρόπολη αποτέλεσε ουσιαστικά την πρώτη αντιστασιακή πράξη στην κατεχόμενη Αθήνα, μία ενέργεια με συμβολικό χαρακτήρα, αλλά τεράστια απήχηση στο ηθικό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων. Το Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς ιδρύθηκαν οι δύο μεγάλες αντιστασιακές οργανώσεις ΕΑΜ και ΕΔΕΣ.
Κατά τη διάρκεια της Κατοχής, ο Μανώλης Γλέζος συνελήφθη τρεις φορές από τους Γερμανούς, φυλακίστηκε και κατόρθωσε να δραπετεύσει, ενώ ο Λάκης Σάντας ξέφυγε από τους διώκτες του και κατετάγη στον ΕΛΑΣ.

[Πηγή sansimera.gr]

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ


ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΒΥΛΛΑ

Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου", 30-5-2013


πρΟΤΑση 
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου 
e-mail : pr_ota_si@yahoo.gr 

Χαλάνδρι 30/05/2013 

Η συντακτική ομάδα της «πρΟΤΑσης» από την αρχή της εφαρμογής όλων αυτών των Μνημονιακών πολιτικών, έχει συχνά αρθρογραφήσει και έχει ειδοποιήσει έγκαιρα τους εργαζόμενους αλλά και τις συνδικαλιστικές παρατάξεις ότι, απολύσεις στο Δημόσιο θα γίνουν όχι γιατί είναι αναγκαίες, αλλά για συμβολικούς λόγους . Να δοθεί ένα μήνυμα προς την υπόλοιπη κοινωνία , μετατοπίζοντας τη συζήτηση από την ουσία των μέτρων που πλήττουν το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας, στο εύκολο και στοχοποιημένο θέμα των δημοσίων υπαλλήλων. 

Δυστυχώς, η κρίση του πολιτικού συστήματος και η έλλειψη ενός ικανού πολιτικού ηγέτη που θα πάρει στις πλάτες του τους φόβους της ελληνικής κοινωνίας και θα οραματιστεί ένα καινούριο αύριο για την Ελλάδα , απεικονίζεται και στις συνδικαλιστικές ηγεσίες. Ακόμα και σήμερα, τρία χρόνια μετά την εφαρμογή των Μνημονιακών πολιτικών και την ισοπέδωση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων, αρνούνται να συνειδητοποιήσουν την πραγματικότητα. Συνεχίζουν, δηλαδή, την ίδια στείρα και χωρίς διέξοδο αντιμετώπιση των προβλημάτων, αποσυσπειρώνοντας τους εργαζομένους και δημιουργώντας το έδαφος , χωρίς αντίδραση , να περνούν τα όποια μέτρα σχεδιάζονται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η επανεκλογή ως προέδρου στην ΓΣΣΕ κου Παναγόπουλου ( που δείχνει ότι υπήρχε συμφωνία της ΠΑΣΚΕ με την ΔΑΚΕ ). Πώς μπορούν ηγεσίες, που κατά τη γνώμη μας, έχουν σοβαρές ευθύνες για την όλη άσχημη πορεία του συνδικαλιστικού κινήματος να καθοδηγήσουν και να προστατέψουν τα δικαιώματα των εργαζομένων; Τα ίδια παραδείγματα ισχύουν και για άλλες δευτεροβάθμιες ή τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις . 

Κατά την γνώμη μας απαιτούνται ριζοσπαστικά μέτρα. Θα πρέπει να ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια από τη βάση. Νέοι άνθρωποι με όραμα , ιδέες και - κυρίως - άφθαρτοι από τον κομματικό και πολλές φορές κατευθυνόμενο συνδικαλισμό, να βγουν μπροστά, αλλάζοντας τα δεδομένα και αναγκάζοντας σε αλλαγές (σε) όλη την ιεραρχία του συνδικαλιστικού κινήματος . Το εκάστοτε σύστημα εξουσίας , για να σε υπολογίσει θα πρέπει να αισθανθεί ότι είσαι δυνατός , ενωμένος, με θέσεις , ιδέες και αγώνες που θα είναι δομημένες , ξεκάθαρες και θα μπορούν να συσπειρώσουν τους εργαζόμενους. 

Θα πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Να προκαλέσουμε αλλαγές και ρήξεις με το χθες . Να σχεδιάσουμε ένα καινούριο παρόν και μέλλον που οι εργαζόμενοι , η πραγματική ραχοκοκαλιά της Ελληνικής κοινωνίας , θα μπορούν να κτίσουν και να οικοδομήσουν την Νέα Ελλάδα. 

Υ.Γ. Συμπληρωματικά, σας ενημερώνουμε για την εγκύκλιο του Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για «Επικαιροποίηση των προσωπικών μητρώων των υπαλλήλων του Δημοσίου». Μπορείτε να τη διαβάσετε Ε Δ Ω.

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου 
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος, 
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΕ - ΟΤΕ

ΟMοσπονδiα Εργαζομeνων OTE (ΟΜΕ-ΟΤΕ)

                          ΑΠΟΦ.ΠΡΩΤ.ΑΘΗΝΩΝ 84/82 ΑΡΙΘ.ΕΓΓΡ.ΒΙΒΛ.ΣΩΜ 320 ΕΙΔ. 2941/18.3.82

           ΜΕΛΟΣ ΓΣΕΕUNI    w member c.g.t.g. -   UNI

Δεριγνύ 25 w 104-34 Αθήνα w Τηλ.(210) 3302121-4 w Fax 3302125 & 3240699 w e-mail : info@ome-ote.gr
           GREEK TELECOM EMPLOYEES’ FEDERATION (OME-OTE)

 25 DERIGNI STREETw104-34 ATHINA GREECE wTEL. +(301210)3302121-4w FAX 3302125 & 3240699w e-mail : info@ome-ote.gr

Αθήνα,  29-5-2013


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στις 24/05/2013 η ΟΜΕ – ΟΤΕ υπέγραψε Ειδική Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που αφορούσε θεσμικά ζητήματα. Η σύμβαση αυτή χαρακτηρίζεται ως η πιο κρίσιμη των τελευταίων ετών αφού:
  • Το εξωτερικό γενικό περιβάλλον δεν ευνοεί υπογραφή Σ.Σ.Ε.
  • Το νέο θεσμικό πλαίσιο που επιβλήθηκε από το μνημόνιο είναι άκρως εργοδοτικό.
Με απλά λόγια και σύμφωνα με τον μνημονιακό νόμο, στις 14/02/2013 έληξαν όλες οι συμβάσεις θεσμικών παροχών (π.χ. Λογαριασμός Νεότητας, αναγνώριση στρατιωτικής θητείας στην προϋπηρεσία και στο χρονοεπίδομα, Κανονισμός Μεταθετότητας, παιδικοί σταθμοί, ειδικές άδειες, Κεφάλαιο αλληλοβοήθειας, εφάπαξ, πρόσθετη ασφάλιση, ωράριο ΑΜΕΑ και πολλά άλλα που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας). Κατά τη Διοίκηση στο πλαίσιο αυτό περιλαμβάνονταν και η κατάργηση όλων των επιδομάτων. Έτσι λοιπόν, εάν οι διαπραγματεύσεις δεν κατέληγαν σε συμφωνία, τότε όλα τα παραπάνω η Διοίκηση μπορούσε να τα καταργήσει ή όποια ήθελε, όπως ήθελε και σε όποιους ήθελε, να τα έδινε με διευθυντικό δικαίωμα και ανά πάσα στιγμή να μπορεί να τα ανακαλέσει.
Το ζήτημα ήταν τόσο σοβαρό που για την ΟΜΕ – ΟΤΕ ήταν μονόδρομος η καταγγελία της σύμβασης του μισθολογίου, προκειμένου να επαναδιαπραγματευόταν σε νέα βάση και εφ΄ όλης της ύλης όλο το πακέτο των οικονομικών και θεσμικών ζητημάτων. Χωρίς δηλαδή τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας έως και τις 31/12/2014.
Με αυτό το δεδομένο, όλο το προηγούμενο διάστημα των διαπραγματεύσεων, προσπαθήσαμε να πείσουμε τη Διοίκηση ότι το διακύβευμα από την τυχόν μη υπογραφή σύμβασης θα ήταν ολέθριο για όλους. Τελικά «πρυτάνευσε  η λογική και η υπευθυνότητα» αυτών που διαχρονικά την έχουν και μετά από επίπονες διαπραγματεύσεις υπήρξε αίσιο τέλος με ελάχιστες, παραμετρικές – «εκσυγχρονιστικές» αλλαγές σε ζητήματα του Πειθαρχικού και του Κανονισμού Μεταθετότητας. Όλα τα άλλα παραμένουν ακριβώς ως έχουν. Έτσι πάμε μέχρι και τις 31/12/2014 κατοχυρωμένοι μισθολογικά και θεσμικά. Το στοίχημα μας από εδώ και πέρα είναι η κατάρτιση μιας νέας Συλλογική Σύμβασης από το 2015 και μετά.

Συναδέλφισσες/οι,
Με πλήρη συνειδητότητα του ρόλου μας και έχοντας ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των εργαζομένων, στο αμέσως επόμενο διάστημα θα αναδείξουμε και θα διεκδικήσουμε όλα τα ζητήματα που απασχολούν παλιούς και νέους συναδέλφους, αρχής γενομένης από το μεγάλο ζήτημα που έχει προκύψει με την OTE TV και την υπογραφή Ομιλικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
Προχωράμε σταθερά μπροστά και με τη δική σας εμπιστοσύνη, θα χτίσουμε βήμα – βήμα με υπογραφές και δεσμεύσεις, ένα ασφαλές μισθολογικό και θεσμικό πλαίσιο, χωρίς αυθαιρεσίες, με σεβασμό στην προσφορά των εργαζομένων σε μια Επιχείρηση του μεγέθους του ΟΤΕ.
Βέβαια και για αυτή τη σύμβαση κάποιες Παρατάξεις, ακόμα και Σύλλογοι, είτε αρνούμενοι είτε μη παίρνοντας θέση, έχοντας πάρει διαζύγιο από τη λογική και εγκλωβισμένοι σε παρελθούσες γαλαντόμες εποχές, χωρίς αντιπρόταση και λέγοντας ακόμα και ψέματα, προσπαθούν μικρόψυχα να βρουν το διαφορετικό για να επιβιώσουν. Είναι οι ίδιοι που ποτέ τους δεν έχουν πει ναι σε καμία σύμβαση. Το ερώτημα που οφείλουν να απαντήσουν στους εργαζόμενους είναι  «Να καταγγείλουμε τη σύμβαση του μισθολογίου; Να μην υπογράφαμε σύμβαση για τα θεσμικά; Τι ακριβώς προτείνουν;».
Τέλος, για άλλη μια φορά, οι κακόβουλες διαρροές και φήμες αποδείχτηκαν ότι εξυπηρετούν εκουσίως ή ακουσίως αλλότρια συμφέροντα και για αυτό σας παροτρύνουμε να κλείσετε τα αυτιά σας και να ενημερωνόσαστε μόνο από τα υπεύθυνα Συνδικαλιστικά Θεσμικά Όργανα.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΕ – ΟΤΕ
                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                    Παναγιώτης Κούτρας                    Αντώνης Μπιρμπιλής