Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

ΚΛΑΙΩ ....


Το σκίτσο της ημέρας από την Ζούγκλα

Η Γκαλερί Χρυσόθεμις σας εύχεται Καλή Ανάσταση!ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ

Πρωτόκολλο Συνεργασίας Π.Ε.Δ.Α. και Ε.Ε.Τ.Α.Α. για τέσσερα αυτοδιοικητικά θεματικά πεδία

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, εγκρίθηκε η σύναψη συνεργασίας για τέσσερα θεματικά πεδία μεταξύ Π.Ε.Δ.Α. και Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης) τα οποία είχαν προσδιοριστεί και συμφωνηθεί από τους επικεφαλής των δύο φορέων, Γιώργου Ιωακειμίδη και Θόδωρου Γκοτσόπουλου αντίστοιχα, κατά την συνάντηση τους, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Τα θεματικά πεδία με ορίζοντα συνεργασίας τη διετία 2018-2019

1. Θεσμικά (Μητροπολιτική Διακυβέρνηση) 

2. Κοινωνικά (με ειδική αναφορά την ένταξη των μεταναστών και το Πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ για τα ασυνόδευτα παιδιά)

3. Δια Βίου Εκπαίδευση (έρευνα αναγκών κατάρτισης αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών τοπικής αυτοδιοίκησης σε τρέχοντα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως, ο Νόμος 4412, κ.ά.)

4. Αναπτυξιακά (υποστήριξη/ενίσχυση των μικρών και νησιωτικών Δήμων)

Στην συνάντηση του Φεβρουαρίου κατά την οποία συμφωνήθηκε το πλαίσιο συνεργασίας των δύο φορέων, συμμετείχαν, ο κ. Θόδωρος Γκοτσόπουλος και ο κ. Δημ. Καλογερόπουλος διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος αντίστοιχα της Ε.Ε.Τ.Α.Α και τα στελέχη της Εταιρείας, Γιάννης Γούπιος, Διευθυντής Ανάπτυξης, Γεώργιος Φαμέλης, Διευθυντής Τ.Π.Ε. και Νέων Τεχνολογιών, η Γεωργία Γκόνου, Διευθύντρια Έρευνας, Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης, ο Χαράλαμπος Λάμπρου, Προϊστάμενος Ε.Φ.Δ., Διευθυντής Κοινωνικής Πολιτικής και ο Μιχάλης Κυπραίος, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Από την Π.Ε.Δ.Α. εκτός του Προέδρου της κ. Γιώργου Ιωακειμίδη, συμμετείχε και η ειδική σύμβουλος του, κ. Ειρήνη Κουνενάκη

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Π.Α.Κ.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ