Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΠΛΑΤΕΙΑΚΙΑ ..... ΜΕ ΦΟΡΑ ...


Ο ΠΡΩΤΟΜΥΡΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΤΗΣ


Και είναι αναγνώστη μου που λες και εκείνος ο - πώς είναι να δεις ο "σαφέστατος" τίτλος του - ο "Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα Διοικητικών Διαδικασιών και διεκπεραίωσης ενεργειών για την εκτέλεση έργων σε εργασιακά περιβάλλοντα του δημάρχου Χαλανδρίου" που μας έκανε και αγωγή, που γράφει στην ΣΤΑΣΗ ότι προσπαθούμε - λέει - να αποδείξουμε ότι είμαστε όλοι ίδιοι.

ΟΧΙ " "Ειδικέ Σύμβουλε σε θέματα Διοικητικών Διαδικασιών και διεκπεραίωσης ενεργειών για την εκτέλεση έργων σε εργασιακά περιβάλλοντα" του δημάρχου Χαλανδρίου!
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΠΟΛΥ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ!
Η συνέχεια της διοίκησης ΑΝΔΡΕΑΣΗ που έχει γίνει διοίκηση ΡΟΥΣΑΣΗ.

ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ!

Εμείς είμαστε αλλιώς!

Εμείς ΠΟΤΕ δεν επιχειρήσαμε να κοροϊδέψουμε ΚΑΝΕΝΑ, ούτε ελεηνολογήσαμε την εργασία για χάρη του .... ΔΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ.

Εμείς δεν κατηγορήσαμε ΠΟΤΕ τη νόμιμη εργασία και το ΝΟΜΙΜΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΟ κέρδος κανενός, δεν το θεωρήσαμε ΝΤΡΟΠΗ που χρειάζεται να κρύβεται πίσω από "ψευτοκαταγγελίες", "δεθελοντισμούς", "συλλογικότητες" και άλλες τέτοιες παπάτζες, δεν κατηγορήσαμε ΚΑΝΕΝΑ γιατί ΔΟΥΛΕΥΕ ή ΔΟΥΛΕΥΕΙ για να αναγκαστούμε μετά να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας κε "Ειδικέ Σύμβουλε σε θέματα Διοικητικών Διαδικασιών και διεκπεραίωσης ενεργειών για την εκτέλεση έργων σε εργασιακά περιβάλλοντα".

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ - ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΜΕΙΣ.

Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, οπότε ΠΟΤΕ δεν αναγκαστήκαμε να την κρύψουμε.

ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ" ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΥΣΦΉΜΗΣΗ.

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΕΣΑΣ και τους ομοίους σας, που ντρέπονται όταν εργάζονται και προσπαθούν να το υποκρύψουν από την κοινωνία για να παριστάνουν μετά τις πολιτικές αθώες περιστερές.

(Όχι δεν θα σου κάνουμε αγωγή για την δυσφήμηση, μην ανησυχείς, εδώ δεν κάνουμε μήνυση στην Χριστούλη για το "κωλοφυλλάδα" - δεν είμαστε τόσο αριστεροί εμείς να ζητάμε να σας αντιπαρατεθεί πολιτικά η δικαιοσύνη, το κάνουμε μόνοι μας -  αλλά θα τρώτε κράξιμο ξεγυρισμένο).

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ - με την βοήθειά σας βέβαια -  ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΚΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΟΥ!

ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΕΙΔΙΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ - ΑΥΤΟΦΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ;;;

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΩΝ

Αναγνώστης μας - δαιμόνιος ρεπόρτερ - μετά την χθεσινή μας ανάρτηση για το κουτόχορτο που μας τάισε το τοπικό κατεστημένο συστηματάκι - που όλως τυχαίως ανακατεύει πάλι δήμο και εφορία με κάποιο τρόπο - έψαξε να δει τι είναι η Running Greece που διοργανώνει τον Αγώνα Ρεματιάς με ανάθεση από τον δήμο ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΝΟΝΑΣ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ (αυτής που μας λέει κωλοφυλλάδα).

Και μας έστειλε έγγραφο που τεκμηριώνει την ιδιοκτησία της εταιρίας.
Ανήκει σε πρώην αντιδήμαρχο του δήμου που κατήγγειλε μέσω της ΠΛΑΤΕΙΑΣ την ανάθεση του Αγώνα σε ιδιώτη!!!! (ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ)

Το ανεβάζουμε για να το δεις και να τιμήσουμε την έρευνα του αναγνώστη μας με μια διευκρίνιση από την πλευρά μας: Η ΑΝΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ, ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ και αφού είναι νόμιμο - για εμάς που δεν είμαστε του .... στρουθοκαμηλισμού - είναι ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΤΑΤΟ.

ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΌΣ.

ΑΝΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΩΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ.

ΑΝΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και να υποκρύψεις την αλήθεια.

ΑΝΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ:

"ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ Η κ. ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗΣ ΜΑΣ αντί να πάρει την δουλειά ένας άλλος ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, Ο ΝΟΜΟΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ"  και να οργανώνεις ολόκληρο σενάριο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.

Να λοιπόν η απόδειξη ότι η RUNNING GREECE ανήκει στην κα Αγαπητού που κατήγγειλε την ανάθεση του αγώνα σε ιδιώτη (δηλαδή σε εκείνη).
Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΟΥ 12ου ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ - ΒΕΒΑΙΩΣ - ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ


Τι έγραψε σε σχόλιό του ο Νίκος Πανταζής:

Περίμενα από τον κ. Μακρή που διετέλεσε και μέλος του Δ.Σ του Γυμναστικού να υποστηρίξει την πρόταση, που δεν έθιγε τις δράσεις του συλλόγου γονέων, την στιγμή μάλιστα που στην ίδια συνεδρίαση ψήφισε υπέρ να δοθεί αίθουσα του 9ου Δημοτικού στους Ηπειρώτες.
Η θέση η δική μου είναι ότι οι χώροι των σχολείων θα πρέπει να δίνονται στην κοινωνία μετά το πέρας των μαθημάτων σε μια πόλη που στερείται χώρων.

 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟ ΝΤΑΒΙΑ:
 
Νίκο καλημέρα.
Οι απόψεις σου είναι πάντα ευπρόσδεκτες στην Πλατεία, ειδικά αυτές με τις οποίες έχουμε ΔΙΑΜΕΤΡΙΚΗ διαφωνία, αφού έτσι προάγεται ο διάλογος και φωτίζονται τα ζητήματα ώστε να βγουν τα κατάλληλα συμπεράσματα και ίσως να αναζητηθούν και τα σημεία ισορροπίας.

Η θέση της παράταξής μας για το θέμα είναι γνωστή και διατυπωμένη δημόσια και δεν είναι "κατά περίπτωση". ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ και του δήμου να μην χρησιμοποιούν τα σχολεία.

Πληροφορήθηκα από το σχόλιό σου ότι ο Θανάσης ψήφισε υπέρ της παραχώρησης αίθουσας στους Ηπειρώτες. ¨Οπως καταλαβαίνεις δεν έχουμε "κομματική πειθαρχία" στην "μεγάλη" παράταξή μας για να τον περάσουμε πειθαρχικό, το συζητήσαμε όμως το θέμα και διευκρινίζουμε ότι ο Θ. Μακρής ψήφισε έτσι γιατί τον πληροφόρησαν ότι στα μαθήματα των Ηπειρωτών οι δημότες δεν καταβάλουν αντίτιμο. Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥ "ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ" δεν αλλάζει και δεν είναι εναντίον του ΓΣΧ ή των Ηπειρωτών ή των .... Επτανήσιων. ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΗ ΑΡΧΗΣ και εμείς θέλουμε να ισχύει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Τώρα για την δική σου θέση για τους χώρους των σχολείων και την παραχώρησή τους στην κοινωνία, με ενδιαφέρον αλλά και διαφωνία την ακούμε.
Τώρα ποιος και τι είναι "κοινωνία" είναι βέβαια μια μεγάλη κουβέντα.
Και επειδή κοινωνία είναι οι πάντες (σύλλογοι, φορείς, εταιρίες, ιδιώτες κλπ) εμείς δεν συμφωνούμε να γίνουν οι σχολικοί χώροι αντικείμενο τέτοιου νταραβεριού.
Αντίθετα πιστεύουμε ότι τα προαύλια των σχολείων πρέπει να είναι ανοικτά και ΕΛΕΥΘΕΡΑ για ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ τα παιδιά της γειτονιάς μετά το ωράριο (και ας γίνεται και καμιά μικροζημιά - δεν πειράζει, ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΟΝΤΑΙ άλλωστε για τους εντός του κόλπου, δεν πειράζει αν σπάσει και κανένα τζάμι από τα παιδιά μας και το πληρώσει ο δήμος) και οι αίθουσες μπορούν να χρησιμοποιούνται μόνο με την ευθύνη και διαχείριση του Συλλόγου Γονέων αν όχι και των καθηγητών.

Πληροφορήθηκα ότι στην προσφυγή σου στην περιφέρεια έγραψες ότι ο Θ. Μακρής και ο Γ. Διακάτος όφειλαν (περίπου έβαλες "κομματική πειθαρχία") να υπερψηφίσουν το αίτημά σου διότι .... συγκυριακά (σχεδόν) δεν είναι στην παράταξή σου (???) .
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ.
Αλλά σου θυμίζω ότι ο Θανάσης συμμετέχει στην επιτροπή ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ του ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ


ΚΑΛΗΜΕΡΑ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ