Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΟΥΤΣΙΑ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝΜε ανάρτηση στο facebook αντέδρασε ο επικεφαλής της δημορικής παράταξης Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ, στα όσα αναφέρονται στην χθεσινή μας ανάρτηση, που βασίστηκε σε ρεπορτάζ από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου..
Ο κ. Γ. Τσούτσιας κοινοποίησε στο facebook, στην προσωπική του σελίδα την ανάρτηση της ΠΛΑΤΕΙΑΣ, με ένα σχόλιο που επιβεβαιώνει απόλυτα τα όσα γράψαμε και μάλιστα τα ενισχύει με το βάρος και το κύρος ενός αυτοδιοικητικού στελέχους με εμπειρία, ιστορία και απόλυτη γνώση για όσα συμβαίνουν στο προσκύνιο και το παρασκήνιο του γειτονικού δήμου.

Να τι έγραψε:

Yiannis Tsoutsias 
Η αλήθεια είναι ότι ούτε από αυτήν την ερώτηση, ούτε από άλλες που θέσαμε, προέκυψαν σαφείς απαντήσεις... 
Σημειολογικά, δεν είναι καθόλου ασήμαντο το να ανακατεύονται ιδιώτες στην καθημερινή λειτουργία του δήμου. 
Ούτε και το να απομονώνονται αναιτιολόγητα υπάλληλοι σε ακατάλληλους για την εργασία τους χώρους, είναι ένδειξη "εύρυθμης" λειτουργίας...

ΙΑΣΩ General: Δωρεάν η συμμετοχή του ασφαλισμένου για όλες τις αιματολογικές εξετάσεις με ΕΟΠΥΥ μέχρι και 30 Απριλίου 2018.


Το ΙΑΣΩ General παρέχει δωρεάν τη συμμετοχή του ασφαλισμένου για όλες τις αιματολογικές εξετάσεις με ΕΟΠΥΥ από 15/2/2018 μέχρι και 30/4/2018 για όλους τους ασθενείς που θα επισκεφτούν τα εξωτερικά ιατρεία της κλινικής.

Με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής προσφοράς, το ΙΑΣΩ General συνεχίζει να ευαισθητοποιεί το κοινό και να αναδεικνύει την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, παρέχοντας ποιοτική και ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα στον άνθρωπο ασθενή.

TO ΣΑΒΒΑΤΟ 17/2 ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑ - ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ


Με τον καιρό να μας κάνει αποκριάτικες φάρσες… ο Δήμος Χαλανδρίου γιορτάζει τελικά την Αποκριά το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία της πόλης, ύστερα από μια δεύτερη αναβολή στην οποία αναγκάζουν και πάλι οι μετεωρολογικές προβλέψεις, σύμφωνα με τις οποίες ωστόσο το Σάββατο ο καιρός θα γίνει πλέον φιλικός για …καρναβαλιστές. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από το πρωί και παρά τις αναπόφευκτες τροποποιήσεις στο πρόγραμμα, οι αναβολές δεν θα εμποδίσουν την κορύφωση του γλεντιού από τις 7 το απόγευμα, με τραγούδι, χορό και πλούσιο φαγοπότι.

Το νέο πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:

- 11.00 Αποκριάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου

- 14.00 Παρέλαση καρναβαλιστών από τις «Μορφές Έκφρασης» συνοδεία γκάιντας, κλαρίνου, κιθάρας και νταουλιού. Παραδοσιακό γαϊτανάκι.

- 19.00 Μουσική παράσταση από πενταμελή ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής (κλαρίνο, βιολί, λαούτο, κρουστά, τραγούδι). Παράλληλο φαγοπότι με άφθονο κρασί και σουβλάκια που θα ψήσουν και θα μοιράσουν στον κόσμο οι Πρόσκοποι Χαλανδρίου.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο φουσκωτό σπίτι του κλόουν και στο φουσκωτό αποκριάτικο διαδραστικό σπιτάκι, που θα τοποθετηθούν στην κεντρική πλατεία από το πρωί, αλλά και να μασκαρευτούν στο εργαστήριο face painting.

Ματαιώνονται τα δρώμενα που επρόκειτο να παρουσιάσουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι της πόλης (Ίδρυμα Ζήση, Λύκειο Ελληνίδων, Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου) καθώς και η παράσταση του τσίρκο “CACHIVACHE” με μουσικούς, ακροβάτες και ζογκλέρ.

Ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί όλους και όλες να συμμετέχουν στην αποκριάτικη γιορτή της πόλης μας κόντρα στις απογοητεύσεις που μας επεφύλαξε ο καιρός!