Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΠΡΩΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ MIT ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

 https://1.bp.blogspot.com/-sr-wBPbGmdg/V5ru8xXlsSI/AAAAAAAAdso/edP40MrT-MUfCOSt8qnhfaHZ66_hP24kACPcB/s1600/solar1.png 

ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΟΙΝΟΥ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ M.I.T. - ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΗ βοηθεια της "Πλατειας" @ηταν καταλυτικη και μας στελνει στην Βοστωνη πιο δυνατους! Σας ευχαριστουμε πολυ ολους για την υποστηριξη σας και συντομα θα εχετε περισσοτετα νεα μας , ακομα και πριν τη Βοστωνη !!!!!!


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Περιμένουμε να πείτε αναλυτικά στον αναγνώστη μας, τι κάνει αυτό το φοβερό μαραφέτι σας μόλις ξεκουραστείτε. ΟΚ;

Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ (Τουφιώτης) ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΣTΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΙΚΟ! ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΕΙ


Η ανάρτηση της φωτογραφίας του εκλιπόντα πρώην αντιδήμαρχου Χαλανδρίου Νίκου Κεχαγιόγλου είναι η πρώτη ανάρτησή της Πλατείας μετά την επιστροφή μας στο κλεινόν άστυ και την πρόσβαση στο αρχείο μας, αφού η είδηση του θανάτου του μας βρήκε ... εκτός έδρας.

Και - δυστυχώς αυτή η ανάρτηση - έχει μεγαλύτερη σημασία από όση θα θέλαμε να είχε, αφού μέχρι αυτή την ώρα και 6 ολόκληρες μέρες μετά τον ξαφνικό θάνατό του, μία φωτογραφία του Νίκου δεν έχει ανέβει στον ιστό από όσους θέλουν να μιλάνε για το Χαλάνδρι αλλά δεν έχουν σχέση ούτε με την ιστορία του, ούτε βέβαια με τους ανθρώπους που το έχουν υπηρετήσει έστω και λιγότερο από το Νίκο Κεχαγιόγλου. (googlάρισέ το να δεις ότι δεν υπάρχει φωτό).

Απορίας άξιο είναι να βλέπεις να αναφέρονται στον εκλιπόντα πολιτικάντηδες και δημοσιογραφούντες και αντί την φωτογραφία του να έχουν την φωτογραφία του .... χορηγού τους.

Ο δήμος Χαλανδρίου βέβαια - υπό την ηγεσία του Συμεών - δεν περιμέναμε να κάνει ένα τιμητικό αφιέρωμα σε έναν από τους πιο μακροβιότερους δημοτικούς συμβούλους της πόλης με μια φωτογραφία του για να μείνει στην ιστορία της πόλης, όπως αυτή καταγράφεται στο διαδίκτυο.

Βλέπεις για τον Συμεών, τους "άφθαρτους" πολιτικούς συμμάχους του και τα παπαγαλάκια τους, ο Νίκος είναι μέρος "εκείνου του παλιού που επί 40 χρόνια κατέστρεφε το Χαλάνδρι" - έβαζε αποχέτευση, εξασφάλιζε κοινόχρηστους χώρους, έφτιαχνε γυμναστήρια και κολυμβητήρια, διαμόρφωνε πλατείες, έφερνε το μετρό, έχτιζε σχολειά, πάρκα, έβαζε την Μεταμόρφωση και το Πάτημα στο σχέδιο, διεκδικούσε για την πόλη αυτά που δικαιούταν - βεβαίως με λάθη και παραλείψεις πολλές φορές - διότι εκείνοι δεν ήταν, ούτε διεκδικούσαν να τους αποδίδουν οι ιθαγενείς το αλάθητο,  σαν τον Συμεών, που έκανε δήλωση και ανάρτηση στο site του δήμου - Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ - αλλά δεν έβαλε μια φωτό του Νίκου Κεχαγιόγλου στο site του οργανισμού τον οποίον ο Κεχαγιόγλου υπηρέτησε - με εντολή των συμπολιτών του - ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ.

Βέβαια κατανοούμε ότι επί καργαριστεράς μόνο φωτογραφίες του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ - ΣΩΤΗΡΑ πρέπει να έχει το site του δήμου.

ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ένα πράγμα!

Η Πλατεία είναι πάλι εδώ λοιπόν και θα συνεχίσει το έργο της.

Το έργο της που είναι Η ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ της πόλης - από το παρελθόν αλλά και το παρόν - στο διαδίκτυο , ώστε κανείς πλέον να μπορεί να παραχαράξει ή να εκμεταλλευτεί.

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΙΚΟ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ.