Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Θ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ WIFI ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΙΦΟΝ ΔΩΡΟ.

Τρίποντο και μια συμπληρωματική βολή για τον Πρωθυπουργό στον Πρετεντέρη.

Χαμός γίνεται στο φατσμπούκι και το πουλί από τους χρήστες του internet με το τσάμπα wifi.

Ψαρέψαμε μερικά:#Ο Σαμαράς έκλεισε την πιτσαρία γιατί δεν είχε free wifi.

# Λέμε ότι ο Συριζα δεν έχει πρόγραμμα βγαίνει ο Μαυρογιαλούρος-Σαμαράς και έχει πρόγραμμα απεριόριστα GB

# Έχεις δωρεάν WiFi ? Έχεις δημοκρατία.Τόσο απλό ήταν

# Ο Σαμαράς υπόσχεται free wifi σε όλους. Επόμενο βήμα δωρεάν SMS για τα σαββατοκύριακα. Ανάπτυξη.

# Αφού ο Καραμανλής έδωσε σ’όλους τους μαθητές από ένα laptop, να μη δώσει ο Σαμαράς και ένα wifi να σερφάρουν τα παιδιά;

# Αν μαζί με το Δωρεάν wifi στους άστεγους ο Σαμαράς δώσει και ρεύμα, αντί για σπίτι θα αρχίσω να ψάχνω για παγκάκι..

# Ελλάδα. Μια χώρα τσόντα με φρι wifi

# Δωρεάν Wi-Fi Ο Σαμαράς;; Τσάμπα Nova Ο Βενιζέλος, Συνδρομές Στο ΥουΠορν Ο Τσίπρας, iPad Mini Ο Κουβέλης….Ασύρματο Ψεκαστήρι Ο Καμμένος..

# Πάντως, με ασύρματο wi fi που έταξε ο Σαμαράς, ανοίγονται νέες προοπτικές για το μπλογκ

# Ο γείτονας που του κλέβω WIFI είναι αριστερός αλλά έχει κωδικό στο ασύρματο (είναι και άσχετος όμως).Ο Σαμαράς όμως είναι αληθινά αριστερός

# Μια και ούτως ή άλλως θα μας πάρουν τα σπίτια, ο Σαμαράς φροντίζει να μας δώσει free #WiFi στα παγκάκια. Να μη μείνουμε χωρίς fb και twitter

# Άντε να εξηγώ αύριο στη μάνα μου τι είναι το wifi, που έταξε ο Σαμαράς στα γερόντια. Θα νομίζουν ότι είναι το ΕΚΑΣ στα γερμανικά.

# Καλα τα λέει ο Σαμαράς για δωρεάν wifi. Περιμένεις ας πούμε πέντε ώρες στο Ιπποκρατειο, κάτι πρεπει να κανεις

# Ο Σαμαράς θα βάλει τους κωδικούς για το free wifi μέσα στην απόδειξη της ΔΕΗ
# Είπε ο Σαμαράς για free wifi σε όλη την Ελλάδα. Συναγερμός στο youporn, παραγγέλνουν νέους σέρβερς.
# Πρετεντέρης:Τι θα έλεγες σε ένα νέο άνεργο που έχει σπουδάσει? Σαμαράς: Σε ένα χρόνο θα έχουμε δωρεάν WIFI σε όλη την Ελλάδα

# Σαμαράς ως νέα Αντουανέτα: Αν ο λαός δεν έχει ψωμί και οι νέοι είναι άνεργοι…θα έχουν δωρεάν wifi!

# Όλοι άνεργοι αλλά με τσάμπα wifi όλη μέρα καναπέ.. Σατανικός ο Σαμαράς, ο γκουγκλ θα του το πε…

# Είπα στον μετανάστη αδερφό μου στον Καναδά πως ο Σαμαράς σε 1 χρόνο θα έχει free wifi σε όλη την Ελλάδα. Ξεκίνησε να ετοιμάζει βαλίτσες…


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ: 

Αφού από του χρόνου εμείς οι "εθισμένοι χρήστες" θα έχουμε τζάμπα internet, εισηγούμεθα να τάξει ο πρωθυπουργός και τσάμπα μπάφους στους άλλους εθισμένους για λόγους ισονομίας και ισοπολιτείας.
Καλαματιανός είναι ....

Απαγορευτικό σε τζάκια και σόμπες από το ΥΠΕΚΑ


Δεν θα μπορείτε να καίτε τζάκια και ξυλόσομπες όταν στην περιοχή σας και σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι υψηλά τα επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Το υπουργείο Περιβάλλοντος, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» προωθεί ρύθμιση για την αντιμετώπιση του φαινομένου της αιθαλομίχλης.

Πρόκειται για σχέδιο κοινής υπουργικής απόφασης με τίτλο «βραχυπρόθεσμα σχέδια δράσης για την αντιμετώπιση ατμοσφαιρικής ρύπανσης από αιωρούμενα σωματίδια», που ετοίμασε το υπουργείο Περιβάλλοντος σε συνεργασία με έξι συναρμόδια υπουργεία. Ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης, υπέγραψε χθες την κοινή απόφαση και την προώθησε στους ομολόγους του για να συνυπογράψουν, προκειμένου, αφού οριστικοποιηθούν οι ρυθμίσεις πριν από το τέλος του Νοεμβρίου, δηλαδή πριν έρθουν τα βαριά κρύα, να τεθούν σε ισχύ.

Για τις εκπομπές από συστήματα θέρμανσης με καύση ξύλου θα ισχύει στάδιο προειδοποίησης, όταν οι συγκεντρώσεις αιωρούμενων σωματιδίων στην ατμόσφαιρα κυμαίνονται από 100 έως 150 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο αέρα (μg/m3), με προτροπή στους πολίτες να χρησιμοποιούν λιγότερο ρυπογόνα συστήματα (π.χ. πετρέλαιο, ηλεκτρικό, φυσικό αέριο κ.λπ.).

Για ρύπανση άνω των 150 μg/m3 εξετάζεται η επιβολή απαγόρευσης να καίνε τα τζάκια και οι ξυλόσομπες.

Ανοιχτό είναι το θέμα εάν η απαγόρευση θα αφορά και σε ενεργειακά τζάκια και συστήματα pellets.

Ο εντοπισμός των παραβατών θα γίνεται από τις καμινάδες. Πάντως αρμόδια πηγή του ΥΠΕΚΑ είπε στην «Ε» πως δεν έχει καθοριστεί ακόμη πώς θα επιβληθεί η απαγόρευση χωρίς να θιγούν δικαιώματα των πολιτών όπως το άσυλο, καθώς επίσης τι συνέπειες θα προβλεφθούν για τους παραβάτες.

Σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις των τελευταίων πέντε ετών, υπερβάσεις των ορίων λήψης μέτρων και των ορίων συναγερμού για τα αιωρούμενα σωματίδια εμφανίζονται αντίστοιχα 10 έως 15 ημέρες και 3-4 μέρες το χρόνο, κυρίως στην καρδιά του χειμώνα, με βαρύ κρύο.

Στο πακέτο των μέτρων για την αιθαλομίχλη περιλαμβάνονται ακόμη:

α) συστάσεις προφύλαξης της υγείας του πληθυσμού και ιδίως των ατόμων αυξημένου κινδύνου, όπως άτομα με αναπνευστικά προβλήματα, καρδιοπαθείς, παιδιά, άτομα άνω των 65 ετών κ.λπ. (πάνω από 50 μg/m3),

β) περιορισμός των βιομηχανικών εκπομπών, με μείωση της δραστηριότητας μόνο των ρυπογόνων εγκαταστάσεων (πάνω από 100 μg/m3 ), και

γ) περιορισμός των κυκλοφοριακών εκπομπών, μέσω συστάσεων προς τους οδηγούς, αλλά και απαγόρευση της κυκλοφορίας συγκεκριμένων τύπων οχημάτων σε συγκεκριμένες περιοχές (πάνω από 100 μg/m3).

Τα μέτρα θα κηρύσσονται με ανακοίνωση του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για την Περιφέρεια Αττικής και από τον καθ” ύλην αρμόδιο περιφερειάρχη για τις υπόλοιπες περιφέρειες της χώρας, ενώ λαμβάνονται, κατά περίπτωση, μεμονωμένα ή σωρευτικά, ανάλογα με τη χωρική έκταση, την ένταση και το είδος του επεισοδίου και λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιφέρειας, ενώ είναι δυνατό να λαμβάνονται και επιπρόσθετα μέτρα.

aftodioikisi.gr

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ.


... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ, ΣΤΟ ΦΟΥΡΝO ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ


Ξέρεις αναγνώστη μου τι είναι η Εκτελεστική Επιτροπή στον δήμο; 

Είναι όργανο που θεσμοθέτησε ο Καλλικράτης για συντονισμό του έργου των δήμων και απαρτίζεται από τον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους που από κοινού έχουν την ευθύνη της λειτουργίας του δήμου.
Μπούρδα είναι, αλλά μπούρδα που την λέει ο νόμος.

(Αν σε πιάσει πρωί πρωί όρεξη για διάβασμα πήγαινε εδώ http://www.eetaa.gr:8080/kallikratis/support/kanonismoi.jsp να δεις λεπτομέρειες. Αν βαριέσαι θα στα πούμε εμείς με λίγα λόγια).

Άκου τώρα να δεις τι τραβάνε οι άνθρωποι που είπαν να γίνουν άρχοντες για να καμαρώνουν στις παρελάσεις και τώρα δεν τους αφήνουν ήσυχους να κάτσουν να απολαύσουν την καρεκλίτσα τους και τους βάζουν βάσανα: Αυτή η Εκτελεστική λοιπό και μάλιστα υποχρεωτικά διευρυμένη με δύο δημοτικούς συμβούλους ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ είναι λέει το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο, που πρέπει να συνεδριάσει για να ελέγξει πειθαρχικά τους υπαλλήλους των δήμων και αν είναι μεγάλο το παράπτωμα να τους παραπέμψει στο ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Τώρα θα μου πεις "γιατί πρωί πρωί" την είδες "παραδίδω μαθήματα";

Διότι θα γελάσουμε πολύ - όσοι ξέρουμε - και δεν θέλω να χάσεις την ευκαιρία να ξεκαρδιστείς και εσύ αναγνώστη μου.

Διότι τώρα ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ δεν θα μπορεί να λέει "εμείς δεν ξέρουμε, δεν είδαμε, δεν έχουμε ευθύνη".

Διότι τώρα - ΚΑΙ ΜΕ 21.885 ΒΟΥΛΕΣ, όχι μόνο μία - ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ: Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, Αντιπολίτευση.

ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΑΣΤΕΙΟ" ΜΕΓΑΛΕ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΓΕΛΑΔΕΡΟΣ!

Αλλάζουμε Πορεία: Καλωσορίζουμε πίσω στην Πλατεία το Νίκο Πανταζή. Μετά από καιρό τον είδαμε πάλι κοντά μας.

Ο Νίκος Πανταζής μετά από καιρό έκανε χρήση του κωδικού του και ανέβασε μόνος του άρθρο στην Πλατεία - αυτό που καταγγέλλει την διοίκηση του Αθλητικού Οργανισμού ΕΥΡΙΠΙΔΗ.

Όπως είδες Νίκο ο κωδικός λειτουργεί κανονικότατα, δεν τον έχει αλλάξει κανείς (ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙ)  και είναι πάντα στην διάθεσή σου  και χαιρόμαστε που τον ξαναχρησιμοποίησες μετά από καιρό.  Γι' αυτό στον έχουμε δώσει.

Παρόλο ότι ξέρεις ότι στα θέματα ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ αθλητικής πολιτικής έχουμε διαμετρικά αντίθετες απόψεις (δεν μιλάμε για τα σωματειακά, με τα οποία δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ και στα οποία είσαι επιστήμονας).

Όμως ο διάλογος προάγεται από τις διαφορετικές απόψεις και την διακίνηση ΟΛΩΝ των πληροφοριών για να είναι σφαιρικά ενημερωμένος ο πολίτης - κριτής.

Εμείς έτσι την έχουμε δει, παρόλο που ΟΛΟΙ οι άλλοι γραφιάδες στα blogs τους θέλουν να έχουν μόνο την φωνή τους και τις ειδήσεις που τους αφορούν. Εμείς μοιράζουμε ΚΩΔΙΚΟΥΣ σε όποιον θέλει, για να γράφει ό,τι θέλει.

 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ.

Και αν χρειαστεί απαντάμε και διευκρινίζουμε την θέση μας.

Αυτή είναι η ΠΛΑΤΕΙΑ, γι' αυτό την κοιτάνε με το κιάλι όλες οι τοπικές κατευθυνόμενες σελίδες.

Τώρα κάτι γραφικοί που θέλουν - λέει - να την κλείσουμε γιατί τους ενοχλεί ή να σταματήσει να γράφει εδώ ο Νταβίας, δεν υπάρχει, πρέπει να παίρνουν ληγμένα.
Δεν εξηγούνται αλλιώς αυτά που λένε.

Αλλάζουμε Πορεία:  
Οι κρίσεις διευθυντών που προκήρυξε ο Αεικίνητος 31 Αυγούστου, άρον, άρον να προλάβει την εγκύκλιο που βγήκε στις 2 Σεπτεμβρίου καταδεικνύουν μόνο ένα γεγονός: 
ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ!
Που έσπευσε να διατηρήσει την επικυριαρχία του, εν όψει της επερχόμενης συντριβής του και να δεσμεύσει για 5  χρόνια (τόσος χρόνος χρειάζεται για να ξαναγίνουν κρίσεις διευθυντών και προϊσταμένων) τον έλεγχο της γραφειοκρατίας του δήμου, να παραποιούν έγγραφα, αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων και ό,τι βολεύει την συμμορία τους.

ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΩΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!

ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ!

Τα δεδομένα της βολής σας, δηλαδή το:

- να μπορείτε να ελέγχετε απόλυτα και να δίνετε ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ στους αιρετούς εκπροσώπους της κοινωνίας,  να τους διώχνετε από τα γραφεία του δήμου όταν έρχονται να σας ελέγξουν,

- να σας επιτρέπουν επικεφαλής παρατάξεων να τους κάνετε κουμάντο για την στελέχωση των ψηφοδελτίων τους,

- να σας ανέχονται να λέτε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο σε δημοτικούς συμβούλους "ΕΔΩ ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ" ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ.

ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΪΟ! 

Και θα αλλάξουν γιατί ξέρετε ότι υπάρχουν ολίγοι που είναι ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ για την μεγάλη σύγκρουση μαζί σας. 

Λίγοι που δεν φοβούνται τα χαζοτσαλακώματα που τους κάνουν οι χαρτζιλικομένοι κολλητοί σας, τα υπαλληλάκια των υπαλλήλων τους, που παριστάνουν τους εκπροσώπους των δημοτών.

Για το καλό της τοπικής κοινωνίας και του υπόλοιπου 99% των εργαζομένων του δήμου, τους οποίους καταπιέζετε, εκβιάζετε και αδικείτε, μια παρέα καμιά 10αριά ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ, ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ, ΤΣΑΤΣΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ.
 
Στο Χαλάνδρι οι Τρίτες είναι αλλιώς από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα. 

Κάθε Τρίτη τα πρωινά πάμε λαϊκή και τα απογεύματα Ευριπίδη με την ντουντούκα μας.

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ ΠΟΥ "ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ" ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ

Οι "καυτοί" διάλογοι. Η Τζένη που ήταν δεξί χέρι του υπουργού Κ. Αρβανιτόπουλου, τα 5.000.000 ευρώ, ο κλινικάρχης, ο διοικητής του ΟΓΑ, ο Μιλτιάδης, τα "κομματόσκυλα" και ο αν. γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ.


PressGR

Πως θα κινηθούν σήμερα τα μέσα μαζικής μεταφοράς


Μετ' εμποδίων θα πραγματοποιούνται σήμερα οι μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, λόγω της συμμετοχής του προσωπικού τους στην 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ.
Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 09:00 έως τις 21:00 (Στάσεις εργασίας θα γίνουν από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας).
Το Μετρό, το Τραμ και ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος θα κινούνται κανονικά ολόκληρη την ημέρα.

Πηγή: enicos.gr

Γενική απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ σήμερα
"Ο Μύλος των Ξωτικών". Τα Τρίκαλα βάζουν τα γιορτινά τους.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τρίκαλα, 05/11/2013
ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Αριθ.Πρωτ. 261
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
e-Trikala A.E.
Στρατηγού Σαράφη 44
Τηλ&Fax: 24310 22899
Email: info@e-trikala.gr


Ο Δήμος Τρικκαίων και η e-TrikalaA.E φέτος για τρίτη χρονιά υλοποιούν την μεγάλη και εξαιρετικά πετυχημένη Χριστουγεννιάτικη δράση τον «Μύλο των Ξωτικών».

Από την πρώτη στιγμή η πρωτοβουλία μας αγκαλιάστηκε με εντυπωσιακό τρόπο από όλους τους πολίτες και φάνηκε ξεκάθαρα ότι μπορεί να αποτελέσει στο μέλλον ένα μεγάλο θεσμό.

Χάρη στην στήριξη και την αγάπη επισκεπτών απ’ όλη την Ελλάδα κατάφερε από την πρώτη κιόλας χρονιά λειτουργίας του, να αφήσει άριστες εντυπώσεις και να χαρακτηριστεί ως η μεγαλύτερη και πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ελλάδα.

Διατηρώντας σταθερή την φιλοσοφία της δωρεάν εισόδου, των δεκάδων παροχών, των προσφορών, της εκπαίδευσης και της ψυχαγωγίας, ολοκληρώνεται πλέον η προετοιμασία της επόμενης διοργάνωσης. 
Σημαντικές είναι όμως και οι δραστηριότητες που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση του κόσμου και των παιδιών για σοβαρά κοινωνικά ζητήματα. Εκτιμούμε ότι στις δύσκολες αυτές στιγμές για την χώρα μας η πρωτοβουλία του Δήμου αποκτά ακόμα πιο σημαντική βαρύτητα.

Ο «Μύλος των Ξωτικών» θα ξεκινήσει την λειτουργία του στις 29 Νοεμβρίου 2013 και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2014.

Εάν κρίνετε και εσείς πως κάποιο ρεπορτάζ ή αφιέρωμα από τον «Μύλο των Ξωτικών» στα Τρίκαλα θα συνεισέφερε θετικά στο έντυπο ή την ιστοσελίδα σας, είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε είδους πληροφορία.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Τρικκαίων επιθυμεί να βοηθήσει για την διευκόλυνση των συνεργατών σας, σε περίπτωση που αποφασίσετε να δεχτείτε την πρόσκληση μας.

Οι εκπλήξεις και οι δωρεάν δραστηριότητες είναι δεκάδες και περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.milosxotikon.gr.

Παρακαλώ για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνήστε με τον κύριο Γρηγόρη Αβανίδη (τηλ. επικοινωνίας 6932700021, 24310 22899).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μεγάλη προσπάθεια και τον αγώνα που και εσείς από την πλευρά σας δίνετε.

Για την e-Trikala A.E.
Οδυσσέας Β. Ράπτης

Ο Δημήτρης Καζάκης σήμερα στο Χαλάνδρι - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για την παρουσίαση του βιβλίου «Μονόδρομος η Ανατροπή»‏

Ο Δημήτρης Καζάκης (*) παρουσιάζει το νέο του βιβλίο «Μονόδρομος η Ανατροπή» (εκδόσεις Το ΧΩΝΙ)την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013 στις 7μμ στα Public Χαλανδρίου, Γκίνη 5 - 15233 Χαλάνδρι!

Οι εκδόσεις Το ΧΩΝΙ και τα βιβλιοπωλεία PUBLIC παρουσιάζουν το βιβλίο του Δημήτρη Καζάκη «Μονόδρομος η Ανατροπή».

Για το βιβλίο θα μιλήσει, επίσης, η βουλευτής Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή.

Την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει ο εκδότης της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ, Γιώργος Χριστοφορίδης.

«Σε πολύ λίγο καιρό, σε μερικούς μήνες, ο Έλληνας θα χρειαστεί να υπερασπιστεί το σπίτι του, την ιδιοκτησία του, με κάθε τρόπο και μέσο. Και, μαζί της, θα πρέπει να υπερασπιστεί κάθε βουνοκορφή και
ακτογραμμή, κάθε κάμπο και οροπέδιο της χώρας του από τα αρπακτικά των αγορών».
Δημήτρης Καζάκης Στο ΧΩΝΙ, 23/9/12.

Ο Δημήτρης Καζάκης τα έγραφε Στο ΧΩΝΙ, όταν όλα αυτά φαίνονταν «κινδυνολογικές γραφικότητες» και όταν Το ΧΩΝΙ το έλεγαν υπερβολικό. Δυστυχώς, όλα αυτά είναι η σημερινή αμείλικτη πραγματικότητα. Ο ελληνικός λαός πρέπει να ενημερωθεί και -κυρίως- να συνειδητοποιήσει αυτό που αποφάσισαν για αυτόν χωρίς να του πουν την αλήθεια. Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει τα νούμερα της οικονομίας που δεν μας λένε. Τα γράφει και τα παρουσιάζει όλα αναλυτικά ο Δημήτρης Καζάκης στο νέο του βιβλίο «Μονόδρομος η Ανατροπή».

Μαζί με το νέο βιβλίο του Δημήτρη Καζάκη και 2 cd με την έκτακτη Εκπομπή ΑΕ που έγραψε ιστορία στο τότε Ράδιο 9: «Ετσι χρεοκοπήσαμε το 1932: Ομοιότητες πάμπολλες. Διαφορά καμία».

Η εκπομπή συγκρίνει το σχολικό βιβλίο με τον Τύπο της εποχής:
- Τι μαθαίνουμε στο σχολείο
- Τι δείχνει η σύγκριση με το σήμερα

«Μονόδρομος η ανατροπή», από τις εκδόσεις Το ΧΩΝΙ.

Αυτό το βιβλίο πρέπει να το διαβάσουν όλοι οι Έλληνες.

Αυτή την εκπομπή πρέπει να την ακούσουν όλοι οι Έλληνες.

---

* Ο Δημήτρης Καζάκης είναι οικονομολόγος-αναλυτής με επαγγελματική διαδρομή σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αρθρογραφούσε σε τακτική βάση στην εφημερίδα «Ποντίκι» και στο περιοδικό «Hellenic Nexus», έως το Νοέμβριο του 2011. Είχε καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο (Ράδιο 9 9,89) η οποία διεκόπη στις 9/2/2012. Εχει εκδώσει το βιβλίο με τίτλο «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΜΠΗΙΑ Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας χρεοκοπίας» (Δεκέμβριος 2011), από τις εκδόσεις «Το Ποντίκι». Σήμερα αρθρογραφεί στην εφημερίδα «Το ΧΩΝΙ». Ο Δημήτρης Καζάκης έχει διαδραματίσει καίριο ρόλο στη συγκρότηση του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ), του οποίου είναι ιδρυτικό μέλος.

http://www.toxwni.gr