Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ

 

Το θέμα είναι σοβαρό.

Για την ακρίβεια είναι ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.

Ο Γιώργος Θωμάς με ανάρτησή του στο facebook διατυπώνει την άποψη ότι η προσφυγή του δήμου στο ΣτΕ για τα δημοτικά ακίνητα που πέρασαν στο Υπερταμείο, ύστερα από την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, κατατέθηκε εκπρόθεσμα.

Να τι έγραψε ο κος Θωμάς:

Ο κ. Ρουσσος χαριζει την ΡΕΜΑΤΙΑ στους δανειστες !!!
.......................................................................
Οπως αποκαλυφθηκε ο Δημος Χαλανδριου προσεφυγε εκπροθεσμα στο ΣΤΕ για την ακυρωση της παραχωρησης των δημοσιων ακινητων ( μεταξυ αυτων και της Ρεματιας ) στους δανειστες. Οπως προκύπτει απο την Η.Δ. της Οικονομικης Επιτροπης ο Δημος Χαλανδριου κατεθεσε την Αιτηση Ακυρωσης στο ΣΤΕ στις 14-11-2018, οταν η προθεσμια των 60 ημερων εληγε στις 3 -11-2018,. Στην προκειμενη περιπτωση, η προθεσμια των 60 ημερων , δεν μετραει απο την στιγμή που ο ενδιαφερόμενος ελαβε γνωση, καθοτι η προσβαλλόμενη πραξη εχει δημοσιευθει στο ΦΕΚ, (19 -6 - 2018,). Ετσι , λογω των θερινων δικαστικων διακοπων ( 1η Ιουλιου 15 Σεπτεμβριου) εχουμε: 19-30 Ιουνιου 11 ημερες. 15 - 30 Σεπτεμβριου 15 ημερες, 1 - 31 Οκτωβρη 31 ημερες. 1 -3 Νοεμβρη 3 ημερες . ΣΥΝΟΛΟ 60 ημέρες . και επειδη η 3 Νοεμβρη ηταν Σάββατο, η αιτηση για να ειναι εκπροθεσμη θα μπορουσε να κατατεθει μεχρι και την Δευτερα 5 Νοεμβριου. Αντι αυτου βλέπουμε οτι κατατεθηκε στις 14 -11-2018 . Η ενεργεια αυτη καθιστα υπόλογο τον κ. Δημαρχο καθοτι στην ουσια παρεβη την ομόφωνη απόαφαση του Δ.Σ.


Ο Νταβίας - γνωρίζοντας τη νομική άποψη του κ. Γ. Θωμά , το πρωί έγραψε:

 ..... Και που με πρότασή μας που έγινε δεκτή από το δημοτικό συμβούλιο Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΤΗΚΕ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ στο ΣτΕ!
ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΡΑΓΕ;;;;
ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ δεν έχει ανακοινώσει τίποτα.
Μήπως ..... δεν προκάνανε τις προθεσμίες ?
(Θα φάμε τα μουστάκια μας αν έχει γίνει κάτι τέτοιο)
 


ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΕΝΕΒΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΣ ΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ fb 

Να τι έγραψε ο κος Τακόπουλος;

Την Τρίτη 22.1.2019, στο ΣΤΕ, εκδικάζεται η Αίτηση Ακύρωσης που άσκησε ο Δήμος Χαλανδρίου κατά της μεταφοράς 37 ακινήτων (στα όρια του Δήμου Χαλανδρίου), στο Υπερταμείο. Με την απόφαση του Ιουνίου 2018, το Υπουργείο Οικονομικών μετέφερε συνολικά 10.119 ΚΑΕΚ δημόσιων ακινήτων στην ΕΤΑΔ και μέσω αυτής στο Υπερταμείο.
Σε αυτά τα 37 ακίνητα, περιλαμβάνεται ο χώρος των περίπου 30 στρμ. του Νομισματοκοπείου που με νομοθετική ρύθμιση για χρήσεις Αθλητισμού και Πράσινου, έχει παραχωρηθεί για 40 χρόνια στον Δήμο Χαλανδρίου, τα 14 παραρεμάτια και δασικά ακίνητα τα οποία προστατεύονται ειδικώς με το Προεδρικό Διάταγμα Προστασίας της Ρεματιάς 659/1995 και βρίσκονται στην ζώνη Α του Ρέματος, το ακίνητο που με απόφαση της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου (ΚΕΔ), έχει παραχωρηθεί στον Δήμο Χαλανδρίου για χρήση ΚΕΠ, ο Α και Β Παιδικοί Σταθμοί Χαλανδρίου, Σταθμοί του Μετρό, καθώς και άλλοι κοινόχρηστοι και κοινωφελείς χώροι ακινήτων όπως νησίδες δρόμων, πεζόδρομοι, Παιδικές Χαρές, ο σταθμός της Πυροσβεστικής στην οδό Ριζάρη κ.α. Πρόκειται δηλαδή για ακίνητα είτε κοινόχρηστα, είτε δασικά εντός Α ζώνης Ρεματιάς, είτε για την εξυπηρέτηση δημόσιων η δημοτικών σκοπών και συνεπώς εμπίπτουν στις εξαιρέσεις του νόμου 4389/2016, άρθρο 196.
Τον Οκτώβριο του 2018 με ομόφωνη απόφασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλανδρίου αφού καταδίκασε την κυβερνητική απόφαση για την παραχώρηση των 10119 ακινήτων του Δημοσίου στο Υπερταμείο, ζήτησε να παραχωρηθούν κατ' κυριότητα στο Δήμο, γιατί μόνο έτσι θα διατηρηθεί ο δημόσιος και κοινόχρηστος χαρακτήρα τους.
Και ενώ κάθε τόσο υπάρχουν κυβερνητικές διαβεβαιώσεις ότι θα εξαιρεθούν της μεταφοράς όσα ο νόμος εξαιρεί, χθες λάβαμε δικόγραφο Παρέμβασης του Υπερταμείου!!! στην εκδίκαση της Τρίτης, με την οποία ζητάει να απορριφθούν οι Αιτήσεις Ακύρωσης που έχουν ασκήσει οι Δήμοι (σύνολο 8) καθώς και ο Σύλλογος Αρχαιολόγων μαζί με τον Δήμους Πάτρας και Σπάρτης.
Στο ΣΤΕ την Τρίτη λοιπόν τα υπόλοιπα που θα αρχίσει η εκδίκαση και κάθε "κατεργάρης" θα πάρει αυτό που του αντιστοιχεί.
 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΠΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ .

ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ 14ης ΜΑΗ : ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ


ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ - ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ DOUBLE FACE


Το Υπερταμείο, δηλαδή η κυβέρνηση αφού έχουμε βγει από τα μνημόνια και η χώρα έχει ανακτήσει τον έλεγχο των αποφάσεων  (ή μήπως όχι) παρεμβαίνει στο ΣτΕ "ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (!!!!!) και του ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝOΜΙΚΩΝ" (δηλαδη του ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ αν δεν έχει γίνει ανασχηματισμός και δεν το πήραμε χαμπάρι) παρεμβαίνει το ΣτΕ για να μην εξαιρεθούν δημόσια ακίνητα και κυρίως μνημεία και αρχαιολογικοί χώροι από την παραχώρηση.

Ο υπουργός Οικονομικών (εχθές ήταν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος) στην Βουλή έσκιζε τα ιμάτιά του ότι τον συκοφαντεί ο Μητσοτάκης και ότι αυτός θα καταθέσει την τροπολογία που εξαιρεί τους αρχαιολογικούς χώρους.

Κούναγε και ένα έγγραφο, ανάθεμα τι έλεγε αυτό.

 (Θα το κάνω αυτό στο ΔΣ. Θα έχω ένα χαρτί και θα το κουνάω μόνος μου. "Να εδώ το λέει καθαρά .." θα τους λέω. Πού θα ξέρουν; Θα ψαρώνουν!)

Τους ίδιους σοσιαλισμούς  μας λέει και ο δήμαρχος Συμεών στο δημοτικό συμβούλιο.

Υπάρχουν - σου λέει  - δημόσια ακίνητα που περιλαμβάνονται στην λίστα αλλά ... δεν είναι αξιοποιήσιμα από το υπερταμείο (και άρα συμπεραίνω εγώ τα βάλανε για να κοροϊδέψουν τους κουτόφραγκους. Είναι λάθος συμπέρασμα?)

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ: Η ΝΔ - το backup -  και οι συνοδοιπόροι της δεν κάνει θέμα ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ αλλά μόνο τους αρχαιολογικούς χώρους.

Για τα άλλα - πχ παιδικούς σταθμούς, πάρκα, ρεματιές, βουνοκορφές - κάνουν το παγόνι και σηκώνουν το θέμα μόνο για τους αρχαιολογικούς χώρους.

ΠΟΥ ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ είναι το πρώτο θέμα.
Αλλά δεν είναι το μόνο!

Οπότε ΚΑΙΝΕ την πιθανότητα να πει ΣΥΝΟΛΙΚΑ η αυτοδιοίκηση ΟΧΙ, όπως μόνο εμείς λέμε από την αρχή.

Και που με πρότασή μας που έγινε δεκτή από το δημοτικό συμβούλιο Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΤΗΚΕ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ στο ΣτΕ!

ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΡΑΓΕ;;;;
ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ δεν έχει ανακοινώσει τίποτα.
Μήπως ..... δεν προκάνανε τις προθεσμίες ?
(Θα φάμε τα μουστάκια μας αν έχει γίνει κάτι τέτοιο)

Ποιοι όμως δεν θένε να λένε το ίδιο με εμάς και "στρογγυλεύουν" τα πράγματα για να περάσει η μπόρα ;
Η "αντιπολίτευση" των "τάχα μου"  αλλά και το ΚΚΕ που μέσω της προσφυγής Πελετίδη έμεινε μόνο στα μισά και όχι σε όλα τα ακίνητα!

Άρα είναι όλοι στο κόλπο.
ΟΛΟΙ οι αντιδρώντες για ΜΕΡΟΣ του προβλήματος και όχι για το ΟΛΟΝ!

Και το ΟΛΟΝ είναι ότι Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ!!!

Αξιοποιείται κάτω από ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ, με αποφάσεις που λαμβάνονται από τους εκπροσώπους του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, με δημόσιο έλεγχο, με διαφάνεια και για ΔΗΜΟΣΙΟ συμφέρον.

Και δεν παίρνονται οι  αποφάσει από ένα ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ που λειτουργεί "στο όνομα του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ της χώρας και του Υπουργού Οικονομικών" ίσως και ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ .

Διότι αν η βούλησή τους ΠΘ είναι αυτή που εκφράζει το Υπερταμείο στην παρέμβασή του στο ΣτΕ και όχι η νομοθετική ρύθμιση που εξαγγέλλει ο Ευκλείδης, τότε θα πρέπει να συμπεράνω ότι ο ΠΘ και ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ - και ο ΣΥΜΕΩΝ στο Χαλάνδρι - μας δουλεύουν απροκάλυπτα.

Εγώ θέλω να είμαι - παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα όμως μέχρι τελευταίας αποδείξεως - καλοπροαίρετος με τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ "συντρόφους" (κυβερνητικούς και δημάρχους).

Και θέλω να πιστεύω ότι ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ - λίγο - με τους ξένους που είναι οι εντολοδόχοι του υπερταμείου.
Και δεν λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ μόνο για την καρέκλα τους.
Είμαι καλός άνθρωπος κατά βάθος, είμαι καλοπροαίρετος και πιστεύω ότι όλοι είναι καλοί μέχρι να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι κακοί.

ΚΑΙ ξέρεις, αυτή η καλοπροαίρετη προσέγγιση  - για μένα που σκέφτομαι ανάποδα - ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ για τους κυβερνητικούς και του δημαρχαίους από το να μας κοροϊδεύουν.

Διότι αν είναι σωστή η εκτίμησή μου ότι το ψιλοπαλεύουν οι του ΣΥΡΙΖΑ - αλλά μόνοι τους, χωρίς κίνημα, χωρίς συνεργασίες,  χωρίς να θέλουν να έχουν σύμμαχο τον πολίτη  προσπαθώντας να παραστήσουν τους σωτήρες - τότε στο ΔΣ του  Υπερταμείου ΕΧΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ χωρίς την θέλησή του, στην παρέμβασή τους στο ΣτΕ, χωρίς να καταγγελθούν!!!!

ΟΥΠΣ! ΑΤΟΠΟ!

Δια της ΑΤΟΠΟΥ λοιπόν  ...... ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ.

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!

Την ίδια ώρα βγαίνουν και τα συστημεμικά παπαγαλάκια - υποψήφιοι δήμαρχοι από τον ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ χώρο στα κανάλια που τους έχουν όλη μέρα και λένε "να αξιοποιήσουν την δημόσια περιουσία οι δήμοι υπό την επίβλεψη του ΤΑΙΠΕΔ" δηλαδή θέτουν το αυτοδιοίκητο ΚΑΙ των ΟΤΑ υπό την επίβλεψη του ΤΑΙΠΕΔ.
Και το γλυκό δένει.

ΑΥΤΟΙ είναι οι πιο φοβεροί τύπου.
ΑΥΤΟΙ ΜΑΡΤΥΡΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ!
ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΩΣΊΛΟΓΟΙ!

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ (κάποιοι παρεξηγούνται που γράφω ο "ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΣ" και προσπαθώ να το αντικαταστήσω αλλά έτσι δεν ξεχωρίζει ο ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ από τον ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟ, τες πάντων) θα ελπίζει ότι έχει βρεθεί η μαγική συνταγή για να σωθεί η οικονομία και να έχουμε κανένα δεκάρικο στην τσέπη.
 
"ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ - ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ"

 - ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ  ΡΕ ΜΕΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ!  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ, εγγόνια δεν έχω να ' ούμε ή ΛΕΦΤΑ ΕΧΩ, ΘΑ ΤΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΓΩ, στα τέτοια μου για τον δίπλα"

Τώρα πες, αυτός που το λέει αυτό είναι ή δεν είναι ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΣ???"

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Συλλογή Υπογραφών για Διενέργεια Δημοψηφίσματος για την Ακύρωση της Κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών


Επειδή η Συμφωνία των Πρεσπών μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΠΓΔΜ αποτελεί συμφωνία που αφορά τα ύψιστα συμφέροντα του ελληνικού λαού στο σύνολό του και δεσμεύει το μέλλον των επερχόμενων γενεών, επιθυμώ να πραγματοποιηθεί δημοψήφισμα για την κύρωση ή όχι αυτής της συμφωνίας, ώστε να αποφασίσει ο ίδιος ο κυρίαρχος λαός γι’ αυτήν. Εξάλλου δεν είναι δυνατόν οι κάτοικοι της ΠΓΔΜ να έχουν ήδη εκφραστεί με δημοψήφισμα επί της συγκεκριμένης συμφωνίας και να μη παρέχεται το αντίστοιχο δικαίωμα στους Έλληνες πολίτες. Γιατί, σε τελευταία ανάλυση, το θέμα αυτό είναι εθνικό και συγχρόνως θέμα δημοκρατίας.

Γι’ αυτό και εμείς που υπογράφουμε το παρόν κείμενο καλούμε την Κυβέρνηση, τη Βουλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να πράξουν τα οριζόμενα σύμφωνα με το αρ. 44 παρ. 2 του Συντάγματος περί διεξαγωγής δημοψηφίσματος για κρίσιμο εθνικό θέμα. Έτσι και μόνο η σχετική απόφαση για την έγκριση ή απόρριψη της Τελικής Συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας-ΠΓΔΜ (Συμφωνία των Πρεσπών) όποια και αν είναι αυτή, θα διαθέτει νομιμοποίηση θεμελιωμένη στην συναίνεση του ελληνικού λαού.

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ www.gopetition.com/petitions/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%83%CF%80%CF%8E%CE%BD.html

Δημοψήφισμα για την Συμφωνία των Πρεσπών

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ! ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥ - ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΕΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΣΕΠ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ

AYTO
ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΡΤΑΖ του aftodioikisi.gr

Στα τέλη Φεβρουαρίου, μεταφέρουν, πλέον, πηγές του ΑΣΕΠ που μίλησαν στην aftodioikisi.gr, την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων των επιτυχόντων της προκήρυξης 3Κ/2018 για την πρόσληψη των 8.166 μόνιμων υπαλλήλων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τη συγκεκριμένη ημερομηνία έδωσαν ανώτατα στελέχη του ΑΣΕΠ στη διάρκεια της συνάντησης τους με υποψηφίους της προκήρυξης 3Κ, οι οποίοι διαδήλωσαν το πρωί της Τρίτης έξω από την έδρα της Ανεξάρτητης Αρχής για το γεγονός ότι δεν έχουν εκδοθεί μέχρι στιγμής τα οριστικά αποτελέσματα των επιτυχόντων.

Σύμφωνα με τις πηγές του ΑΣΕΠ, τα ανώτατα στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής διαβεβαίωσαν του υποψηφίους ότι μέχρι 17 ή 18 Ιανουαρίου θα ολοκληρωθεί ο δεύτερος κύκλος ελέγχου των αιτήσεων από όπου και θα προκύψει ο νέος αριθμός των υποψηφίων που «κλείδωσαν» την πρόσληψη τους. Υπενθυμίζουμε ότι από τον πρώτο γύρο του ελέγχουν είχαν προκύψει περίπου 5.500 χιλιάδες αιτήσεις που που πληρούσαν τις προϋποθέσεις πρόσληψης.

Σύμφωνα με τις πηγές του ΑΣΕΠ, τα ανώτατα στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής διαβεβαίωσαν του υποψηφίους ότι μέχρι 17 ή 18 Ιανουαρίου θα ολοκληρωθεί ο δεύτερος κύκλος ελέγχου των αιτήσεων από όπου και θα προκύψει ο νέος αριθμός των υποψηφίων που «κλείδωσαν» την πρόσληψη τους. Υπενθυμίζουμε ότι από τον πρώτο γύρο του ελέγχουν είχαν προκύψει περίπου 5.500 χιλιάδες αιτήσεις που που πληρούσαν τις προϋποθέσεις πρόσληψης.

Την επόμενη Δευτέρα 21 ή την Τρίτη 22 Ιανουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει ο τρίτος γύρος του ελέγχου που θα είναι ο τελικός και με το πέρας του θα προκύψουν οι οριστικοί πίνακες των επιτυχόντων. Τα στελέχη του ΑΣΕΠ επίσης ξεκαθάρισαν ότι δεν δέχονται «πιέσεις».

Το νέο χρονοδιάγραμμα που έδωσαν τα στελέχη του ΑΣΕΠ στους υποψηφίους της προκήρυξης στη διάρκεια της συνάντησης, προκάλεσε την αντίδραση τους, αφού όπως δήλωσαν στην aftodioikisi.gr «δεν έχει γίνει ούτε ένα βήμα από την προηγούμενη συνάντηση που έγινε στις 14 Δεκεμβρίου». Και αυτό γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ο δεύτερος κύκλος του ελέγχου. Μάλιστα ανέφεραν ότι το ΑΣΕΠ «δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τα αποτελέσματα να εκδοθούν και στις αρχές Μαρτίου».

Οι υποψήφιοι στη διάρκεια της συνάντησης εξέφρασαν επίσης την αγωνία τους για την έκδοση των αποτελεσμάτων, σημειώνοντας ότι φοβούνται «την καθυστέρηση της έκδοσης τους στην περίπτωση πρόωρων εκλογών», ενώ άφησαν αιχμές και υπόνοιες περί «ομηρίας» τους ενόψει των αυτοδιοικητικών αλλά και πιθανών προώρων εθνικών εκλογών.

Εξάλλου οι υποψήφιοι επισκέφτηκαν και το υπουργείο Εσωτερικών, όπου είχαν σύμφωνα με τους ίδιους συνάντηση με το Νομικό Σύμβουλο του υπουργείου, όπου του εξέθεσαν τις ίδιες «αγωνίες» υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι το ΑΣΕΠ δεν «προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς» την έκδοση των αποτελεσμάτων.

ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ