Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΝΩ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Κένταυρος Βριλησσίων και δημοτικός χώρος οδού Μητροπούλου


Επειδή εδώ στα Βριλήσσια κάνουμε το άσπρο – μαύρο και το αντίθετο και βλέπω διάφορους να βγαίνουν και να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους και μάλιστα δημοτικοί σύμβουλοι και επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, οι οποίοι από τις δηλώσεις φαίνεται ότι δεν ξέρουν τίποτα ή κάνουν ότι δεν ξέρουν, έχω να πω τα εξής :
Ο Κένταυρος Βριλησσίων δημιούργησε ανδρική ομάδα και αναγνωρίσθηκε σαν σωματείο από το 2007 μετά την συνένωσή του με το ποδοσφαιρικό σωματείο Προοδευτική 2007 Π.Σ. Οι ακαδημίες του δημιουργήθηκαν από ανθρώπους που έφυγαν από τον ΑΟ Βριλησσίων οι οποίοι κατά τη φυγή τους πήραν μαζί τους και παιδιά ακαδημιών.
Ο Κένταυρος Βριλησσίων ΔΕΝ είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος στα Βριλήσσια όπως δήλωσε επικεφαλής δημοτικής παράταξης, ίσως από άγνοια ίσως γιατί ήθελε να υπερτονίσει την ανάγκη ύπαρξής του.
Ενημερωτικά λοιπόν και για την ιστορία, ο πιο ιστορικός αθλητικός σύλλογος, από πλευράς χρόνου ιδρύσεως είναι ο Α.Ο. Βριλησσίων, από πλευράς αποτελεσμάτων και επιτυχιών είναι δύο, ο Φιλαθλητικός Όμιλος Βριλησσίων (γυναικείο βόλει) επί σειρά ετών στην Α1 κατηγορία Ελλάδος, με 5 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα και 2 ντάμπλ, ακολουθεί ο Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων επί σειρά ετών στην Α1 κατηγορία Ελλάδος, με 1 πρωτάθλημα, 2 κύπελλα και ένα νταμπλ.
Πάμε τώρα στα των γηπέδων επί των οδών Μητροπούλου και Δημαρχείου.
Όπως έχουμε ξαναγράψει σε παλαιότερο άρθρο μας, ο χώρος βάσει του σχεδίου πόλης είναι χαρακτηρισμένος ως δημοτικός για την κατασκευή δημαρχείου και γραφείων στέγασης κοινωφελών υπηρεσιών, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, ΙΚΑ κ.λ.π.
Επί δημαρχίας Σταμάτη Λώλα το οικοδομικό τετράγωνο καθαρίστηκε γιατί είχε γίνει χώρος απόρριψης μπάζων και σκουπιδιών από τους διάφορους εργολάβους που αναλάμβαναν δημοτικά έργα.
Αφού καθαρίστηκε, κατασκευάστηκαν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 με συνθετικό χλοοτάπητα, ένα γήπεδο μπάσκετ ένα γήπεδο τένις, αποδυτήρια, τουαλέττες και ένα μικρό κυλικείο, για χρήση από τους δημότες Βριλησσίων, έναντι συμβολικού τιμήματος.
Επί δημαρχίας Αργύρη Ντινόπουλου, ο χώρος ενοικιάστηκε σε ιδιώτη, ο οποίος αφού κατεδάφισε τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις, κατασκεύασε τρία γήπεδα 5Χ5, τα οποία μπορούσαν να μετατραπούν σε γήπεδο 11Χ11, αναψυκτήριο και αργότερα πισίνα, επίσης ενοικίασε δύο οικόπεδα πάνω από το οικοδομικό τετράγωνο και κατασκεύασε γήπεδα τένις, τα οποία αργότερα εγκατέλειψε.
Πως φτάσαμε στην σφράγιση από την Περιφέρεια Απτικής, να σημειώσουμε ότι από την αρχή που κατασκευάστηκαν τα γήπεδα επί δημαρχίας Λώλα, υπήρχαν καταγγελίες από περίοικους για όχληση, οι οποίες έγιναν περισσότερες μετά την ενοικίαση, άλλους τους ενοχλούσαν οι προβολείς, άλλους οι φωνές κ.λ.π.
Αυτές οι καταγγελίες από πλευράς περιοίκων αλλά και από την σημερινή διοίκηση του δήμου προς την Περιφέρεια, αφού δεν υπήρξε καμία προσπάθεια συνεννόησης από πλευράς ενοικιαστή, οδήγησαν σε έλεγχο ο οποίος έφερε στο φως ότι το γήπεδο ΔΕΝ είχε άδεια λειτουργίας και γιαυτό ήρθε η σφράγιση.
Άλλωστε όλοι αγώνες της ανδρικής ομάδας του Κένταυρου για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Αθηνών γίνονταν στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Βριλησσίων, Ολυμπιονικών και Σπύρου Λούη, αφού το γήπεδο στην Μητροπούλου δεν πληρούσε τους κανονισμούς παιδειάς για την διεξαγωγή αγώνων πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.
Ακολουθούν τα έγγραφα της απόφασης σφράγισης από την ιστοσελίδα : http://stinplatia.blogspot.gr

ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ VRILISSIANEWS.GRΣτο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ήρθε το ζήτημα της σφράγισης του γηπέδου του Κενταύρου στην οδό Μητροπούλου. Η παράταξη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έθεσε το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης και την ομάδα εκπρόσωπησε το μέλος του ΔΣ του Κενταύρου και σύμβουλος του Π. Καμμένου στο ΥΠΕΘΑ, Θανάσης Μπέλτσος. Η Περιφερειάρχης άκουσε με προσοχή τις θέσεις του συλλόγου, ο οποίος θεωρεί πως είναι το θύμα της διαμάχης μεταξύ δήμου και του ιδιώτη που εκμεταλλεύεται τα συγκεκριμένα γήπεδα. Η κα Δούρου δεσμεύτηκε για την άμεση εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα που έχει προκύψει με το σωματείο. Η Περιφέρειαρχης ζήτησε να διακανονιστούν τα χρέη προς την ΔΕΗ, ή να τοποθετηθεί νέο ρολόι ώστε να αποσφραγιστεί το γήπεδο.
«Είχα την ευκαιρία να αναπτύξω στο περιφερειακό συμβούλιο τις θέσεις μας και να αποδείξουμε ότι είμαστε θύματα μιας καταχρηστικής απόφασης και παρερμηνείας της κείμενης νομοθεσίας. Κάποιοι υπάλληλοι υπερέβησαν την δικαιοδοσία τους με την ανοχή των προισταμένων τους. Φάνηκε ξεκάθρα ότι ο σύλλογος αποτέλεσε το θύμα μιας ανεξήγητης παράνοιας , που σίγουρα από κάπου υπαγορεύτηκε. Το αθλητικό σωματείο πρότυπο δεν ευθύνεται στις όποιες καταστάσεις έχουν δημιουργηθεί από τρίτους», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Μπέλτσος.
Ο Κένταυρος το περασμένο Σάββατο στέφθηκε πρωταθλητής στην Β’ ΕΠΣΑ και κέρδισε την άνοδο στη μεγαλή κατηγορία της Αθήνας, με μια ομάδα παιδιών που προέρχεται αποκλειστικά από τις ακαδημίες του.

Σε ότι αφορά το ζήτημα των αθλητικών εγκαταστάσεων στη Μητροπούλου θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι τα χρέη του ιδιώτη προς τον δήμο φτάνουν τις 342.000, ενώ αυτές τις ημέρες αναμένεται η έκδοση της απόφασης επί της αγωγής εξώσεως που έχει καταθέσει εναντίον του ο δήμος, ήδη από το 2012.
Από την πλευρά της η δημοτική αρχή προκρίνει ως μοναδική λύση αυτή τη στιγμή τον διακονισμό των ύψους δεκάδων χιλιάδων ευρώ χρεών του ιδιώτη προς την ΔΕΗ, προκειμένου η ηλεκτροδότηση να επανέλθει και ο χώρος να επαναλειτουργήσει, τουλάχιστον μέχρι να λήξει η σύμβαση του ιδιώτη κι εκείνος να αποχωρήσει. Τότε η πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι τα γήπεδα να περάσουν εκ νέου στα χέρια του δήμου και βέβαια ο σύλλογος να μπορεί να τα χρησιμοποιεί, όπως κάνουν και οι υπόλοιποι σύλλογοι με τα δημοτικά γήπεδα της πόλης.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΑΡΤΙΝΗ - ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ! ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ

Διαβάζω ότι ο συλληφθής "ΔΕΘΕΛΟΝΤΗΣ" του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ αγόρασε με μίζες κτίριο για να το νοικιάσει στο MEGA CHANNEL  για 5500 ευρώ τον μήνα!!!

Μαλακία!

ΔΕΝ ΧΩΡΑΓΕ ΤΟ MEGA ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ;;;

ΤΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ!

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2015

Η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου μετά την απόρριψη της αίτησης θεραπείας προχωράει σε απόφαση ΜΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ - τίνος πράγματος όμως;

ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ αυτό!
ΔΕΙΤΕ:

"Μερική Διακοπή Λειτουργίας έως ένα έτος της Σχολής Εκμάθησης
Ποδοσφαίρου της εταιρείας «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΑE», με διακριτικό τίτλο FAMILY SPORTS CLUB, που βρίσκεται
επί της οδού Καλλιανίου 2, στα Βριλήσσια."


Δεν το ορίζει σε διακοπή της λειτουργίας του "ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ" διότι δεν αναγνωρίζει διαφορετικό πλαίσιο λειτουργίας.


"ΘΕΡΑΠΕΙΑ" ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΤΟ 2015 Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ


ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΝΟΜΙΜΟTHΤΑΣ;;;

Συνεχίζει η ΠΛΑΤΕΙΑ, όπως εκείνη ξέρει, να ξεδιπλώνει την υπόθεση "ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΤ 365 - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ - ΚΟΕΝ στα Βριλήσσια.

Σήμερα θα δούμε αναγνώστη μου ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ και με ΠΟΣΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ γνωρίζει ότι λειτουργεί ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, προστατευόμενος βέβαια από ισχυρούς κομματικούς - κυβερνητικούς φίλους του τοπικού καθεστωτικού κατεστημένου, που με το αζημίωτο πάντα και για το καλό του παιδιού (και της φουκαριάρας της μάνας του) προστατεύουν την παρανομία και τον παρασιτισμό σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Και ξεκινάμε από την διοίκηση Σγουρού στην Περιφέρεια για να καταλάβουν οι ανοιχτόμυαλοι ότι έχουμε " ταπεινά πολιτικά κριτήρια" σε αυτό που κάνουμε και στηρίζουμε την Δούρου.
(Οί άλλοι μέχρι να συλλάβουν την Μέρκετλ δεν μας απασχολούν. Ας αποδείξουν πρώτα αυτοί την αξιοπιστία τους και μετά θα ασχοληθούμε μαζί τους).

Ορίστε: "..... ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ" λέει ο εντεταλμένος του Περιφεριάρχη Σγουρού το 2014.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Στα αντίδια τους! Συνέχισαν κανονικά. Διότι η νομιμότητα στην Ελλάδα είναι για τους αδύνατους και όσους δεν έχουν κρατικούς υπαλλήλους να τους προστατεύουν.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ


ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ !!!

 
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΕΔΡΑ !!! 

Θ. ΜΑΚΡΗΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝ: Γκρρρρρρρ! ΑΝΤΕ και του χρόνου ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!

Ομαδική Έκθεση 28 Ερασιτεχνών Εικαστικών Δημιουργών, 23 - 29 Μαΐου

Ομαδική Έκθεση 28 Ερασιτεχνών Εικαστικών Δημιουργών
διοργανώνει ο Πολιτιστικός - Επιστημονικός Σύλλογος "ΑΡΓΩ Χαλανδρίου"
στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 23 Μαΐου, ώρα 19.30.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 29 Μαΐου 2016
και το ωράριο λειτουργίας θα είναι καθημερινά από τις 18.30 έως τις 21.00.
 

 

Συνωστισμός (όχι σαν αυτόν της Ρεπούση) στην παρουσίαση του νέου βιβλίου, του Μαλλιά!

Καλοτάξιδο Γιώργη! 
 
sibilla-gr-sibilla.blogspot