Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

ΤΡΕΙΣΙΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΝΤΑΒΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ή ΟΧΙ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ;

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΝΤΑΒΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗ΅ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ;

(ΤΑ ΕΨΑΛΕ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ - ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΑΞΟΥΝ ΛΕΞΗ)


1, Ο Πέτρος Αναστασιάδης ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΙΕΓΡΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ!!!!

 2. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΜΈΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.

ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΟΥΒΑΡΙ !


3K - ΟΛΗ Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

  • 8500 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ όμηροι
  • 8500 συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη να δουλέψουν ως ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΟΙ  
  • Χιλιάδες συμπολίτες συμβασιούχοι, που εργάζονται "μέχρι τα οριστικά αποτελέσματα" όμηροι και αυτοί
  • Ηρωικές πολιτικές δηλώσεις και συριζοκαμάρι για  τις μόνιμες και σταθερές θέσεις εργασίας στην καθαριότητα που "θωρακίζουν τον δημόσιο χαρακτήρα της" - έκφρασή του Συμεών Ρούσσου στον δημόσιο απολογισμό του για την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Χαλανδρίου που ΔΕΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕ ΜΕ ΚΟΙΝΣΕΠ , όπως ήταν το προεκλογικό του πρόγραμμα και καμαρώνει που ήρθε στην πολιτική μας και σε αυτόν τον τομέα - πολιτική μας όμως που με την αθρόα πολιτική ρουσφετολογικών προσλήψεων συμβασιούχων  ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ.
  •  Συζήτηση - στάχτη στα μάτια περί απαγόρευσης "προεκλογικών προσλήψεων" που αφορούν την πρόσληψη των επιτυχόντων του διαγωνισμού του 2018 που με ευθύνη της κυβέρνησης και του ΑΣΕΠ είναι όμηροι ένα χρόνο τώρα, την ώρα που οι δημαρχαίοι προσλαμβάνουν συμβασιούχους με το τσουβάλι ακόμα και για κάλυψη εποχιακών αναγκών .... του Σεπτεμβρίου.
  • Δηλώσεις Βορίδη που "θυμήθηκε" ότι η 3Κ δεν βοηθάει Καμία έκπληξη βέβαια από εκείνους που διέλυσαν τις υπηρεσίες καθαριότητας για να προετοιμάσουν την ιδιωτικοποίησή της.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ;;;

ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ή ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑΊΑ;;;;;;

ΘΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ 3Κ πριν τις δημοτικές εκλογές ;;;;

Ή θα έχουν όμηρους και τους επιτυχόντες στην 3Κ και τους συμβασιούχους διμηνίτες και οκτανημίτες?

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΔΕ: 

ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ.

ΑΜΕΣΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ 3Κ/2018 ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ που πρέπει να ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ από την προεκλογική απαγόρευση αφού αυτοί θα έπρεπε να είναι εργαζόμενοι εδώ και έναν χρόνο.

Η πρότασή μας θα φέρει βέβαια σε δύσκολη θέση τους Μαυρογυαλούρους δημάρχους των υπεράριθμων συμβασιούχων.

Αλλά τι να κάνουμε;

Ο ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ;;;;;
(ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ) ??????

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ 80 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ


14 ΜΑΡΤΗ - Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΔΗ


ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ» ΚΑΙ «ΝΕΟΑΠΟΙΚΙΟΠΟΙΗΣΗ»


Του Γεωργίου Παπασίμου
Δικηγόρου
Site: http://www.gpapasimos.gr/
Twitter: @PapasimosG

Η κατάργηση του λεγόμενου «Νόμου Κατσέλη» (3869/2010) και η πρόθεση ψήφισης νέου Νόμου περί ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την «προστασία» της πρώτης κατοικίας, δέκα σχεδόν χρόνια μετά την είσοδο της Χώρας στο μνημονιακό «φρενοκομείο», αποτελούν την «κορυφή του παγόβουνου», του τεράστιου, πλέον, εθνικών διαστάσεων, προβλήματος των «κόκκινων δανείων». Πρόβλημα, που αφορά άμεσα το μέλλον της παραπαίουσας οικονομίας, την ισορροπία μιας αποδιοργανωμένης κοινωνίας και, εν τέλει, της ίδιας της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας.

Και αυτό, γιατί τα «κόκκινα δάνεια», λόγω της πρωτοφανούς αδράνειας και ανικανότητας των μνημονιακών κυβερνήσεων έως σήμερα, μετεξελίχθηκε σε ένα ισχυρό «εργαλείο», αφενός, υποταγής και χειραγώγησης των πολιτών και, αφετέρου, μετατροπής της Χώρας σε «αποικία χρέους» και πεδίο μιας ανελέητης «συσσώρευσης δια της υφαρπαγής».

Το σύστημα παρακμής, που έχει όλα αυτά τα χρόνια τις ευθύνες (η οικονομική ολιγαρχία «παρασιτικού» τύπου, το πολιτικό προσωπικό εξουσίας, που αποτελεί, πλέον, μια «καρικατούρα κακής κομματοκρατίας» και οι πάσης φύσεως ιδιοτελείς φορείς), στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν και να προστατεύσουν τα προνόμιά τους κατά την περίοδο της σκληρής δοκιμασίας της κρίσης, υπερκέρασαν σε πολλούς τομείς, ακόμα και την πιο ακραία απαίτηση των δανειστών σε βάρος του εθνικού συμφέροντος.

Ένας εξ αυτών των τομέων, είναι το μείζον ζήτημα των «κόκκινων δανείων», το οποίο θα μπορούσε να είχε λυθεί επ’ ωφελεία του τραπεζικού συστήματος, της οικονομίας και της κοινωνίας, εάν εφαρμόζονταν κάποιες πολιτικές, που άλλες Χώρες εφάρμοσαν, λύνοντάς το. Είναι γνωστή η σπουδαία, ορθολογική, δίκαιη και αποτελεσματική πολιτική της Ισλανδίας, που μετά την χρεοκοπία της το 2010, το πολιτικό σύστημα προχώρησε σε δίκαιη «σεισάχθεια» όλων των ληφθέντων δανείων («κόκκινων» και «πράσινων»), σε ποσοστό 30% έως 70% των τόκων και του κεφαλαίου, με βάση την πτώση των τιμών των ακινήτων και της αγοραστικής δύναμης από την χρεοκοπία, ανάλογα με την οικονομική δύναμη κάθε δανειολήπτη, με συνέπεια να υπάρξει «παροχή οξυγόνου» στην κοινωνία και την οικονομία, που κατάφερε να βγει από την κρίση και την χρεοκοπία. Αλλά υπάρχει και το παράδειγμα της Κύπρου, η οποία νομοθέτησε την «ρήτρα προτεραιότητας του δανειολήπτη» έναντι των funds, στα οποία οι Τράπεζες σκόπευαν να πουλήσουν τα δάνεια, δίνοντας την δυνατότητα σε κάθε δανειολήπτη, προσφέροντας αυτός τιμή ελάχιστα μεγαλύτερη από το μειωμένο ποσοστό, με το οποίο πωλούνταν το δάνειο του σε αυτά, να αναλαμβάνει ο ίδιος το δάνειό του.

Όχι μόνο δεν έγινε τίποτα από αυτά, τα οποία θα αποτελούσαν μια σοβαρή και αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος, αλλά στην Ελλάδα διαπράχθηκαν «διαρκή οικονομικά εγκλήματα», τόσο με τις ανακεφαλαιοποιήσεις των Τραπεζών με χρήματα των φορολογουμένων, τα οποία έχουν εξαφανιστεί, αφού αυτές σήμερα είναι, στην κυριολεξία, «οικονομικά πτώματα», όσο και με την συντελούμενη μαζική πώληση των δανείων «αντί πινακίου φακής» σε ξένα και ντόπια funds, σε συνδυασμό με τους επιθετικούς και μαζικούς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, που πλέον αγγίζουν τον σκληρό πυρήνα της λαϊκής κατοικίας.

Επειδή οι παραπάνω λύσεις, που εφαρμόσθηκαν αλλού, δεν αποτελούν «απαγορευμένη διαδικασία» για την παγκόσμια νεοφιλελεύθερη «ορθοδοξία» και τους κερδοσκόπους δανειστές, όπως προσπαθούν να εμφανίσουν με «φληναφήματα» οι μνημονιακές κυβερνήσεις (πρόκειται για την οδυνηρότερη «κωλοτούμπα» της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο θέμα αυτό), προκύπτει το συμπέρασμα ότι, η μη εφαρμογή τους στην Ελλάδα, οφείλεται στην στρατηγική επιδίωξη των δανειστών για πλήρη αφελληνισμό της Ελληνικής παραγωγικής βάσης και την «σκύλευση» των «φιλέτων» της Ελληνικής γης, με αγαστή συνεργασία των ντόπιων «Εφιαλτών».

Μέσα σε αυτό το «σκοτεινό» περιβάλλον, η κατάργηση του «Νόμου Κατσέλη», που αποτελούσε μια μορφή «ασπίδας» για την προστασία της πρώτης κατοικίας και η αντικατάστασή του από Νόμο, οι προϋποθέσεις – «κόφτες» του οποίου, ιδιαίτερα αυτού του υπολοίπου του κεφαλαίου των 130.000 ευρώ, θα άρει την προστασία στο 80 – 90% του συνόλου των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και θα «δυναμιτίσει» περαιτέρω την, ήδη, «εκρηκτική» κατάσταση.

Αντί, έστω και «στο παρά πέντε», την ώρα που απειλείται η περιουσία των Ελλήνων φορολογουμένων, την ώρα που το τραπεζικό σύστημα καταρρέει και η κοινωνία «στενάζει», να υπάρξει μια τολμηρή και γενναία λύση του προβλήματος, με συνδυασμό της Ισλανδικής και της Κυπριακής εμπειρίας, όπως προαναφέρθηκε, το βαθειά εξαρτημένο και ανίκανο πολιτικό προσωπικό εξουσίας και η ντόπια οικονομική ολιγαρχία, επιχειρούν, για μια ακόμα φορά, να φορτώσουν τα βάρη στις «πλάτες» των φορολογουμένων, υπονομεύοντας την ίδια την εθνική κυριαρχία και το μέλλον της Ελλάδος.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΡΟΥΣΣΟΥ ΑΠΟΨΕ

6η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 13η Μαρτίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Τροποποίηση της με αρ. 505/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί πρόσληψης έκτακτου προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου για την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων κοινοτικών προγραμμάτων «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2019.

2. Έγκριση του πρακτικού της Ειδικής Επιτροπής Επιλογής Βρεφών – Νηπίων και Επαναξιολόγησης Τροφείων για τις διαγραφές βρεφών και νηπίων από τα Τμήματα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου.

3. Έγκριση του πρακτικού της Ειδικής Επιτροπής Επιλογής Βρεφών – Νηπίων και Επαναξιολόγησης Τροφείων για τη συμπλήρωματική εγγραφή Βρεφών και Νηπίων στα Τμήματα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου, για το σχολικό έτος 2018-2019 (Ζ΄ΕΠΙΛΟΓΗ).

4. Έγκριση του πρακτικού της Ειδικής Επιτροπής Επιλογής Βρεφών – Νηπίων και Επαναξιολόγησης Τροφείων για την απαλλαγή ή μη μηνιαίας οικονομικής εισφοράς από την επιβολή τροφείων σε βρέφος του 4ου Τμήματος Προσχολικής Αγωγής.

5. Έγκριση του πρακτικού της Ειδικής Επιτροπής Επιλογής Βρεφών – Νηπίων και Επαναξιολόγησης Τροφείων για την απαλλαγή ή μη μηνιαίας οικονομικής εισφοράς από την επιβολή τροφείων σε νήπιο του 4ου Τμήματος Προσχολικής Αγωγής.

6. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για χρηματοδότηση των Σχολικών Επιτροπών.

7. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για χρηματοδότηση του 13ου Δημοτικού Σχολείου από το Ίδρυμα Κεφαλληνού.

8. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για χρηματοδότηση του 16ου Δημοτικού Σχολείου από το Ίδρυμα Κεφαλληνού.

9. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για χρηματοδότηση του 16ου Νηπιαγωγείου Χαλανδρίου από το Ίδρυμα Κεφαλληνού.

10. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικού – καλλιτεχνικού σεμιναρίου με τίτλο «Έτοιμοι … για πρόβα».

11. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για την επισκευή του ξηραντήρα για την υλοποίηση του Waste4think.

12. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για (4) διαφημιστικές καταχωρίσεις των δράσεων – εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος μας και συμβάλλουν στην άμεση ενημέρωση και συμμετοχή των κατοίκων της πόλης μας.

13. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για επιχορήγηση του πολιτιστικού συλλόγου «Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου», με ποσό 5.986,00 € για την κάλυψη μέρους των εξόδων πολιτιστικής εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, στο θέατρο της Ρεματιάς.

14. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για επιχορήγηση του πολιτιστικού συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος & Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου, με ποσό 2.970,00 € για την πραγματοποίηση δράσεων – εκδηλώσεων στο προσεχές χρονικό διάστημα.

15. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για επιχορήγηση του αθλητικού συλλόγου Φιλοπρόοδου Ομίλου Τούφας με ποσό 2.950,00€ για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων.

16. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για τη μετακίνηση Δημοτικών Συμβούλων, για τη συμμετοχή τους στο 15ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης, με θέμα: «Η ανθρωποκεντρική διάσταση της μάθησης στην Προσχολική Αγωγή», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμπάκα στις 29, 30 & 31 Μαρτίου 2019.

17. Τροποποίηση της με αρ. 113/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στην «Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για τη μετακίνηση – συμμετοχή του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Ε. Κουράση, στο 15ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης με θέμα: «H ανθρωποκεντρική διάσταση της μάθησης στην Προσχολική Αγωγή», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμπάκα στις 29,30 & 31 Μαρτίου 2019.

18. Διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής.

19. Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών από τους υπ΄ αριθμ. 597/2017 (474/19) και 598/2017 (475/2019) χρηματικούς καταλόγους.

20. Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών από τους υπ΄ αριθμ. 2124/2017 έως 2159/2017 (475/2019) χρηματικούς καταλόγους.


21. Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσιών, για το έτος 2019, σύμφωνα με το άρθρο 219 παρ. 5 του Ν. 4412/2016.

22. Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσιών του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Γραμματείας Δημάρχου, σύμφωνα με το άρθρο 219 παρ. 5 του Ν.4412/2016.

23. Αντικατάσταση μέλους της Σχολικής Επιτροπής Α΄ βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλανδρίου.

24. Έγκριση υλοποίησης του δημοτικού προγράμματος «Αθλητική Κατασκήνωση 2019».

25. Παραχώρηση έδρας στον πολιτιστικό σύλλογο «Τεγεάτες», στο κτίριο του Κέντρου Νεότητας.

26. Παραχώρηση χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων (αρ. πρωτ. 8679/27-02-2019).

27. Παραχώρηση χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων (αρ. πρωτ. 10099/08-03-2019).

28. Παραχώρηση χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων (αρ. πρωτ. 10100/08-03-2019).

29. Λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας και ανάγκη εκτέλεσης εργασιών: «Εργασίες ψεκασμών, μυοκτονίας – εντομοκτονίας, κλπ.», «Έξοδα απολύμανσης σχολικών συγκροτημάτων».

30. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα για το έργο με ΑΜ 13/17 «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ».

31. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο: ‘‘ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ’’ (Α.Μ. 11/2015).

32. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο: ‘‘ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ’’ (ΑΜ 6/2016).

33. Λήψη απόφασης παράτασης του χρόνου έγκρισης από την υπηρεσία του Α΄ Σταδίου της μελέτης με τίτλο: «ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ, ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ, ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΗ ΡΕΜΑΤΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ», ΑΜ 2/2017 και συνακόλουθα την παράταση της συνολικής προθεσμίας της σύμβασης, χωρίς μεταβολή του καθαρού μελετητικού χρόνου.

34. Επανεπιβολή ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης στο Ο.Τ. 712Β επί των οδών Μεταμορφώσεως και Βόλου στην περιοχή Τούφα του Δήμου Χαλανδρίου, τριών ιδιοκτησιών των Αντ. Λούρα, Π. Λούρα, Αν. Λούρα και Ιωάννας Μούζα, σε συμμόρφωση με τις 6448/2006 και 1689/2017 δικαστικές αποφάσεις και την 4452/2010 απόφαση του ΣτΕ. - Εξέταση ενστάσεων.

35. Παραχώρηση δυο (2) θέσεων στάσης & στάθμευσης στον ειδικό διαμορφωμένο χώρο επί της Λεωφ. Πεντέλης 5 & Στρ/χου Αλ. Παπάγου του Δήμου Χαλανδρίου για οχήματα εξυπηρέτησης του ξενοδοχείου CHROMA FASHION HOTELS ΑΞΤΕ.