Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ

Απάντηση στον κ. Γκότση

Κ. Νικολόπουλε

Δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην εφημερίδα σας επιστολή του κ.Γκότση συζύγου της δημοτικής συμβούλου ο οποίος εξ αγχιστείας αποκτά δικαίωμα να έχει λόγο για τα Δημοτικά του Χαλανδρίου. Βέβαια η παρέμβαση αυτή δεν γίνεται για να συνεισφέρει στην ενότητα του Πασοκ αφού κατηγορεί όλα τα ιστορικά στελέχη του Πασοκ και εμένα προσωπικά που για περισσότερα από είκοσι χρόνια ήμουν γραμματέας του κόμματος, αλλά για να σιγουρευτεί ότι η κατάσταση της πολυδιάσπασης θα συνεχισθεί.

Επιτίθεται στον κ. Παττακό δήμαρχο του Πασοκ για τρεις τετραετίες αν και η σύζυγος του ήταν βασικός συνεργάτης του και στην ηγετική ομάδα. Τότε ο κ Παττακός δεν είχε όλα αυτά τα μειονεκτήματα που του αποδίδονται τώρα.

Επιτίθεται στον κ. Νταβία ενώ ο ίδιος ομολογεί ότι το 2002 ο κ Νταβίας δεν ήταν αντάρτης αφού σε εκείνη την εκλογική αναμέτρηση το Πασοκ δεν έδωσε χρίσμα. Τι λάθος έκανε συνεπώς ;

Επιτίθεται και σε μένα προσωπικά και χύνει όσο φαρμάκι του έχει απομείνει με την αναφορά στο Βαλαωρίτη που θυμάται από το Δημοτικό.

Θα μπορούσα να τον αντιμετωπίσω με την ίδια κακία σε προσωπικό επίπεδο, θα απαντήσω όμως πολιτικά.

Στην πρώτη κάθοδο του Γυφτόπουλου απέναντι στο Παττακό, έγινε φανερή ψηφοφορία στο κέντρο Νεότητας παρουσία (300) μελών και εξελέγη πανηγυρικά ο Παττακός αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει η σύζυγος του κ. Γκότση που συμμετείχε στην διαδικασία. Η ενότητα της παράταξης εξασφαλίσθηκε με την καθολική αποδοχή του κ. Γυφτόπουλου από τον κ.Παττακό τον κ.Νταβία και με γραμματέα του Πασοκ τον Πανταζή. Τότε δεν ήμασταν φιλόδοξοι, ήμασταν ιδεολόγοι ,δεν συμπράτταμε με την δεξιά, αλλά τότε ο κ. Γκότσης δεν είχε καιρό να ασχοληθεί με τα Δημοτικά είχε άλλα προβλήματα. Δυστυχώς ο αιφνίδιος θάνατος του κ Γυφτόπουλου μας ξαναγύρισε στην κομματική αβεβαιότητα που κάποιοι την ενίσχυσαν αποφεύγοντας κάθε νόμιμη κομματική διαδικασία.

Ερχόμαστε στην επιλογή και στήριξη του κ. Ανδρεόπουλου.

Ο κ. Γκότσης γνωρίζει ότι το Πασοκ έχει καταστατικό που προβλέπει την επιλογή δημάρχου όπως και του προέδρου με ψηφοφορία μελών και φίλων.

Γνωρίζει επίσης ότι ο ίδιος προσωπικά μαζί με άλλους συντρόφους δώσαμε αγώνες για να έχει η τοπική κοινωνία το δικαίωμα της επιλογής του Δημάρχο. Αυτό ζήτησα και πάλι να γίνουν οι διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό και να αποφύγουμε τον διορισμό, διαφωνεί με την πρόταση αυτή ή δεν τον βολεύει;

Γνωρίζει επίσης ότι η τοπική οργάνωση αποφάσισε αρνητικά για την υποψηφιότητα Ανδρεόπουλου και ζήτησε να γίνει άλλη επιλογή γιατί διαφορετικά θα χαθεί ο Δήμος, αλλά και η Κεντρική εκλογική επιτροπή του Πασόκ έχοντας εκτίμηση του χώρου και από τα Γκάλοπ καθυστέρησε την ανακήρυξη του συγκεκριμένου υποψηφίου μέχρι την τελευταία στιγμή ελπίζοντας σε άλλη επιλογή.

Ποιοι συνεπώς τον διόρισαν και ποιοί τον στήριξαν;

Στο ερώτημα σου Ποιοι χάρισαν τον Δήμο στον κ. Κουράση απαντώ:

Εκείνοι που του έβαλαν αντίπαλο από χέρι χαμένο, εκείνοι που στήριξαν τον διορισμένο αν και έλεγαν σε όλους ότι δεν περπατάει, εκείνοι που στέλνουν ευχές στον Κουράση όπως κάνεις με την επιστολή σου και εσύ.

Μην κατηγορείς συνεπώς εκείνους που αγωνίζονται για την δημοκρατική λειτουργία του Πασοκ, εκείνους που αντιπαλεύουν την συντήρηση (30) χρόνια τώρα στην πρώτη γραμμή, εκείνους που θέλουν τους πολίτες μπροστά;

Για την αναφορά σου στην ψηφοφορία της οικονομικής επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο ξεχνάς να αναφέρεις ότι οι δεξιοί του Κουράση ψηφίσανε τον κ. Ανδρεόπουλο με τον οποίο συμφωνήσανε και όχι εμένα που κατά τα λεγόμενα σου τους στήριξα!!Και για να κλείσω με τον δικό σου τρόπο και το απόσπασμα του Βαλαωρίτη

«Πάρε Μήτρο ένα σβώλο και διώξε τα σκυλιά που μας χαλούν το φύτρο»

Κ. Γκότση τα σκυλιά θα είναι εδώ φύλακες για να σας χαλούν τα σχέδια,για να μπαίνουν εμπόδιο σε εκείνους που ξεχνούν από που ξεκίνησαν, σε εκείνους που οδηγούν το Πασοκ σε φιλελεύθερες πολιτικές σε εκείνους που συνεχίζουν να διαιρούν τον χώρο στο Χαλάνδρι. Γιατί τα σκυλιά είναι πιστά έχουν ιδεολογία την ιδεολογία του 81 του Α. Παπανδρέου και θυμήσου πολύ σύντομα οι πέτρες θα πάνε σε εκείνους που προδίδουν αυτές τις αρχές και όχι σε εκείνους που τις υπερασπίζονται.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ;;;

POlyLITOIKAIROI: Οι πυξίδες τρελάθηκαν ! Μετακινείται ο Βόρειος πόλ...: "#fullpost{display:inline;} Στα… πόδια φαίνεται ότι το ‘βαλε ο βόρειος µαγνητικός πόλος της Γης. Από τον Καναδά όπου βρίσκεται, άρχισε..."

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *