Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η .... "ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ" ΤΗΣ ΚΕΔΕ

 

Η άρνηση παραίτησης Ψινάκη μετά την  από ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα, που του την ζητάει (με 26 παρόντα από τα 33 μ΄΄ρλη του) απτελί ΟΝΕΙΔΟΣ για την αυτοδιοίκηση, στίγμα για την ελληνική δημοκρατία και ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ των συλλογικών οργάνων της αυτοδιοίκησης των βλαχοδημάρχων.

Στην χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα και οι αυτοδιοικητικοί των οικοπέδων και των γραμματίων οι νόμοι προβλέπουν να κυβερνάει ο πρωθυπουργός ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ και αν την χάνει να πηγαίνει σπίτι του.

Στην αυτοδιοίκηση των μαφιόζων και των γραμματιάκηδων όμως δεν το προβλέπει αυτό ο νόμος.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ είναι ένα είδος ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ πυ δεν τον αγγίζει τίποτα.
Έτσι ήταν με τον Καλλικράτη, έτσι έμεινε και με τον Κλεισθένη.

Βλέπετε ΟΛΟΙ οι δήμαρχοι της χώρας, ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ, ανεξαρτήτως ιδεολογικού πρόσημου, δεν θέλανε καν την συγκρότηση του δημοτικού συμβουλίου με απλή αναλογική στην κατανομή των εδρών.

Και βγήκε η εμπροσθοφυλακή του κατεστημένου στην αυτοδιοίκηση, η γαλαζοπράσινη ΚΕΔΕ, να κάνει πόλεμο στην απλή αναλογική.

Ακόμα και η ΠΕΔΑ του προοδευτικού δημάρχου Νίκαιας μίλησε για .... ενίσχυση της "ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ" (δηλαδή της απολυταρχίας του δημάρχου) και όχι για την πολυφωνία και την οριστική αναίρεση του δημαρχοσουλτανικού μοντέλου.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΥΛΛΟ ΣΥΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΩΝ και το αφήγημά τους για την διατήρηση ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ και την ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.

Είναι η ώρα να γίνει μια ΑΜΕΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ - ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ που να θεσμοθετεί την ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ για τον δήμαρχο.

ΑΥΡΙΟ!!!

Εμείς είμαστε από τους ελάχιστους που αυτά τα είπαμε ΕΓΚΑΙΡΑ κόντρα στο ρεύμα.

Τα είπαμε στην εκδήλωση για τον Κλεισθένη που οργανώσαμε στη Νέα Ιωνία η Πρωτοβουλία και το Πράσινο Κίνημα.

Τα είπαμε και από εδώ, σαν η παράταξη των τρελών στο Χαλάνδρι σε αυτή μας την ανάρτηση:

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ


Αλλά οι ΓΡΑΜΜΑΤΙΑΚΗΔΕΣ και οι φίλοι τους ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ για τους Ψινάκηδες. 


Θέλουν περισσότερες μυστικές διαπραγματεύεις μεταξύ των μελετητών εντάξεων περιοχών στα σχέδια πόλης, μακρυά από τα συλλογικά όργανα της αυτοδιοίκησης.
 

Για να παίρνουν οι διαπραγματευτές περισσότερα ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ και οικοπεδάκια σε .... καλύτερες τιμές.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! SILENCE IS YOUR ENEMY ...