Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ


ΕΣΚΑΣΕ! ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!


ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ"!

ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ Σ. ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΝΕΡΑΤΖΗ!


ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ;
ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ fair play!


ΕΔΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ aftodioikisi.gr

Στη δημοσιότητα η λίστα Νικολούδη – Περιλαμβάνει 81 αιρετούς της Αυτοδιοίκησης

Μετά τις καταγγελίες σε βάρος του ότι πήρε τη λίστα Νικολούδη στην οποία περιλαμβάνονται τα ονόματα 81 αιρετών της αυτοδιοίκησης (δημάρχων, δημοτικών συμβούλων, περιφερειαρχών, περιφερειακών συμβούλων) και την εξαφάνισε, ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Τάσος Νεράντζης, αναγκάστηκε να τη δώσει σήμερα στη δημοσιότητα

http://www.aftodioikisi.gr/dimoi/sti-dimosiotita-i-lista-nikoloudi-perilamvanei-81-airetous-tis-aftodioikisis

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΕΔΩ:

http://www.iefimerida.gr/news/149010/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%AF-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-75-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%8D%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%C2%AB%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%C2%BB-%CF%80%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CE%BD-%CE%AD%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%82

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΣΗ - 400 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΒΑΖΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ Ο ΑΤΖΕΝΤΗΣ!


Πόσο θα κοστίζει η ενοικίαση του Θεάτρου ΡεματιάςHalandriPedia


H Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Χαλανδρίου αποφάσισε -κατά πλειοψηφία- και προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο, τα τέλη για την ενοικίαση-παραχώρηση του Ευριπίδειου Θεάτρου Ρεματιάς:

1) Το τέλος για την ημ ερήσια παραχώρηση του θεάτρου, για την διενέργεια παράστασης, να ανέρχεται στα 400 € και για τις πρόβες 100 €.

2) Για φορείς, ιδρύματα, ΝΠΙΔ η κερδοσκοπικού χαρακτήρα, των οποίων ο (καταστατικά διατυπωμ ένος) σκοπός της δραστηριότητας τους είναι η προώθηση του πολιτισμού, να υπάρχει μείωση κατά 50% του τέλους για την η μερησία παραχώρηση, ήτοι να ανέρχεται στα 200 €.

3) Για δημ όσιους φορείς η παραχώρηση του θεάτρου να γίνεται ΔΩΡΕΑΝ.ΤΡΟΥ ΤΗΕ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ

4) Για κοινωνικούς και τοπικούς φορείς (εξωραϊστικούς, πολιτιστικούς, εθνικοτοπικούς κ.λπ συλλόγους), εφόσον δεν εισπράττουν εισιτήριο, επίσης η παραχώρηση του θεάτρου να γίνεται ΔΩΡΕΑΝ. Στην περίπτωση που οι φορείς αυτοί έχουν εκδώσει εισιτήριο τότε να καταβάλλουν για την παραχώρηση του Θεάτρου 200 € όπως παραπάνω, δηλαδή με έκπτωση 50%.

ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ! ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΡΧΙΚΑ  ΑΝΑΓΝΩΣΤH ΜΟΥ  ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!
ΝΑ τι ΛΕΕΙ:
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση συγκέντρωσης τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τη Δομή Παροχής Συσσιτίων του Δήμου Χαλανδρίου
Μεγάλη ανταπόκριση είχε το κάλεσμα για την συγκέντρωση τροφίμων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου  με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Δομής Παροχής Συσσιτίων του Δήμου μας. Εκατοντάδες απλοί πολίτες αλλά και εταιρίες έδωσαν το «παρών»  σ' αυτήν την εκδήλωση αλληλεγγύης και προσφοράς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο έχει προσφέρει μέχρι στιγμής 28.024 προϊόντα και η Δομή Παροχής Συσσιτίων 11.922 γεύματα σε Χαλανδραίους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη.
Ευχαριστούμε θερμά τους δημότες που συνεισέφεραν σε αυτήν την προσπάθεια, καθώς και τις εταιρίες Vodafone, Αgrotica Center Hellas, Pizza Fan, Ok anytime markets, Προμηθευτική, Βazaar, Παχύλας, το American Community Schools, το βιβλιοπωλείο Ευριπίδης, τα cafe bar Sixteen και Details, τα ζαχαροπλαστεία Tερκενλής, Γκέκας και Ivoire, την Intervino ΕΠE, τον Σύλλογο Κρητών Χαλανδρίου, το Ίδρυμα Ζήση, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Χαλανδρίου και τους ενοίκους του οικοτροφείου Πορεία.
Eπίσης, σημαντική ήταν η συμβολή της Φιλαρμονικής του Δήμου Χαλανδρίου, των χορευτικών συγκροτημάτων του Ιδρύματος Ζήση, των μουσικών Γ. Πολύζου, Γ. Μαρίνη, Λ. Λοίζου,  Μ. Χαϊδα και Θ. Δημερλή για τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης, του studio 47 για την φωτογραφική κάλυψη, των εθελοντών από το οικοτροφείο Πορεία, της Ε.Π.Α.Ψ.Υ. και του Φιλόπτωχου Ταμείου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Συνέβαλαν ουσιαστικά ως χορηγοί επικοινωνίας, η Δημοτική Επιχείρηση ΦΛΥΑ, τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, τα sites που πρόβαλαν δωρεάν το διαφημιστικό σποτ καθώς και εφημερίδες και έντυπα με την δωρεάν προβολή της αφίσας.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στους Χαλανδραίους καλλιτέχνες που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στη δημιουργία του διαφημιστικού σποτ, στον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, στους ηθοποιούς Ρένια Λουιζίδου,   Ευαγγελία Μουμούρη, Γιάννη Τσιμιτσέλη, καθώς και στο studio Funkey και στην Oran Productions. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά.
ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ:
Ξαναδιαβάστε με προσοχή πόσοι αναφέρονται ότι προσέφεραν για την επιτυχία της εκδήλωσης!
Τα μεγάλα γράμματα.
Ο ΧΑΜΟΣ!
Μιλάμε τώρα ιδιώτες, εταιρίες, καλλιτέχνες, μαγαζιά, super markets, η ΦΛΥΑ ( χορηγός επικοινωνίας, δηλαδή ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ για να συνενοούμαστε  -  εκτός των 25000 ευρώπουλων για προβολή που προβλέπει το πρόγραμμα και διατίθενται από το ΕΣΠΑ - δεν το λέμε εμείς αυτά, το δελτίο τύπου το λέει.)
Και όλα αυτά για να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τους απόρους.
ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟΥΣ! ΟΟΟΟΧΙ!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ!
Βλέπεις το δελτίο τύπου και σου δίνεται η εντύπωση ότι  θα έγινε ..... φασολορεβυθοπλημμύρα.

Αυτή είναι η ΟΠΤΙΚΗ του δελτίου τύπου,
ΕΤΣΙ .... ΤΗΝ ΕΙΔΕ!
Μέσα από αυτό το ΟΠΤΙΚΟ πρίσμα.
Τόσοι που πήραν μέρος, τόσους που διαφημίζει ο δήμος τσάμπα,  λεφτά που δόθηκαν για προβολή από το ΕΣΠΑ, χορηγοί επικοινωνίας, σου λέει ...
Πολύ μακαρόνι θα μαζεύτηκε ... Μεγάλη πιτυχία. 
Πάει στο διάολο φαντάζεται κάθε καλόπιστος αναγνώστης:
 
- ένα δεκάρικο να έβαζε ο καθένας που ονοματίζεται και που  τον ρεκλαμάρει ολόκληρος δήμος 
από ένα 50άρικο σε είδος να πρόσφεραν οι μεγάλες επιχειρήσεις, super market κλπ που τους ευχαριστεί ο δήμος,
- η ΦΛΥΑ αντί χορηγός επικοινωνίας να ήταν χορηγός οσπρίων και κωλόχαρτου ...
.... ε πάει στο διαλα, 
ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ!!!!

ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΑΣΠΩΝΟΥΜΕ. 
ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ: http://www.halandri.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=resource&cresrc=4231&cnode=212
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΤΖΑΣ, ΤΗΣ ΦΑΝΦΑΡΑΣ, ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑΣ!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ.
ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ  Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ!
ΑΞΙΑ;
ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΠΑΕΙ  ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ SM, όταν πας για ψώνια αναγνώστη μου;
80 - 100 - 150 ευρώ;
Τα τέσσερα; 500 - 600 ευρώ; Θέλετε 1000;
Πόσο κόστισε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ όλη αυτή η παπάρα;
Και μην μας πουν πάλι τίποτα.
Γιατί το "τίποτα" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

Τρόφιμα μαζεύουν και στην εκκλησία, μαζεύουν οι πρόσκοποι, μαζεύουν όλοι οι φορείς ΠΟΥ ΔΕΝ  ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ.
ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΛΑΣΠΩΝΟΥΜΕ;

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΨΕΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 8.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ!

ΣΗΜΕΡΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!


OXI στην ώρα του μαλάκα! 

Ανάβουμε ΟΛΑ τα φώτα στα σπίτια μας!

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στην υποκρισία!
OXI, δεν συμμετέχουμε στην ανοησία, ΔΕΝ σβήνουμε τα φώτα!

"Ώρα της Γης"‎, η μεγάλη απάτη!

Σάββατο 29 Μάρτη, στις 20:30, ανάβουμε ΟΛΑ τα φώτα στα σπίτια μας, όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, το μίξερ, την καφετιέρα, το πιστολάκι για τα μαλλιά, το DVD, το PLAYSTATION, ΟΛΑ!!
Διαδηλώνουμε μ’ αυτό τον τρόπο εναντίον της βλακείας, εναντίον της μαζικής ψυχολογικής τρομοκρατίας που θέλουν να μας επιβάλουν.

Αρνούμαστε την υποκρισία αυτών που κερδοσκοπούν ρυπαίνοντας, αρνούνται να επιβάλλουν στις μεγάλες μπουρούχες τους ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις πολιτικές που μας θέλουν υπηκόους των ΜΜΕ και των πολιτικών τους!

Είμαστε ενεργοί πολίτες κι όχι κοπάδι ηλιθίων!

Ο πλανήτης θα σωθεί όταν πληρώσουν και τιμωρηθούν οι κλέφτες του μόχθου, αυτοί που εκμεταλλεύονται και κερδοσκοπούν σε ζητήματα οικολογίας:

Οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη!
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!
ΥΓ: Όποιος βλαχοδήμαρχος σήμερα εξαγγείλει .... ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ και φωτισμό της πόλης θα φάει κράξιμο.

ΓΚΑΛΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΕΜΙΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ