Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΙΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ... ΜΙΣΟ ΛΑΘΟΣ

Δεν έβγαλαν τα παιδιά εκτός γηπέδου το Σαββατο, τα έβαλαν στο μισό γήπεδο. για να παίξουν 6 γεράδες μονάκι .... ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ. (Σιγά που θα πήηγαιναν σε μια μπασκέτα σε ανοικτό)!!


ΤΟ παρακάτω κείμενο μας έστειλε φίλος αναγνώστης - αυτόπτης:

Την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού είχε έρθει να δει τις ώρες των ακαδημιών του Σαββάτου για να δει από που που θα ζητήσει ένα δίωρο για να "εξυπηρετήσει" μία ομάδα δημοσιογράφων και εισαγγελέων

Έδωσε τελικά την ώρα του Φ.Ο.Τ. (11:45-13:30) και του Τριφυλλιακού.

Κατά τις 12:00 πάει ο προπονητής του βόλεϊ να πάρει εξοπλισμό και βλέπει μέσα 4 άτομα (μεταξύ αυτών και ο γνωστός δημοσιογράφος ΝΤ........) που τελικά έγιναν 6 να παίζουν μονάκι. 


Ευγενικά τους ζήτησε ο προπονητής μας να χωρέσει 30 παιδιά στο μισό γήπεδο για να αποφύγουν τον ήλιο. Το δέχτηκε. Όμως το θέαμα που αποτυπώθηκε σε φωτογραφίες είναι αστείο.

Βέβαια οι δημοσιογράφοι και οι εισαγγελείς αυτή την περίοδο χρήζουν εξυπηρέτησης, δύσκολες εποχές....

Βέβαια για δωρεάν παραχώρηση γηπέδου χρειάζεται απόφαση του Δ.Σ. του οργανισμού και υπάρχει και ένα κοστολόγιο (λεπτομέρεια τώρα, για ένα υπό κατάργηση νομικό πρόσωπο που δε λειτουργεί καν το πρωτόκολλο....).


ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                        Αθήνα, 27-09-2013
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                                            Αριθμ. Πρωτ. οικ. 186984
Λεωφ. Συγγρού 15-17
Τ.Κ. 117 43 Αθήνα
Τηλ. 213 2063532, 213 2063718,
        2132063775
fax: 213 2063533

Συνεδρίαση 35η

Πρόσκληση μελών Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

Καλείστε σε ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής που θα γίνει στις 03/10/2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου  Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργού), με τα παρακάτω θέματα Ημερησίας Διατάξεως:

1.    Έγκριση Προγράμματος  Εκτελεστέων ΄Εργων Περιφέρειας Αττικής έτους 2014.
      (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος  κ. Λ. Aθανασιάδης)

2.    Έγκριση Προϋπολογισμού Περιφέρειας Αττικής Οικονομικού Έτους 2014 και    Ολοκληρωμένου Πλαισίου  Δράσης 2014 Περιφέρειας Αττικής.  

      (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Βασιλάκου)


Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΓΙΑ «ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ» ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ Ε.Δ.Σ.Ν.Α. ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. κ. Γ. ΣΓΟΥΡΟΥ.
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Γ.Γ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ


Σχετικά με την δημοσίευση της φωτογραφίας από το «αντιφασιστικό συλλαλητήριο» στο Χαλάνδρι, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

Προσωπικά, δηλώνω αντιφασίστας, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Με τίποτα όμως δεν εκχωρώ το δικαίωμα σε κάποιους ‘Κακομοίρηδες’ εκπαιδευτικούς, μπαχαλάκηδες της εποχής των σχολικών καταλήψεων, και ολίγων ακόμα (καμιά εικοσαριά) γραφικών, να καπηλεύονται αυτόν τον τίτλο και να θεωρούν ότι αυτοί είναι οι αντιφασίστες του Χαλανδρίου. Οι αντιφασίστες στο Χαλάνδρι είναι δεκάδες χιλιάδες, αυτοί της φωτογραφίας είναι κάτι άλλο, προς διερεύνηση ίσως. Θα ήταν μάλιστα ντροπή, για τους δημοκρατικούς πολίτες του Χαλανδρίου, να νομίσει κανείς ότι οι αντιφασίστες στο Χαλάνδρι είναι αυτοί οι καμιά 20σαριά.

Επειδή βρισκόμουν στην πλατεία την ώρα του σαματά τους, μου έκανε εντύπωση το κεντρικό τους σύνθημα: «Τσακίστε τους φασίστες». Προφανώς το να τσακίσεις έναν φασίστα, να του σπάσεις το χέρι ή το πόδι, ή να του ανοίξεις το κεφάλι είναι καλό, προτρέπουμε μάλιστα τον κόσμο να το κάνει. Θερμά «συγχαρητήρια» λοιπόν σε αυτούς που νομίζουν ότι είναι αντιφασίστες.

Γ.Γ.

ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Δημοσιεύουμε το σχόλιο του τακτικού σχολιαστή και φίλου Γ.Γ., χωρίς να συμφωνούμε σε όλα, κυρίως ως προς τους χαρακτηρισμούς. Δικαίωμα όλων είναι να διαδηλώνουν με τον τρόπο που θεωρούν εκείνοι αποτελεσματικό και δικαίωμα των άλλων να τους κρίνουν

Εμείς πάντως θεωρούμε ότι το μέτωπο είναι με τον ΦΑΣΙΣΜΟ, που πρέπει να τσακιστεί.

Τον ΦΑΣΙΣΜΟ της χρυσής Αυγής, τον ΦΑΣΙΣΜΟ των μνημονίων και της περιθωροιοποίησης μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού, τον ΦΑΣΙΣΜΟ της ανεργίας, τον ΦΑΣΙΣΜΟ της αυτοδικίας, τον ΦΑΣΙΣΜΟ της άσκησης βίας κατά των ασθενεστέρων από τους ισχυρούς, τον ΦΑΣΙΣΜΟ της κατακεραύνωσης της αντίθετης άποψης και της απόπειρας αποκλεισμού της,  τον ΦΑΣΙΣΜΟ που είναι αδελφό τέρας της Λερναίας Ύδρας και κάθε κεφάλι που χάνει, βγάζει δύο και αυτό πρέπει να μην το ξεχνάει κανείς.ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ - Η ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗ (μέρος 1ο)

Συνεχίζουε να πηγαίνουμε κόντρα στο ρεύμα της μιντιοκρατίας και της δικής της αλήθειας.

Βλέπετε η ψηφοθηρία κάνει όλους όσους έπρεπε να σας πουν κάποιες αλήθειες να το ... ξαναμετρούν και να το βουλώνουν μήπως δεν τους ψηφίσετε.

Ο λαός χρειάζεται ΘΕΑΜΑ - λέει ένα φίλος - διότι ΑΡΤΟ δεν έχει.

Και η αγανάκτηση των πολιτών είναι επιτρεπτή και επιθυμητή μόνο μέχρι εκείνο το σημείο που δεν έχει ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ που να ακουμπά την εξουσία των ... σοβαρών από εμάς τους ασόβαρους.

Μπορείτε να βρίζετε όσο θέλετε αναγνώστες μου, να μουτζώνετε, να κοροϊδεύετε, να ξεχαρμανιάζετε στο φατσομπούκι, αρκεί να ψηφίζετε τα σοβαρά κόμματα και τους ανθρώπους τους και στην αυτοδιοίκηση βεβαίως διότι οι άλλοι .... δεν έχουν  πρόγραμμα.

Βέεεεβαια.Ενώ οι άλλοι έχουν πρόγραμμα.
Βέεεεβαια!
Σαν αυτά τα προγράμματα του κ. Σαμαρά και του ΓΑΠ που ψήφισες στις 2 τελευταίες αναμετρήσεις.
"Αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου" και "λεφτά υπάρχουν".

Όπως δείχνουν τα πράγματα οι "σοβαροί" δημοκράτες θα αφήσουν την βουλή κολοβή,  μετά την σύλληψη των Χρυαύγουλων, για να μην αποσταθεροποιηθεί το πολίτευμα .... με εκλογές.
Διότι το πολίτευμα αποσταθεροποιείται όταν ομιλεί ο λαός ενώ σταθεροποιείται όταν μιλάει μόνο ο Μπάμπης και ζητάει κυβέρνηση ΝΔ - Σοβαρής Χρυσής Αυγής.

Άρα λοιπόν οι αυτοδιοικητικές εκλογές μάλλον θα  είναι η επόμενη κάλπη για να μετρηθούν τα δεδομένα με τρόπο επίσημο και όχι με δημοσκοπήσεις όπου απαντά το ένα τρίτο των ερωτώμενων

Για τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης η κάλπη αυτή είναι ένα μεγάλο θέμα, ερωτηματικό ίσως και μια μεγάλη πρόκληση.

Διότι δεν υπάρχει προηγούμενο αυτοδιοικητικής αναμέτρησης μέσα σε τέτοιο πολιτικό κλίμα, με την χώρα υπό διεθνή επιτήρηση, ύφεσης μεγαλύτερης και πιο μακροχρόνιας από την κατοχή, ανεργία στο 30 +%.
(Το 2010 ήταν πολύ νωπά τα πράγματα, μόλις 6 μήνες μετά το διάγγελμα του Καστελόριζου, οπότε δεν το μετράμε).

Προγράμματα και επεξεργασίες ετών για την αυτοδιοίκηση συνολικά αλλά και κάθε δήμο χωριστά είναι στον αέρα αφού κάθε σοβαρός σχεδιασμός πρέπει να βασίζεται σε δεδομένα στο θεσμικό και στο οικονομικό επίπεδο.

Και τέτοια δεδομένα σήμερα μόνο ΝΕΟΧΑΖΟΙ μπορούν να ανακαλύψουν γύρω τους.
Γι' αυτό προτιμούν να ασχολούνται με τους ΝΕΟΝΑΖΟΙ που είναι και βολικό, ανέξοδο και .... πολύ δημοκρατικό, αριστερό, κοινωνικά ευαίσθητο κλπ.

Όμως άκου αναγνώστη μου για να ξέρεις:

Μετά το SUCCESS STORY και την έξοδο από την κρίση προετοιμάζονται νέες μειώσεις στα έσοδα των δήμων - αλλά η ΚΕΔΕ δεν προκάνει να ασχοληθεί διότι πρέπει να συνεδριάζει ΕΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ  για να καταγγείλει τον Τσίπρα που είπε "ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΙ" και να βγάζει και ψηφίσματα κατά της Χρυσής Αυγής και την "βία από όπου και αν προέρχεται" (ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΥΤΟ - ΠΑΕΙ ΠΑΚΕΤΟ).

Την ίδια ώρα με βάση τις επεξεργασίες που γίνονται αυτό το διάστημα για το νέο ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟ (μη γελάς) ΚΡΑΤΙΚΟ  ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ:

Οι ΚΑΠ για την αυτοδιοίκηση μειώνονται κατά 2% ακόμα, η ΣΑΤΑ (έργα) κατά 54% και τα Προνοιακά Επιδόματα άλλο 8% ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ.

Υπολογίζουν τζιμάνια τεχνοκράτες ότι η μεσοσταθμική μείωση των εσόδων των δήμων θα είναι περίπου  15% ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ.

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ, ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ - δεν είναι υπερβολή αυτό, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ - 70%!!!

Ο Τσίπρας είπε "βλαχοδήμαρχοι" και έγινε ολομέλεια της ΚΕΔΕ δια να απαντηθεί.

Κάθε μέρα μιλάνε τα MEDIA διάφοροι για ΜΑΦΙΕΣ στους δήμους, ΛΑΜΟΓΙΑ και ένα κάρο κερατιάτικα αλλά η ΚΕΔΕ δεν λέει να ασχοληθεί. Εκεί δεν προσβάλλονται οι ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΙ.

Και βρισκόμαστε τώρα μπροστά στις συντάξεις των προϋπολογισμών των δήμων για το 2014.

Που πρέπει να είναι σοβαροί και ισοσκελισμένοι. Θα τους ελέγξει και ο Φούχτελ.

Βέεεεεβαια! Υπάρχει και το Παρατηρητήριο, όχι όπως παλιά που δεν είχαμε σοβαρό κράτος οι παλιολινάτσες οι Έλληνες.

Τώρα γινόμαστε σιγά σιγά ... Γερμανία σου λέει!

Σουαζιλάνδης και Τσιμπουτί γινόμαστε, σου λέω εγώ ο τρελός.

Διότι οι ΟΤΑ καλούνται να συντάξουν - λέει - ρεαλιστικούς προϋπολογισμούς ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥΣ, τον αριθμό των υπαλλήλων τους, τις δομές τους, τις υπηρεσίες τους, αφού αυτά αναθεωρούνται κάθε φορά που είναι εδώ το κλιμάκιο, έτσι για πλάκα.

Το υπουργείο σου λέει δεν μπορεί να δεσμευτεί ούτε για το ύψος, ούτε για τον χρόνο καταβολής των δόσεων των Κ.Α.Π. (κεντρικοί αυτοτελής πόροι σημαίνει αυτό).

Έτσι λοιπόν το κλιμάκιο με την κυβέρνηση που αλλάζουν όποτε και όπως θέλουν τα δεδομένα για την αυτοδιοίκηση - που βαλλόμενη πανταχώθεν έχει πληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του μνημονιακού μαρμάρου - θέλουν και ρεαλιστικούς και ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς.

Τώρα πώς να γίνει αυτό - πραγματικά μιλάμε, όχι μουσαντέν για τους ινδιάνους - πραγματικά κάποιος να μας εξηγήσει.

Διότι μόνο ΦΑΚΙΡΗΣ μπορεί να το κάνει αυτό ή μεγάλος - πολύ μεγάλος όμως ΣΩΤΗΡΑΣ!

ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΙ γι' αυτά δεν ομιλούν, διότι αν ομιλήσουν δεν θα είναι καλά παιδιά και δεν θα τους δώκουν καραμέλα (χρίσμα). Οπότε προτιμούν να σε κοροϊδεύουν και να φταίει ....

..... Ε ΒΕΒΑΙΑ: 

Ο ΣΥΡΙΖΑ!

(συνεχίζεται)
Όλοι εναντίον όλων

«Όλοι εναντίον όλων» έχω γράψει και ξαναγράψει, και σε αυτήν εδώ την στήλη. Για του λόγου το αληθές αντιγράφω μια φράση:

“…Μια κοινωνία με συνοχή ως τα τέλη της δεκαετίας του ’70, αρχές του ’80, τείνει να μετατραπεί σε χώρο ανεξέλεγκτης Δράσης παντός είδους βίας. Έχω ξαναγράψει ότι μπαίνουμε σε φάση: ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ. Έτσι, την –υπαρκτή από παλαιότερα- ενδο-οικογενειακή βία, καθώς και την βία κατά ανηλίκων, αδυνάτων, περιθωριακών, συμπληρώνει τώρα η βία διαφόρων ομάδων «κατά του Κράτους».(«Επί Τροχάδην»,Παρόν,06.03.09). Κατά του «Κράτους» έγραφα τότε, προ-Μνημονίου. Κατά Πάντων συμπληρώνω τώρα.

Την ώρα που η Χώρα έχει μετατραπεί σε Aποικία Xρέους, την ώρα που ο Λαός μας , σε μεγάλο ποσοστό, παλεύει για την επιβίωση του σε αντίξοες συνθήκες, την στιγμή που είναι περισσότερο από ποτέ ΑΝΑΓΚΑΙΟ το πιο πλατύ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ αντι-Μνημονιακό ΜΕΤΩΠΟ και αντίστοιχη Κυβέρνηση Σωτηρίας, παρατηρούμε ΟΛΙΓΩΡΙΑ επί του θέματος από τις «παραδοσιακές» Δημοκρατικές δυνάμεις. Ολιγωρία; Αμηχανία; Την ίδια στιγμή, η «Χρυσή Αυγή» βρήκε –πάλι-ευκαιρία να σπείρει Μίσος και Δολοφονία (δυστυχώς), πραγματοποιώντας το «ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΑΛΜΑ» , φέρνοντας μας προ των πυλών της Καταστροφής, της Εμφύλιας Σύγκρουσης που πολλές πλευρές (παρανοϊκών, ιδεοληπτικών, πρακτόρων , κλπ. Αδιάφορο) ονειρεύονται. Να μας πάρουν μαζί τους στον Όλεθρο.Να συμπληρώσω ότι, «δυστυχώς» για την Χ.Α. δεν κατάλαβε ότι στον «Εμφύλιο» συμπεριλαμβάνετε και η ίδια, ότι δεν θα έχει μόνο Θύτες αλλά και Θύματα….

Toύτη την ώρα που η Ελλάδα μόλις έθαψε τον αδικοχαμένο Παύλο Φύσσα, ο λογισμός μας τρέχει στα γιατί και στα πρέπει. Πως φτάσαμε εδώ; Ποιος δηλητηριάζει τις σκέψεις μας με τόσο Μίσος, ποιοι εκφέρουν κατά ημών, του Λαού και της Πατρίδας την Συκοφαντία. Πως ο φασισμός αποθρασύνθηκε και έφτασε στο αίμα; Από την άλλη, που ο εθνο-μηδενισμός συναντά τον «εκσυγχρονισμό», και σε ενιαίο Μέτωπο λοιδορούν την χώρα που τους γέννησε, το γάλα που ήπιαν από τις μάνες τους για να μεγαλώσουν: και εν συνεχεία να το (τις) φτύσουν.. Καμία κολοβομένη, αποκομμένη από τις ρίζες της Χώρα, κανένα αποκομμένο από την ιστορία του Έθνος, δεν μπορεί να επιβιώσει. Οφείλουμε να υπερασπιστούμε τον πολιτισμό μας, την Πορεία και την Ταυτότητα μας, το Αξιακό σύστημα που μας μεταδόθηκε διαμορφούμενο και ανανεούμενο ανά τους αιώνες; Για να σμηλευθεί ξανά το χθες με το σήμερα, για να υπάρξει αύριο. Κάθε «χάρισμα» αυτού του ΠΛΟΥΤΟΥ στην ακροδεξιά είναι ΛΑΘΟΣ Ολκής, καταστροφή.

. Μπορεί να φτάσαμε ως τον 21ο αιώνα, πλην όμως οι Πνευματικές μας δυνάμεις έχουν λιγοστέψει, ο πνευματικός κόσμος οικουρεί.. Πριν περάσουμε στην ΑΚΙΝΗΣΙΑ: προεόρτιο Θανάτου, πριν γίνουμε μουσειακό είδος, σύγχρονοι υπό Εξαφάνησιν (νέο) Φοίνικες,

Οφείλουμε να αντιπαλέψουμε την σημερινή πραγματικότητα, με Δημοκρατική ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ, με αντι-πρόταση Εξόδου από τα καταστροφικά Μνημόνια και την Εξάρτηση της Χώρας που την μετατρέπει καθημερινά σε μια ανεξέλεγκτη χωματερή..

Το «Όλοι εναντίον Όλων»: θα ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ.

Η (σωστή, αλλά) συγκυριακή Αντιφασιστική πινελιά των ημερών, δεν αλλάζει την ουσία των πραγμάτων.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
e-mail: gpapagian@in.gr

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΦΩΤΟ


Το συλλαλητήριο διοργάνωσαν 

"Αντίσταση με τους Πολίτες Χαλανδρίου"
"Αγωνιστική Συσπείρωση Καθηγητών Α-Γ ΕΛΜΕ"
"Εκπαιδευτική Συσπείρωση Συλλόγου Περικλής"
"Νέοι ΣΥΡΙΖΑ Β.Α."
"ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Χαλανδρίου, Βριλησσίων, Ν. Ψυχικού)"ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ; ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΓΟΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ!Το Σάββατο το πρωί στο πρόγραμμα του κλειστού γυμναστηρίου ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΚΙΖΑΣ ήταν προγραμματισμένη η προπόνηση των πιτσιρικάδων του Τριφυλλιακού (των ακαδημιών) που γίνεται μέσα στο κλειστό.

Είναι τα πιτσιρίκια που οι γονείς τους ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τα αθλητικά σωματεία για να έχουν την δυνατότητα τα πιτσιρίκια να εκτονώνονται και να αθλούνται.

Λοιπόν το Σάββατο οι μπόμπιρες έβαλαν τις εμφανίσεις τους και πήγαν να προπονηθούν, ξαναλέμε στην ώρα που είναι δική τους από το επίσημο πρόγραμμα του Κλειστού.

ΟΜΩΣ ....

Όπως μας κατήγγειλαν γονείς , τα παιδάκια δεν βρήκαν κενό το Κλειστό στην ώρα τους.

και αυτό διότι - όπως είπαν οι υπάλληλοι στους γονιούς, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά τους - ο Πρόεδρος είχε μια προσωπική υποχρέωση σε μια παρέα δημοσιογράφων και δικαστικών (!!!) φίλων του και τους έδωσε την ώρα να παίξουν έναν φιλικό αγώνα ΒΡΑΔΙΠΟΡΙΑΚΟΥ - ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΑΚΟΥ (στο μπάσκετ όμως).
Και έτσι τα παιδιά αντί προπόνησης χειροκρότησαν ως θεατές τις προσπάθειες των παππούδων!

Η πηγή μας δεν διαψεύδεται. Είναι σοβαρός άνθρωπος.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ!

Ηλία Ντάβαρη θέλουμε εξηγήσεις.

Ξαναζεσταίνονται οι κοινές υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές


Οι ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών, με την εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής στο επίκεντρο, δημιουργούν νέα πολιτική δυναμική. Οι Α. Σαμαράς και Ευ. Βενιζέλος έστειλαν κατηγορηματικό μήνυμα ότι δεν πρόκειται να γίνουν πρόωρες εκλογές σε καμία περίπτωση, ενώ τέτοιες διαβεβαιώσεις δόθηκαν ήδη στην Τρόικα.

Ετσι, εκτός μεγάλου απροόπτου, οι πρώτες (πανελλαδικού επιπέδου) κάλπες θα στηθούν το Μάιο και θα αφορούν τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ως προς τις εκλογές των ΟΤΑ, διαμορφώνεται ήδη νέα δυναμική. Δύο κορυφαία στελέχη της ΝΔ, πρώτα η Ντόρα Μπακογιάννη και μετά ο Γιάννης Μιχελάκης, τάχθηκαν υπέρ κοινών υποψηφιοτήτων όλων των κομμάτων του συνταγματικού τόξου απέναντι στον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής, εφόσον γίνουν επαναληπτικές εκλογές σε συγκεκριμένες περιφέρειες μετά από ενδεχόμενη παραίτηση βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Ανάλογη θέση διατύπωσε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου.

Η πρόταση αυτή άρχισε ήδη να προκαλεί συζήτηση μεταξύ των βουλευτών της συμπολίτευσης, που άλλοι τάσσονται θετικά και άλλοι αρνητικά, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του προσεχούς Μαίου. Γιατί είναι προφανές ότι αν τότε η Χρυσή Αυγή σε κάποιες μεγάλες περιφέρειες επιχειρήσει δυναμική εμφάνιση με υποψήφιο κορυφαίο πολιτικό στέλεχος, μπορεί και πάλι να τεθεί το θέμα κοινών υποψηφιοτήτων του «συνταγματικού τόξου».

Και επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχθεί, ούτε το ΚΚΕ, ούτε οι ΑΝΕΛ, μένουν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ για να το συζητήσουν. Αν ο Φώτης Κουβέλης δεν συναινέσει, πράγμα πολύ πιθανό, μένουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που συγκυβερνούν και που, άλλωστε, πριν από τις τελευταίες εξελίξεις, εξέταζαν το ενδεχόμενο κοινών υποψηφιοτήτων, προκειμένου -κυρίως- να αποτραπεί ένα ναυάγιο για το ΠΑΣΟΚ τόσο μεγάλο ώστε να απειλούταν η ευστάθειά του την επόμενη μέρα.

http://www.aftodioikisi.gr


Ψαλίδι σε υπερωρίες, λειτουργικές δαπάνες & επιχορηγήσεις των ΟΤΑ


Υπερωρίες, λειτουργικές και δαπάνες μετακινήσεων, προμηθειών, κινητών τηλεφώνων αλλά και κάθε είδους επιχορηγήσεις κόβει σε δήμους και περιφέρειες ο προϋπολογισμός του 2014.
Συγκεκριμένα:
-Για τις δαπάνες υπερωριών τονίζεται ότι εγκρίνονται μόνο για έκτακτες υπηρεσιακές ανάγκες και αφού πρώτα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια αξιοποίησής των υπαλλήλων εντός του ωραρίου εργασίας.
-Περιορίζονται στο ελάχιστο δαπάνες υπηρεσιακών μετακινήσεων, προμηθειών, κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και δημοσίων σχέσεων, όπως συμμετοχή-διοργάνωση εκθέσεων στο εσωτερικό-εξωτερικό, συνδιοργάνωση εκδηλώσεων και εκτυπώσεις-εκδόσεις λευκωμάτων.
- Περιορίζονται, επίσης, στις απολύτως αναγκαίες οι πάσης φύσεως προαιρετικές δαπάνες του άρθρου 202 του Ν. 3463/2006, όπως είναι οι επιχορηγήσεις ΝΠΔΔ, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, ακόμη και τα βοηθήματα σε οικονομικά αδύνατους.
Παράλληλα από το υπουργείο Εσωτερικών περικόπτονται περί τα 230 εκατ. ευρώ.

http://www.aftodioikisi.gr/


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *