Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 3


Λοιπόν, επειδή όταν πιάνουμε ένα σοβαρό θέμα, δεν το αφήνουμε μισό στις καθεστωτικές παπαριές, θα κλείσουμε την αναφορά στον παιδικό σταθμό, όπως Η ΠΛΑΤΕΙΑ ξέρει και για να κόψουμε τις δικαιολογίες τους, αλλά θα θέσουμε και μερικά «ζητηματάκια» για το πώς δουλεύει το «σύστημα».

Για να δούμε τα αντεπιχειρήματά τους:

1.       Λένε: «Γιατί τώρα μιλάει η ΠΛΑΤΕΙΑ; Το θέμα «έτρεχε» από το 2008»  Υπονοούν ότι το 2008 που ήταν άλλος δήμαρχος δεν αναδείξαμε το θέμα και μιλάμε τώρα για «ιδιοτελείς» λόγους.

Ποια είναι η απάντηση (ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΑΝΟ):

Α. Το 2008 δεν υπήρχε η σημερινή οικονομική κατάσταση. (αν θυμόμαστε καλά).

Β. Το 2008 λειτουργούσαν ΟΛΟΙ οι παιδικοί σταθμοί στο Χαλάνδρι, με πάνω από 800 παιδιά να εξυπηρετούνται, φέτος ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ, κλείσανε δύο παιδικοί σταθμοί γιατί δεν είχαν προσωπικό ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ για τα ενοίκια των κτιρίων, όπως ΚΑΤ’ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΝ έχουμε αναδείξει.

Γ. Το 2008 ήταν ΛΟΓΙΚΟ να διεκδικεί ένας δήμος ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ για παιδικούς σταθμούς και να αναζητεί χρηματοδότηση για να τους φτιάξει.
Σήμερα που ΚΛΕΙΝΕΙ παιδικούς σταθμούς, που ΔΗΜΟΣΙΟ κτίριο, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ, ρημάζει, επειδή μόλις πριν 5 μήνες ο ΔΗΜΟΣ έκλεισε τον παιδικό σταθμό που στεγαζόταν εκεί, μόλις καμιά τρακοσαριά μέτρα μακριά από εκεί που θέλει να χτίσει νέο, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να τολμάνε κάποιοι να ομιλούν και να κάνουν συγκρίσεις;

Γ. Ο διαγωνισμός για το έργο δεν έγινε το 2008.
 ΕΓΙΝΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ (όπως φαίνεται στο έγγραφο που φέραμε στο φως της δημοσιότητας στην πρωινή μας ανάρτηση). Και η σύμβαση για το έργο υπογράφτηκε από τον Δήμαρχο Χαλανδρίου φέτος τον Αύγουστο.
Είναι δυνατόν να μιλούν κάποιοι για τις «παρελθούσες» ευθύνες;
Δηλαδή το πρόβλημα είναι ότι το 2008 διεκδικήθηκαν χρήματα ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ 2012, με γνώση της κατάστασης που επικρατεί σήμερα στην ελληνική κοινωνία, ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΗΚΑΝ;;;
Σε Μπαμπουίνους απευθύνονται;;;;

Δ. Το 2008 «φίλοι μας» ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ;;;

Και επί τη ευκαιρία, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ή ΟΧΙ;;; Γιατί ακούμε ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!
Και όσοι «τρελοί» προσπαθούσαμε και στο παρελθόν να αναδείξουμε τέτοια θέματα, πέφταμε πάνω στον τοίχο της ομερτά, αλλά σήμερα ΜΠΟΡΟΥΜΕ να αποδείξουμε του λόγου το αληθές.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΥΤΟ ή ΚΑΚΟ;

2.  2. «Μα ήταν ΕΠΙΛΕΞΙΜΗ δαπάνη από την ΕΕ ο παιδικός σταθμός. ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.»

Για κάτσετε ρε μάγκες δηλαδή με αυτή την παπαριά με τις «επιλέξιμες» δαπάνες.
ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ;

Ακούστε τώρα τι συμβαίνει στο Χαλάνδρι και πείτε με εμένα τρελό:

Ο Δήμος μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και κλείνει παιδικούς σταθμούς αφήνοντας παιδιά εργαζομένων εκτός.

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ περίπου 400 παιδιά (ενώ το 2008 περίπου 800!!!).

Κλείνει λοιπόν ο Δήμος φέτος 2 παιδικούς σταθμούς γιατί δεν έχει προσωπικό.
Ο ΕΝΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΤΟ ΚΟΥΡΤΕΣΗ.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ «επιλέγεται» να χρηματοδοτηθεί από ΕΣΠΑ για να χτίσει νέο σταθμό, λίγα μέτρα παραπάνω από αυτόν που έκλεισε.

ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ, με αυτά τα 3,5 μύρια ευρώπουλα θα μπορούσε ΝΑ ΚΤΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ και να εξοικονομήσει τα ενοίκια που πληρώνει, τα οποία θα μπορούσε να τα διαθέσει για να ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ γιατί δεν είχε λεφτά, ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 250 ακόμα οικογένειες.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ.

Αλλά δεν είναι θέμα «ΤΡΕΛΑΣ και ΛΟΓΙΚΗΣ».

Είναι ΘΕΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!

Διότι αυτοί – όπως κατ’ επανάληψιν έχουμε πει – όταν λένε ΠΟΛΗ, εννοούν ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ και ΧΩΡΑΦΙΑ.

Και όταν λένε «ανάπτυξη» εννοούν να φτιάξουν περισσότερα ντουβάρια, ακόμα και αν ρημάζουν, όπως ρημάζει το ΚΟΥΡΤΕΣΗ. Διότι αυτό βολεύει τα συμφέροντα που εξυπηρετούν.

Εμείς όταν λέμε ΠΟΛΗ εννοούμε «ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ". ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΜΕ ΩΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. 
Ανάπτυξη είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες περισσότερων οικογενειών.

ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΤΕ!

ΥΓ: Ξέρουμε ότι θα σας πουν (δικαιολογίες) ότι η πρότασή μας για μεταφορά του κονδυλίου από τον ΑΧΡΗΣΤΟ παιδικό σταθμό στην ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ οικοδόμηση δημαρχείου για την πόλη, που θα κάνει μεγάλη οικονομία στον προϋπολογισμό του δήμου, «δεν είναι επιλέξιμη δαπάνη από το ΕΣΠΑ».
Γι΄ αυτό εμείς είμαστε ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ και με την ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ και όχι με τους υπαλλήλους της κεντρικής εξουσίας.
Διότι γνωρίζουμε ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΟ ΤΗΣ ΔΥΑΜΙΚΟ.
Και πιστεύουμε ότι, πάει στο διάολο, αν πέφτουν πέντε φράγκα στον δήμο μας, ας μας αφήσουν να αποφασίσουμε ΕΜΕΙΣ τι στο διάολο χρειαζόμαστε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!


ΣΥΜΒΑΣΗ

Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κος ΚΟΥΡΑΣΗΣ υπέγραψε την σύμβαση ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ. Ας αφήσουν τα περί .... 2008 και ευθυνών του Χαρίλαου Τρικούπη.

ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΧΙΟΥΜΟΡ!

ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ

ΣΥΡΙΖΑ: ΑΝΤΙ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!Συλληπητήρια κ. Πρόεδρε


Δελτίο Τύπου σχετικά με τον θάνατο του Πάυλου Τσίπρα, πατέρα του Αλέξη Τσίπρα εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ - Ε.Κ.Μ.

«Θερμή παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατεθούν στους Γιατρούς του Κόσμου», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου.


Ο Παύλος Τσίπρας έφυγε χθες από την ζωή σε ηλικία 78 ετών.
Πατέρας τριών παιδιών, ανέπτυξε αντιδικτατορική δράση και φυλακίστηκε.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Τρίτη στις 16:00 το απόγευμα στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου Διονύσου.

ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΟ ΚΟΥΡΤΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ - ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ - ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ 3,2 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ!


Το οικόπεδο στο Πάτημα 1 (ΟΤ 1111) όπου προβλέπεται να γίνει ο παιδικός σταθμός.

Οι προδιαγραφές για ανέγερση παιδικού σταθμού προβλέπουν  περίπου 10 τ.μ. ανά παιδί.

ΑΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ (και τονίζουμε το περίπου) για 100 παιδιά χρειάζονται περί τα 1000 μέτρα κτίσμα.

Αν υπολογίσουμε ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΟ, μιλάμε για 1.500.000

Μελέτες, εξοπλισμοί, απρόβλεπτα κλπ;

ΠΟΣΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ;;;

3.200.000;;; 

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ::::

Και να σκεφτείτε ότι το κτίριο στο ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΥΡΤΕΣΗ 
είναι .... ΚΕΝΟ !!!!!!

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ 2 - ΣΟΡΡΥ ΛΑΘΟΣ!
Δεν διαβάσαμε με αρκετή προσοχή το έγγραφο που ανεβάσαμε και δημιουργήσαμε ψευδείς εντυπώσεις.

Μας πήραν τηλέφωνο αναγνώστες, γνώστες του θέματος και μας έβαλαν χέρι.
ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ!


Πατήστε στο "ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ" όπου Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ :


ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΠΟ .... ΧΡΥΣΑΦΙ

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ


2.200.000 ΕΥΡΩ!
750 000 000 ΔΡΑΧΜΕΣ!!! (Για να ξανασυνηθίζουμε σιγά - σιγά)

Για να χτιστεί ένας παιδικός σταθμός! (χωρίς το οικόπεδο ε, μην μπερδεύεστε)

Αν το θεωρείτε εσείς ΛΟΓΙΚΟ, αν δεν είναι ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ, τότε ναι εμείς είμαστε ακραίοι και η διοίκηση Κουράση είναι μια καλή διοίκηση που εμείς οι κακοί την υπονομεύουμε για ιδιοτελείς λόγους.

Το έργο ανατέθηκε τον Ιούνιο.

Η Λούλα Καρατζά δήλωσε στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής ότι "το οικονομικό αποτέλεσμα του διαγωνισμού είναι σκανδαλώδες".

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ;;; 

Μια δήλωση, μια καταγγελία, μία ανάρτηση, ένα δημοσιεύμα, κάτιτις τες πάντων ...

ΤΟΣΑ BLOGS παίζουν στο Χαλάνδρι. Αλλά είναι "καλά παιδιά".

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ, ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Ανδρεόπουλος και Μιχαήλ δεν πάνε ποτέ στο όργανο ή πάνε και δηλώνουν "ΑΠΩΝ" για να μην καταψηφίσουν τίποτα αλλά και να το παίζουν αντιπολίτευση εκ του ασφαλούς.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑΣΗ !!!!

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση της διοίκησης της ΕΡΤ να βάλει «στον πάγο» την εκπομπή «ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» με τους Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένα Κατσίμη
«Το σχέδιο μετατροπής της Δημόσιας Τηλεόρασης σε προπαγανδιστικό όργανο τρομοκράτησης και χειραγώγησης της μνημονιακής συγκυβέρνησης επιβεβαιώνεται καθημερινά. 

Μετά τα...
επαναλαμβανόμενα φαινόμενα λογοκρισίας και περιθωριοποίησης των δημοσιογράφων που δεν συμμορφώνονται προς τας υποδείξεις, σήμερα το πρωί η διοίκηση της ΕΡΤ κατέλυσε και τα τελευταία προσχήματα.


Η απόφασή της για κόψιμο της εκπομπής του Κ. Αρβανίτη και της Μ. Κατσίμη «Πρωινή Ενημέρωση» συνιστά στυγνή κομματική παρέμβαση στη δημόσια τηλεόραση. Η αναφορά των δημοσιογράφων στην υπόθεση του ξυλοδαρμού συλληφθέντων διαδηλωτών που αποκάλυψε η εφημερίδα Guardian και καλύπτει μέχρι σήμερα ο αρμόδιος υπουργός κ. Δένδιας φαίνεται να είναι η αφορμή για αυτήν την απόφαση, που ανασύρει μνήμες άλλων σκοτεινών εποχών.

Η δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, όμως, δεν αποτελεί μαγαζάκι καμιάς κυβέρνησης και κανενός υπουργού, αλλά ανήκει στον ελληνικό λαό. Αυτός έχει δικαίωμα στην ανεξάρτητη και αντικειμενική ενημέρωση, όσο κι αν αυτό δεν συμβαδίζει με τα συμφέροντα μιας κυβέρνησης που βουλιάζει καθημερινά στην ανυποληψία.

Η απόφαση αυτή πρέπει άμεσα να ανακληθεί, αλλιώς εγείρεται θέμα παραίτησης της διοίκησης της ΕΡΤ».

ΑΣΧΕΤΟ;;; ΡΕ ΓΡΑΦΕΙ ΑΣΧΕΤΑ Η ΠΛΑΤΕΙΑ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ! ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ!


Τι έδωσε και τι πήρε ο Κοπελούζος από το deal με Enel

Του Χάρη Φλουδόπουλου 


Το ποσό των 172 εκατομμυρίων ευρώ έχει καταβάλει στον όμιλο Κοπελούζου η ιταλική Enel για το deal της πώλησης των αιολικών πάρκων. Η συνολική εγκατεστημένη ισχύς των πάρκων που πουλήθηκαν φτάνει τα 127 MW εκ των οποίων τα 84MW βρίσκονται ήδη σε λειτουργία και τα 42 σε στάδιο κατασκευής.

Η καταβολή των 172 εκατ. ευρώ έχει ήδη πραγματοποιηθεί, ενώ από την πρώτη Οκτωβρίου του 2007 πέρασαν στην πλήρη κυριότητα του ιταλικού κολοσσού τρεις εταιρείες. Πρόκειται για τη Διεθνή Αιολική με πάρκα ισχύος 16,4 MW στα Στείρα και το Μαρμάρι Εύβοιας, τα Αιολικά Πάρκα Θράκης με 30,75 MW στην Αλεξανδρούπολη και τη Ροδόπη και η Διεθνής Αιολική Θράκης με πάρκα ισχύος 31,8MW στη Ροδόπη, αντί ποσού 93 εκατ. ευρώ.

Τότε ολοκληρώθηκε και η μεταβίβαση ποσοστού 15% προς την Enel τεσσάρων εταιρειών. Πρόκειται για τη Διεθνή Αιολική Ρόδου (11,05 MW), τη Διεθνή Αιολική Κρήτης (7,2 MW), τη Διεθνής ΑιολικήΑχαΐας (18,9 MW) και τον Υδροηλεκτρικό Σταθμό Γλαύκου (5,5 MW) αντί ποσού 35 εκ. ευρώ. Το τίμημα των 128 εκ. ευρώ αφαιρέθηκε από το ποσό που είχε δοθεί προκαταβολικά. Έτσι απομένει ένα ποσό 44 εκ. ευρώ που αφορά άλλες μεταγενέστερες μεταβιβάσεις.

Σημειώνεται ότι η μεταβίβαση έγινε προς τη θυγατρική της Ιταλικής εταιρείας Enel Investment Holding (EIH).

ΔΕΣΜΗΕ

Εξάλλου, νέα εμπλοκή φαίνεται να παρουσιάζεται στη μονάδα της Enelco, στον Άγιο Βλάσιο Χαιρώνιας. Μετά την προσφυγή στην Ε.Ε. που καθυστέρησε την κατακύρωση του διαγωνισμού ΔΕΣΜΗΕ, η κατασκευή της μονάδας προσβλήθηκε στο ΣτΕ από το Δήμο Χαιρώνειας.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες παρουσιάστηκαν προβλήματα με την αρχαιολογική υπηρεσία, στο χώρο όπου θα εγκατασταθεί η μονάδα στον Άγιο Βλάσιο. Η Enelco (25% όμιλος Κοπελούζου, 65% Enel) υπενθυμίζεται ότι είχε ανακηρυχθεί μειοδότης κέρδισε στο διαγωνισμό του ΔΕΣΜΗΕ για την κατασκευή μονάδας στο νότιο σύστημα με σύμβαση εγγυημένης ισχύος (επί της ουσίας εγγυημένο εισόδημα).

Πηγή:www.capital.gr

ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

N.-3584-2007-κωδικας-δημοτικών-και-κοινοτικων-υπαλλήλων

Έκραξαν και τελικά έδιωξαν τον Γιωργάκη από εστιατόριο του Βερολίνου!!! (video)


Πήγε να φάει ένα πιάτο φαί ο καημένος ο Γιωργάκης Παπανδρέου το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου σε ένα εστιατόριο του Βερολίνου όπου βρέθηκε από την Αμερική όπου δίδαξε!
Μόνο που κανείς δεν του είχε πει ότι σε διπλανό μαγαζί ήταν συγκεντρωμένοι πολλοί Έλληνες για να ακούσουν κάποια ελληνικά μουσικά συγκροτήματα.
Κάποιος λοιπόν είδε τον ΓΑΠ και έριξε το σύρμα.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που εξασφάλισε το diktionews.gr αρκετοί Έλληνες εισέβαλαν στο εστιατόριο όπου βρισκόταν ο Γιωργάκης και τον «στόλισαν» δεόντως.
Τι να κάνει λοιπόν ο άνθρωπος. Μάζεψε τα... βρεγμένα του κι όπου φύγει, φύγει.
Δείτε το video και ακούστε τα «γαλλικά» των συμπατριωτών μας στον πρώην πρωθυπουργό:


http://www.diktionews.gr/, 29/10/2012

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις