Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

του Ακατανόματου
Καλά να γκρεμίσουμε αυθαίρετα εκεί που πρέπει, δεν λέμε εμείς όχι.

Να διαπλατύνουμε δρόμους εκεί που δεν επαρκούν, δεν λέω, καλό είναι.

(Αν και αυτό δεν είναι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσεις την ανεπάρκεια του υφιστάμενου οδικού δικτύου επειδή φορτώνεις ανεξέλεγκτα, απρογραμμάτιστα και χωρίς όριο μια περιοχή συνεχώς με νέους κατοίκους και επισκέπτες, ΕΔΩ ΚΑΙ ... ΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ).

Να μιλάμε για τις παθογένειες των "εδώ και ..... αντα ή ... ήντα χρόνια" για να δούμε τα λάθη και να τα διορθώσουμε. ΟΚ!

Να φτάνουμε την συζήτηση στο .... 1930, για να αποφύγουμε ΣΗΜΕΡΑ να πούμε μια  ΣΥΓΝΩΜΗ, και οι νυν και οι πρώην που θεωρούν τους εαυτούς τους "αλάνθαστους" και "αρίστους". ΜΕΣΑ.

Να θυμηθούμε την ώρα που μετράμε πτώματα ότι θα έπρεπε να βγάλουμε τα πεύκα και να βάλουμε βελανιδιές, πορτοκαλιές, χαρουπιές  ή .... παπαγιές (από αυτές δεν βγαίνει η παπάγια;;;)

Όλα αυτά τα καταλαβαίνω σε μια δημόσια συζήτηση που όλοι θέλουν να πουν κάτι και οι περισσότεροι θέλουν να πουν αυτό που βολεύει την εξυπηρέτηση του ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ: ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ, του εκλογικού, του ψηφοθηρικού.

Αυτό που εγώ δεν καταλαβαίνω όμως τελικά είναι σε ποια ακριβώς πολιτική πιστεύουν "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" (μπαίνοντας) και όσοι Τζημεροδεξιοί - όψιμα - θυμήθηκαν τα αυθαίρετα και αλληλοκατηγορούνται για το ποιανού η παράταξη τα προστάτεψε, ποιος τα τακτοποίησε, ποιος τα νομιμοποίησε, ποιος δεν έφτιαξε τους αναγκαίους δρόμους και ελεύθερους χώρους στους οικισμούς, πριν .... άντα, ΄.... ήντα χρόνια κλπ.

ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ή ΚΛΑΙΩ ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΥΘΜΕΝΗ  ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ φοβερών  ΑΡΙΣΤΩΝ της ΝΔ που το μόνο που τους νοιάζει είναι να εκφράσουν τον ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΙΔΙΩΤΗ.

Που βολεύονται να τσακώνονται - βεβαίως - για το χθες και όχι για το σήμερα και το αύριο που ξέρουν ότι - έτσι και αλλιώς είναι καθορισμένο από τα αφεντικά τους.

 ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ σήμερα και αύριο, αφού τόσο οι ΖΑΙΟΙ, όσο και οι ΑΡΙΣΤΟΙ υπάλληλοι των ίδιων κέντρων είναι.

Αν διαβάζαμε το παρελθόν, όχι για να κάνουμε μικροπολιτικό καβγά  και να τσακώνονται τα κομματικά παπαγαλάκια μεταξύ τους, αλλά για να διδαχθούμε για το μέλλον τότε ....

..... ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΝΕΕΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΑΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΤΙΣΜΑΤΑ.

----- ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΑΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΔΟΜΗΣΗ, όσες πιέσεις και να μας ασκούσαν οι ψηφοφόροι μας. Θα θυσιάζαμε μερικά ψηφαλάκια για το μέλλον των παιδιών μας.

----- ΘΑ ΑΝΟΙΓΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΥΘΕΤΟΥΣΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ "ΚΡΥΒΑΜΕ" ΡΕΜΑΤΑ στο Πολύδροσο και το Κάτω Χαλάνδρι και στο Πάτημα. ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

---- ΘΑ ΑΦΗΝΑΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ να λειτουργούν ως συλλεκτήριοι της διαμπερούς κυκλοφορίας και δεν θα κάναμε αυτά τα αστεία που γίνονται στην οδό Φραγκοκλησιάς για την εξυπηρέτηση μερικών ψηφοφόρων.

----- Θα ήμασταν θετικοί σε κάθε ενίσχυση των μέσων μαζικής μεταφοράς, δεν θα λέγαμε "όχι στο ΜΕΤΡΟ", ούτε θα κάναμε φασαρία γιατί τα λεωφορεία σταθμεύουν στην οδό Γυφτοπούλου (Μεσολλογγίου) και πρέπει .... "να φύγουν, να πάνε αλλού".


----- Δεν θα μειώναμε τις πρασιές στις νεοντασσόμενες περιοχές και δεν θα φτιάχναμε τις συνθήκες για νέες ΒΩΒΟΠΟΛΕΙΣ, όπως κάναμε στην Χαλανδρίου - Αγίας Παρασκευής με το ΓΠΣ Κουράση και Κουρασικής αριστεράς.


----- Δεν θα γινόμασταν συνένοχοι στο να χτίζονται άναρχα επαγγελματικές χρήσεις ..... ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, στην Δουκ. Πλακεντίας υπό την προστασία του ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΩΝ.


ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Γιατί ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει αλλάξει στα μυαλά όσων τσακώνονται για ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Επειδή αυτά για τις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων τα ακούμε στο Χαλάνδρι από το 1994, για την ρεματιά από τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και την καργαριστερά κυρίως ....

..... με αποτελέσματα τα οποία έχουμε αναδείξει συχνά από την ΠΛΑΤΕΙΑ:
  • Την μετατροπή ενός πρατηρίου βενζίνης και μιας μάντρας οικοδομικών υλικών σε ΜΑΓΑΖΙΑ στην Φαρίντα και το κλείσιμο ΜΙΑΣ (αριθμός 1) ταβερνούλας, στο Πολύδροο - την ώρα που στο μαγαζί του πρώην δημάρχου του Αεικίνητου άνοιγε ΝΕΑ ταβέρνα - πάνω στο ρέμα (εκεί που μπροστά της έγινε το νέο καζίνο, με τα φρουτάκια),
  • Την μετατροπή του ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΦΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ συμφερόντων των KOYRASIS & ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ...
....  τώρα που ακόμα και η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, η  παράταξη στην οποία υποστηρίζει και μετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Χαλάνδρι, κατέληξε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΤΙΣΜΑ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, στη Μεσολλογγίου ....

....  ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ για το παρόν και το μέλλον και ας αφήσουμε τους αποπροσανατολισμούς και τις αοριστίες για τα   ..... "εδώ και ...... αντα χρόνια".

ΔΥΟ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ: ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΟ ΣΤΟ FACEBOOK. ΕΔΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!.


ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ

Αυτά είναι τα αυθαίρετα που θα κατεδαφιστούν.

Βλέπει κανείς ανάμεσά τους τίποτα στο ΜΑΤΙ;;;

Γιατί οι επαγγελματίες προπαγανδιστές του facebook μας έλεγαν ότι φταίνε οι προγονοί μας που "έχτισαν στο δάσος"



4η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1865 ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ


Κι έλεες: «Πότε, α, πότε βγάνω το κεφάλι από τσ' ερμιές;».
Και αποκρίνοντο από πάνω κλάψες, άλυσες, φωνές.

Τότε εσήκωνες το βλέμμα μες στα κλάιματα θολό,
και εις το ρούχο σου έσταζ' αίμα πλήθος αίμα ελληνικό.