Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ!ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ!


ΝΙΜΤΣ - Νοσηλευτικό (ΙΔΙΩΤΙΚΟ;;;) Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού...

Σύμφωνα με πληροφορία που μου έδωσε έγκυρη πηγή από το 401 Γ.Σ.Ν.Α., ακούγεται ότι, το ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΝΙΜΤΣ) πωλήθηκε σε γνωστό Έλληνα επιχειρηματία και τραπεζίτη. Ήδη, σύμφωνα με την ίδια πληροφορία, το φαρμακείο που βρισκόταν στο ΝΙΜΤΣ, ετοιμάζεται να εγκατασταθεί στο 401...
Ακόμη, πληροφορούμαι ότι, οι στρατιωτικοί γιατροί που εργάζονται εκεί, φεύγουν (ή, "ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΟΥΝ"!!) ένας - ένας για το 401...
ΑΝ αυτό που ακούγεται είναι πραγματικότητα, θα ήθελα να γνωρίζω - όπως, φαντάζομαι και εκατομμύρια έλληνες πολίτες και συνταξιούχοι στρατιωτικοί - ΠΟΙΟΣ και ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ πούλησε σε ιδιώτη ένα από τα πιο ΣΟΒΑΡΑ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ (άσχετα αν κάποιοι το παρουσίαζαν "προβληματικό" για...ευνόητους λόγους...) ιδρύματα της χώρας μας. ΠΟΙΟΣ και ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ πούλησε ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Είπαμε, ΑΝ αυτό που ακούγεται είναι αλήθεια...

Δ.Χ.

ΑΙΣΧΟΣ!Από το fb του ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ!


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Ρε μαλάκες, αυτοί δεν είναι κυνηγοί. Για το άλλο έρχονται ...

ΑΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ LEXOTANIL ΣΑΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ....


Ληστεία στο πρακτορείο ΕΛΤΑ Χαλανδρίου (Αττική Οδό και Λευκών Ορέων), οι ληστές τράκαραν στην προσπάθειά τους να διαφύγουν

  http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/06/blog-post_8784.html

Τρεις ληστές εισέβαλαν με τα όπλα στα χέρια στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στο Χαλάνδρι δέκα λεπτά πριν τις έντεκα.
Υπάλληλοι και πελάτες πάγωσαν... Οι ληστές με τα όπλα στα χέρια ακινητοποίησαν τους πάντες και άρπαξαν από τα ταμείο όσα χρήματα υπήρχαν.
Στη συνέχεια οι δράστες βγήκαν τρέχοντας από το υποκατάστημα και μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο που είχαν παρκάρει κοντά.
Δεν πρόλαβαν να κάνουν παρά μερικά μόνο μέτρα όταν ο ληστής που οδηγούσε έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.
Λόγω της σύγκρουσης οι δράστες δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν έγκαιρα. Οι αστυνομικοί ειδοποιημένοι από τους υπαλλήλους των ΕΛ.ΤΑ έφτασαν αμέσως στο σημείο και λίγο αργότερα εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο από τους τρεις.
Ο τρίτος ληστής κατάφερε να διαφύγει από το σημείο και μέχρι στιγμής, παρά το ανθρωποκυνηγητό, δεν έχει εντοπιστεί.
ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Ευχαριστούμε τον fb φίλο κο ΘΑΝΟ ΤΣΙΑΜΠΑ που μας ... ξύπνησε, διότι το θέμα δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι!
Ευχαριστούμε που μας βοηθάτε να είμαστε πάντα κοντά σε ό,τι συμβαίνει στο Χαλάνδρι!

Ιταλία: Οι δημοτικές επιχειρήσεις στο νέο πακέτο ιδιωτικοποιήσεων

Νέες ιδιωτικοποιήσεις ,  αυτή τη φορά επιχειρήσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εξήγγειλε την Πέμπτη 14 Ιουνίου, ο Ιταλός πρωθυπουργός, Μάριο Μόντι.
Ο κ. Μόντι τόνισε πως  »οι παρεμβάσεις θα αφορούν κυρίως σε εταιρείες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε περιφερειακό και δημοτικό επίπεδο», με στόχο «την τόνωση της οικονομίας»  της Ιταλίας.
Εκτιμήσεις ειδικών της ιταλικής κυβέρνησης αναφέρουν πως «οι εταιρίες αυτές μπορούν να προσελκύσουν πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους επενδυτές, απ’ ό,τι μεγάλες κρατικές επιχειρήσεις».  Μερικές από τις υπό εκποίηση τοπικές επιχειρήσεις  διαχειρίζονται κρίσιμους κοινωνικούς τομείς και αρμοδιότητες της Αυτοδιοίκησης, όπως είναι οι αστικές και οι υπεραστικές συγκοινωνίες, αλλά και – κυρίως – η διαχείριση  των απορριμμάτων.
 Η κυβέρνηση Μόντι επιδιώκει τη διετία 2012- 13 να προχωρήσει σε περικοπές κρατικών δαπανών συνολικού ύψους 14 δισεκατομμυρίων ευρώ,  5 και 9 δισεκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα, όπως υπογραμμίζει η εφημερίδα Κοριέρε Ντέλα Σέρα.
 Πέραν όμως των ιδιωτικοποιήσεων η κυβέρνηση Μόντι στοχεύει στον δραστικό περιορισμό των ποσών που καταβάλλει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η κεντρική κυβέρνηση για την ενοικίαση ακινήτων.
 Μένει να διαπιστωθεί αν θα μπορέσει να αποφευχθεί η προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο αύξηση του φόρου προστιθέμενης αξίας από το 21% στο 23%, για να μην βρεθούν σε ακόμη πιο δυσχερή θέση οι επιχειρήσεις και βιομηχανίες που αντιμετωπίζουν ήδη σημαντική μείωση των παραγγελιών.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της κυβέρνησης της Ρώμης καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για να μην βρεθεί προ της ανάγκης να προχωρήσει και σε υιοθέτηση νέας έκτακτης δέσμης μέτρων τα οποία θα πλήξουν τα εισοδήματα των πολιτών.


Άρχισαν τα "όργανα"; Φαντάζομαι ότι, εδώ, στο Ελλάντα, έχουμε πάρει τα (ποια και για ποιους;;;) μέτρα μας (;;;)

Δ.Χ.

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΛΕΦΤΡΑ! ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΓΑΛΑ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ "ΑΣΦΑΛΕΙΑ" ΜΑΛΑΚΕΣ!

Μια 35χρονη μητέρα αναγκάστηκε για να μην πεθάνουν από την πείνα τα παιδιά της να μπει σε ένα σούπερ μάρκετ στο Ηράκλειο και να κλέψει γάλα και τρόφιμα για τα παιδιά της!

Σε αυτή τη μάνα και πάνω απ' όλα σε αυτά τα παιδιά, τι θα πούν οι υποστηρικτές του Μνημονίου; Ότι το έκαναν για το καλό της; Ότι έφεραν την ανεργία των 1.200.000 ανθρώπων για να μην βγούμε από το ευρώ; Ότι πεινάει για το καλό της χώρας; Όταν οι τραπεζίτες φίλοι και χρηματοδότες της πολιτικής ελίτ εχουν εισπράξει κοντά 200 δισ. ευρώ από τότε που άρχισε η κρίση "για να διαθέσουν ρευστότητα στην αγορά";

Η γυναίκα πιάστηκε ενώ έβγαινε από το κατάστημα και οι αστυνομικοί που την συνέλαβαν ντρέπονται. Ντρέπονται γιατί συνέλαβαν αυτή και όχι τους πολιτικούς που λαδώθηκαν από την Siemens, από την ΜΑΝ, τους μεγαλοκατεσκευαστές, αυτούς που έβαλαν τη χώρα στο ΔΝΤ και υπεγραψαν το εθνοκτόνο Μνημόνιο.

Η 35χρονη είπε ότι τα παιδιά της δεν έχουν φάει και δεν ήξερε από την απόγνωσή της τι να κάνει. Δουλειά δεν έβρισκε πουθενά και κανείς δεν την βοηθούσε. Και επειδή τα παιδιά της έκλαιγαν και ζητούσαν έστω λίγο γάλα αποφάσισε να κλέψει ένα μπουκάλι γάλα για να τα βοηθήσει...

Το πρωί της Παρασκευής η 35χρονη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Αντί να οδηγηθούν η πολιτική και οικονομική ελιτ της χώρας, οδηγούνται στον εισαγγελέα τα θυματά τους...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΤ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ!

Καταλαβαίνω ότι είναι πρόβλημα να αποχωρήσει η χώρα από το ΕΥΡΩ.

Εγώ ας πούμε αποχώρησα εδώ και δυο χρόνια περίπου και ακόμα δεν μπορώ να το ξεπεράσω.


Έχουμε αποχωρήσει χρόνια! Χαχαχα!

ΣΥΡΙΖΑ: ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΟΧΝΕΣ


Δεν υπήρξε προηγούμενο στην μεταπολεμική Ελλάδα να βάλλεται τόσο λυσσαλέα ένα κόμμα από το σύνολο του υπάρχοντος συστήματος ισχύος.

Επί δύο μήνες παρακολουθούμε μια ανελέητη επίθεση όλων εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή ο λαός άρχισε να εμπιστεύεται μαζικά το κόμμα αυτό. Καθόλου τυχαία αυτή η επίθεση αν αναλογιστούμε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ, αν και κόμμα με μειωμένη εκλογική επιρροή, ήταν μόνιμος στόχος της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Όπλα των επιτιθέμενων είναι οι ψευδολογίες, η χάλκευση ντοκουμέντων, η παραποίηση θέσεων, η διαστρέβλωση γεγονότων, η υποκρισία, το θράσος, η κατατρομοκράτηση και ο εκβιασμός του λαού. Έφτασαν οι ανεκδιήγητοι στο σημείο να φορτώνουν στο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και την έλλειψη αντικαρκινικών φαρμάκων.

Ο Τσίπρας και οι σύντροφοι του έχουν μετατραπεί σε σάκο του μποξ όπου εκτονώνονται απωθημένα και συμπλέγματα ενοχής ή εκτελούνται συμβόλαια πίστης στα μεγάλα ορατά και αόρατα αφεντικά. Είναι οι δαίμονες που έρχονται να αρπάξουν το ψωμί από το τραπέζι, να εγκαθιδρύσουν το βασίλειο της αναρχίας, να μας γυρίσουν στην εποχή των σπηλαίων.

Είναι τέτοιο το μένος τους κατά του ΣΥΡΙΖΑ που αδυνατούν να καμουφλάρουν την ανανδρία να γρονθοκοπούν όλοι ταυτόχρονα στην παλαίστρα τον αντίπαλο τους, παραβαίνοντας και τους στοιχειώδεις κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι. Είναι τόσο τυφλωμένοι ή και πανικόβλητοι που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι με τη στάση τους αυτή εξυψώνουν τον αντίπαλο τους και ξεσκεπάζουν το δικό τους αποκρουστικό πρόσωπο. Είναι τέτοια η αντισυζιρική υστερία τους που αδιαφορούν αν αυτογελοιοποιούνται , τροφοδοτώντας με υλικό τους γελοιογράφους και επιθεωρησιογράφους.

Ο αριστεροί πολίτες, που συνήθως έχουν ανεπτυγμένη αίσθηση ιστορικότητας, δεν αιφνιδιάστηκαν από την ολομέτωπη αυτή επίθεση. Γνωρίζουν ότι η ριζοσπαστική αριστερά είναι διαχρονικά ο κυριότερος και πιο επικίνδυνος αντίπαλος για τον καζινοκαπιταλισμό της καταστροφής και το εγχώριο καθεστώς διαπλοκής. Αναμενόμενο λοιπόν να βυσσοδομούν και να βρυχώνται κατά της αριστεράς οι Ευρωπαίοι γραφειοκράτες της τραπεζοκρατίας και εμπνευστές των μνημονίων μαζί με τα εγχώρια στηρίγματα τους ΜΜΕ, ΣΕΒ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Προξενεί όμως θλίψη η ανιστόριτη στάση ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ που ξεπερνώντας κάθε όριο θεμιτού πολιτικού ανταγωνισμού, επί της ουσίας αναπαράγουν τα επιχειρήματα των μνημονιακών δυνάμεων, προσφέροντας ανεκτίμητες υπηρεσίες στο σάπιο και καταρρέον σύστημα του τέως δικομματισμού.
Η αντιαισθητική εικόνα των συνοφρυωμένων στελεχών των κομμάτων αυτών που επιτίθενται με αγριότητα, ειρωνεία, μικροψυχία και κακεντρέχεια στο ΣΥΡΙΖΑ υποδηλώνει ότι είτε κάποιοι έχουν διαλέξει αντιαριστερό στρατόπεδο είτε κάποιοι άλλοι, κρυμμένοι στο παραβάν του δόγματος δεν έχουν στοιχειώδη συναίσθηση της κρισιμότητας των στιγμών. Υποτίμησαν οι ηγεσίες των κομμάτων αυτών τη νοημοσύνη του κόσμου της Αριστεράς αλλά και του λαού και τώρα προσπαθούν με άναρθρες κραυγές να συγκρατήσουν τους ψηφοφόρους τους που διαρρέουν στην μοναδική υπεύθυνη και σοβαρή δύναμη που μπορεί να εκφράσει τις προσδοκίες και ελπίδες του λαού.

Μοιάζει άνιση η μάχη υπό τις συνθήκες αυτές;
Μπορεί ο Δαβίδ να κατατροπώσει το Γολιάθ;
Μπορεί ένα κόμμα με άφθαρτα στελέχη να αντιπαλέψει τους Ευρωπαίους ράμπο του νεοφιλελευθερισμού με τις κάννες στραμμένες κατά πάνω μας;
Μπορεί να κερδίσει τον πόλεμο των ιδεών και της προπαγάνδας έχοντας εχθρικό ή ουδέτερο όλο σχεδόν τον τύπο Αθηναϊκό και επαρχιακό;
Μπορεί να αντιμετωπίσει τους ταλιμπάν όλων των καναλιών που απροσχημάτιστα πασχίζουν να το εξοντώσουν; Μπορεί να αντικρούσει την ύπουλη σπερμολογία φόβου, ακροδεξιάς κοπής που διοχετεύεται στα σώματα ασφαλείς, στρατό, εκκλησία κλπ.;
Μπορεί να διασκεδάσει την κινδυνολογία και τις έμμεσες απειλές που εκτοξεύουν κρατικοδίαιτοι, τραπεζοδίαιτοι ή διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες στο προσωπικό τους;
Μπορεί τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ να αντέξει στο αδιάκοπο κατηγορητήριο όλων των κομμάτων;

Η απάντηση είναι απερίφραστα καταφατική.
Γιατί τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί στη βούληση και την απόφαση του λαού να ξεφύγει από το εφιαλτικό παρόν, στέλνοντας οριστικά στα αζήτητα της ιστορίας τους υπαίτιους της καταστροφής.
Γιατί η ακατανίκητη ελπίδα θα κατατροπώσει το φόβο.
Γιατί έφτασε η ώρα να γίνει η ανάγκη ιστορία. Γιατί στις 17 Ιουνίου οι Έλληνες έκλεισαν ραντεβού με την Ευρωπαϊκή και παγκόσμια ιστορία.

Γιατί η Αριστερά, μια μεγάλη περιουσία σκέψης και ανθρωπιάς, μια δύναμη ψυχής, αγάπης και ονείρου πρέπει να ξαναγίνει η λεωφόρος του μέλλοντος

tvxs

Πεντοχίλιαρα υπάρχουν!!!

Τελικά, είχαν δίκιο οι "κασσάνδρες"...Πράγματι. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριζε πάντα την έξοδο από το ευρώ και την επιστροφή στη Δραχμή.
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη στηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός εκτύπωσης των νέων χαρτονομισμάτων και εμείς, έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε ένα από αυτά


Είναι γεγονός φίλοι μου. Ο Τσίπρας, αφού πήρε τα σπίτια μας, αφού μας απέλυσε από τις εργασίες μας (γύρω στους 150.000...ΑΜΕΣΑ, όχι...σε 2-3 χρόνια!!!), αφού πήγε τους μισθούς των εναπομείναντων υπαλλήλων στα 200 ευρώ (κατά τα βουλγαροκινεζικά πρότυπα) και στα 180 ευρώ τις συντάξεις των..."περήφανων γηρατειών", αφού έδειρε, εξαθλίωσε και στο τέλος εξόντωσε ανθρώπους και οικογένειες και αφού κορόϊδεψε ακόμη και τις πέτρες με το γνωστό σύνθημα "Λεφτά υπάρχουν", αποφάσισε να προχωρήσει στην άμεση έκδοση του Πεντοχίλιαρου (τα μεγαλύτερα χαρτονομίσματα θα εκδοθούν αργότερα, με το 82ο Μνημόνιο!!!), προκειμένου αφενός μεν να προχωρήσει η χώρα προς τη νέα εποχή, αφετέρου δε να δικαιώσει όλους όσοι υποστήριζαν ότι οι "κατοχικές δυνάμεις" ήταν η μόνη ελπίδα του "κακόμοιρου" Έλληνα.
Ώρα να κλείσω, όμως, το σύντομο κείμενό μου. Με ενημέρωσαν πώς...η...μυστική - αντικαθεστωτική "Τσιπρα-Ντουρ" έρχεται να με συλλάβει...Ε, όχι κι έτσι...Για αυτό ΔΕΝ μας είχαν ενημερώσει οι "Σωτήρες"...Ντροπή τους! 

Δ.Χ.

Ρήμαξε τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ ο "σωτήρας" της χώρας!


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr , 12/6/2012

Το ΠΑΠΑΚΙ τι απέγινε άραγεΣ;;!!
1) Ή...τα έκανε μούσκεμα!!! ή
2) Πήγε στην Ποταμιά...

Καλά, μιλάτε σοβαρά; Ο άνθρωπος που ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, είναι δυνατό να έκανε λάθος υπολογισμούς;;

Δ.Χ.

Image
Τρίβουν τα μάτια τους στο ΠΑΣΟΚ με τα στοιχεία της οικονομικής διαχείρισης του Γιώργου Παπανδρέου τα οποία έρχονται το ένα μετά το άλλο εις γνώση των σημερινών υπευθύνων και είναι τόσο θεαματικά που σχεδόν… φοβούνται να τα λένε στον Ευάγγελο Βενιζέλο μην και πάθει υπέρταση!
Εξετάζοντας τα ενοικιοστάσια, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανακάλυψαν ότι εκτός του νέου κτιρίου στην Ιπποκράτους το οποίο κοστίζει 60.000 ευρώ το μήνα, ο ΓΑΠ έχει υπογράψει συμβόλαιο και για το παλιό κτίριο της Χαριλάου Τρικούπη ως το 2016!
Όπως αντιλαμβάνεστε, τώρα που παρήλθαν οι καιροί που… δένανε τα σκυλιά με τα λουκάνικα, ακόμα και η ύπαρξη του νέου κτιρίου είναι δυσβάστακτο βάρος και οι επιτελείς του ΠΑΣΟΚ άρχισαν να σκέφτονται την επιστροφή στη Χαριλάου Τρικούπη, αφού βεβαίως βρουν λύση για την Ιπποκράτους.
Δεν χρειάζεται φυσικά να πούμε ότι έχουν χάσει το τριχωτό της κεφαλής τους, κοινώς έχουν καραφλιάσει, από την πολυτέλεια του υπερσύγχρονου γυμναστηρίου με τις δύο σάουνες!

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΟΧΙ στην κατάργηση της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  Tο ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία τις προθέσεις της κυβέρνησης να καταργήσει την απλή αναλογική στις εκλογές της τοπικ...