Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΜΑ ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΜΩΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ;;;;

ΘΗΒΑΙΟΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ: ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΚΟΠΟΥΝ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
Ο κόσμος τον Γενάρη και τον Σεπτέμβρη έλεγε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ "δεν μας νοιάζει αν κόψετε ένα πενηντάρικο από τη σύνταξη και το μισθό, μας νοιάζει να σταματήσει αυτό το αίσχος που ζούμε μέσα από την τηλεόραση» (στο 17′:26'' το συγκεκριμένο απόσπασμα). Τα ιδιωτικά κανάλια που ζούνε με θαλασσοδάνεια, χωρίς άδειες και μπαταξίδικα, θα σταματήσουν να ζουν με κρατικά χρήματα, συμπλήρωσε ο βουλευτής.


ΣΧΟΛΙΟ:
ΟΧΙ κε βολευτά, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ  ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ. Εμείς είμαστε δημοκράτες, αντέχουμε και την αντίθετη άποψη.


ΝΑΙ! ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ αυτά που έλεγαν οι Ντερμπεντέρηδες  γι΄αυτό και τους γράψαμε στα αποκείνα μας - η μεγάλη πλειοψηφία αυτού του έρμου λαού -  και δώσαμε 62% στο ΟΧΙ για να λάβουν το μήνυμα όλοι οι μέσα και όξω, ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ, ακόμα και αν είναι στον μνημονιακό γύψο.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ  ΜΗΝ ΚΟΨΕΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.


Αν στο είπε κανείς αυτό, όπως το ισχυρίζεσαι, θα ήταν κανένας ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ συνιστωσάκιας, ιδεοληπτικός και βέβαια ΠΛΟΥΣΙΟΣ.

Εμείς, το 32% από το 35% που πήρατε στις εκλογές (το άλλο ήταν του παλαιοΣΥΡΙΖΑ, της ΔΕΑ, και των λοιπών συγγενών που τώρα είναι στην ΛΑΕ) ΔΕΝ ΛΕΓΑΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.
 
Αυτά τα ολίγα γιατί μάλλον εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ στις εκλογές.

Παίζετε με την συνείδησή μας και την υπομονή μας, μην παίζετε και με τα νεύρα μας με τέτοιες δηλώσεις.

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ


ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ - ΨΗΦΙΣΤΕ - ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ


Ξαφνικά ο Αρκάς αποφάσισε να κάνει πολιτικά σκίτσα και μας ξενέρωσε...

Προσοχή, δεν με ενδιαφέρει ποια πολιτική άποψη εκφράζει με τα σκίτσα του ο εσαεί αγαπημένος Αρκάς, με ενοχλεί και μόνο που...
κάνει πλέον και πολιτικά σκίτσα. Ειδικά σε μία εποχή που τα πολιτικά μίση και οι κόντρες περισσεύουν.

Είτε συμφωνώ, είτε διαφωνώ, δεν θα ήθελα ο Αρκάς να... πολιτικολογεί. Ειδικά μετά από δεκαετίες με σειρές επιτυχημένων σκίτσων που τον έκαναν εξαιρετικά δημοφιλή και αγαπητό σε γενιές και γενιές.

Τι δουλειά έχει να μπαίνει στην αρένα με τα λιοντάρια (και χωρίς τον Παντελή, της παλιότερης σειράς του); Και ειδικά χρησιμοποιώντας παλιότερα τσιτάτα του;

Το ερώτημα τίθεται ως εξής: δεν έχει δικαίωμα ο Αρκάς να πολιτικολογεί με τα σκίτσα του; Η απάντηση είναι απλή: φυσικά και έχει. Εννοείται πως έχει. Τι λέτε κι εσείς;

Ταυτόχρονα όμως η απάντηση είναι απλή και για τους φανατικούς φίλους του (καλή ώρα): όχι, δεν έχει αυτό το δικαίωμα.

Αν δεν κάνω λάθος ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποίησε δύο φορές σκίτσα του Αρκά στη Βουλή; Στην τρίτη μήπως καίγεται; Κι αν ναι, ποιος είναι αυτός που καίγεται τελικά;...

Δημήτρης Κανελλόπουλος