Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

Άτιμο ξυπνητήρι...Η πρώτη δυναμική αντίδραση φάνηκε από το αεροδρόμιο. Εργάτες της γύρω περιοχής είχαν καλύψει τις προσόψεις του κτηρίου, προς την πλευρά του διαδρόμου προσγείωσης με τεράστια πανό που έγραφαν συνθήματα στα γερμανικά. Άλλες ομάδες εργαζομένων είχαν μαζευτεί στην έξοδο VIP, από όπου θα έβγαινε το αυτοκίνητο της καγκελαρίου. Φώναζαν συνθήματα που ακούγονταν παντού γιατί τα συνόδευαν και με τις γνωστές ροκάνες. Ήταν η πρώτη φορά που ένα αεροδρόμιο είχε τέτοια ένταση και τέτοιο πλήθος. Ακόμη και στους ηλεκτρονικούς πίνακες ανάμεσα στις προγραμματισμένες πτήσεις, αναγράφονταν συνθήματα.
Χίλια μέτρα από το αεροδρόμιο, οι εναέριοι ηλεκτρονικοί πίνακες , έγραφαν στα γερμανικά, «Οι μελλοθάνατοι έλληνες καλωσορίζουν την καγκελάριό τους», μια παρέμβαση των εργαζομένων της Αττικής Οδού. Σε όλο το μήκος του δρόμου κάτοικοι των Μεσογείων, μαθητές από σχολεία, εργαζόμενοι με τις φόρμες της δουλειάς, ήταν παραταγμένοι με μαύρες σημαίες. Βουβοί και σιωπηλοί, δημιουργούσαν μια επιβλητική εικόνα, που η καγκελάριος την έβλεπε για αρκετή ώρα. Σε όλα τα διόδια υπήρχαν συνθήματα με πανό και στις μπάρες ανέμιζαν μαύρες σημαίες. Το ίδιο και στις μετώπες των τούνελ. Σύμφωνα με το σχέδιο οι εργαζόμενοι κατέβασαν και τους διακόπτες έτσι ώστε όταν το αυτοκίνητο ήταν στα τούνελ να υπάρχει σκοτάδι.
Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου, είχε κηρυχτεί γενική απεργία, με την συμμετοχή των πάντων. Είχε αποφασιστεί να είναι κλειστά όλα τα σχολεία, γραφεία, οργανισμοί, επιχειρήσεις. Οι επαγγελματοβιοτέχνες αποφάσισαν να κλείσουν ΟΛΟΙ τα μαγαζιά τους και να καλύψουν τις βιτρίνες τους με μαύρα υφάσματα. Ήταν η μέρα που δεν άνοιξε κανένα μαγαζί. Μόνο τα περίπτερα ήταν ανοιχτά και αυτά «ντυμένα» στα μαύρα.
Σε όλους τους δρόμους από όπου πέρναγε η αυτοκινητοπομπή της καγκελαρίου, τα παράθυρα και οι πόρτες των πολυκατοικιών, ήταν κατάκλειστα. Στα μπαλκόνια κυμάτιζαν ελληνικές και μαύρες σημαίες. Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό. Εκατοντάδες νεκρές πολυκατοικίες, με γαλανόλευκες και μαύρες σημαίες.
Στις κολόνες της ΔΕΗ, ήταν «καρφιτσωμένες», μεγάλες ασπρόμαυρες φωτογραφίες από τον Β Παγκόσμιο πόλεμο, που έδειχναν τις θηριωδίες των ΝΑΖΙ, στην Ελλάδα.
Τα διεθνή δίκτυα έπαιρναν συνεχώς πλάνα από την πάνδημη διαμαρτυρία. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο φτάνει στο Μέγαρο Μαξίμου, σε ασφαλή και προστατευμένη περιοχή. Εκεί την υποδέχεται αμήχανος ο Αντώνης Σαμαράς, κάτω από ένα κύμα ήχων που φτάνουν από την πλατεία Συντάγματος, από το Παναθηναϊκό στάδιο και τους γύρω δρόμους του Κολωνακίου. Χιλιάδες κόσμου είχαν «περικυκλώσει», το Μαξίμου, -όπου η Αστυνομία επέτρεπε-και με σφυρίχτρες που είχαν προμηθευτεί σφύριζαν αδιάκοπα, δημιουργώντας ένα διαπεραστικό κύμα. Μέσα στον εθνικό κήπο, είχαν εγκατασταθεί καμιά 15αριά μπάντες από μουσικά σχολεία και ωδεία, που έπαιζαν πένθιμη μουσική, η οποία με μικροφωνική εγκατάσταση έφτανε μέσα από τα δέντρα στο Μαξίμου, ακόμη και στο εσωτερικό. Ακούγεται μάλιστα και στα σχετικά πλάνα της ΕΡΤ.
Το συλλαλητήριο ήταν από τα μεγαλύτερα που έχουν γίνει ποτέ. Τεράστιο πλήθος, φορώντας μαύρα, διαδήλωνε την αντίθεσή του, όχι στο πρόσωπο, αλλά σε ότι αυτό εκπροσωπεί. Την παγκόσμια νέα τάξη του καπιταλισμού, που με νεοφιλελεύθερες οδηγίες, εξαθλιώνει λαούς για να αυξηθούν ακόμη περισσότερο τα κέρδη. Τις αδιέξοδες περιοριστικές πολιτικές που εξοντώνουν τον ελληνικό λαό, κάνοντας τις τράπεζες και μια χούφτα συμφέροντα ακόμη πιο πλούσια.
Αυτά κυριαρχούσαν κα στα συνθήματα του κόσμου, κάτι που το πρόσεξαν ιδιαιτέρως τα ξένα ΜΜΕ. Άλλωστε έλειπαν και φωτογραφίες της Α.Μέρκελ, προσβλητικές ή με αισχρά υπονοούμενα. (μια απόπειρα ακροδεξιών να αναρτήσουν πανό με σεξιστικά σχόλια, αποκρούστηκε αμέσως από εθελοντές της περιφρούρησης).
Οι ξένοι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τα γεγονότα στην Αθήνα, μίλησαν για μια πρωτοφανή αντίδραση. Οι εικόνες κάνουν τον γύρω του κόσμου, με κορυφαία εκείνη της Ακρόπολης με μεσίστια την Ελληνική σημαία και γύρω της επιζώντες αντάρτες από τα χρόνια της Κατοχής.
Ήταν μια πρωτότυπη, τεράστια σε πλήθος, ειρηνική διαμαρτυρία. Ένα ακόμη βήμα εκδήλωσης διαμαρτυρίας, αλλά ένα πρώτο βήμα, για μια μαζική οργανωμένη αντίσταση. Ήταν μια τόνωση ηθικού και αισιοδοξίας των Ελλήνων, που σίγουρα θα έχει ανάλογη συνέχεια. Με αιτήματα ουσίας, συμμετοχή ουσίας και επιτέλους αποτελέσματα…

Κάπου εκεί το ξυπνητήρι ,που είναι γερμανικής κατασκευής χτύπησε…

ΣΧΟΛΙΟ: ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ, ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Λ. 
ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΟΧΙ Ο,ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ!

ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΠΑΝΤΟΥ! ΛΕΜΕ ΦΤΑΝΕΙ!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ολη η αλήθεια για το Χάρβαρντ και τον Παπανδρέου - Δεν είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο ο ΓΑΠ

Αποκαλύπτουμε τι πραγματικά συμβαίνει - Ποια η σχέση Ελλήνων επιχειρηματιών με το Χάρβαρντ - Διαλύουμε την πλύση εγκεφάλου που υποβάλουν τον Ελληνα τα καθεστωτικά ΜΜΕ - Αλλη μια απίστευτη ιστορία εξαπάτησης των Ελλήνων με την οποία γελά ολόκληρη η Ομογένεια στις ΗΠΑ!!!

Το πώς διοχετεύεται από ορισμένα ΜΜΕ, μιά είδηση, στην πατρίδα μας, έχει αρκούντως μεγάλο ενδιαφέρον, συγχρόνως όμως απαιτείται και μεγάλη προσοχή και κριτική σκέψη, διότι είναι ηλίου φαεινότερον πλέον, ότι εξυπηρετούν οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα και μάλιστα ξένα και εγχώρια.

Σε αυτήν την μελετημένη προπαγάνδα, την «πλύση» εγκεφάλουόπως θα την ονόμαζαν μερικοί, κάποιες φορές υποκύπτουμε όλοι και διαμορφώνουμε πρόσκαιρη ψευδή άποψη η γνώμη, η οποία όμως ενίοτε απέχει «παρασάγγας» από την πραγματικότητα και την μοναδική αλήθεια.

Παραδείγματα πάρα πολλά, όμως ένα μου κίνησε την περιέργεια και παρακολουθώντας το, πρόσεξα την λεπτομερή εφαρμογή σχεδίου παραγωγής πολιτικών στελεχών, προορισμένα να διοικήσουν και να διαχειριστούν τις τύχες των λαών τους, είτε ως πρωθυπουργοί, είτε ως μεγαλόσχημα οικονομικά στελέχη, είτε ως χρυσές εφεδρείες του συστήματος.

Βέβαια οφείλω να ομολογήσω ότι και εγώ έπεσα «θύμα» αυτής της προπαγάνδας σε ότι αφορά στους τίτλους και στα προσόντα των στελεχών τα οποία επέλεξε η παγκόσμια άρχουσα τάξη, για να αναλάβουν τους μελλοντικούς ρόλους τους.

Και εξηγούμαι λέγοντας, ότι εδώ και καιρό στην Ελλάδα ασχολούμαστε με τον «καθηγητή» του HARVARD, κύριο Γεώργιο Α. Παπανδρέου, και σε ότι αφορά στην έναρξη ενός προγράμματος  με θέμα τον «Επανασχεδιασμό της Ευρώπης»εις το οποίο θα είναι ο κύριος «διδάσκαλος» των φοιτητών του πασίγνωστου πανεπιστημίου των ΗΠΑ. 

Στον πόλεμο μέχρις εσχάτων μεταξύ του Ευρώ και του Δολαρίου, ο ΓΑΠ ήταν ο «κρίσιμος» άνθρωπος-πολιτικός, ήταν ο πολιτικός, ο οποίος ώς εκλεγμένος πρωθυπουργός της χώρας, χρησιμοποίησε την χώρα του (την Ελλάδα!) ως «πολιορκητικό κριό», ως «μέσον» για να πετύχει την κατάρρευση της Ευρωζώνης.

Περιστοιχιζόμενος από μία ομάδα ανθρώπων οι οποίοι κατόρθωσαν να πείσουν τον Ελληνικό λαό να τους αναγορεύσει σε πολιτικούς «Ηρακλειδείς», τους λεγόμενους και «κηπουρούς» του ΓΑΠ, προχώρησε χωρίς δισταγμό και «τσίπα», στην εφαρμογή ενός σχεδίου, παραποιώντας οικονομικά στοιχεία, προκηρύσσοντας αμφιλεγόμενα δημοψηφίσματα, διαρρέοντας «κρίσιμες» πληροφορίες για την οικονομία της χώρας, σε οικονομικά κέντρα του εξωτερικού κυρίως. Χλευάζοντας την Ελληνική κοινωνία, αποκαλώντας τους Ελληνες, «διεφθαρμένους», υπογράφοντας ανάλγητες συμβάσεις, τα περίφημα «μνημόνια», τα οποία και οι ίδιοι οι πιστωτές μας (ΔΝΤ-ΕΚΤ-ΕΕ) γνώριζαν ότι δεν οδηγούσαν πουθενά, απλά εξυπηρετούσαν τον σχεδιασμό τους, οδηγώντας την χώρα στην ύφεση, στην χρεοκοπία και στο ΔΝΤ, μόνον και μόνον, διότι αυτό εξυπηρετούσε τους σχεδιασμούς ξένων οικονομικών και πολιτικών παραγόντων, και θα δημιουργούσε σοβαρό πρόβλημα στην Ευρωζώνη.

Ποια είναι όμως η πραγματικότητα σε ότι αφορά την έναρξη των «μαθημάτων» υπό την επιστημονική καθοδήγηση του «καθηγητή» του Πανεπιστημίου Harvard του κ. Γεωργίου Α. Παπανδρέου;;;

Θα παρατηρήσατε ότι στις λέξεις καθηγητής και μαθήματα, πρόσθεσα εισαγωγικά! Ας δούμε λοιπόν, γιατί υπάρχουν αυτά τα εισαγωγικά στις λέξεις, που μέχρι σήμερα, έχουν χρησιμοποιηθεί κατά κόρον, έτσι ώστε να περάσουν στο υποσυνείδητο του Ελληνα πολίτη, ότι ο ΓΑΠ, είναι ένας ακαδημαϊκός δάσκαλος σε ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του πλανήτη!!!

Το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ έχει εκτός από το Ινστιτούτο Μελέτης για προχωρημένους, το Radcliffe άλλα δώδεκα ιδρύματα-σχολεία.

Το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ χρηματοδοτείται από ευεργέτες, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων γενναιόδωρων αποφοίτων, καθώς και μέσω των διδάκτρων. 

Το πανεπιστήμιο έχει τις ακόλουθες σχολές :

1. Harvard Business School
2. Division of Continuing Education
3. Faculty of Arts & Sciences
4. Graduate School of Design
5. Harvard Graduate School of Education
6. Harvard Kennedy School
7. Harvard Law School
8. Harvard School of Public Health
9. Harvard College
10. Harvard School of Dental Medicine
11. Harvard Divinity School
12. School of Engineering and Applied Sciences
13. Graduate School of Arts & Sciences
14. Harvard Medical School
Ένα από αυτά τα σχολεία είναι το Harvard Kennedy School (John F. Kennedy School of Government), το οποίο διαθέτει 15 κέντρα και 60 προγράμματα.


Και ένα από τα 60 προγράμματα είναι το «πρόγραμμα Κόκκαλη»!!!

Το πρόγραμμα του πασίγνωστου Ελληνα επιχειρηματία, ιδρύθηκε στο Harvard Kennedy School το 1997 και χρηματοδοτείται από τον ίδιο τον κ. Κόκκαλη.

Το Πρόγραμμα Κόκκαλη για να εκπαιδεύσει, να εξασκήσει, και να συνδέσει τους παρόντες και μελλοντικούς ηγέτες στο να εξυπηρετήσουν αποτελεσματικά το κοινό καλό της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Από την ίδρυσή του, έχει υποστηρίξει πάνω από 500 φοιτητές, οι οποίοι εκπροσωπούν 15 χώρες-στο βαθμό «School master`s degree» και σε εκτελεστικά εκπαιδευτικά προγράμματα. Το πρόγραμμα φιλοδοξεί να χρησιμεύσει ως μια ζωντανή πνευματική σχέση μεταξύ του Χάρβαρντ και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. 

Το Πρόγραμμα Κόκκαλη, παρέχει επίσης μια πλατφόρμα για τα βασικά ζητήματα δημόσιας πολιτικής της περιοχής (προφανώς συμπεριλαμβάνεται και Ελλάδα) η οποία, πρέπει να μελετηθεί και να συζητηθεί στο Χάρβαρντ.

Το Πρόγραμμα Κόκκαλη διοργανώνει εκδηλώσεις με προσκεκλημένους ομιλητές. Προηγούμενοι ομιλητές σε τέτοιες εκδηλώσεις υπήρξαν πολλοί! Από τον Πρόεδρο των Σκοπίων Ιβάνοφ ως τον Κομισάριο Ολι Ρεν κι έν σωρό άλλους!!


Διαβάστε μερικές από αυτές που ανακαλύψαμε στις ιστοσελίδες του Ιδρύματος:

a. Macedonia: Integration Without Assimilation Through Respecting of Diversity
Monday, September 24 - 12:00 PM
H.E. Dr. Gjorge Ivanov, President of the Republic of Macedonia
b. Rebuilding the Economic & Monetary Union
Tuesday, September 25th - 4:15 P.M.
Dr. Olli Rehn, Vice-President of the European Commission and Commissioner for Economic and Monetary Affairs and the Euro
c. Pathways to Development in Southeastern Europe: The Bulgarian Perspective
Thursday, September 27th - 4:00 P.M.
H.E. Rosen Plevneliev, President of the Republic of Bulgaria
d. FEBRUARY 11, 2011
Regional Cooperation and EU Integration: Two Foundations of the Same Process
H.E. Dr. Ivo Josipović, president of the Republic of Croatia
e. FEBRUARY 14, 2011
The New Sick Man of Europe? Greece in Crisis
Iason Athanasiadis, freelance writer, photographer, political analyst, and television producer
f. APRIL 19, 2011
The Role of the OSCE in the New Architecture for Security in Europe: Human Rights, Media Freedom and the State of Law
Petros Efythmiou, member of the Hellenic Parliament MP and president of the OSCE Parliamentary Assembly
g. APRIL 6, 2011
The Dissemination of Liberal Economic Thought and the Rise of Nationalism in South-Eastern Europe in the 19th Century
Dr. Michalis Psalidopoulos, Constantine G. Karamanlis Chair in Hellenic and Southeastern European Studies, Fletcher School of Law and Diplomacy, Tufts University, and professor, Department of Economics, University of Athens
Co-sponsored with the Greek and Southeastern Europe Study Groups, Minda de Gunzburg Center for European Studies
h. FEBRUARY 17, 2010
The Obama Administration`s Vision for Southeastern Europe
Dr. Philip H. Gordon, Assistant Secretary, Bureau of European and Eurasian Affairs, U.S. Department of State
i. SEPTEMBER 27, 2010
The EU Facing Global Challenges
Baroness Catherine Ashton, high representative for foreign affairs and security policy of the European Union
j. SEPTEMBER 28, 2010
FORUM: The Philosophical & Strategic Challenges to the Emerging World Order: Rethinking the Transatlantic Alternative
H.E. Prof. Dr. Ahmet Davutoglu, minister of foreign affairs of the Republic of Turkey
k. DECEMBER 6, 2010
The Limits of Europeanization: Lessons Learned from the Greek Crisis
Dr. Dimitris Keridis, associate professor of International Relations, University of Macedonia (Thessaloniki); director, Navarino Network; and founding director of the Kokkalis Program on Southeastern and East-Central Europe
l. April 23, 2009
Weathering the Economic Storm: Fostering Stability in Southeastern Europe 
Miltiadis Varvitsiotis, deputy minister of foreign affairs of Greece
m. SEPTEMBER 17, 2009
Europe in the World
Javier Solana, European Union High Representative for the Common Foreign and Security Policy
K. SEPTEMBER 24, 2009
A Win-Win Relationship: Turkey and the European Union
H.E. Egemen Bagis, Minister for EU Affairs and Chief Negotiator, Turkey
l. DECEMBER 8, 2009
Conflict Prevention and `Provention`: The EU Model 
Dr. Demetrios A. Theophylactou, WCFIA fellow, diplomat 
Co-sponsored by the WCFIA Fellows Program and the Southeastern Europe Study Group, Center for European Studies

Αυτοί μεταξύ πολλών άλλων από το έτος 1998 έως σήμερα.

Ο οικονομολόγος κ. Richard Parker είναι Senior Fellow (παλαιός συνεργάτης) του Κέντρου Shorenstein στο Harvard Kennedy School.

Από το 2009 έως το 2011 ο κ. Richard Parker, διετέλεσε οικονομικός σύμβουλος του Έλληνα Πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου. 

Την περασμένη Δευτέρα, ο κ. Richard Parker και ο κ. Παύλος Γερουλάνος αντικατέστησαν τον κ. Γιώργο Α. Παπανδρέουστην προγραμματισμένη του διάλεξη, διότι ο ΓΑΠ, ήρθε εκτάκτως στην Ελλάδα και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, είχε συνάντηση ακόμη και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια!!!

Με τα στοιχεία που σας παραθέτουμε σήμερα, γίνεται αντιληπτό, ότι δεν έχουμε να κάνουμε με μια πρόσκληση του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ στον ΓΑΠ να διδάξει στους φοιτητές του, μαθήματα στα οποία θα βαθμολογηθούν και θα αξιολογηθούν!

Δεν πρόκειται για διδασκαλία ενός καθηγητή σε φοιτητές αλλά για κάτι εντελώς διαφορετικό και πολύ μακριά από αυτό που υποστηρίζουν τα κεντρικά ΜΜΕ εδώ και εβδομάδες τώρα, υποβάλλοντας τον Ελληνα και την Ελληνίδα σε μια διαρκή πλύση εγκεφάλου, που όμοιά της δεν έχει καταγραφεί πουθενά!!!

Μια απλή διάλεξη, που διοργανώθηκε απλά από ένα εποπτευόμενο από το Χάρβαρντ ίδρυμα, βαφτίστηκε ως μάθημα Πανεπιστημίου!

Μια διάλεξη σε ένα σεμινάριο με χορηγό κάποιο ίδρυμα, το παρουσίασαν ως πρόσκληση του Χάρβαρντ στον ΓΑΠ!

Κάποιοι μάλιστα το προχώρησαν ακόμη παραπάνω εδώ στην Ελλάδα μια το παρουσίασαν ώς “πρόσκληση” του Πανεπιστημίου Harvard σε έναν “επισκέπτη καθηγητή”, ο οποίος είναι ένας από τους … 100 μεγαλύτερους «στοχαστές» της Ανθρωπότητας (!!!).

Είναι προφανές ότι αυτό που παρουσίασαν εδώ στην Ελλάδα, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα, και η ομογένεια στις ΗΠΑ που γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει, γελά με όσα μεταδίδουν τα … «έγκυρα» ΜΜΕ στην Ελλάδα για τον ΓΑΠ και τους κηπουρούς του!


Η αλήθεια είναι ότι ο ΓΑΠ διαισθανόμενος την δεινή θέση στην οποίαν έχει περιέλθει προσπαθεί αξιοποιώντας κάθε του γνωριμία όπως ο κ. Richard Parker και κάθε “ρουσφέτι” του για να ανακάμψει πρώτα επικοινωνιακά και κατόπιν πολιτικά.

Δυστυχώς για αυτόν, αυτά τα «επικοινωνιακά τερτίπια» δεν πείθουν κανέναν ή πείθουν πάρα πολύ λίγους πλέον!

Ενας απλός «Fellow», ένας απλός «επισκέπτης συνεργάτης» ήταν, και σε καμία περίπτωση καθηγητής! Προσκεκλημένος από μια χορηγία ενός εποπτευόμενου από το Χάρβαρντ ιδρύματος σε ένα σεμινάριο, διότι κάποιοι Ελληνες επώνυμοι και μεγαλόσχημοι επιχειρηματίες, προσπάθησαν να το πλασάρουν ως «ομιλία καθηγητού» στο Harvard, για να βοηθήσουν το «παιντί» στις δύσκολες ώρες που περνά! Και στο έργο των επιχειρηματιών αυτών βοήθησε … τα μάλα, το εκδοτικό κατεστημένο των ανθρώπων που στήριζαν και στηρίζουν κάθε πολιτική ανωμαλία σε τούτη τη χώρα!

Δυστυχώς !!!

Διαβάζοντας ποιοι άλλοι Ελληνες πολιτικοί συμμετείχαν σε ανάλογα σεμινάρια, αναρωτιόμαστε εδώ στους aegeanTimes: 

Τί περιέχει η λίστα Λαγκάρντ, και αναγκάστηκε ο ΓΑΠ να έρθει άρον-άρον στην Ελλάδα, παρατώντας τα … «μαθήματα» στο Harvard, για να συναντηθεί εσπευσμένα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ;;;

Τι σχέση έχει η επίσκεψη της κ. Μέρκελ στην Ελλάδα, με την λίστα Λαγκαρντ ;;;

Πόσο και ποιοι επεξεργάστηκαν την λίστα ;;;

Ποιους θέλει το σύστημα να καλύψει ;;;

Ο καιρός εγγύς γαρ !!!

Στο δεύτερο μέρος αυτής της έρευνάς μας, θα υπάρξει και συνέχεια, διότι εκτός του ιδρύματος Κόκκαλη, στο Χάρβαρντ, υπάρχει κι άλλο ένα, γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας η οποία είναι γνωστή από την περίοδο της … «Ολυμπιομαχίας» !!!

του Λάζαρου Ελευθεριάδη, http://www.aegeantimes.gr/, 7/10/2012

ΟΥΠΣ! Βρήκαν νεκρό τον συνεργάτη του Α. Τσοχατζόπουλου, Βλάση Καμπούρογλου


Βρήκαν νεκρό τον συνεργάτη του Α. Τσοχατζόπουλου, Βλάση Καμπούρογλου


Νεκρός βρέθηκε σε ξενοδοχείο στην Τζακάρτα ο πρώην διευθ. Σύμβουλος της εταιρίας Drumilan Βλάσης Καμπούρογλου. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία.

Εναντίον του Καμπούρογλου είχε ασκηθεί δίωξη για το σκάνδαλο των TOR M1 μια που η εταιρία Drumilan είχε αναλάβει να υλοποιήσει τα αντισταθμιστικά οφέλη της αγοράς των πυραύλων, όπου σύμφωνα με τη δικαιοσύνη, μεγάλο μέρος από τις μίζες είχαν περάσει μέσα από την εταιρία.

Στην απολογία του, ο Νικόλαος Ζίγρας, εξάδερφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, είχε δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σκάνδαλο για το Βλάση Καμπούρογλου, μια και όπως ισχυρίστηκε, ήταν ο άνθρωπος που μετέφερε χρήματα σε βαλίτσες για τον Άκη.

Πηγή: real.gr

ΜΠΡΡΡΡ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ...... Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΑΥΡΙΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ!!!!!!!

"Η ΧΩΡΑΝ ΔΙΗΡΧΕΤΟ ΜΙΑΝ ΚΡΙΣΗΝ, ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑ ΔΙΕΞΟΔΟΝ ΕΞ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ!"
Περιμένουμε τους αρχηγούς να ομιλήσουν τώρα πρώτοι (αντιμνημονιακά κόμματα, συνδικαλιστικές οργανώσεις, φορείς κλπ)


ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ REAL FM: ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΛΕΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ !!!!Δεν ξέρω αν άκουσαν καλά τα αυτάκια μου, το ραδιόφωνο.

Παρακαλώ κάποιος να μου πει ότι άκουσα λάθος.Τα κυλικεία των σχολείων στα χέρια των Συλλόγων γονέων

Τα κυλικεία των σχολείων να περάσουν στην διαχείριση των

 σχολικών επιτροπών και του συλλόγου γονέων όχι στην 

λογική των διαγωνισμών  αλλά στην ανάγκη να σταματήσει 

η εμπορευματοποίηση , η πώληση απαγορευμένων ειδών ,να 

μειωθούν οι τιμές στο κόστος και να έχει την δυνατότητα ο 

σύλλογος να καλύψει και τους αδύνατους οικονομικά 

μαθητές με  μια τυρόπιτα .

ΡΑ...Ο Υ Σ Τ

Ο ΛΑΚΗΣ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ - ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ


ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΗ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ. ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ;;;

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ:

Κλείνουν τα κυλικεία των σχολείων

Σχέδιο επεξεργάζεται τουλάχιστον μία σχολική επιτροπή με το οποίο θα αντικατασταθούν τα κυλικεία των σχολείων με αυτόματους πωλητές προϊόντων.

Σε πρόσφατη συνεδρίαση της σχολικής επιτροπής των δημοτικών σχολείων αποκλείστηκε το ενδεχόμενο μείωσης των μισθωμάτων των κυλικείων. Να σημειωθεί ότι από την αρχή της χρονιάς με αγορανομική διάταξη τα προϊόντα που πωλούν αυτά προσφέρονται σε χαμηλότερες τιμές ενώ πολλά κυλικεία δεν αποδίδουν τα συμφωνηθέντα μισθώματα .

Είναι βέβαια απορίας άξιο το πως μπορεί ένας μαθητής του δημοτικού να συναλλαγεί με ένα μηχάνημα.Το εντυπωσιακό όμως είναι για την συγκεκριμένη σχολική επιτροπή ότι κατάφερε να συνεδριάσει πρώτη φορά μετά από το Απρίλιο, όταν θα έπρεπε να συνέρχεται ανά μήνα. Ακόμα εντυπωσιακότερο όμως είναι σε συνθήκες κρίσης να αντικαθίσταται ένας άνθρωπος από ένα μηχάνημα. Επίσης ότι αντικαθίσταται η εκμίσθωση σε φυσικά πρόσωπα που μπορούν να έχουν ένα και μόνο ένα κυλικείο από επιτηδευματία που θα μπορεί να διαχειρίζεται ίσως και όλα τα σχολεία της πόλης. Είδωμεν.

Αλήθεια δεν γνωρίζουμε με ποια βεβαιότητα οι διοικήσεις των σχολικών επιτροπών θεωρούν ότι οι ιδιοκτήτες των αυτόματων πωλητών θα αποδίδουν τα μισθώματα που θα συμφωνηθούν με καλύτερο τρόπο από ότι οι των κυλικείων. (είναι άραγε και αυτό τμήμα της νεοφιλελεύθερης μαγείας των διοικούντων που μετατρέπει τα πάντα σε χρυσό; )


ΡΩΤΑΜΕ:
1. Ποιοι εκμεταλλεύονται τους αυτόματους πωλητές;;;  ΞΕΡΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!
2. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ;;; Γιατί τα κυλικεία δεν τα έχει ο ... Ωνάσης;.
3.  ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;;; ΜΟΝΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ;;;;

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΕΡΤΑ. ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ


ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ!


"ΚΑΥΤΟ" ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΕΕΕ;;;
Tι κοινό έχουν η αυτοκτονία του συνεργάτη και κουμπάρου του Ευάγγελου Μειμαράκη, o πολιτικός μηχανικός- τοκογλύφος (σύμφωνα με τον αυτόχειρα) του Δήμου Χαλανδρίου, και τα 350.000 ευρώ που εξαφανίστηκαν από την αποκομιδή μπαζών του καταυλισμού των τσιγγάνων στον ίδιο Δήμο;;;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Σύμφωνα με τον σμπίρο μας το Σ-Κ πέσανε απειλές, προειδοποιήσεις  νυχτερινά ηχογραφημένα μηνυματάκια, σε όσους μιλούν για το θέμα.

ΣΚΙΑΧΤΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ! 

ΣΠΕΙΡΑΤΕ ΑΝΕΜΟΥΣ!
ΤΩΡΑ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ!

Και όπως βλέπετε δεν τα λέει η Πλατεία.
ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ!

KAI ... ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΦΙΜΟΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ:

http://fimotro.blogspot.gr/2012/10/hot-dog.html

Κυκλοφορεί και το HOT DOC του Κώστα Βαξεβάνη:
http://www.koutipandoras.gr/?p=26275

Αλλά ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ!Κουβέλης: Αν δεν μπαίναμε στην κυβέρνηση η χώρα θα έπεφτε σε άτακτη χρεοκοπία«Η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμο και επικίνδυνο σταυροδρόμι» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ , Φώτης Κουβέλης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Μεταξύ άλλων, ο ηγέτης της..."αριστερής" - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ -  ΔΗΜ.ΑΡ., ανέφερε :

"Πεποίθηση ότι θα υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους που «θα διασφαλίσει την συνέχιση του προγράμματος χρηματοδότησης και ταυτόχρονα θα αποφύγουμε μέτρα παράλογα που εξαντλούν τις αντοχές της κοινωνίας»."

"Εμείς δεν καλλιεργήσαμε αυταπάτες ότι η σωτηρία της χώρας, η σταθεροποίηση και η ανάπτυξη μπορεί να γίνουν χωρίς δημοσιονομική εξυγίανση" 

Ο κ. Κουβέλης σημείωσε επίσης, ότι "το κόμμα του επέλεξε, όχι αβασάνιστα όπως είπε, να στηρίξει την κυβέρνηση , επισημαίνοντας ότι «οι επιπτώσεις από μια τρίτη προσφυγή στις κάλπες θα ήταν δραματικές".

"Δεν μείναμε στη σιγουριά των αντιπολιτευτικών εδράνων» σημείωσε χαρακτηριστικά για να προσθέσει ότι « χωρίς την ΔΗΜΑΡ καμία κυβέρνηση δεν μπορούσε να σχηματιστεί και η χώρα θα έπεφτε σε κατάσταση άτακτης χρεοκοπίας, όπου αυτά που περνάμε σήμερα και αυτά που φοβόμαστε για το αύριο θα μοιάζουν με χάδι μπροστά σε αυτά που θα συνέβαιναν".

Μιλάμε για ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ο άνθρωπος. Δεν παίζεται!

Η χώρα - λέει - θα έπεφτε σε κατάσταση έκτακτης χρεοκοπίας!!!

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΡΙΕΣ:
1. ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΠΟΙΩΝ??? Ε??
2. Τώρα, η χώρα θα πέσει (ή ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ) σε..."τακτική χρεοκοπία"???
3. Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ και η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, λένε ΚΑΤΙ στον..."αριστερό" και λαλίστατο κ. Κουβέλη???

η χώρα θα έπεφτε σε κατάσταση άτακτης χρεοκοπίας, όπου αυτά που περνάμε σήμερα και αυτά που φοβόμαστε για το αύριο θα μοιάζουν με χάδι μπροστά σε αυτά που θα συνέβαιναν".

Αλήθεια, ποιον κοροϊδεύει ο..."αριστερός" κος Κουβέλης. Έχει φτάσει στο σημείο να ΜΗΝ πείθει ούτε τους δικούς του πλέον...
Τι - άραγε - χειρότερο υπήρχε από την ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ από τους υποτελείς της τρόϊκας; Μιας χώρας που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ και για την ΠΩΛΗΣΗ της οποίας θα λογοδοτήσουν...

"Δεν μείναμε στη σιγουριά των αντιπολιτευτικών εδράνων» 

ΣΑΦΩΣ! Τι να τα κάνετε αυτά όταν σας προσφέρονται ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ που ούτε στα όνειρά σας θα βλέπατε??

ΗΜΑΡΤΟΝ κ. Κουβέλη. ΗΜΑΡΤΟΝ! Και οι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ έχουν τα όριά τους. ΗΜΑΡΤΟΝ...Ποια "Δημοκρατική" και ποια "Αριστερά"???
Αυτή η "αριστερά" που βγάζει λόγους για την κοινωνία και τους πολίτες και ψηφίζει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΕΞΙΑ υπέρ άλλων???

Δ.Χ.

Η επικαιρότητα των ημερών από τον ΣΤΑΘΗ
Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις