Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016

ΧΙΛΙΑΔΑΙ .... ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ..... και περιπλέον!


Ε ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ! ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ! "ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ" λέει καθιστοί, ΣΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ

ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕ MAIL ΣΤΗN ΠΛΑΤΕΙΑ (ναι τα στένουν τα σχετικά με το φεστιβάλ δελτία τύπου αλλά πέφτει Χ - αφού έχουν χορηγό - εκτός αν κάνουμε εξαίρεση γιατί ΕΤΣΙ)

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ:
"Με Beatles και χιλιάδες κόσμου κλείνει το πρώτο μέρος του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016 "

Στο site του δήμου έχουν και κείμενο (που δεν μας το έστειλαν) και φωτό (άλλες) με τίτλο: "Βούλιαξε" με Beatles.
(δες μόνος σου)

Στο email που μας έστειλαν είχε τις ακόλουθες 4 φωτό που ανεβάζουμε για να τις δεις και εσύ με τα ματάκια σου. Ναι το θεατράκι ήταν γεμάτο χωρίς  ορθίους!:
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ - σου λέει - ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ!

ΣΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ!!!!

ΠΟΥ ΕΧΕΙ 600 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ!!!

ΝΤΑΞΕΙ!
ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ! Αλλά "χιλιάδες κόσμου";;;;

ΑΛΛΑ ΚΑΙ "ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ" ΡΕ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ email του δήμου;;;;

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ;;;;

Βάλτε τους "χορηγούς" να κάνουν τέτοια χυδαία προπαγάνδα.
Την αξιοπιστία του site και του γραφείο τύπου του δήμου όμως ΟΦΕΙΛΕΤΕ να το προστατεύετε!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!!! 

Σαν τον ψαρά με το ψάρι που έπιασε έχετε γίνει!
Και τον κυνηγό με τα νομιστεράκια. 

Για να μην πω σαν το ..,. (μ)άντρα που τον έχει τριάντα πόντους χαλαρά!


ΕΛΕΟΣ!
Άκου "χιλιάδες κόσμου" καθιστοί στην ρεματιά

ΟΥΟΥΟΥΟΥ!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ: Αντιπλημμυρικά έργα περιοχής Πολύδροσου Αμαρουσίου
Το έργο των ομβρίων της περιοχής Πολυδρόσου δημοπρατήθηκε και αναμένεται η εγκατάσταση του αναδόχου τον προσεχή Νοέμβριο και για 16 επόμενους μήνες που εκτιμάται η διάρκεια κατασκευής του. Σχετική η ανακοίνωση του αρμοδίου αντιδημάρχου στο ΔΣ 19 Ιουλίου 2016 (video: https://www.youtube.com/watch?v=c8bYntRkti8) και τα σχετικά έγγραφα από την ιστοσελίδα του δήμου  http://www.maroussi.gr/default.aspx?lang=el-gr&page=283&newsid=29578 .

Τρεις επισημάνσεις για το υπό κατασκευή έργο, θα κατασκευαστεί από τον μειοδότη με έκπτωση πάνω από 70% !!! (περίπου 580.000€ αντί του προϋπολογιζόμενου 1.920.000€) με ότι επιπτώσεις σημαίνει στην ποιότητα του, αφορά μόνο την περιοχή του Πολυδρόσου Αμαρουσίου και όχι και του Χαλανδρίου παρότι είναι ενιαία και  παρά τη ρητή αναφορά επιφύλαξης της Τεχνικής Υπηρεσίας Χαλανδρίου προς την Περιφέρεια Αττικής για την αποσπασματικότητα του έργου  και τέλος για τον ίδιο λόγο δεν περιλαμβάνεται η κατασκευή αγωγών ομβρίων στην οδό Ακακιών. 

Η μελέτη των αντιπλημμυρικών έργων του Παράδεισου βρίσκεται εντεταγμένη για έγκριση από τα προβλεπόμενα θεσμικά όργανα στο Τεχνικό Πρόγραμμα 2017 του Δήμου Αμαρουσίου. Οποιαδήποτε πρόβλεψη για την υπογραφή σύμβασης κατασκευής και έναρξη των έργων στην περιοχή αυτή είναι παρακινδυνευμένη, αφού πρέπει να υλοποιηθούν η έγκριση της αναγκαιότητας της μελέτης, η ανάθεση και υπογραφή σύμβασης σε μελετητή, η εκπόνηση της μελέτης, η προγραμματική συμφωνία με την Περιφέρεια Αττικής, η δημοπράτηση του έργου και υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο...!!! 

MEKEA - Ανακοίνωση: Όχι στη νέα απάτη της Συνταγματικής Αναθεώρησης και τα ψευτο-δημοψηφίσματα του ΣΥΡΙΖΑΌχι στη νέα απάτη της Συνταγματικής Αναθεώρησης και τα ψευτο-δημοψηφίσματα του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΙΠΛΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ βρίσκεται εν τη γενέσει της από τους γνωστούς πλέον στον Ελληνικό Λαό πολιτικούς απατεώνες της «πρώτη φορά αριστεράς», που αφού προχώρησαν χωρίς να ανοίξει μύτη στην παραχώρηση ολόκληρου του δημόσιου τομέα της χώρας και των εθνικών πλουτοπαραγωγικών μας πόρων στους μηχανισμούς της ΕΕ, στις πολυεθνικές εταιρείες και στους κάθε λογής πλιατσικολόγους της Υπερεθνικής Ελίτ (βλ. σχετική Ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ εδώ) τώρα επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν πλήρως τα λαϊκά στρώματα από την συνεχιζόμενη και ολοκληρωτική καταστροφή τους.

Ο λόγος για τις «προτάσεις Τσίπρα» που αφορούν στην Αναθεώρηση του Συντάγματος, και οι οποίες συνιστούν άλλον έναν κύκλο πολιτικής εξαπάτησης του Λαού μας και μάλιστα διπλής. Κι αυτό γιατί:

Πρώτον:

Η διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης, όπως αυτή και οι άξονές της περιγράφηκαν από τον Τσίπρα στην ομιλία «του», επιχειρεί να στρέψει μακριά την προσοχή και το ενδιαφέρον των θυμάτων της νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης από τον αγώνα ενάντια σε αυτήν ακριβώς την πολιτική που υλοποιούν ανερυθρίαστα οι «αριστεροί» υπάλληλοι της Υπερεθνικής Ελίτ .

Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκουν να εγκλωβίσουν τα φτωχά λαϊκά στρώματα αλλά και όσους στον έναν ή στον άλλο βαθμό θίγονται από την επέλαση της Νέας Διεθνούς Τάξης (που οι συνέπειές της δεν έχουν ακόμα φανεί στην ολότητά τους) στην ενασχόληση με θέματα που αυτόματα βαφτίζονται «προοδευτικά», ενώ είναι ουσιαστικά αποπροσανατολιστικά και υπαγορευμένα από τις ίδιες δήθεν «αριστερές» ελίτ της ΕΕ και της παγκοσμιοποίησης, που μας έχουν οδηγήσει στην καταστροφή. (π.χ. αν οι γκέι θα υιοθετούν παιδιά ή αν θα πάψουν να υπάρχουν τουαλέτες ανδρών/γυναικών και άλλα).

Δεύτερον:

Οι ίδιες οι προτάσεις και άξονες της Αναθεώρησης, όπως αυτές παρουσιάστηκαν σε πρώτη φάση, φανερώνουν άλλη μια προσπάθεια να στρέψουν την προσοχή του λαού με ψευτο-δημοψηφίσματα μακριά από τα πραγματικά αίτια της σημερινής καταστροφής που μάς επέβαλλε η Υ/Ε μέσω της ένταξής μας στην ΕΕ και την Ευρωζώνη, καθώς και της προηγούμενης ένταξής μας στο ΝΑΤΟ που οδήγησε στη διχοτόμηση της Κύπρου!.

Προτείνει για παράδειγμα ο Τσίπρας στην ομιλία «του»:
«Την υποχρέωση κύρωσης, μόνο με δημοψήφισμα, οποιασδήποτε Συνθήκης μεταβιβάζει κυριαρχικές αρμοδιότητες του Κράτους.»

Δηλαδή ποιες συνθήκες που μεταβιβάζουν «κυριαρχικές αρμοδιότητες του Κράτους» θα κυρώνονται μόνο με δημοψήφισμα κατά τον Τσίπρα;

Υποθέτουμε όχι αυτές που μας έβαλαν στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ, διότι αυτές έχουν ήδη λάβει χώρα.

Και βέβαια δεν θα είναι ανάγκη να «κυρώνονται» οι διάφορες διεθνείς συμβάσεις/συνθήκες που μπορεί μεν να μην συνιστούν άμεση μεταβίβαση αρμοδιοτήτων, όμως θίγουν κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας, την Εθνική και Οικονομική μας Κυριαρχία, όπως π.χ. η Συνθήκη του Δουβλίνου για τους πρόσφυγες, ή η– υπό διαπραγμάτευση μεταξύ ΕΕ – ΗΠΑ–, Διατλαντική Συμφωνία (TTIP), με βάση την οποία το Ελληνικό Κράτος θα σέρνεται σε «ανεξάρτητα» δικαστήρια από Πολυεθνικές, επειδή θα λαμβάνει μέτρα υπέρ του Δημοσίου συμφέροντος, που βέβαια θα θίγουν τον πολυεθνικό επενδυτή!

Προτείνει επίσης
«Τη δυνατότητα διενέργειας Δημοψηφίσματος με λαϊκή πρωτοβουλία και συλλογή άνω του 1 εκατομμυρίου υπογραφών, για ψηφισμένο νόμο, με εξαίρεση, βεβαίως, νόμους που αφορούν τα δημοσιονομικά ζητήματα.»

Άρα η εκχώρηση των υδρογονανθράκων και άλλες τέτοιες ενέργειες ξεπουλήματος του δημόσιου και εθνικού μας πλούτου αφορούν προφανώς «δημοσιονομικά ζητήματα» και εξαιρούνται. Και φυσικά εξαιρούνται και όλες οι συνθήκες ξεπουλήματος του Εθνικού μας πλούτου (αεροδρόμια, λιμάνια, τρένα κ.λπ.)—το μεγαλύτερο δηλαδή έγκλημα του ΣΥΡΙΖΑ, για το οποίο πρέπει όλοι όσοι ψήφισαν το ξεπούλημα αυτό (Υπουργοί, Βουλευτές κ.α.) να πάνε σε Ειδικό Δικαστήριο.

Και συνεχίζει προτείνοντας
«Τη δυνατότητα διενέργειας Δημοψηφίσματος με λαϊκή πρωτοβουλία και συλλογή άνω των 500.000 υπογραφών πολιτών για εθνικά θέματα.»

Όμως ποια είναι τα εθνικά θέματα κατά τον ΣΥΡΙΖΑ και ποια δεν είναι; Και εν τέλει ποια από αυτά είναι αμφισβητήσιμα κατά τον ΣΥΡΙΖΑ και χρειάζεται η λαϊκή «ετυμηγορία»; Προφανώς, όχι τα παραπάνω!

Προτείνει τέλος στην ομιλία «του» ο Τσίπρας
«Αλλά και τη δυνατότητα διενέργειας Δημοψηφίσματος με λαϊκή πρωτοβουλία και συλλογή άνω του 1 εκατομμυρίου υπογραφών για νομοθετική πρωτοβουλία από τους ίδιους τους πολίτες»

Καταρχάς το 1.000.000 υπογραφές είναι ένα πολύ μεγάλο νούμερο. Στην Ολλανδία για παράδειγμα των 16 εκ. κατοίκων οι υπογραφές που απαιτούνται για διενέργεια Δημοψηφίσματος είναι 300.000.

Αλλά και μετά την συλλογή των υπογραφών…με τι ποσοστό συμμετοχής καθώς και με τι ποσοστό «υπέρ» θα είναι έγκυρο το δημοψήφισμα; Δεν μας το λέει ! Εξάλλου δεν γνωρίζουμε κάποια χώρα, όπου υπάρχει νόμος για δημοψηφίσματα που να λαμβάνουν χώρα τόσο συχνά. Και ακριβώς γι’ αυτό βάζουν και όριο το 1 εκ. για να μην πραγματοποιούνται αυτά ποτέ ή απλά – και μόνο σε κάποια πολύ σοβαρά θέματα όταν το «καζάνι πάει να σκάσει» – προκειμένου να εκτονώνεται η ένταση.

Για αυτό άλλωστε και στην Ολλανδία, όπου όπως είπαμε απαιτούνται «μόλις» 300.000 υπογραφές, τώρα βλέπουμε, μετά το οδυνηρό για τις ελίτ αποτέλεσμα στο θέμα της Ουκρανίας, ότι θέλουν να αυξήσουν των αριθμό των υπογραφών, καθώς και το όριο συμμετοχής στην κάλπη προκειμένου να θεωρείται το κάθε δημοψήφισμα έγκυρο…αλλά ωστόσο πάντα συμβουλευτικό. Και μιας και το αναφέραμε, στην περίπτωση για παράδειγμα της Ολλανδίας, οι απαραίτητες υπογραφές πρέπει να μαζευτούν μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα (6 εβδομάδες) αν το νομοσχέδιο είναι έτοιμο προς ψήφιση από την βουλή.

Είναι λοιπόν τουλάχιστον αποπροσανατολιστικές οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ που καλούν τον Ελληνικό Λαό να ασχοληθεί στην καλύτερη περίπτωση με δημοψηφίσματα σικέ, τα οποία πολύ πιθανόν να τεθούν στο μέλλον από αυτό το κόμμα και τους πάτρωνές του στην Υπερεθνική Ελίτ (Υ/Ε), μιας και η ατζέντα ΣΥΡΙΖΑ-Υπερεθνικής Ελίτ είναι κοινή (υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, αποποινικοποίηση ναρκωτικών, μαζική και άνευ όρων απόδοση ιθαγένειας κ.α.).

Την ίδια στιγμή βέβαια η «πρώτη φορά αριστερά» ξεπουλά τα πάντα και μετατρέπει τη χώρα σε αποικία.

Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες για τους «αριστερούς» υπηρέτες των ντόπιων και ξένων ελίτ, αφού εμπίπτουν σε δημοσιονομικά ζητήματα, και δεν είναι σε καμία περίπτωση εθνικά θέματα και ως εκ τούτου δεν χρειάζονται δημοψηφίσματα…

Έτσι, με τις διαδικασίες διαβούλευσης «φορέων» και στη συνέχεια με την διενέργεια περιφερειακών συνελεύσεων, θα επιχειρήσουν να κινητοποιήσουν την συμπαθούσα στον ΣΥΡΙΖΑ νεολαία (που τώρα θα ψηφίζει από τα 17), τους «αναρχικούς» του Σόρος και ανάλογες «αντιεξουσιαστικές» γκρούπες και μελη ΜΚΟ, έτσι ώστε όλοι μαζί («κινήσεις πολιτών», Δήμοι και…επιστημονικοί φορείς κρατικοδίαιτοι και τρόφιμοι κονδυλίων της ΕΕ) να ξεκινήσουν συνελεύσεις που θα είναι ακόμη χειρότερες ακόμα και από αυτές των αγανακτισμένων. Και θα είναι χειρότερες από αυτές των «αγανακτισμένων», ίσως όχι ως προς τη μορφή (αφού τώρα θα είναι οργανωμένες από Δήμους κ.λπ.), αλλά σίγουρα ως προς το περιεχόμενο των αιτημάτων, αφού θα είναι κατευθυνόμενες απόλυτα, όχι πια από τον ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση αλλά από έναν ΣΥΡΙΖΑ με όλο τον κυβερνητικό, κρατικό (και όχι μόνο) μηχανισμό από πίσω τους…

Εδώ οφείλουμε να κάνουμε έναν διαχωρισμό.

Το αίτημα που προωθεί το ΜΕΚΕΑ για την διενέργεια Δημοψηφίσματος με στόχο «την έξοδο από την ΕΕ και τους μηχανισμούς της Παγκοσμιοποίησης» ΔΕΝ είναι βέβαια της ίδιας φύσης με τα δημοψηφίσματα που έχει στο μυαλό του ο Τσίπρας και οι πάτρωνές του.

Εξάλλου η διενέργεια δημοψηφίσματος με αυτό το αίτημα εξασφαλίζεται ήδη από το Σύνταγμα ως Εθνικό Θέμα.

Αυτό που το ΜΕΚΕΑ επιδιώκει λοιπόν είναι να δημιουργηθεί στον λαό μια δυναμική και η ξεκάθαρη συνειδητοποίηση για το αίτημα εξόδου από την ΕΕ και τους Θεσμούς της Παγκοσμιοποίησης, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάκτηση της Εθνικής και Οικονομικής μας Κυριαρχίας.

Άλλωστε αυτό φοβάται η Υπερεθνική Ελίτ ότι μπορεί κάποια στιγμή να συμβεί, και προφανώς με αυτές τις ενέργειες που προτείνουν οι «αριστεροί» της υπάλληλοι προσπαθούν να αποκλείσουν ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟ BREXIT.

ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ .... με αυγουστιάτικη ροκαριστή διάθεση ....Προφυλακτικό να περάσεις να πάρεις από το δημοτικό ιατρείο, έτσι;

Μην ξεχάσεις  ....

Λιβύη: Ποιος είναι ο Σαίφ αλ Ισλάμ Καντάφι

Γράφει ο Γιώργος Παπαγιαννόπουλος       Ο Σαΐφ Αλ Ισλάμ Καντάφι είναι ο δεύτερος γιος του Μουαμάρ Καντάφι, ηγέτη της Λιβύης από το 1969 έως ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις