Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΤΩΡΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

14 Φεβρουαρίου
 Διεθνής Ημέρα Προσευχής για τους πάσχοντες από αυτισμόΕμείς πάντως, να το ξέρετε, θα κάνουμε δύο προσευχές. 
Όχι μία. 
Είμαστε διπλά ευαίσθητοι και θα κάνουμε σήμερα το χρέος μας!3ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


Οι Ανιχνευτές του Χαλανδρίου, των Βριλησσίων και του Περισσού σας προσκαλούν στην Παρουσίαση της καλοκαιρινής τους δωδεκαήμερης εξόρμησης που έλαβε χώρα από 27/7 εως 8/8/2012, στα νησιά Χίο και Λέσβο.
Μια εκδήλωση φτιαγμένη από τα ίδια τα παιδιά, με πολύ κόπο και λαχτάρα να μοιραστούν τις πιο σημαντικές και πολύτιμες στιγμές του περσινού τους καλοκαιριού.

Ημερομηνία εκδήλωσης: Κυριακή 17/2/2013
Ώρα: 18:00
Τόπος: 6ο Λύκειο Νέας Ιωνίας, οδό Σαλαμίνος και Καλλιπόλεως (πολύ κοντά στους σταθμούς του ΗΣΑΠ, "Πευκάκια" και "Περισσός").
(https://maps.google.com/maps?q=Salaminos+ke+Kallipoleos,+Nea+Ionia+142+32,+Vorios+Tomeas+Athinon,+Greece&hl=en&ll=38.033536,23.749148&spn=0.001756,0.00228&sll=38.02989,23.748783&sspn=0.007023,0.00912&t=h&geocode=FThYRAIdw2JqAQ&hnear=Salaminos+ke+Kallipoleos,+Nea+Ionia,+Vorios+Tomeas+Athinon,+Greece&z=19 )

Σύνδεσμος εκδήλωσης στο facebook: http://www.facebook.com/events/339939966116860/

ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ...


Ο πιο σωστός χαρακτηρισμός που μας αποδίδεται...Απ' όλες τις απόψεις. Είμαστε, όμως; Ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί άμεσα, προκειμένου να μη γίνει (ο χαρακτηρισμός) μόνιμος και βίωμά μας.

Δ.Χ.


ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Μην τρέχετε το απόγευμα.

Το δημοτικό συμβούλιο αναβλήθηκε και θα γίνει την Δευτέρα λόγω της απεργίας της ΠΟΕ - ΟΤΑ.

ΕΝΑ ΕΡΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Πρόεδρος ξέχασε να μας στείλει την πρόσκληση (μέχρι αυτή την στιγμή 10.55 το πρωί) αλλά εμείς δεν μασάμε από αυτά.

Το βράδυ λοιπόν όποιος δεν γιορτάσει τον Βαλεντίνο - οι άλλες μειοψηφικές φυλές ανδρών δηλαδή, διότι οι ημείς, οι πολλοί και κανονικοί άνδρες, δηλαδή οι γαύροι, θα ετεροχρονίσουμε ολίγον την εορτή των ερωτευμένων - μπορεί να παρευρεθεί στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης, το πρώτο μετά την κανονική εκλογή προεδρείου, όπου ξεκινάει τις εργασίες του, αυτή την σημαδιακή - δια τους ερωτευμένους και αλληλοπροστατευόμενους, αναμεταξύ τους, δημοτικούς μας συμβούλους.

ΙΔΟΥ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, δεν μας την έστειλαν από το νέο προεδρείο μέχρι τώρα  (σκορ 1-0).


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ --- 2013

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σας καλεί σε συνεδρίαση του σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 14η Φεβρουαρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:30 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Χαλανδρίου’ που αφορά στην έγκριση του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης Ο.Ε. 2013.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Χαλανδρίου’ που αφορά στην έγκριση Προϋπολογισμού Ο.Ε. 2013.

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 60/2013 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, που αφορά στον έλεγχο υλοποίησης προϋπολογισμού και κατάσταση εσόδων – εξόδων του Δήμου Δ΄ τριμήνου 2012.

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών.

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για εκχώρηση από το Δήμο Χαλανδρίου στο Ν.Π.Δ.Δ. ‘Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Χαλανδρίου’ της αρμοδιότητας ανάδειξης προμηθευτών – χορηγητών για το έτος 2013.

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για εκχώρηση από το Δήμο Χαλανδρίου στο Ν.Π.Δ.Δ. ‘Ευριπίδης – Αθλητικός, Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Χαλανδρίου’ της αρμοδιότητας ανάδειξης προμηθευτών – χορηγητών για το έτος 2013.

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για καθορισμό εξόδων παράστασης Προέδρου και Αντιπροέδρου του διοικητικού συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Ευριπίδης – Αθλητικός, Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Χαλανδρίου’.

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για καθορισμό εξόδων παράστασης Προέδρου και Αντιπροέδρου του διοικητικού συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Χαλανδρίου’.

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τροποποίηση – συμπλήρωση του άρθρου 18 του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Κοιμητηρίου του Δήμου Χαλανδρίου.

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης για διάθεση ποσού από τους ΚΑΠ μηνός Δεκεμβρίου 2012 ποσού 44.655,28 € για επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Χαλανδρίου’.

11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για διάθεση συνολικού ποσού από τους ΚΑΠ μηνός Δεκεμβρίου 2012 ποσού 11.276,09 € για επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Αθλητικός, Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Χαλανδρίου - Ευριπίδης’.

12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση ποσού 1.000,00 € για την ενίσχυση περιβαλλοντικών δράσεων.

13. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον ορισμό μελών της Δ.Ε.Π..

14. Συζήτηση και λήψη απόφασης για συγκρότηση ‘Επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων’, για το έτος 2013 και ορισμός εκπροσώπων.

15. Συζήτηση και λήψη απόφασης για ορισμό δύο (2) δημοτικών συμβούλων από τη μειοψηφία, για συμμετοχή στην εκτελεστική επιτροπή, για θέματα που αφορούν το Ν.3584/07 σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ. 2 του Ν. 4018/2011.

16. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση και παραλαβή της μελέτης ‘Τοπογραφικές και υψομετρικές μελέτες για το έργο κατασκευής αγωγών ομβρίων στο Δήμο Χαλανδρίου’.

17. Συζήτηση και λήψη απόφασης για παραλαβή της μελέτης ‘Μελέτη ενεργειακής απόδοσης (ΜΕΑ) για έκδοση οικοδομικής άδειας ανακαίνισης κληροδοτήματος ‘Σαχάλα’ για χρήση ΚΑΠΗ.

18. Συζήτηση και λήψη απόφασης για παραλαβή της μελέτης ‘Μελέτη ενεργειακής απόδοσης (ΜΕΑ) για έκδοση οικοδομικής άδειας παιδικού σταθμού στο ΚΦ 87 του Δήμου Χαλανδρίου.

19. Συζήτηση και λήψη απόφασης για παραλαβή της μελέτης ‘Αρχιτεκτονική Μελέτη για ανακαίνιση κληροδοτήματος ‘Σαχάλα’ για χρήση ΚΑΠΗ’.

20. Συζήτηση και λήψη απόφασης για άδεια απότμησης πεζοδρομίου επί της οδού Ηρακλείτου 46-48, Ο.Τ. 1185, για έκδοση νέας άδειας λειτουργίας πρατηρίου υγρών καυσίμων.

21. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και τακτοποιητικού του έργου Έργα επισκευής και καθαρισμού φρεατίων όμβριων υδάτων’, Α.Μ. 3/2012.

22. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου ‘Κατασκευή μικρών έργων οδοποιίας για αποκατάσταση μικρών τμημάτων οδών – οδοστρωσίας, ασφαλτικά, κρασπεδόρειθρα’, Α.Μ. 30/5.

Χαλάνδρι 08/02/2013

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΖΑΧΑΡΙΑΣ Φ. ΝΟΜΠΕΛΗΣΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ; ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΙΡΕΤΩΝ;;;

ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ. Και αφού είναι νόμιμο δεν φταίει ο γιατρός, φταίει ο νόμος.
Και εμείς είμαστε καλόπιστοι και τον άνθρωπο ούτε τον ξέρουμε ούτε έχουμε τίποτα εναντίον του και  μάθαμε ότι είναι εξαίρετος γιατρός αλλά ρε γαμωτό δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεται να είσαι διευθυντής στο τοπικό παράρτημα του ΙΚΑ και διευθυντής (και μέτοχος)  του μαγαζιού που στέλνεις τους ασφαλισμένους για εξετάσεις και μάλιστα ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ.

Πώς να το κάνουμε τώρα. Δεν λέει.

Όπως δεν λέει να έχεις κάνει την ΔΟΥ υποκατάστημα του πολιτικού γραφείου του γιου σου και να ξέρει όλη η αγορά ότι αν δεν τον ψηφίσει την έκανε.

Διότι για τους αιρετούς λέγονται - ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ - πολλά, αλλά στο κάτω κάτω της γραφής οι αιρετοί ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ, άμα θέλει ο λαός τους στέλνει σπίτια τους,  δεν κατσικώνονται από την κολλητή τους υπουργό και πάνε νύχτα να αδειάζουν γραφεία χωρίς καν πρωτόκολλα παραλαβής λες και είναι οι δημόσιες υπηρεσίες του παππού τους τα αμπελοχώραφα.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι σε κορυφαίες διοικητικές θέσεις δεν πρέπει να έχουν κάποια ΘΕΣΜΙΚΑ ασυμβίβαστα, που θα διασφαλίζουν ότι O ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ;;;
 (Το γύρισα ανάποδα μην μου ζαλίσουν οι γυναίκες το κεφάλι ότι είμαι αντιφεμινιστής  - μέρα που είναι - αν το πω κανονικά).

(Τώρα θα πείτε πάλι μ@λ@κίες λέει ο μ@λ@κ@ς πρωί - πρωί. Ναι μωρέ είδα όνειρο ...)

Καλώς ήλθατε στο...λευκό Ζιμπάμπουε

Σ.Σ. Το μόνο που δεν έχουν καταλάβει όλοι αυτοί οι... "σωτήρες" του έθνους, είναι ότι δεν κάνουν μόνο τους πολίτες λαό του Ζιμπάμπουε, αλλά και οι ίδιοι γίνονται κυβερνήτες του...

Μας το σφύριξε κανονικά ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Μέργος… 
Η εσωτερική και εξωτερική Τρόικα έχουν σχεδιάσει να μειώσουν κι άλλο τους μισθούς, διότι σου λέει «Το μοναδιαίο κόστος εργασίας μειώθηκε στην Ελλάδα αλλά ο κατώτατος μισθός παραμένει σε υψηλά επίπεδα και αυτό πρέπει να το προσέξουμε στην ανάπτυξη». 
Θεωρεί δηλαδή υπερβολικά τα 586 ευρώ του βασικού μισθού ή τα 511 για τους νέους κάτω των 25 ετών.
Αν είναι έτσι κύριε Μέργο να ξεκινήσουμε το κόψιμο από τον δικό σου μισθό σου κάτω από τον κατώτατο!!! 
Σήμερα ο μισθός του ανέρχεται σε 3.700 ευρώ και το επίδομα θέσης ευθύνης σε 1.000 ευρώ. Και επειδή αυτά δεν είναι αρκετά, πληρώνεται και έξοδα παράστασης 300 ευρώ.
Θυμίζουμε δε ότι το ίδιο ακριβώς επιχείρημα περιελάμβανε και στην έκθεσή της η Τρόικα, πριν την εκταμίευση της δόσης του Ιανουαρίου.
Βέβαια βγήκε το βαρύ πυροβολικό της Κυβέρνησης Στουρνάρας και Βρούτσης προσπαθώντας να τα μαζέψουνε… Αλλά και ο ίδιος ο Μέργος αμέσως μετά έβαλε όπισθεν στις δηλώσεις του… Τι να το κάνεις όμως!
Αυτό έχουν στο νου τους να κάνουν και μάλιστα σκέφτονται να το προχωρήσουν μέσα στην Άνοιξη. Για την κάθε είδους τρόικα ο Μέργος ήταν το τέλειο άλλοθι για να ζητήσει περισσότερα και ακόμα πιεστικότερα 
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει νόμο που θα «φρενάρει» τις απεργίες , γιατί λέει και ένα τζιμάνι υπουργείου «Δεν μπορεί να υποχρεωνόμαστε σε συνεχείς επιστρατεύσεις απεργών για να λειτουργήσει η κοινωνία»!!!
Έχουν αποθρασυνθεί τελείως!!!

http://loutraki1.blogspot.gr/2013/02/blog-post_8107.html, 13/2/2013


ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *