Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

ROCK IN PEACE JON LORD

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ....

Πώπωωωωω,

Αν είχα πει εγώ αυτά που άκουσε το αριστερό μου αφτάκι από μεγαλοπαράγοντα της περιφέρειας ενώ έκανα ρεπορτάζ για το θέμα των αδειών του γυμναστηρίου θα με είχαν κλείσει τριάντα χρόνια φυλάκή.

"ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΑΙ ΘΑ ΤΟΥ Γ...... ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟ!"

Αμάααααααν!

Κάντε μπιντέ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ;;; ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΔΗΜΩΝ!!!

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν το περασμένο Σάββατο οι αρχαιρεσίες στην Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης».Επί του συνόλου των 50 ιδρυτικών μελών ψήφισαν 43.Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου κατά σειρά εκλογής είναι:
1. Χρηστάκης Μιχάλης (Γενικός Γραμματέας Δήμου Αμαρουσίου). (43 ψήφοι)

2. Φανίδης Ευάγγελος (Γενικός Γραμματέας Δήμου Βριλησσίων).(37 ψήφοι)

3. Γρηγοράκος Παναγιώτης (Γενικός Γραμματέας Δήμου Χαϊδαρίου). (31 ψήφοι).


4. Κεραμιδάκης Ελευθέριος (Γενικός Γραμματέας Δήμου Θερμαϊκού)

5. Παπαγεωργίου Αθανάσιος – Παντελής (Γενικός Γραμματέας Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης)


6. Κουρής Γαβριήλ (Γενικός Γραμματέας Δήμου Χανίων)
7. Αντζουλάτου Αθηνά (Γενική Γραμματέας Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης)
8. Αντωνόπουλος Αντώνιος (Γενικός Γραμματέας Δήμου Καισαριανής)

9.Κωνσταντόπουλος Γεώργιος (Γενικός Γραμματέας Δήμου Αγίας Παρασκευής).

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι εκλέγονται ως αναπληρωματικοί ανά σειρά εκλογής και είναι οι εξής:
10. Τριανταφυλλούδης Ιωάννης (Γενικός Γραμματέας Δήμου Κέρκυρας)

11. Κρημνιανιώτης Νικόλαος (Γενικός Γραμματέας Δήμου Αχαρνών)

12. Λυμπεράκης Στυλιανός (Γενικός Γραμματέας Δήμου Τρίπολης)

13.Καραλιόλιος Γεώργιος (Γενικός Γραμματέας Δήμου Λευκάδας)

Σημειώνεται ότι κατόπιν ισοψηφίας του Γενικού Γραμματέα Δήμου Αχαρνών, κ. Νικόλαου Κρημνιανιώτη και του Γενικού Γραμματέα Δήμου Κέρκυρας, κ. Ιωάννη Τριανταφυλλούδη, διενεργήθηκε κλήρωση για την 10η και 1η αναπληρωματική θέση και κληρώθηκε ο Γενικός Γραμματέας Δήμου Κέρκυρας, κ. Ιωάννης Τριανταφυλλούδης.Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη της 3μελούς Ελεγκτικής Επιτροπής, κατά σειρά εκλογής είναι:


1. Καπετανάκου Αρετή (Γενική Γραμματέας Δήμου Κρωπίας)

2. Λαγός Κωνσταντίνος (Γενικός Γραμματέας Δήμου Χαλκίδας)

3.Μήτσου Ιωακείμ (Γενικός Γραμματέας Δήμου Νέας Προποντίδας)Οι υπόλοιποι υποψήφιοι εκλέγονται ως αναπληρωματικοί ανά σειρά εκλογής και είναι οι εξής:
Θεμιστοκλέους Σοφοκλής (Γενικός Γραμματέας Δήμου Σερρών)

Μαλάτος Ανδρέας (Γενικός Γραμματέας Δήμου Διονύσου)ethnos.gr

ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ - ΛΕΕΙ - ΟΙ ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - "ΠΕΡΚΙΖΑΣ" ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ"

Όταν συζητιόταν το θέμα του γηπέδου στην Τυμφρηστού ο Σίμος Ρούσος τους το είπε: "¨Ετσι όπως πάτε δεν θα μείνει αθλητικός χώρος στο Χαλάνδρι". (YOU TUBE - STIN PLATIA).
Παλιότερα η Λούλα Καρατζά του είχε πει: "Με εσένα αντιδήμαρχο θα ανοίξει τρύπα στο Χαλάνδρι και θα μας καταπιεί όλους."

ΜΕΤA ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!!!

Μιλάμε για το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΚΙΖΑΣ" και το κλειστό στο Κάτω Χαλάνδρι "ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ".

Ο λόγος;;;

Όπως μας ενημέρωσε ο Ηλίας Ντάβαρης, από τον ΦΛΕΒΑΡΗ η αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας ενημέρωσε τον Δήμο ότι απαιτούνται κάποιες - ΑΣΤΕΙΕΣ - παρεμβάσεις για να εναρμονιστούν τα Γυμναστήρια μας με τα νέα υψηλότερα standarts ασφαλείας:

ΡΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΑΜΕΑ, ΑΠΙΝΙΔΩΤΈΣ στο ΙΑΤΡΕΙΟ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ.

Τα αυτονόητα δηλαδή.

ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - από ολόκληρη την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, την υπηρεσία που ΕΛΕΓΧΕΙ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΑ για τις μελέτες πυρασφάλειας - ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΑ - 5 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ!

Και για την αγορά ενός απινιδωτή δε υπήρχαν λέει χρήματα.

ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΛΕΝΕ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ!

Διότι αν δεν το έγραφε δεν θα υπήρχε το θέμα.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα ΜΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ που ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ, αντιπολιτεύεται τους προηγούμενους και την αντιπολίτευση, όταν δεν κάνει πανηγυράκια.

Ο Ηλίας Ντάβαρης μας είπε ότι γίνονται ενέργειες για να αποκατασταθεί η κατάσταση αφού παρήγγειλε τον απινιδωτή και η τεχνική υπηρεσία προχωράει τις διαδικασίες για την πυρασφάλεια του χώρου ενώ για τα ΑΜΕΑ οι ράμπες είναι δύσκολες (!).

ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΚΑΙ  ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΕΩΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤΑΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΟΧΙ ΜΕ ... ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. (Διότι ακούσαμε από αθλητικό παράγοντα ότι φταίει  η περιφέρεια που είναι ΠΑΣΟΚ - ο Λιακόπουλος και ο Μανιάτης -  και κάνει πόλεμο στον Κουράση ΚΑΙ ΣΚΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ.)

Ο Ηλίας Ντάβαρης μας ζήτησε να δημοσιεύσουμε μια δήλωσή του κάτι που με χαρά:
"ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ - λέει ο κ. Ντάβαρης - ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ".


ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΟΑΝΕΔΕΙΞΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ:

http://pantazisnikos.blogspot.gr/search?updated-max=2012-07-12T02:22:00-07:00&max-results=7

Η ΑΙΤΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ:

ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΗΡΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ:
http://pr-ota-si.blogspot.gr/2012/07/blog-post_9753.html

Επιχειρηματικές συγκρούσεις για τις πρώτες ιδιωτικοποιήσεις

Με σύγκρουση γιγάντων του διεθνούς και του εγχώριου επιχειρηματικού κόσμου θα ανοίξει η αυλαία των ιδιωτικοποιήσεων. Μήλον της Εριδος, σε μια διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος της φετινής χρονιάς, θα αποτελέσουν τα Κρατικά Λαχεία και το Διεθνούς Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης (IBC).
Τα δύο -και μοναδικά για το 2012- projects, από τα οποία αναμένεται να εισρεύσουν έσοδα για την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους, εκτιμάται ότι μπορεί να αποφέρουν περί το 1 δισ. ευρώ.
Αυτό σημαίνει ότι το τρέχον έτος το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) θα καλύψει μόλις το 1/3 του στόχου των 3,2 δισ. ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα εν εξελίξει σχέδια αποκρατικοποιήσεων (ΔΕΠΑ/ΔΕΣΦΑ, Ελληνικό, Αφάντου, Κασσιόπη) θα μετατεθούν για το 2013, οπότε συνολικά προβλέπεται να προχωρήσουν 23 μικρά και μεγάλα εγχειρήματα (από την αποκρατικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μέχρι την παραχώρηση δεκάδων ακινήτων του Δημοσίου με τη μέθοδο της πώλησης και της επαναμίσθωσης).
Η ιδιωτικοποίηση των Κρατικών Λαχείων και του IBC έχει ιδιαίτερη σημασία όχι μόνο για εισπρακτικούς αλλά και για «συμβολικούς» λόγους. Αυτοί είναι: (α) το «ειδικό βάρος» των επενδυτικών σχημάτων που διεκδικούν την κατακύρωση των δύο διαγωνισμών και (β) το γεγονός ότι πρόκειται για την πρώτη διαδικασία που βαίνει προς ολοκλήρωση ύστερα από μήνες στασιμότητας στο πεδίο των αποκρατικοποιήσεων και έντονης αβεβαιότητας για την ελληνική οικονομία.
Όπως προέκυψε μετά τη σύσκεψη που είχαν την περασμένη Τετάρτη για το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο υφυπουργός Γιώργος Μαυραγάνης και ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Κώστας Μητρόπουλος, οι παραπάνω διαγωνισμοί βρίσκονται ήδη σε προχωρημένη φάση και αναμένεται να ολοκληρωθούν ως το τέλος του έτους. Προϋπόθεση γι’ αυτό είναι, βεβαίως, η άμεση επιλογή νέου προέδρου στο ΤΑΙΠΕΔ, ώστε να μπορέσει να συνεδριάσει ξανά το διοικητικό συμβούλιό του και να προωθήσει σειρά σχετικών αποφάσεων που εκκρεμούν.
Επιπλέον, η κυβέρνηση πρέπει να φέρει σε πέρας το σκέλος των δικών της νομικών εκκρεμοτήτων. Για παράδειγμα, το Ταμείο έχει διαπραγματευτεί με τους ενδιαφερομένους την άδεια των Κρατικών Λαχείων, αλλά η χορήγησή της πρέπει να γίνει διά νόμου. Σημειωτέον, ότι οι τίτλοι τέλους των δύο αποκρατικοποιήσεων θα γραφούν όχι με την ανακήρυξη του πλειοδότη-νικητή του διαγωνισμού από το ΤΑΙΠΕΔ, αλλά με την έγκριση του αποτελέσματος από το Ελεγκτικό Συνέδριο και τη Βουλή.

Τα δύο «μπρα ντε φερ»

Οι διαγωνιστικές διαδικασίες για τα Κρατικά Λαχεία και το IBC βρίσκονται στη δεύτερη φάση τους (κατάθεση δεσμευτικών προσφορών), έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον σημαντικών παικτών της αγοράς τυχερών παιχνιδιών και της αγοράς ακινήτων, αντιστοίχως. Αναλυτικά, οι «μνηστήρες» των δύο projects είναι:
  1. Κρατικά Λαχεία
α) Η αυστριακή Österreichische Lotterien Gesellschaft mbH. Πρόκειται για τον αυστριακό οργανισμό λαχείων, που ελέγχεται από τράπεζες, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς της χώρας.

β) Η ελληνοϊταλική σύμπραξη των εταιριών Sisal SpA - Damco Energy S.A. – Damlot Α.Ε. Η Sisal είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος «παίκτης» στην αγορά τυχερών παιγνίων της γειτονικής χώρας και ελέγχεται σήμερα από το αμερικανικό fund Apax, ενώ η Damco και η Damlot είναι δύο από τα ισχυρά μέλη του ομίλου Κοπελούζου.

γ) Η σύμπραξη των εταιριών OPAP Investment Limited – Lottomatica Giochi e Partecipazioni Srl – Intralot Lotteries Limited και Scientific Games Global Gaming Sàrl. Ο ΟΠΑΠ (μέσω της παραπάνω θυγατρικής του στην Κύπρο) συμμάχησε για τις ανάγκες του διαγωνισμού με την Intralot του Σωκράτη Κόκκαλη και ακόμα δύο ηχηρά ονόματα της διεθνούς αγοράς παιγνίων: την ιταλική Lottomatica και την αμερικανική Scientific Games, η οποία θεωρείται ηγέτιδα σε λαχεία τύπου «Ξυστό» και είχε συνεργαστεί με την Intralot για το ελληνικό «Ξυστό» τη δεκαετία του 1990. Και οι τρεις εταιρίες που συμπράττουν με τον ΟΠΑΠ έχουν πολυετή εμπειρία στη λειτουργία τυχερών παιχνιδιών και λαχείων ανά τον κόσμο, ενώ το ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως Lottomatica και Intralot έχουν βρεθεί επανειλημμένα σε αντίπαλα στρατόπεδα στο παρελθόν κατά τη διεκδίκηση ανάλογων διαγωνισμών. Τόσο η Lottomatica όσο και η Scientific Games έχουν συνεργασία με ισχυρούς Ελληνες επιχειρηματίες.

Όποιο από τα τρία επενδυτικά σχήματα επικρατήσει, θα αποκτήσει την άδεια λειτουργίας και διαχείρισης των Κρατικών Λαχείων για 12 χρόνια. Στο πακέτο περιλαμβάνονται το Εθνικό Λαχείο, το Λαϊκό, το Ευρωπαϊκό, το Ειδικό Κρατικό (Πρωτοχρονιάτικο), το Στεγαστικό, καθώς επίσης και το «Ξυστό», το οποίο ύστερα από μία δεκαετία ζωής (1993-2003) δεν εκδόθηκε ξανά. Η άδεια δεν δίνει τη δυνατότητα διαδικτυακών κληρώσεων και η ισχύς της θα ξεκινά από τη λήξη της μεταβατικής περιόδου που θα προβλέπεται στη Σύμβαση Χορήγησης Αδείας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι ανάδοχοι του διαγωνισμού μπορούν να προσβλέπουν σε καθαρά κέρδη περί τα 100 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ στα τέλη του περασμένου χρόνου το Ελληνικό Δημόσιο υπολόγιζε να εισπράξει έσοδα 600-650 εκατ. ευρώ από την εν λόγω αποκρατικοποίηση. Απομένει να διαπιστωθεί στην πράξη αν ο πήχυς θα φθάσει στα ύψη αυτά.
  1. Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης (IBC)
α) Η Lamda Development S.A. του ομίλου Λάτση. Η εταιρία συμμετοχών δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, στην επένδυση και τη διαχείριση ακινήτων στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται η μαρίνα Φλοίσβου, τα εμπορικά κέντρα «The Mall Athens» και «Mediterranean Cosmos», αλλά και το «Golden Hall», που στεγάζεται σε τμήμα του IBC. Επιπλέον, έχει κατασκευάσει οικιστικά συγκροτήματα σε Ελλάδα-Ρουμανία και συγκροτήματα γραφείων.

β) Η Talima Ventures Inc. της οικογένειας Κωνσταντίνου, ιδιοκτήτριας του εμπορικού κέντρου «Athens Metro Mall» στον Αγιο Δημήτριο. Με καταγωγή από τη Μικρά Ασία, η οικογένεια ασχολείται επιχειρηματικά με την ανάπτυξη ακινήτων από το 1950, έχοντας ως έδρα τη Βενεζουέλα.
Η δραστηριότητά της έχει επεκταθεί και στον τομέα του εμπορίου (επί ελληνικού εδάφους είναι ιδιοκτήτρια της αλυσίδας καταστημάτων οικιακού εξοπλισμού «Διάφανο» από το 2010), ενώ εκτείνεται γεωγραφικά σε Βενεζουέλα, Κόστα Ρίκα, Παναμά, Πουέρτο Ρίκο, ΗΠΑ και Ελλάδα.

γ) Η REDS Α.Ε., μέλος του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, συμφερόντων της οικογένειας Μπόμπολα. Εχει ισχυρή παρουσία στην ανάπτυξη εμπορικών και ψυχαγωγικών κέντρων και πάρκων (π.χ. Εμπορικό Πάρκο Γυαλού – «Smart Park» στα Σπάτα, «Athens Metropolitan Expo», «Veso Mare» στην Πάτρα), οικιστικών συγκροτημάτων, εκθεσιακών κέντρων και κτιρίων γραφείων στην Ελλάδα και τη Ρουμανία.

Τα τρία μεγάλα ονόματα του real estate διεκδικούν για 90 χρόνια την επικαρπία επί του δικαιώματος αποκλειστικής αξιοποίησης, χρήσης, διαχείρισης και εκμετάλλευσης του κτιρίου της λεωφόρου Κηφισίας, το οποίο στέγασε το Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004.

του Μάριου Ροζάκου, από τον "Τύπο της Κυριακής", 15/7/2012

ΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ...Είναι δυνατό? Αυτοί διεκδικούν "φιλετάκια"? Έλα τώρα, υπερβολές!
Το ρεπορτάζ το λέει...Όχι εγώ. Άρα, ΟΥΔΕΙΣ μνημονιακός μπορεί να κατηγορήσει αντι-μνημονιακό για διασπορά ψευδών ειδήσεων ή κινδυνολογιών. ΑΥΤΑ, "κύριοι" ήταν τα προεκλογικά τεχνάσματά σας, τα οποία - δυστυχώς - έπεισαν ηλικιωμένους και όλους όσοι επηρρεάστηκαν από τους ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟΥΣ της εξουσίας και της παραπληροφόρησης, ντόπιους και ξένους. Τώρα τι?? Τώρα αποφασίζουν για εμάς ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ να δώσουν τον πλούτο της χώρας μας σε αυτούς που έχουν... τον πλούτο της χώρας μας. Όσο αφορά αυτά που έχουν......................όσο, όμως, αφορά αυτά που θέλουν να αποκτήσουν, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ? Ε?

Πώς λέγεται αυτός που παίρνει κάτι από κάποιον άλλον ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ??

Και μην ακούσω τώρα τη γνωστή "καραμέλα" : "Ψήφισες, δεν ψήφισες?" Ε, ΟΧΙ, λοιπόν. ΔΕΝ ψήφισα ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ. ΔΕΝ ψήφισα ΡΕΜΟΥΛΕΣ. ΔΕΝ ψήφισα ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. ΔΕΝ...ΔΕΝ...ΔΕΝ...

Δ.Χ.

Υ.Γ. Μα πού τον ξέρω, πού τον ξέρω αυτόν στη φωτο??

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις