Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 1: ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ!

Να κόψει το ρεύμα στον καταυλισμό των τσιγγάνων, επιχείρησε την Παρασκευή το βράδυ η ΔΕΗ με την αιτιολογία ότι οι κάτοικοι του καταυλισμού έκλεβαν το ρεύμα.

Το τι ακολούθησε είναι γνωστό: ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΜΑΤ, ενώ ο πρόεδρος του καταυλισμού Στέλιος Καλαμιώτης σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ επιτέθηκε κατά της δημοτικής αρχής.

Θα κάνουμε αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα σύντομα. (Αν μείνει καιρός, αφού η προτεραιότητά μας τώρα είναι ... η πλατεία.

ΤΑ ΕΙΛΚΡΙΝΗ ΜΑΣ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ κ. ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ.

Χωρίς Λόγια.
Κουράγιο.

ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ! ΤΣΙΑΠΑΡΑΣ ΜΕ ΠΕΤΣΑ!

Πάγκαλος: Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε ένας τίμιος πολίτης
Πάγκαλος:  Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε ένας τίμιος πολίτης

Επανήλθε στις προκλητικές δηλώσεις ο Θεόδωρος Πάγκαλος – ύστερα από την...κρίση σύντομη κρίση αυτογνωσίας που πέρασε – και αυτή τη φορά, υποστήριξε ότι «στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε ένας τίμιος πολίτης».
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου του Σάββάτου, ο κ. Πάγκαλος κατά τη διάρκεια συνεδρίου στη Γενεύη, φέρεται να υποστήριξε ότι «στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε ένας τίμιος πολίτης και αν υπάρχει έστω και ένας τότε θα πρέπει να του στήσουμε άγαλμα».

«Εάν υπάρχει ένας πολίτης που δεν έχει λάβει ποτέ αμοιβή που δεν δικαιούταν εξαιτίας πολιτικής επιρροής ή γνωριμιών δεξιά και αριστερά, που δεν απέφυγε ποτέ να πληρώσει φόρους, ο οποίος πάντοτε ζητούσε απόδειξη όταν αγόραζε κάτι, ε, αυτού του ανθρώπου πρέπει να του κάνουμε άγαλμα στην πλατεία Συντάγματος», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά την οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα υπογράμμισε «ότι θα ήταν πολύ άσχημο για το μέλλον της χώρας μας και για την ιστορία να εξάγουμε το συμπέρασμα πως κάποιοι έκλεψαν τα χρήματα των Ελλήνων και αυτή είναι η αιτία της κρίσης».

Μάλιστα, επεξηγώντας την γνωστή του φάση «μαζί τα φάγαμε» τόνισε: «Το 70% των δαπανών του κράτους είναι για μισθούς και συντάξεις, έτσι δεν είναι; Ε, λοιπόν, γι’ αυτό είπα ότι όλοι μαζί τα φάγαμε!»

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, η διαφθορά στο Δημόσιο, προέκυψε από τους πολίτες που πληρώνουν «γρηγορόσημο», για να κάνουν πιο γρήγορα τη δουλειά τους. Μάλιστα, ο ίδιος είδε τη γενικευμένη διαφθορά να έρχεται κατά τη διάρκεια της δεύτερης τετραετίας του Κώστα Σημίτη.

«Υπάρχουν, άραγε, κάποιοι που δεν ανήκουν στο σύστημα; Για παράδειγμα, τα μικρά κόμματα που δεν συμμετέχουν στην κυβέρνηση είναι αθώα διερωτήθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

newpost
 
Όσοι έχετε λάβει αυτό το mail, όπως καταλαβαίνεται, είστε όλοι σας άτιμοι κλέφτες, παγκοσμίου φήμης -φρόντισαν άλλοι γιαυτό... και μετά λένε ότι βρίσκουν "άσχημο" κλίμα για τους έλληνες έξω!!!
Αυτός ο "άνθρωπος" έπρεπε να βρίσκεται στο πάνθεον των συκοφαντών παρέα με τον Γκαίμπελς, τον Κίσινγκερ και κάτι άλλα καλά παιδιά. Μόνο που κανείς από αυτούς δεν μίλησε τόσο απαξιωτικά για το λαό και τη χώρα του.
Αυτός σίγουρα θα ρήξει και το πρώτο ανάθεμα στο Γιωργάκη (αφού πέσει βέβαια)..
Κι ο Γιάννης Αγιάννης ένας κλέφτης ήταν, εκτός του ψωμιού που έκλεψε, σίγουρα δεν θα έπαιρνε κι αποδείξεις....
Δεν εξηγείται πλέον το θέμα του με ιατρικούς όρους
 
Γειά σας
Ορε κλεφτόπουλα


ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ! 1380 ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ!!!

ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣΤων χιλίων τριακοσίων ογδόντα πολιτών του Ηρακλείου που την υπογράφουν (η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται)

ΠΡΟΣ
Τους Βουλευτές του Νομού Ηρακλείου

1)   Βασίλειο Κεγκέρογλου   
2)     Γιάννη Μιχελογιαννάκη
3)     Φραγκίσκο Παρασύρη    
4)     Μαρία Σκραφνάκη
5)     Μανόλη Στρατάκη
6)    Μανόλη Κεφαλογιάννη
7)    Λευτέρη Αυγενάκη
8)     Μιχάλη Κριτσωτάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ: Στον Πρόεδρο της Βουλής

Κύριε Βουλευτά
Εχει περάσει ήδη ένας χρόνος από την ψήφιση από τη Βουλή του περίφημου μνημονίου και εμείς μόλις πρίν από λίγους μήνες μάθαμε -δυστυχώς όχι από εσάς- τι ακριβώς ψηφίστηκε τότε.

Σε γενικές γραμμές μάθαμε ότι με το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση:

α) Το σύνολο της δημόσιας περιουσίας και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας είναι δεσμευμένα και ελέγχονται από τους δανειστές μας.

β) Κάθε αξιοποίηση εθνικών περιουσιακών στοιχείων (ακινήτων, ακτών, υπόγειων και υποθαλάσσιων πηγών εθνικού πλούτου, αρχαιολογικών χώρων κ.λ.π.), μετοχών, ομολόγων και άλλων αξιογράφων και δικαιωμάτων θα μπορεί να γίνεται εις όφελος του δανείου και επομένως μόνο με συγκατάθεση της Τρόϊκα.

γ)Η Ελληνική Κυβέρνηση δεν μπορεί, χωρίς τη συναίνεση των δανειστών της να συνάψει οποιαδήποτε οικονομικού περιεχομένου σύμβαση με τρίτη χώρα ή οργανισμό.


δ) Η μορφή της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας θα εξαρτάται από την συναίνεση των δανειστών και το προϊόν της αξιοποίησης θα είναι δεσμευμένη περιουσία,

ε) Έχομε παραιτηθεί «άνευ όρων και αμετακλήτως» από κάθε ένσταση εθνικής κυριαρχίας και από κάθε άλλη ένσταση που περιέχει ως όρο η σύμβαση. Με όλα αυτά εμείς καταλαβαίνομε ότι η διακυβέρνηση της χώρας έχει εκχωρηθεί στους δανειστές οι οποίοι και δύνανται να τη μεταβιβάσουν σε τρίτους.


Εσείς κ. Βουλευτά ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Αποστολή σας είναι να υπερασπίζεστε το Σύνταγμα, την Εθνική κυριαρχία και τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και όχι των δανειστών μας, τα δικαιώματα των οποίων έπονται των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού, πράγμα που εσείς δεν πράξατε.


Ερωτάσθε τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετείτε;

Θεωρούμε ότι στις κρίσιμες αυτές στιγμές, οι Βουλευτές θα πρέπει να σταθούν στο ύψος της αποστολής τους, ως αντιπρόσωποι του Ελληνικού Λαού και να ενεργήσουν έτσι, και όχι ως εκτελεστές αθέμιτων εντολών του κόμματος τους ή και ξένων συμφερόντων.

Επειδή εντός των προσεχών ημερών επίκειται η ψήφιση και νέου επαχθέστερου μνημονίου, σας καθιστούμε υπεύθυνους και υπόλογους έναντι του Ελληνικού Λαού και ενός εκάστου των θιγομένων πολιτών, εάν με την ψήφο, συναίνεση ή την ανοχή σας ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή, οποιοδήποτε νέο μνημόνιο. Σας δηλώνουμε ότι θα ασκήσουμε ποινική δίωξη για οποιαδήποτε εθνική, ηθική ή υλική βλάβη ή απώλεια ζωής από ενδεχόμενο δόλο προκύψει σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών.


Σας κάνομε επίσης γνωστό ότι επιφυλασσόμαστε για οποιαδήποτε εθνική, ηθική ή υλική βλάβη ή απώλεια ζωής από ενδεχόμενο δόλο έχει ήδη προκύψει σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών λόγω της εφαρμογής του πρώτου μνημονίου ή λόγω εξουσιοδότησης από εσάς τρίτου για την ψήφισή του.

Ο Ελληνικός Λαός θα αναζητήσει και θα τιμωρήσει τους υπαίτιους μιας κοινωνικής-εθνικής καταστροφής που μπορεί να αποβεί χειρότερη από αυτές του 1922 του 1974 ή ακόμη και του 2ου παγκοσμίου πολέμου.

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σ' αυτούς που απευθύνεται, προκειμένου να λάβουν γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.

Ηράκλειο, 02/06/2011


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ
ΠΡΟΣΟΧΗ :

ΜΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ !!


.
 
Ειδικά όσοι κάνετε δήλωση μέσω Internet.
Προσοχή στους χρήστες του Διαδικτύου, καθώς ενδέχεται αυτές τις ημέρες να φτάσει στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο μήνυμα-απάτη που φαίνεται πως προέρχεται από το Υπουργείο Οικονομικών. Στο μήνυμα περιλαμβάνεται το λογότυπο του Υπουργείου, το δε κείμενο είναι στα Ελληνικά, καθιστώντας το απατηλό μήνυμα αρκετά αληθοφανές. Ειδικότερα, ο παραλήπτης ενημερώνεται ότι δικαιούται κάποιο ποσό ως επιστροφή φόρου και για να το παραλάβει άμεσα θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία του στην ηλεκτρονική φόρμα που του δίδεται.
Εκεί, ζητούνται τα προσωπικά δεδομένα του παραλήπτη (ονοματεπώ νυμο, διεύθυνση κατοικίας, ΑΦΜ, κ.α), στοιχεία πρόσβασης σε τραπεζικό λογαριασμό (όνομα χρήστη-userid και συνθηματικό-password), καθώς και όλα τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας.
9F235AE9B91E4696ABFC815087EF5C06@LAPTOP
Σε περίπτωση που λάβετε αυτό το μήνυμα (δείτε συνημμένο αρχείο), ή αντίστοιχα μηνύματα από τράπεζες και άλλους οργανισμούς στα οποία σας ζητούν να συμπληρώσετε στοιχεία σας για να λάβετε κάποιο χρηματικό ποσό, σκεφθείτε:
· Κανένας σοβαρός και αξιόπιστος οργανισμός ή εταιρεία δεν χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για τέτοιου είδους υποθέσεις.
· Μην απαντάτε ποτέ σε τέτοιου είδους μηνύματα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να τα διαγράψετε και να ενημερώσετε την εταιρεία ή τον οργανισμό που εμφανίζεται ως αποστολέας για το περιστατικό.
· Μην συμπληρώνετε διαδικτυακές φόρμες στο Διαδίκτυο χωρίς να έχετε διαβάσει κάποιο κείμενο (όροι χρήσης/ πολιτική απορρήτου) που να προσδιορίζει τον τρόπο που θα χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία που θα καταχωρίσετε.
*** Παρακαλώ προωθήστε για να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι.***
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ
ΕΠΚΑ-ΣΤΕ


ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΦΙΛΟΣ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ Γ. ΚΑΣΣΙΜΑΤΗ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΘΕ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΠΕΡΙ "ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ" ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ!

ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΞΥΠΝHΣΤΕ!!

ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ!!!

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ, ΜΕ
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ!!!!!!!

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!!!!!

1. http://www.youtube.com/watch?v=fiPGY9NBHsE&feature=player_embedded
2. http://www.youtube.com/watch?v=sr6ahlNJvaw&feature=related
3. http://www.youtube.com/watch?v=qqyKxyCP_oY&feature=related

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

http://laikisyneleysihalandri.wordpress.com/


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *