Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013

Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. : Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στις 29 Ιουνίου


Σάββατο 22 Ιουνίου, LIVE JAZZ στο "ΕΝ ΦΛΥΑ Καφενείον"
http://enflya.blogspot.gr/

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ "ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ -ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ"

 
 

 
Μια καταπληκτική βραδιά με πάνω από δεκάδες έλληνες καλλιτέχνες του λαϊκού τραγουδιού και ένα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ κατάμεστο ΝΤΑΜΑΡΙ ζήσαμε προχθές το βράδι, καλεσμένοι του υπ. δημάρχου Βριλησσίων Ξένου Μαννιατογιάννη.
 
Η συναυλία οργανώθηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση των Βριλησσίων για την συλλογή τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου και οι φίλοι της δημοτικής κίνησης "ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" ανταποκρίθηκαν με τρόπο που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού συγκεντρώθηκαν πάνω από 2 τόνοι τρόφιμα.
 
Την συναυλία παρακολούθησε ο Δήμαρχος Βριλησσίων Κ. Ιωαννίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα Αττικής Κ. Μανιάτης, ο πρ. Δήμαρχος Βριλησσίων Στ. Λώλας, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.
 
Με μια λιτή και σεμνή (όπως ο ίδιος) ανακοίνωσή του ο Ξένος Μανιατογιάννης ευχαριστεί για την συμμετοχή:
 
Αγαπητοί Συνδημότες,Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ για την παρουσία σας και για την ευγενική σας προσφορά τροφίμων, στη χθεσινή συναυλία μας.

Η συγκέντρωση τροφίμων, ποσότητας σχεδόν 2 τόνων, αποδεικνύει ότι οι έννοιες ΑΓΑΠΗ, ΑΝΘΡΩΠΙΑ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ακόμη και σήμερα που όλοι βιώνουμε μια σκληρή πραγματικότητα, αποτελούν το θεμέλιο της κοινωνικής συνοχής και την ΕΛΠΙΔΑ για το μέλλον.

Είμαστε όλοι, εδώ, ΜΑΖΙ και συνεχίζουμε!!
 
Για την Κίνηση Δημοτών «ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»
ΞΕΝΟΣ ΜΑΝΙΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

Ποιος ήταν ο Μενουδάκος;
Το πρόσωπο που «έκανε» τον πρόεδρο του ΣτΕ Κ. Μενουδάκο όταν υπαγόρευε (;) στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ) τις «διευκρινίσεις» για την απόφαση του σχετικά με την ΕΡΤ αναζητούν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ κλπ

Καθώς, κατά σύμπτωση προφανώς, οι «μούφα διευκρινίσεις» που διέψευσε αργότερα ο ίδιος ο πρόεδρος, ήταν ακριβώς οι απόψεις του Μεγάρου Μαξίμου, η στήλη έχει ορισμένα πρόσωπα υπόψη της.

Υ.Γ. Σε κάθε περίπτωση τα «λαγωνικά» των κομμάτων, ιδιαίτερα αυτών της κυβέρνησης, μπορούν να ρωτήσουν τη διοίκηση του ΑΠΕ που διόρισαν.

 
ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Πρόκειται για ένα μεγάλο σκάνδαλο που περνάει στα ψιλά.
ΤΟ ΑΠΕ - ΤΟ ΑΠΕ ξεανλέω, όχι η ΠΛΑΤΕΙΑ - έβαλε στο στόμα του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣτΕ διευκρινίσεις για την ΕΡΤ που δεν έκανε ποτέ, έπί της απόφασής του.
ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
 

"Εργοστάσια Απορριμμάτων: Το μεγάλο φαγοπότι των εργολάβων" Δείτε το ντοκυμαντερ της ΠΟΕ - ΟΤΑ


Ντοκιμαντέ​ρ της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τα Εργοστάσι​α Απορριμμά​των

Η Ομοσπονδία των εργαζομένων στους ΟΤΑ, προχώρησε στην παραγωγή του ντοκιμαντέρ σχετικά με το ανεπανόρθωτο πλήγμα που θα επέλθει στο Δημόσιο συμφέρον αν προχωρήσουν τα σχέδια της κυβέρνησης αλλά και πολλών αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την κατασκευή των ιδιωτικών εργοστασίων διαχείρισης απορριμμάτων, όχι μόνο στην Αττική αλλά σε ολόκληρη τη χώρα.
Στο ντοκιμαντέρ αναλύεται πώς, τα ιδιωτικά εργοστάσια διαχείρισης απορριμμάτων θα σημάνουν:
- Σημαντική αύξηση στα Δημοτικά τέλη, με αποτέλεσμα ο λαός να κληθεί να βάλει για μια ακόμη φορά το χέρι στην τσέπη.
- Μυθικά κέρδη για τους εργολάβους που θα αλώσουν έναν επιπλέον τομέα οικονομικής δραστηριότητας.
- Τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή καθώς το αίτημα της ανακύκλωσης παραπέμπεται στο απώτερο μέλλον.
- Ακόμη χειρότερες συνθήκες εργασίας για τους χιλιάδες εργαζόμενους στους Δήμους, που ήδη εργάζονται υπό απαράδεκτες συνθήκες.
 
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ προχώρησε στην παραγωγή του ντοκιμαντέρ για να καλύψει το κενό ενημέρωσης που σκόπιμα δημιουργούν τόσο οι κυβερνήσεις όσο και οι αιρετοί εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ Βαθμού, προσπαθώντας να εμφανίσουν ως τετελεσμένη την ανάγκη κατασκευής ιδιωτικών εργοστασίων.
Με αυτό τον τρόπο οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ανοίγουν το Δημόσιο διάλογο. Κυρίως όμως καλούν τους πολίτες και τους κοινωνικούς φορείς σε επαγρύπνηση για να αποτρέψουν τις καταστροφικές αυτές λύσεις.
Το ντοκιμαντέρ έχει διάρκεια 38’ και είναι παραγωγή της INFOWAR PRODUCTIONS προκειμένου να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι και οι πολίτες για τα σε βάρος τους παιχνίδια συγκυβέρνησης και συντεχνίας ιδιωτών επιχειρηματιών-εργολάβων.
Το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.poeota.gr/doc και www.info-war.gr, από όπου όσοι επιθυμούν μπορούν να το παρακολουθήσουν μέσω διαδικτύου ή να κατεβάσουν το αρχείο σε υψηλή ανάλυση.
 
Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις